Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 04:11   #2851
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ztego co ja wiem to to są perfumy sprowadzane z anglii, nie wiem jakie są tam ceny itd ale tak się sprawa ma
Mam juz wystawioną fv i mam demo za 7,00 i jets to żel pur blanca i już załuje ze zamówiłam
Miała być wystawiona lista, a tu tylko od Ciebie wiadomo co dają w tym lojalnościowym
Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie ma Novej Ty do 14? Czy ja nie widzę...??
No też myślałam, że przegapiłam, ale chyba jeszcze nie umieścili
Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
Hej Wam Mam takie pytanko. Dzisiaj miała do mnie przyjechać paczka, ale okazuje się, że nie wyszła w ogóle z Warszawy. Miły Pan z magazynu w Łodzi powiedział mi, że teraz najwcześniej dostanę ją za tydzień z następną dostawą. Czy nie ma możliwości, żeby mi to przysłali wcześniej? Bo przepada mi cały tydzień katalogu Mogę to sobie nawet z COKu odebrać w Łodzi, byleby była wcześniej niż w czwartek... Co robić?
Zadzwoń do Warszawy i poproś o pomoc, bo nie wiadomo z jakiego powodu "nie wyszła w ogóle z Warszawy"

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14536511]1000zł musisz mieć w tym katalogu, w którym chcesz dostać ten prezent.[/QUOTE]
  1. Konsultantka/Lider Sprzedaży po uzyskaniu odpowiedniej wartości sprzedaży w danym katalogu uzyskuje prawo do zamówienia w katalogu kolejnym produktów AVON po specjalnej cenie.
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Wąchałam dziś na spotkaniu KR- i powiem szczerze, że nigdy się tym nie popsikamJak dla mnie jest to połączenie woni kwiatów z ostrym zapachem tandetnego mydła. Pierwsze skojarzenie to starsza pani przesadzająca z ilością zapachu.
Jestem starszą panią, ale tak nigdy nie kwalifikuję zapachów, mnie natomiast In Bloom w pierwszym momencie kojarzyło się z zapachem arbuza, więc za taką cenę mogę sobie odpuścić
Braki w K14
39842 QUAD CIENIE/POW.MOCHA LATTE
03772 ANYPERSP.DEO/KULKA FOR MEN
01081 DEO CELEBRE DO CIALA z netto
09357 KOMPL. TRZECH KOSMETYCZEK z netto
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 04:58   #2852
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Miała być wystawiona lista, a tu tylko od Ciebie wiadomo co dają w tym lojalnościowym

No też myślałam, że przegapiłam, ale chyba jeszcze nie umieścili

Zadzwoń do Warszawy i poproś o pomoc, bo nie wiadomo z jakiego powodu "nie wyszła w ogóle z Warszawy"

1. Konsultantka/Lider Sprzedaży po uzyskaniu odpowiedniej wartości sprzedaży w danym katalogu uzyskuje prawo do zamówienia w katalogu kolejnym produktów AVON po specjalnej cenie.
Jestem starszą panią, ale tak nigdy nie kwalifikuję zapachów, mnie natomiast In Bloom w pierwszym momencie kojarzyło się z zapachem arbuza, więc za taką cenę mogę sobie odpuścić
Braki w K14
39842 QUAD CIENIE/POW.MOCHA LATTE
03772 ANYPERSP.DEO/KULKA FOR MEN
01081 DEO CELEBRE DO CIALA z netto
09357 KOMPL. TRZECH KOSMETYCZEK z netto
Pisząc "starsza pani" chciałam w pewien sposób to przerysowaćDość często miałam pecha trafić w autobusie na kobietę w okolicy 70, która jest wręcz przesiąknięta zapachem mydlano-kwiatowym, który to w dużych ilościach powoduje u większości osób mdłości(szczególnie w zatłoczonym autobusie, przy 30 stopniowym upale).Ten zapach po prostu kojarzy mi się z takimi osobami-jest intensywny, ciężki i mdły. Jeśli kogoś uraziłam stwierdzeniemm 'starsza pani"- bardzo przepraszam
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 05:03   #2853
MagdaP
Zadomowienie

Niedobrze. Czy w ogóle jakieś cienie poczwórne przychodzą? Mam zamówienie na fresh cut greens i smokey eyes.
Stary 2009-10-02, 05:41   #2854
kasia2439
Zakorzenienie

no własnie dlatego zrozumiałam to tak ze jak w k13 bede miała te 1000zł to w k14 moge w ramach k13 zamówić sobie ten produkt ale niestety przy nim mam 0
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 06:03   #2855
mode24
Raczkowanie

mamy w brakach cienie Fresh cut greens, przez ten brak miła pani fakturzystka z Avon nie zafakturowała siostrze termosu, mimo iz łącznie zamówiła na 366zł ( minus te nieszczęsne cienie), a składa zamówienie na II katalog dopiero, cóż, kolejny mail pójdzie... ostatnio pisze do nich przynajmniej raz w katalogu, zawsze cos nie tak :/
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 07:16   #2856
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Niedobrze. Czy w ogóle jakieś cienie poczwórne przychodzą? Mam zamówienie na fresh cut greens i smokey eyes.
ja zamawiałam w kat.13 Denim Blues i Purple Haze- te pierwsze dostałam a te drugie są w brakach

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
no własnie dlatego zrozumiałam to tak ze jak w k13 bede miała te 1000zł to w k14 moge w ramach k13 zamówić sobie ten produkt ale niestety przy nim mam 0
ja to też tak zrozumiałam, czyli to, że w kat.13 miałam zamówień na 1300zł nie kwalifikuje mnie bym mogła ten żel zamówić
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 07:17   #2857
malgosia27
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milajla Pokaż wiadomość
Może jednak?
Mam ten nowy balsam i powiem szczerze,że mam go od 2 tygodni i już mi zalega na półce. W ogóle nie jestem z niego zadowolona,bo jest taki jakiś "nijaki",zapach też bez rewelacji,na ciele po chwili go nie czuć,a z tym jego nawilżaniem też nie najlepiej.Ogólnie nie polecam,bo nie dość,że malutki i dosć drogi to jeszcze nic w sumie nie robi.
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 08:05   #2858
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paola Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was wąchała już może In bloom by Reese Witherspoon? W porządku jest? Jeśli firma coś przesadnie reklamuje to zawsze mnie to niepokoi...
Dla mnie ten zapach jest bardzo podobny do swego poprzednika sprzed 2,5 - 3 lat, na pewno ma w sobie dużo odcieni zapachów kwiatowych , dla mnie nie jest mdły, raczej bardziej ostry.
Przed chwilką psiknęłam sie raz. Czy ma zapach mydła? Ciężko mi to określić.
Ja używam różne zapachy, w zależności od humoru, predyspozycji psychicznych w danym dniu
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:12   #2859
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milajla Pokaż wiadomość
Może jednak?
Ja sobie zamówiłam żel i balsam Jagody Goi, ale szczerze mówiąc jeszcze ich nie używałam za bardzo. Zapach mi się podoba. Balsamem się jak na razie raz posmarowałam i wydaje mi się, że dosyć przeciętnie nawilża Myślałam, że będzie trochę lepszy jak za taką cenę.

i też bardzo ładnie proszę o priva z tajemnym przepisem
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:16   #2860
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
mamy w brakach cienie Fresh cut greens, przez ten brak miła pani fakturzystka z Avon nie zafakturowała siostrze termosu, mimo iz łącznie zamówiła na 366zł ( minus te nieszczęsne cienie), a składa zamówienie na II katalog dopiero, cóż, kolejny mail pójdzie... ostatnio pisze do nich przynajmniej raz w katalogu, zawsze cos nie tak :/
Moja nowa kk miala nie chcą co 2 braki i zamówienie wiadomo, powyzej 350 i otrzymała torebkę. Tylko jeszcze nikt nie otrzymał tego zegara jako osoba rekomendująca, a powinny otrzymać 3 osoby.
Zapewne przyślą w terminie póżniejszym
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:19   #2861
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Ja to zrozumiałam inaczej, bo jeśli np. w kat.13 miałabym 1000zł, zamówiłabym 1 produkt przed zakończeniem katalogu i w razie osiągnięcia wyższego poziomu nie mogłabym wziąć zestawu 3 produktów. W kat. 14 wiadomo już ostatecznie, za jaką kwotę zamówiłam w 13.
Mam jeszcze jedną wątpliwość - czy ten program jest dla wszystkich, czy tylko dla osób już zakwalifikowanych do KR czy też Avon Clubu? W tym drugim przypadku zestawy 1, 2 i 3 nie mają sensu w kat.13, bo pierwszy próg to 12.000, więc w grę wchodzi tylko zestaw 7 produktów. Jeśli ktoś już jest w AC, to musiał przekroczyć 10.000.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14541327]Ten program jest dla wszystkich, ale teraz już sama nie wiem, jak to jest z tym prezentem. Któraś z dziewczyn już zamawiała i ma zafakturowany...[/QUOTE]
Tak, program dotyczy wszystki konsultantek, które w katalogu poprzedzającym zamówiły za min 1000zł. Ja teraz miałam zamówienie na 350 zł i mam balsam zafakturowany a w poprzednim miałam ponad tysiąc.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:21   #2862
Paola
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za opinie nt. In Bloom! Na razie się wstrzymam z demo i postaram się wypróbować go w COKu.
A te poczwórne cienie to ze str. 11? Domyślam się, że je niedługo sprowadzą lub "doprodukują". Więc to może być wielka niewiadoma...
Stary 2009-10-02, 08:23   #2863
sheryl
szeryfcio

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14541764]A masz porównanie do balsamów Naturals? Też jest tak lekki jak one?[/QUOTE]
nie, nie jest taki lekki czy rzadki. Jest gęstszy. A jak się trochę za dużo nałoży, to noga czy ręka biała i nie chce się szybko wchłonąć czy wsmarować, trzeba rozsmarować go na większej powierzchni. Jest zatem wydajny.
Stary 2009-10-02, 08:33   #2864
mode24
Raczkowanie

zegarka za polecenie tez nie dostałam o torebkę siostry musiałysmy sie upomniec, ech, coraz gorzej, zobaczymy co odpisza o termosie, TPS byl jednak duzo lepszy.
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:33   #2865
sheryl
szeryfcio

SCARLETT09 i Paola, dzięki
Stary 2009-10-02, 08:49   #2866
Koshatka
Zakorzenienie

Czy ja też mogę prosić o tajemny sposób Malki?

Cytat:
Ztego co ja wiem to to są perfumy sprowadzane z anglii, nie wiem jakie są tam ceny itd ale tak się sprawa ma
Mam juz wystawioną fv i mam demo za 7,00 i jets to żel pur blanca i już załuje ze zamówiłam
Ale się wysilili. Za zamówienie na 1000 zł to taki żel powinien być gratis a nie za 7 zł.
Stary 2009-10-02, 08:53   #2867
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

kuzwa strona avon nie chodzi

chodzi wam????
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:57   #2868
kikimarta
Raczkowanie

ja przed momentem sie logowalam na avon i bylo ok
kikimarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:02   #2869
nightsong
Rozeznanie

mi też normalnie strona działa
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 09:05   #2870
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Pisząc "starsza pani" chciałam w pewien sposób to przerysowaćDość często miałam pecha trafić w autobusie na kobietę w okolicy 70, która jest wręcz przesiąknięta zapachem mydlano-kwiatowym, który to w dużych ilościach powoduje u większości osób mdłości(szczególnie w zatłoczonym autobusie, przy 30 stopniowym upale).Ten zapach po prostu kojarzy mi się z takimi osobami-jest intensywny, ciężki i mdły. Jeśli kogoś uraziłam stwierdzeniemm 'starsza pani"- bardzo przepraszam
Spoko, napisałam to z przekory, bo trochę mnie dziwi taka opinia o zapachach, a nie o skojarzeniach Kiedyś pisano i mówiono, że starsze panie pachną zatęchłymi koronkami, tyle że wtedy miały one 40 - 45 lat, więc nijak się to ma do obecnych starszych pań
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Powołaj się na ten punkt z regulaminu, który zacytowałam i reklamuj !
Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj sobie ulżyłam i wysmażyłam aż 4 maile, a co, stać mnie
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
(..) ja to też tak zrozumiałam, czyli to, że w kat.13 miałam zamówień na 1300zł nie kwalifikuje mnie bym mogła ten żel zamówić
Zrób to samo co radzę kasia2439, bo dobrze zrozumiałaś, tylko u nich coś szwankuje.
Cytat:
Tak, program dotyczy wszystki konsultantek, które w katalogu poprzedzającym zamówiły za min 1000zł. Ja teraz miałam zamówienie na 350 zł i mam balsam zafakturowany a w poprzednim miałam ponad tysiąc.
Szczęściara
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:16   #2871
lalaith
Zakorzenienie

Co do żeli Senses to ja polecam Jardin i Reflection, podobał mi się też ten co był poprzednikiem Lagoon (nie pamiętam nazwy, morski, Lagoon jest dużo bardziej chemiczny), poprzednik Reflection też był od niego lepszy. Był jeszcze fajny zapach Radiant, taki bladoróżowy i taki fajny z dmuchawcem kiedyś. Ogólnie Senses się bardzo pogorszyło, coraz brzydsze i bardziej sztuczne zapachy. W zimie ma wejść seria Orient, wąchał już ktoś? Uwielbiam orientalne zapachy, ale się obawiam, że ten z orientem będzie miał niewiele wspólnego.

Rozczarowała mnie seria migdałowa z Naturals, miałam nadzieję że będzie tak piękna jak kiedyś.. W ogóle naturals też się popsuło, pamiętam śliczną serię rumiankową, jeszcze w takich starych opakowaniach, z żelem z wieszaczkiem, gruszkową, melonową, borówkową. Dawno już nic mi się tak nie podobało z tej serii.

Natomiast jeśli chodzi o In bloom to miałam nadzieję że będzie podobny do In bloom z serii Today Tommorow Always, bo bardzo go lubiłam.. Nie dość że ślicznie, delikatnie, tak kwiatowo-wiosennie pachniał (idealny na dzień) to jeszcze ten zapach utrzymywał się do następnego dnia. Ale z tego co piszecie to zupełnie co innego ?

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2009-10-02 o 09:19
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:40   #2872
red rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Co do żeli Senses to ja polecam Jardin i Reflection, podobał mi się też ten co był poprzednikiem Lagoon (nie pamiętam nazwy, morski, Lagoon jest dużo bardziej chemiczny), poprzednik Reflection też był od niego lepszy. Był jeszcze fajny zapach Radiant, taki bladoróżowy i taki fajny z dmuchawcem kiedyś. Ogólnie Senses się bardzo pogorszyło, coraz brzydsze i bardziej sztuczne zapachy. W zimie ma wejść seria Orient, wąchał już ktoś? Uwielbiam orientalne zapachy, ale się obawiam, że ten z orientem będzie miał niewiele wspólnego.

Rozczarowała mnie seria migdałowa z Naturals, miałam nadzieję że będzie tak piękna jak kiedyś.. W ogóle naturals też się popsuło, pamiętam śliczną serię rumiankową, jeszcze w takich starych opakowaniach, z żelem z wieszaczkiem, gruszkową, melonową, borówkową. Dawno już nic mi się tak nie podobało z tej serii.

Natomiast jeśli chodzi o In bloom to miałam nadzieję że będzie podobny do In bloom z serii Today Tommorow Always, bo bardzo go lubiłam.. Nie dość że ślicznie, delikatnie, tak kwiatowo-wiosennie pachniał (idealny na dzień) to jeszcze ten zapach utrzymywał się do następnego dnia. Ale z tego co piszecie to zupełnie co innego ?
co do żelu senses orient to ja go już mam i mi się bardzo podoba jest naprawdę orientalny...
a mi się na przykład woda in bloom podoba kiedy zapach się rozwinie przypomina mi today... sliczny jest i super sie trzyma
red rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:45   #2873
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Potrzebuje Waszej niezawodnej pomocy
Koleżanka chce sobie zamówić błyszczyk w czerwonym odcieniu, tylko zeby nie był mocny tylko taki przezroczysty z delikatnym odcieniem czerwieni, mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi, może jakaś szminka w ostateczności, bo ja nie mam pomysłu która by sie nadawała, dla siebie nigdy nie brałam w tym odcieniu.

Nikt nie doradzi?
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 09:51   #2874
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Ale się wysilili. Za zamówienie na 1000 zł to taki żel powinien być gratis a nie za 7 zł.
Ja też uważam,że za takie wysokie zamowienia powinno być coś znacznie lepszego, a nie produkty malo chodliwe.No i też cena, jak da mnie zbyt wysoka.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:54   #2875
emza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Nikt nie doradzi?
powiem Ci, ze nigdy nie mialam blyszczyka w czerwonym odcieniu, ale moje klientki chwalą sobie blyszczyk extreme shine. patrze na kolory i czerwonawy wydaje mi sie byc Pink Shine lub Rose Shine. Podoba mi się rowniez Blyszczyk z CT Peach Pucker, ale nie wiem jak z jego trwaloscia..
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:57   #2876
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze nigdy nie mialam blyszczyka w czerwonym odcieniu, ale moje klientki chwalą sobie blyszczyk extreme shine. patrze na kolory i czerwonawy wydaje mi sie byc Pink Shine lub Rose Shine. Podoba mi się rowniez Blyszczyk z CT Peach Pucker, ale nie wiem jak z jego trwaloscia..
Ja też doradzam błyszczyk Extreme Shine w kolorze Pink Shine. Może lekko pociągnąć usta i na to ew. jeszcze bezbarwny, aby osłabić kolor. Ale to tylko moje dywagacje, bo na oczy nie widziałam takiej kombinacji.
Stary 2009-10-02, 10:04   #2877
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze nigdy nie mialam blyszczyka w czerwonym odcieniu, ale moje klientki chwalą sobie blyszczyk extreme shine. patrze na kolory i czerwonawy wydaje mi sie byc Pink Shine lub Rose Shine. ..
hm..., miałam te kolory i więcej miały wspólnego z różem...
teteesio, jakbym miała tak ślepo strzelać, to bym postawiła no coś z Red w nazwie. Często nazwy więcej o kolorze mówią niż zdjęcia w katalogu niestety.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 10:27   #2878
magrens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Przejrzyj posty wyżej

Wiem, ale mimo wszystko da się tak zrobić
Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
malka podziel się pomysłem bo już teraz się boję, że nie uzbieram wystarczającej kwoty nawet żeby wysłać zamówienie..
poproszę też priv
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 10:32   #2879
ankoro
Wtajemniczenie

Mam chwilkę czasu to opiszę Wam moje boje o sprawiadliwość z firmą Avon. Ale od początku...

Zakupiłam dla klientki zestaw BST na prezent.Dobra stara klientka, ale też wymagająca. Zauważyła na zestawie tym brak daty produkcji, a co za tym idzie brak daty ważności.Ponieważ jest to produkt ze stron wyprzedażowych tym bardziej nie chciała go dawać. Oczywiście daty produkcji jak łatwo się domyślić były w środku na poszczególnych kosmetykach, ale na zewnątrz nic. Zgłosiłam reklamację do Avonu, aby przyslali kuriera po ten zestaw, bo klientka go nie chce, a ja nie zamierzam placić za zwrot produktu niepełnowartościowego. Avon mnie zaskoczyl, po 2 mailu w tej sprawie zadzwonila do mnie Pani przełożona z sekcji internetowej i poinformowala,że wszystko jest w porządku, przepisy mówią,że tak może być.Jeszcze mnie opieprzyła, że nie znam przepisów kosmetykach i za to mam płacić przesyłkę zwrotną. Byłam w szoku, mówiąc delikatnie. Ale zaczęłam działać, bo mnie to mocno wkurzyło. I co się dowiedziałam?

Otóż w Wojewódzkim Inspektoracie Inspekcji Handlowej w Krakowie podano mi numery ustaw, które Avon złamał.Nie mają racji. Opakowanie zestawu jeśli jest zamawiane jako 1 pozycja i nie ma dostępu do środka, podlega tym samym zasadom oznakowania co produkt jednostkowy, czyli musi posiadać datę produkcji lub ważności widoczną. Napisałam do nich znowu i czekam na odpowiedź.

Jaki morał z tego? Firma łamie przepisy gdzie się da, a ja i moje klientka mam już coraz bardziej dość takiej współpracy.Dziwi mnie tylko fakt, że firmie nie zależy ani na dobrych klientach ani na konsultantkach.( jestem w Avonie 10 lat i nie opuściłam od początku ani jednej kampanii, ale widzę,że nie było warto).
Stary 2009-10-02, 11:00   #2880
anaa89
Raczkowanie

dziewczyny co to może być: KATALOG AC EDYCJA 2010
bo mam to na podglądzie faktury do kat14/2009 za 0zł
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości