|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
![]() No też myślałam, że przegapiłam, ale chyba jeszcze nie umieścili ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14536511]1000zł musisz mieć w tym katalogu, w którym chcesz dostać ten prezent.[/QUOTE]
Cytat:
![]() Braki w K14 39842 QUAD CIENIE/POW.MOCHA LATTE 03772 ANYPERSP.DEO/KULKA FOR MEN 01081 DEO CELEBRE DO CIALA z netto 09357 KOMPL. TRZECH KOSMETYCZEK z netto |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zadomowienie
|
Niedobrze. Czy w ogóle jakieś cienie poczwórne przychodzą? Mam zamówienie na fresh cut greens i smokey eyes.
#2854 |
Zakorzenienie
|
no własnie dlatego zrozumiałam to tak ze jak w k13 bede miała te 1000zł to w k14 moge w ramach k13 zamówić sobie ten produkt ale niestety przy nim mam 0
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
mamy w brakach cienie Fresh cut greens, przez ten brak miła pani fakturzystka z Avon nie zafakturowała siostrze termosu, mimo iz łącznie zamówiła na 366zł ( minus te nieszczęsne cienie), a składa zamówienie na II katalog dopiero, cóż, kolejny mail pójdzie... ostatnio pisze do nich przynajmniej raz w katalogu, zawsze cos nie tak :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
BAN stały
|
Mam ten nowy balsam i powiem szczerze,że mam go od 2 tygodni i już mi zalega na półce.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed chwilką psiknęłam sie raz. Czy ma zapach mydła? Ciężko mi to określić. Ja używam różne zapachy, w zależności od humoru, predyspozycji psychicznych w danym dniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Rozeznanie
|
Ja sobie zamówiłam żel i balsam Jagody Goi, ale szczerze mówiąc jeszcze ich nie używałam za bardzo. Zapach mi się podoba. Balsamem się jak na razie raz posmarowałam i wydaje mi się, że dosyć przeciętnie nawilża
![]() i też bardzo ładnie proszę o priva z tajemnym przepisem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapewne przyślą w terminie póżniejszym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, program dotyczy wszystki konsultantek, które w katalogu poprzedzającym zamówiły za min 1000zł. Ja teraz miałam zamówienie na 350 zł i mam balsam zafakturowany a w poprzednim miałam ponad tysiąc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za opinie nt. In Bloom! Na razie się wstrzymam z demo i postaram się wypróbować go w COKu.
A te poczwórne cienie to ze str. 11? Domyślam się, że je niedługo sprowadzą lub "doprodukują". Więc to może być wielka niewiadoma...
#2863 |
szeryfcio
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14541764]A masz porównanie do balsamów Naturals? Też jest tak lekki jak one?[/QUOTE]
nie, nie jest taki lekki czy rzadki. Jest gęstszy. A jak się trochę za dużo nałoży, to noga czy ręka biała i nie chce się szybko wchłonąć czy wsmarować, trzeba rozsmarować go na większej powierzchni. Jest zatem wydajny.
#2864 |
Raczkowanie
|
zegarka za polecenie tez nie dostałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
szeryfcio
|
SCARLETT09 i Paola, dzięki
![]()
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Czy ja też mogę prosić o tajemny sposób Malki?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2867 |
Konto usunięte
|
kuzwa strona avon nie chodzi
![]() chodzi wam???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
ja przed momentem sie logowalam na avon i bylo ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Rozeznanie
|
mi też normalnie strona działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Co do żeli Senses to ja polecam Jardin i Reflection, podobał mi się też ten co był poprzednikiem Lagoon (nie pamiętam nazwy, morski, Lagoon jest dużo bardziej chemiczny), poprzednik Reflection też był od niego lepszy. Był jeszcze fajny zapach Radiant, taki bladoróżowy i taki fajny z dmuchawcem kiedyś. Ogólnie Senses się bardzo pogorszyło, coraz brzydsze i bardziej sztuczne zapachy. W zimie ma wejść seria Orient, wąchał już ktoś? Uwielbiam orientalne zapachy, ale się obawiam, że ten z orientem będzie miał niewiele wspólnego.
Rozczarowała mnie seria migdałowa z Naturals, miałam nadzieję że będzie tak piękna jak kiedyś.. W ogóle naturals też się popsuło, pamiętam śliczną serię rumiankową, jeszcze w takich starych opakowaniach, z żelem z wieszaczkiem, gruszkową, melonową, borówkową. Dawno już nic mi się tak nie podobało z tej serii. Natomiast jeśli chodzi o In bloom to miałam nadzieję że będzie podobny do In bloom z serii Today Tommorow Always, bo bardzo go lubiłam.. Nie dość że ślicznie, delikatnie, tak kwiatowo-wiosennie pachniał (idealny na dzień) to jeszcze ten zapach utrzymywał się do następnego dnia. Ale z tego co piszecie to zupełnie co innego ![]() Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2009-10-02 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi się na przykład woda in bloom podoba kiedy zapach się rozwinie przypomina mi today... sliczny jest i super sie trzyma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nikt nie doradzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Rozeznanie
|
powiem Ci, ze nigdy nie mialam blyszczyka w czerwonym odcieniu, ale moje klientki chwalą sobie blyszczyk extreme shine. patrze na kolory i czerwonawy wydaje mi sie byc Pink Shine lub Rose Shine. Podoba mi się rowniez Blyszczyk z CT Peach Pucker, ale nie wiem jak z jego trwaloscia..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
szeryfcio
|
Cytat:
teteesio, jakbym miała tak ślepo strzelać, to bym postawiła no coś z Red w nazwie. Często nazwy więcej o kolorze mówią niż zdjęcia w katalogu ![]()
![]() |
#2878 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Wtajemniczenie
|
Mam chwilkę czasu to opiszę Wam moje boje o sprawiadliwość z firmą Avon. Ale od początku...
Zakupiłam dla klientki zestaw BST na prezent.Dobra stara klientka, ale też wymagająca. Zauważyła na zestawie tym brak daty produkcji, a co za tym idzie brak daty ważności.Ponieważ jest to produkt ze stron wyprzedażowych tym bardziej nie chciała go dawać. Oczywiście daty produkcji jak łatwo się domyślić były w środku na poszczególnych kosmetykach, ale na zewnątrz nic. Zgłosiłam reklamację do Avonu, aby przyslali kuriera po ten zestaw, bo klientka go nie chce, a ja nie zamierzam placić za zwrot produktu niepełnowartościowego. Avon mnie zaskoczyl, po 2 mailu w tej sprawie zadzwonila do mnie Pani przełożona z sekcji internetowej i poinformowala,że wszystko jest w porządku, przepisy mówią,że tak może być.Jeszcze mnie opieprzyła, że nie znam przepisów kosmetykach i za to mam płacić przesyłkę zwrotną. Byłam w szoku, mówiąc delikatnie. Ale zaczęłam działać, bo mnie to mocno wkurzyło. I co się dowiedziałam? Otóż w Wojewódzkim Inspektoracie Inspekcji Handlowej w Krakowie podano mi numery ustaw, które Avon złamał.Nie mają racji. Opakowanie zestawu jeśli jest zamawiane jako 1 pozycja i nie ma dostępu do środka, podlega tym samym zasadom oznakowania co produkt jednostkowy, czyli musi posiadać datę produkcji lub ważności widoczną. Napisałam do nich znowu i czekam na odpowiedź. Jaki morał z tego? Firma łamie przepisy gdzie się da, a ja i moje klientka mam już coraz bardziej dość takiej współpracy.Dziwi mnie tylko fakt, że firmie nie zależy ani na dobrych klientach ani na konsultantkach.( jestem w Avonie 10 lat i nie opuściłam od początku ani jednej kampanii, ale widzę,że nie było warto). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co to może być: KATALOG AC EDYCJA 2010
![]() bo mam to na podglądzie faktury do kat14/2009 za 0zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.