Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 12:51   #721
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Strippi masz faktycznie maly brzusio, ale potem moze on wyskoczyc
Ja w takim razie nie bede gorsza i wklejam swoj brzusio- 30 tydz
Gratuluje śliczny brzuszek , zazdroszczę też chce taki ...
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:35   #722
gold-fish
Zakorzenienie

właśnie wróciłam z przerwy podczas której znalazłam w ciuchbudzie dwa nowe ciuszki sezon jesień/zima 2009 turkusowa tunikę z bufiastymi rękawkami do łokci i zamszową czarną spódnicę nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię wyszukiwać takie rzeczy. Wczoraj np. zahaczyłam o jedna z moich ulubionych i znalazłam białą torebkę Valentino! za 37 zł. Na sto procent oryginala bo mięciutka jak skóra niemowlaka, w środku metka skórzana z wyrytym napisem i mimo zniszczenia na maksa w środku z zewnątrz wyglądała niemal idealnie, oprócz zabrudzenia które bałam sie że nie zejdzie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:42   #723
motley
Zadomowienie

cześć dziewczyny, przyłączę się do tego wątku jako że już od miesiąca jestem mężatką Nie zaglądałam do Was do tej pory więc nie jestem za bardzo w temacie ale mam nadzieję, że szybko się wciągnę

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:54   #724
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny wiecie co...jestem zła na maksa...kupiłam przedwczoraj ketchup tortex pikantny bo nie było naszego ulubionego włocławka pikantnego i co...wylewam ten ketchup na talerz a tam taka brunatna maź która nawet ketchupu nei przypomina, wiem jak ten ketchup wygląda normalnie bo mamcia go kupuje Napisałam do producenta (Unilever) o co chodzi i w ogóle wyraziłam swoje niezadowolenie. A oni mi dzisiaj opdisują że jest im przykro i żebym podała im dokładne dane ketchupu, swoje teleadresowe i żebym odesłala im ten ketchup no sorry ketchup kosztuje 3 zl a za wysyłkę 500g butelki zapłace 6 albo i więcej. No faktycznie opłaca mi się

Gold-fish ja uwielbiam lumpiki zawsze się coś trafi mam jeszcze to szczęście że moja mama też lubi i to że u mnie w mieście trzy razy w tygodniu jest targ i na nim sprzedają ciuszki, tam zawsze coś znajde np. w zeszłym roku moja mama wyrwała 2 płaszcze zimowe każy po 20 zł a w sklepie ponad 150 albo i lepiej jeden był z H&M a drugi taki No Name i oba jak nowe. Albo prochowiec taki, płaszczyk na wiosne tez mam za 25 zl a jeszcze z metka był uwielbiam lumpy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 15:19   #725
gold-fish
Zakorzenienie

Bzyczka, ja już tak od lat kupuję, oczywiście nie w duzych ilościach i nie byle co, ale chyba pół mojej szafy to jak to nazwałaś lumpy. Swetry, marynarki, spódnice, spodnie. Prawie zawsze wybieram dość oryginalne wzory i wiem że pół Polski nie bedzie w tym chodzić. często te własnie ciuchy są lepszej jakosci niż te obeznie sprzedawane np. z H&m czy Re. Przetrwały najpierw ileś tam czasu u kogoś, ileś tam prań i skoro nadal wyglądają bardzo dobrze to wiem że sa wysokiej jakosci. TŻ oczywiście się wścieka jak słyszy że tam byłam ale trudno I nie robię tego bo mnie nie stać na zwykłe sklepy, tylko lubię łaczyć. Ostatnio znalazłam czarna aksamitną marynarkę, normalnie jak ją założę to mam talię osy może mieć nawet 20-30 lat bo śmierdzi/pachnie starością, piękny kołnierz, stan idealny, bardzo elegancka ale dam ją do prania chemicznego i będzie git dla mnie to taki rarytasik

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-10-01 o 15:28
Stary 2009-10-01, 15:36   #726
bzyczka1
Zakorzenienie

gold-fish ja mam do najbliższego H&M jakieś 150 km więc u nas nie jest on tak powszechny, a poza tym to są rzeczy głównie z niemiec, ale tak jak mowisz jeżeli rzeczy które już ktoś nosił i prał wielokrotnie są w dobrym stanie to i u nas nie zmienią kształtu czy koloru a tak swoją drogą jak mam iść do sklepu i kupić jedną bluzkę to wolę iść na szmatki i kupić sobie 2, 3 albo i więcej jeszcze w miescie w którym studiowałam chodziłam ze współlokatorką na lumpki, i był jeden taki na wagę to koszulki w piątek były po 1 zł, a w poniedziałek najdrożej po 5 zł.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:31   #727
mikakrolikowa
Zakorzenienie

A ja jakoś nie mam ręki do lumpów byłam ostatnio w "grzebalcu" i nic jakoś nie trafiam, a moja szfagierka zawsze coś fainego przyniesie chyba musze sie wybrać na dłuższą wycieczkę po grzebalcach
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 17:14   #728
zaaaabcia
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

no to musi przyjść instnkt

dokladnie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
nie. jeśli już, to za wcześnie na objawy. tylko ostatnio trochę zaszaleliśmy. ja tam czuję, że nie jestem.
a mezulek juz by chcial zostac tatusiem ?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:52   #729
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie co...jestem zła na maksa...kupiłam przedwczoraj ketchup tortex pikantny bo nie było naszego ulubionego włocławka pikantnego i co...wylewam ten ketchup na talerz a tam taka brunatna maź która nawet ketchupu nei przypomina, wiem jak ten ketchup wygląda normalnie bo mamcia go kupuje Napisałam do producenta (Unilever) o co chodzi i w ogóle wyraziłam swoje niezadowolenie. A oni mi dzisiaj opdisują że jest im przykro i żebym podała im dokładne dane ketchupu, swoje teleadresowe i żebym odesłala im ten ketchup no sorry ketchup kosztuje 3 zl a za wysyłkę 500g butelki zapłace 6 albo i więcej. No faktycznie opłaca mi się
Miałam ostatnio to samo. Generalnie przepadam za tym ketchupem, ale jak ostatnio kupiłam i była brunatna maź to podziękowałam. Coś im chyba partia nie wyszła.
A tak swoją drogą, widze, że górują kujawsko-pomorskie ketchupiki

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 07:18   #730
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Gold-fish ja uwielbiam lumpiki zawsze się coś trafi mam jeszcze to szczęście że moja mama też lubi
ooo... ja za czasów "panieńskich", to obowiązkowo co sobota (a jak była możliwość, to i na tygodniu) jeździłam z mamą a polowania.
teraz to jakoś nie mam szczęścia. w zeszłym tygodniu kupiłam za dużą bluzkę z krótkim rękawem. nie miałam jej jak zmierzyć, bo w tym ciuchu nie ma przymierzalni.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a mezulek juz by chcial zostac tatusiem ?
nie.
w ogóle to ostatnio non stop się kócimy, np. wczoraj. mam wrażenie, że od kiedy przytyłam (5 kg!), już mnie nie chce. rozmawia ze mną jakby wcale nie czuł żadnych emocji. złość okazuje tylko słowami, a po nim nic nie widać. tak samo jak wczoraj zaczął mnie całować, czułam, że to nie jest prawdziwe. i stąd cała kłótnia. dziś rano nawet sie nie odezwał. i poszedł.
zresztą, chyba wobec wszystkich, z którymi rozmawia stał się taki obojętny. no mówię Wam, wczoraj w pewnym momencie się darłam, a on nawet na mnie nie spojrzał i nic nie mówił.
jest mi tak źle... nie czuję się szczęśliwa

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-10-02 o 07:22
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 07:54   #731
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
w ogóle to ostatnio non stop się kócimy, np. wczoraj. mam wrażenie, że od kiedy przytyłam (5 kg!), już mnie nie chce. rozmawia ze mną jakby wcale nie czuł żadnych emocji. złość okazuje tylko słowami, a po nim nic nie widać. tak samo jak wczoraj zaczął mnie całować, czułam, że to nie jest prawdziwe. i stąd cała kłótnia. dziś rano nawet sie nie odezwał. i poszedł.
zresztą, chyba wobec wszystkich, z którymi rozmawia stał się taki obojętny. no mówię Wam, wczoraj w pewnym momencie się darłam, a on nawet na mnie nie spojrzał i nic nie mówił.
Magialenko wszystko sie ulozy zobaczysz porozmawiajcie tylko spokojnie nie krzyczcie na siebie...niech kazde z Was powie co mu lezy na watrobie i mysle ze szczera rozmowa powinna pomoc
takze trzymam

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 08:04   #732
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nenur Pokaż wiadomość
Magialenko wszystko sie ulozy zobaczysz porozmawiajcie tylko spokojnie nie krzyczcie na siebie...niech kazde z Was powie co mu lezy na watrobie i mysle ze szczera rozmowa powinna pomoc
wiem, że tu trzeba rozmowy... tylko te rozmowy wyglądają tak, że to ja mówię, a on nic. tak jak napisałam - patrzy gdzieś w ścianę i milczy. nawet nie raczy na moje pytania odpowiadać. wczoraj wyszedł do dużego pokoju i tak siedział. do łóżka przyszedł za jakąś godzinę. przytulił mnie, więc próbowałam zacząć rozmowę. znowu to samo - jak do ściany. w końcu się wkurzyłam i odwróciłam. długo nie mogłam zasnąć. no a rano nic - ani "dzień dobry", ani "pocałuj mnie w d..ę".

Stary 2009-10-02, 09:01   #733
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
wiem, że tu trzeba rozmowy... tylko te rozmowy wyglądają tak, że to ja mówię, a on nic. tak jak napisałam - patrzy gdzieś w ścianę i milczy. nawet nie raczy na moje pytania odpowiadać. wczoraj wyszedł do dużego pokoju i tak siedział. do łóżka przyszedł za jakąś godzinę. przytulił mnie, więc próbowałam zacząć rozmowę. znowu to samo - jak do ściany. w końcu się wkurzyłam i odwróciłam. długo nie mogłam zasnąć. no a rano nic - ani "dzień dobry", ani "pocałuj mnie w d..ę".
zapytaj co go gryzie moze w pracy mu cos nie idzie moze to wcale nie chodzi o Ciebie (i te twoje kilogramki- bo podobno kochanego cialka nigdy za wiele), moze z czyms nie moze sobie poradzic a nie chce Cie martwic??nie wiem jest duzo mozliwosci ale tylko on moze powiedziec co jest grane takze czekam na pozytywny rozwoj tej sprawy bo jak nie to 3m sie

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:04   #734
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam z przerwy podczas której znalazłam w ciuchbudzie dwa nowe ciuszki sezon jesień/zima 2009 turkusowa tunikę z bufiastymi rękawkami do łokci i zamszową czarną spódnicę nie wiem jak Wy ale ja bardzo lubię wyszukiwać takie rzeczy. Wczoraj np. zahaczyłam o jedna z moich ulubionych i znalazłam białą torebkę Valentino! za 37 zł. Na sto procent oryginala bo mięciutka jak skóra niemowlaka, w środku metka skórzana z wyrytym napisem i mimo zniszczenia na maksa w środku z zewnątrz wyglądała niemal idealnie, oprócz zabrudzenia które bałam sie że nie zejdzie
kurcze, ja nigdy jeszcze nie byłam w lumpku, kie3dys mnie korcioło, ale jakos nie poszłam. zazdroszcze ludziom, którzy potrafią wejsc i znaleźc cos super.
Cytat:
ooo... ja za czasów "panieńskich", to obowiązkowo co sobota (a jak była możliwość, to i na tygodniu) jeździłam z mamą a polowania.
teraz to jakoś nie mam szczęścia. w zeszłym tygodniu kupiłam za dużą bluzkę z krótkim rękawem. nie miałam jej jak zmierzyć, bo w tym ciuchu nie ma przymierzalni.

nie.
Madziu porozmawiaj z nim, jesli to nie pomoze, to napisz co ci lezy na sercu i mu to daj/ zostaw.

powiem ci, ze my tez z TZ ostatnio sie pogubilismy. zauwazyłam, ze zyjemy obok siebie a nie raze ze sobą. TZ non stop w pracy, potem rehabilitacja, a potem zawsze musiał komus pomagac a to siostrze, a to mamie, tacie. nie mielsimy nawet czasu pogadac. o przytulasach to juz mogłam zapomniec. ale wczoraj nie wytrzymałam. od 8 do 14 był w pracy, potem rehabilitacja. wiec wrócił na obiad na 16, zjadł i pojechalismy z moim tatą do banku na chwile. wracamy do domu a TZ , ze on jedzie siostrze naprawic komputer. nic nie powiedziałam. poszlam sobie (była godz juz 18) nie wytzrymałam. napisałam mu w kilku smsach, ze jest mi źle, ze czuje sie samotna, ze to nie ejst to, czego sie spodziewałam. co tam jeszcze pisałam. TZ nie odpisał. o 19.30 wrócił. nie rozmawialismy. zjedlismy kolację z moimi rodzicami, oglądalismy siatkówkę. potem poszłam spac. przyszedł TZ, połozył sie do łózka. powiedział "jestem złym męzem?" milczałam az w koncu stwierdziłam "razem sie ostatnio troszkę pogubilismy" Tz sie zapytał "czy spróbujemy to naprawic" zgodziłam się. przytulił mnie. potem długo rozmawialsimy . dzis rano ustawił sobie zegarek na 7 bo na 8 miał jechac do pracy, ale 1,3 godz mnie scicskał, całował, ze godzine sie spóźnił do pracy. mam nadzieje, ze bedzie lepiej.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 10:50   #735
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

faceci przeważnie przeżywają swoje problemy w sobie. Kiedyś tak czytałam, że taki już się utarł model męskosci, że przecież nie pójdzie do kolegi i nie będzie mu się zwierzał czy żalił że to i tamto jest nie tak. My kobiety radzimy sie przyjaciółek, mam, po prostu rozwiązujemy swoje problemy przez rozmowę z innymi ludźmi- faceci czują podświadomie że sami powinni sobie z problemem poradzić. Tak podobno już z nami jest. Może daj mu znać że jesteś z nim, że chcesz zeby było tak jak wcześniej ale jak nie bedzie chciał to go nie zmuszaj do gadania. Sam przyjdzie do Ciebie.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 11:12   #736
emila730
Zadomowienie

Jaga musze pogratulować fotek ze slubu i pleneru (szczególnie plener rewelacja) no no

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907

Edytowane przez emila730
Czas edycji: 2009-10-02 o 11:20
emila730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:19   #737
MAGiALENA
Zakorzenienie

widzicie, ja ogólnie jestem beznadziejna. Wy wiecie co powinnam zrobić.

Stary 2009-10-02, 11:21   #738
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
widzicie, ja ogólnie jestem beznadziejna. Wy wiecie co powinnam zrobić.
nie jestes beznadziejna i napewno sama tez wiesz jak podejsc TZ.

Stary 2009-10-02, 11:26   #739
gold-fish
Zakorzenienie

Jaga ja też bym chciała zobaczyć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 11:39   #740
emila730
Zadomowienie

/ciach/
to bloga fotografa i fotki Agaty tam są , jak dla mnie bomba.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:40
Stary 2009-10-02, 11:50   #741
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emila730 Pokaż wiadomość
/ciach/
to bloga fotografa i fotki Agaty tam są , jak dla mnie bomba.
super są, rewelacja

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:40
Stary 2009-10-02, 11:56   #742
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Nie sądzę, żeby problem leżał po stronie twoich dodatkowych kilogramów. Myślę, że w pracy coś może byc nie tak, a że faceci to dziwny gatunek i wszystko dusza w sobie, to odzwierciedla się to na waszych relacjach. Nic Ci nie będę radzic, bo sama na pewno wiesz jak postępowac z mężulkiem.
Jedno Ci powiem - na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz.

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:11   #743
AgatkaL
Wtajemniczenie

Goldfish....ja nie mogę żyć bez ciuchlandów Gdyby je zlikwiadowali, to nie wiem w co bym się ubierała 90% moich ciuchów, torebek jest ze szamteksów. TO już nałóg w każdą sobote jak jest dostawa ruszamy z mamą na polowanie. Mój mąż nawet się wciągnał.
Uwielbiam szmatki :P

Dziewczyny piszecie o życiu obok siebie a nie ze sobą...niestety nas tez to dopadło...nie wiem, czy to jakaś depresja poslubna czy jak. Przed ślubem było cudnie, a potem zmiana...obydwoje chcemy to naprawić i chcemy siebie takich sprzed paru miesięcy, ale jakoś się pogubilismy w tym wszystkim. Życzę Wam i sobie żeby wszystko się poukładało w naszych realacjach z Męzami

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-10-02 o 12:17
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:35   #744
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Goldfish....ja nie mogę żyć bez ciuchlandów Gdyby je zlikwiadowali, to nie wiem w co bym się ubierała 90% moich ciuchów, torebek jest ze szamteksów. TO już nałóg w każdą sobote jak jest dostawa ruszamy z mamą na polowanie. Mój mąż nawet się wciągnał.
Uwielbiam szmatki :P

Dziewczyny piszecie o życiu obok siebie a nie ze sobą...niestety nas tez to dopadło...nie wiem, czy to jakaś depresja poslubna czy jak. Przed ślubem było cudnie, a potem zmiana...obydwoje chcemy to naprawić i chcemy siebie takich sprzed paru miesięcy, ale jakoś się pogubilismy w tym wszystkim. Życzę Wam i sobie żeby wszystko się poukładało w naszych realacjach z Męzami
dobrze, że razem to widzicie i razem chcecie rozwiązac ten problem, bo to już połowa sukcesu My tez od dzis zaczynamy wszystko od nowa, mam nadzieję, ze się uda.

Stary 2009-10-02, 13:09   #745
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

melduję się i ja w zonkach

zimno mi ja chce do egiptuuuuuuu
juz sie nei moge doczekac ponoc w przyszły piatek jedziemy ale jak znam męża swego 100 razy zmienią się plany

ps. swoja droga jaga tak zeciekle broniła swego wizerunku a tu prosze na blogu jej zdjecia ciekawe czy wie ze one tam są

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 13:18   #746
emila730
Zadomowienie

musi wiedziec i po co byly te tajemnice ??? bez sensu.

Stary 2009-10-02, 13:31   #747
ewurka
Wtajemniczenie

Dziewczyny głowy do góry!!! Nie zawsze jest wszystko pięknie i każdy z nas ma złe dni, ale Magialenka dziewczyny mają racje z Twoim TŻ coś jest nie tak, nie krzycz, nie dramatyzuj, przytulaj, nie narzucaj się...oni czasami potrzebują takiego braku zainteresowania, kup mu to co lubi, albo zrób to co lubi, zaproponuj masaż, bez podtekstów erotycznych kup ładnie pachnący olejek, niech się porządnie odpręży i zrelaksuje, a jak mu przejdzie to sam Ci powie co i jak, pamiętaj nie napieraj, nic na siłe buziak

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 13:41   #748
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Witam Was. Pamiętacie mnie tu jeszcze moje PM-ki?
Stary 2009-10-02, 13:42   #749
kliwia
Zakorzenienie

przy podpisywaniu umowy z fotografem wyrazamy zgody na umieszanie zdjec w sieci na ich stronach i blogach
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 13:43   #750
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny...pamiętamy !!!

My dziś z Mężulem i znajmymi wybieramy sie na disco Trochę jestem przeziębiona, ale mam chęć potańcować...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-10-02 o 13:45
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości