American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 10:11   #4021
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
nie oburzaj się, też nie lubię wieszaków źle to zabrzmiało, właśnie chodziło mi o to , że nie jest jakimś wieszakiem tylko "zdrowo" zbudowaną dziewczyną i do tego bardzo ładną
no musiałam bronić bardziej kobiecych kształtów hehe , jest taka naturalnie piękna

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 10:14   #4022
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
nillka teraz pracuje w barze , ale nie na pelna zmiane tylko tak 4albo 5 dni w tygodniu po 5-6 godzin , dorabiam jakos hostess i czasem zostaje z dziecmi znajomej mamy mojego chlopaka ,i bardziej mi sie to oplaci niz stala codzienna praca . wczesniej pracowalam przez 2 lata w butiku z markowa odzieza, ale 2 lata to za dlugo , potem juz znienawidzialam ten sklep i nie moglam tam wysiedziec,dlatego zostawilam i poszukalam czegos mniej zobowiazujacego . aaa no i trzeba zaryzykowac , ja mojego miasteczka nienawidzialam i dlatego musialam sie stamtad wyrwac , gdybym tu nie trafila to na pewno gdzie indziej , na pewno nie zostalabym na tym za.du.piu.
tez pracowalam w butiku i szczerze juz mam dosyc takiej pracy(chodzi mi o te dana marke choc ich ciuchy uwielbiam) teraz szukam czegos ciekawego. moja wioska tez nie jest zbyt interesujaca ale nie mam odwagi tak sama wyjechac (i nie ma nikogo z kim moglabym wybyc)..

ehh dostalam plan zajec i wyobrazcie sobie w piatki siedze do 21 a sob i niedz do 20;((( cos mi sie wydaje ze bede zwiewala z ostatnich wykladow heh

a co do nowej chylinskiej to

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2009-10-02 o 10:21
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 10:22   #4023
nillka88
Zakorzenienie

hehe rozumiem też mnie czasem denerwuje jak widzę na blogach komentarze pod zdjęciami fajnych dziewczyn, że przydałoby się schudnąć lub, że za grube są a przewaznie jest tak, że są w sam raz więc jak najbardziej rozumiem Twoje oburzenie bo mozna było tak odebrać to co napisałam

Poison na pewno dobra wyjdzie, ja akurat tego nie robiłam ale inne próbowałam i smaczne było a poza tym jak kocha to wszytsko co zrobione będzie Twoimi rękami będzie ubóstwiał

ooodeta to całkiem fajnie sobie radzisz, też pracuje własnie w dwóch miejscach na niepełne etaty i bardziej mi się to opłaca i jeszcze urozmaicenie
a w którym regionie mieszkasz??

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

party girl to nie fajnie rozłożone zajęcie, no ale zwiać zawsze można, trzeba sobie jakoś radzić
ja mam fajnie bo praktycznie jutro mam tylko 3 godziny ćwiczeń a w niedziele wykład na który oczywiście nie jadę ogólnie u mnie podobno III rok najłatwiejszy więc luzzz
Stary 2009-10-02, 10:22   #4024
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

party girl jak krecilas swoje clipy to czym je utrwalalas ?? mi skret w ogole nie chce sie trzymac , a rzeczy typu pianki lakiery pasty modelujaace nie uzywam wiec nie mam nic w domu , powiedz mi co utrzyma lok i nie sklei klaczkow ..

nillka mieszkam na poludniu , na zachodnim wybrzezu wloch , nad morzem tyrrenskim , region nazywa sie Costiera amalfitana , miasto Maiori , wyglada to mniej wiecej tak : a no i jakos sobie radze , nawet niezle , mam jeszcze chlopaka ktory mi pomaga wiec lepiej byc nie moze

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-02 o 10:35
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 10:33   #4025
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Hej Girls

Dziś robię się na bóstwo bo wieczorkiem robię kolację dla TZta z okazji Dnia Chłopaka i kolejnego miesiąca razem (27 ). Robiła któraś z Was pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym? Nie wiem czy dobre, najwyżej TŻ będzie musiał udawać
oj to upojny wiczór sie szykuje ja kiedys robiłam i dla mnie średnia była- ale to kwestia gustu w smakach- ja mam poprostu lekki wstręt do mięsa- kiedyś wcale go nie jadłam ale niestety musiałam zacząć znów jeśc bo niedobór niektórych składników w organizmie byl duzy
a co do stażu z Tż- słabiutko.. za mna juz 55 miesiąc razem
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 10:38   #4026
party_girl7
Zakorzenienie

ooodeta niczym szczerze to było tak: najpierw zakręciłam je na wałki ale jak wyszłam z domu to niedługo sie rozprostowały... wiec za drugim razem zakręciłam zwykła metalową lokówką, tylko troche to trwało(z 1,5godz) bo lokówka musiała sie nagrzać, każde pasemko nim zakręciłam troche potrzymałam na tej lokówce żeby efekt był mocniejszy no i tak mi one trzymały(wiadomo rozprostowują sie ale znaaacznie wolniej). Ostatnio zakręciłam je szybciej i też mi sie rozprostowują więc morał jest taki że trzeba długo przytrzymać na lokówce
Stary 2009-10-02, 10:42   #4027
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

ja na walki nie probowalam , robilam do tej pory na lokowce .. ale tez sie rozprostowuja , nie calkowicie , zostaje tylko wywinieta koncowka .. no ale prostowac codziennie tez nie bardzo mi sie chce i nie chce ich spalic , a znowu moje wlosy sie wykrecaja .. widzialam w tv reklame lakieru Loreal Elnette (czy jakos tak ) ta z penelope cruz , lakier niby nie skeja , czy ktos uzywal juz tego ??????
Stary 2009-10-02, 10:44   #4028
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
party girl jak krecilas swoje clipy to czym je utrwalalas ?? mi skret w ogole nie chce sie trzymac , a rzeczy typu pianki lakiery pasty modelujaace nie uzywam wiec nie mam nic w domu , powiedz mi co utrzyma lok i nie sklei klaczkow ..

nillka mieszkam na poludniu , na zachodnim wybrzezu wloch , nad morzem tyrrenskim , region nazywa sie Costiera amalfitana , miasto Maiori , wyglada to mniej wiecej tak : a no i jakos sobie radze , nawet niezle , mam jeszcze chlopaka ktory mi pomaga wiec lepiej byc nie moze

Jaaakie krajobrazy Tylko pewnie żal Ci świąt bez śniegu Przyjeżdzasz w ogole do Polski?

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
oj to upojny wiczór sie szykuje ja kiedys robiłam i dla mnie średnia była- ale to kwestia gustu w smakach- ja mam poprostu lekki wstręt do mięsa- kiedyś wcale go nie jadłam ale niestety musiałam zacząć znów jeśc bo niedobór niektórych składników w organizmie byl duzy

Czy upojny to się okaże, bo rodzice mieli wyjść a jednak nie a w mieszkaniu to wiadomo jak jest Spróbuję doprawić ją po swojemu, dodam czosnek i duużo sera żeby w razie czego zakłócić smak

Gratulacje stażu, ciekawe czy nam będzie się chcialo liczyć do 55 czy potem to tylko w latach
Stary 2009-10-02, 10:46   #4029
nillka88
Zakorzenienie

ooodeta ślicznie tam właśnie też dlatego chciałabym gdzieś wyjechać, dla takich widoków, takiego klimatu...ehhh...ja uwielbiam Włochy, mogłabym siąść na placu, nic nie robić i napawać się atmosferą

Dziewczyny, ja właśnie chcę zacząć kręcić włosy, bo zawsze miałam wyprostowana albo bardzo leciutko falowana ale podobają mi się takie duże mocne fale i loki, i nie wiem właśnie jaką lokówkę kupić, grubą, cieńką ?? polecacie jakies konkretne??
Stary 2009-10-02, 10:49   #4030
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

poison pewnie ze przyjezdzam , mam tam przeciez mame a snieg spada za kazdyjm razem kiedy wracam do pl , naprawde !!

zmija 55 ? to gratuluje .. nie klocicie sie ? wiadomo ze na pewbym etapie zwiazku nie wszzystko jest takie kolorowe jak na poczatku .. ja z moim , ja z moim jestem ok 30 miesiecy wlasnie policzylam ale od pewnego czasu wszystko sie wali .jestem tym znudzona i zniechecona

nillka jesli masz dlugie wlosy to gruba lokowka , z malymi loczkami bys wygladala jak skrecony baranek .. ja w ogole jestem zakochana we wlosach modelek z Victoria Secret , te faleee .. te wlosy takie puszyste , podniesione , wywiniete ahhhhhh ...

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-02 o 10:52
Stary 2009-10-02, 10:57   #4031
nillka88
Zakorzenienie

ooodeta własnie o taki efekt mi chodzi jaki mają te modelki, cudowne włosy, takie puszyste i naturalnie to wygląda

a włosy mam średnio długie, takie może ciut nad zapięcie od biustonosza ale niestety nie szałowo gęste

Edytowane przez nillka88
Czas edycji: 2009-10-02 o 10:58
nillka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:03   #4032
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mmmm .. wydaje mi sie ze im te wlosy stylisci kreca na gruuubych walkach .. tak chyba mi kiedys mignelo w tv , nie wiem czy taki efekt jest dostepny dla nas zwyklych smiertelniczek .. znalazlam jeszcze cos takiego kiedys na YT , mozesz spojrzec :http://www.youtube.com/watch?v=t6VVpzi4poQ i
http://www.youtube.com/watch?v=n0SM9...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=n7iDV...eature=channel

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-02 o 11:07
Stary 2009-10-02, 11:19   #4033
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
widzialam w tv reklame lakieru Loreal Elnette (czy jakos tak ) ta z penelope cruz , lakier niby nie skeja , czy ktos uzywal juz tego ??????
tez jestem ciekawa?? nie wiem czy go warto kupić..
Stary 2009-10-02, 11:29   #4034
nillka88
Zakorzenienie

ooodeta dzięki wielkie muszę pooglądać więcej filmików i wziąć się do działania, ale pierwsze lokówka !!!

Może któraś z was ma taką grubszą lokówkę i mogłaby polecić ?? bo nie chcę tak w ciemno
może coś na necie znajdę i tu na forum godnego uwagi

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
. widzialam w tv reklame lakieru Loreal Elnette (czy jakos tak ) ta z penelope cruz , lakier niby nie skeja , czy ktos uzywal juz tego ??????
na kwc nie ma najlepszych opinii
Stary 2009-10-02, 11:44   #4035
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
no musiałam bronić bardziej kobiecych kształtów hehe , jest taka naturalnie piękna
hehe a ja waże 40 kg a hcciałabym góra 46

Cytat:

aaa ślicznie byłam we Włoszech, piekny kraj i jacy przystojni faceci
Stary 2009-10-02, 11:50   #4036
Anecia_18
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem bardzo ładna dziewczyna, może nie najszczuplejsza ale i tak mi sie podoba http://nasza-klasa.pl/profile/8473482/gallery/6
Rzeczywiscie sliczna dziewczyna i co najwazniejsze naturalna, ale gdzie ona nienajszuplejsza ?!
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:58   #4037
nillka88
Zakorzenienie

wyjaśniłam już o co mi chodziło z tym "nie najszczuplejsza"
Stary 2009-10-02, 12:05   #4038
Anecia_18
Raczkowanie

ok, juz doczytalam
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:09   #4039
nillka88
Zakorzenienie

ale to fajnie, że tak reagujecie bo czasami wydaję mi się , że ludziom podobaja się tylko przesadnie szczupłe dziewczyny
Stary 2009-10-02, 12:16   #4040
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mi sie podobaja wlasnie chude dziewczyny , najlepiej zeby byly bardzo wysokie , mialy szczuple uda , z zaznaczonymi biodrami i dlugasnymi nogami .. wiekszosc ktore mijam na ulicy wydaja mi sie , moze nie grube , ale tlustawe , albo ubite i normalne , takich w moim typie jest malo , a sama chcialabym troszke przytyc
Stary 2009-10-02, 12:22   #4041
blondi1041
Rozeznanie

ale znow sie rozpisalyscie
foxy jesli chodzi o salon kosmet. to powodzenia zycze. ja skonczylam szkole kosmetyczna pare lat temu, ale po przykrych doswiadczeniach kiedy pracowalam u pewnej pani w moim miescie dalam sobie spokoj z m cala kosmetyka, teraz troche zaluje bo minelo pare lat a ja duzo zapomnialam, bylam na rozmowie o prace w nowo otwieranym salonie ale narazie nie ma szans zeby mnie zatrudnili, bo juz maja cala ekipe. o swoim salonie nie mam co marzyc, jeszezc teraz ta cala pfzeprowadzka... mam depresje.. prawka nie udalo mi sie zdac wszystko lipa
czarnulka jednak zmieniam zdanie.. w czarnych wloskach tez ci jest ladnie
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:32   #4042
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
ale znow sie rozpisalyscie
foxy jesli chodzi o salon kosmet. to powodzenia zycze. ja skonczylam szkole kosmetyczna pare lat temu, ale po przykrych doswiadczeniach kiedy pracowalam u pewnej pani w moim miescie dalam sobie spokoj z m cala kosmetyka, teraz troche zaluje bo minelo pare lat a ja duzo zapomnialam, bylam na rozmowie o prace w nowo otwieranym salonie ale narazie nie ma szans zeby mnie zatrudnili, bo juz maja cala ekipe. o swoim salonie nie mam co marzyc, jeszezc teraz ta cala pfzeprowadzka... mam depresje.. prawka nie udalo mi sie zdac wszystko lipa
czarnulka jednak zmieniam zdanie.. w czarnych wloskach tez ci jest ladnie
nie martw sie, prawko zdasz na pewno! tylko w tej sprawie najważniejsze jest żeby sie nie poddawać.

no i co do Czarnulki to też uważam że w obu kolorach Ci ślicznie, ale jednak chyba wersja blond bardziej do mnie przemawia
Stary 2009-10-02, 12:36   #4043
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
mhmm foxxy na pewno Ci sie uda , czyli na stale sie przeprowadzisz do pl i chcesz rozkrecac biznes .. uda Ci sie znowu przestawic , po 4 latach na polske ?? ja tez tak czasem mysle , chce mam dosc , ze chce znowu mieszkac z mama ktora bedzie mi gotowac , po mnie sprzatac i o mnie sie martwic ale nie wyobrazam sobie zamieszkac znowu tam .. zimna , smordu na ulicach , i tych zawzietych podlych kapturnic . no i nie zostawilabym chyba chlopaka ..
co do twojego salonu pieknosci , nawij go jakos szykownie , cos co sie beddzie kojarzylo z luksusem i pieknem , z Hollywood
a ja mam swoją nazwę na salon i ogólny wystrój i rozmieszczenie tylko kiedy ja go otworzę, najpierw doświadczenia trzeba nabrać
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Hej foxy ja mam teraz maturke i od wrzesnia lece tez do szkoly kosmetycznej tylko mam problem z wyborem wiem ze to bedzie prywatna szkoła bo tak będzie lepiej dla mnie, mowisz ze miesiecznie kosztuje 400zł to chyba jeszcze nie jest zle ? ja teraz za moje liceum place 300zl miesiecznie Mam nadzieje ze tez u mnie w Szn znajde szkole za max 500-600 zl. masz moze oferte tej twojej szkoly? tzn co bedziecie tam robic i w ogole bo w kazdej jest inaczej mi zalezy na kursach wizazu,paznokci(tipsy,man icure,pedicure,zdobienie) , maseczki ble ble,makijaz permanentny. chociaz wiem ze np na makijaz permanentny bede musiala zrobic osobny kurs, poniewaz w szkolach tego nie uczą niestety.
Mam roczek zeby jeszcze zdecydowac sie na jakas szkołę.
Umiesz juz robic tipsiki czy dopiero zaczynasz od zera? bo ja rok temu kupilam sobie mega zestaw i sama sie nauczylam, wychodzi to jak wychodzi ale sobie zrobię i oszczedzam ,chociaz nie musze co 3 tyg latac do maniciurzystki bo szczerze nie lubię tego

co do pokoju mysle ze 10 tysiakow wystarczy, ja robilam swoje dwa pokoje(salonik i sypialke) i wydalam chyba z 14 tys, wiec spokojnie ci starczy, ja mam jakies firmowe meble w sypialce dlatego tak drogo wyszlo, wiec mysle ze starczy ci spokojnie. Lubie i znam sie troche na projektowaniu wnetrz, dobieraniu koloru,mebli, dekoracji, zasłon, jak cuś to pisz pomogę z chęcią
Jak myślisz poważnie nad studiami kosmetologicznymi to jakaś wyższa prywatna lub państwowa, a jak tak bardzo ci nie zależy byleby robić takie małostkowe rzeczy to jakaś policealna, studium bo tam masz tylko tytuł technika usług kosmetycznych czyli zwykła kosmetyczka.
Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
To prawda, 400zl za miesiac to niewiele ale jesli wybiore zaoczna (ciagle sie wacham) to wyjdzie to sporo wiecej.
Szkola jest prywatna,miesci sie w Gdyni ---> podaje stronke http://www.pskp.lf.pl/
Maja meega wyposazone sale itp ogolem rozmawialam z absolwentkami i wszyscy sa zadowoleni Ja sie wybieram na kierunek manicure/pedicure ale dodatkowo chce u nich zrobic kurs z peelingu kawitacyjnego, oczyszczania twarzy i masazu (3.150zl).

Tipsow nigdy nie robilam ale sie tego nie obawiam, bo wiem,ze dam rade sie nauczyc- metoda na tipsie to w ogole pryszcz, gorzej na formie..ale to sie da
Mam juz najlepsiejszy szprzet z IBD takze jak na start- lepiej byc nie moze
W mojej malej miescinie gdzie nie rzucisz kamieniem,tam salon kosmetyczny- i kazdy super przedzie Ale ja mam inny plan, niezapelniona luka

Odetko- w d... mam juz obczyzne wole mniejsza kase (a kto wie?) i byc na miejscu-z rodzina,PRAWDZIWYMI przyjaciolmi
z tego co widzę to taka policealna szkoła więc to jest to o czym pisałam w poście wyżej.
Z pracą jest ciężej jeżeli ktoś osiągnie tytuł technika, bo salony raczej krzywo na to patrzą.
Cytat:
Piosenka Chilińskiej bez wsłuchiwania w tekst, porównywania do jej głosu i dotychczasowej twórczości ok, taka piosenka która może sobie gdzieś tam w tle lecieć i nie przeszkadza, ale jeśli pomyślę, że to JEJ piosenka to jestem baaaardzo rozczarowana, szkoda, że nie tworzy piosenek w jej klimacie, uwielbiałam ją !! i mam nadzieję, że nie zmieni się w tlenioną lala bo bym nie przeżyła

ooodeta a co ty robisz we włoszech, tzn. gdzie pracujesz??

W sumie to ja chętnie wyjechałabym gdzieś do innego kraju, spróbowała innego życia ale jednak rodzinę chciałabym założyć tutaj, i tutaj jak to się mówi umrzeć
Fajnie by było pół roku w PL a pół np. w stanach

Agusia super pazurki

Foxy
powodzenia w zbieraniu kasy i zakładaniu biznesu !! widze, że pełną parą zaczynasz
Ja prawdopodobnie wyjeżdżam na 5 lat do Stanów za 2 lata, ale nie wyobrażam tam mieszkać sobie całe życie.
Cytat:

mmmm jakie widoki
Lecę do Włoch w sierpniu, mam nadzieję że dojdzie do skutku
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:46   #4044
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
ja teraz nie usne bo sie wkurzylam , poklocilam sie znowu z chlopakiem , tzn nawet nie poklocilam , on cos pobuczal a ja go wygonilam i juz . musze zainwestowac w koncu w jakies tabletki uspokajajaco nasenne , bede spac jak niemowlaczek ..
marlenkarr widzialam twoj album , masz swietny kolor wlosow , bardzo naturalny , cos jak jennifer aniston (tak mi sie skojarzyl )
Tabletki na sen dobra sprawa byle nie za często,
dziekuje to dla mnie wielki komplement zawsze sie kochałam w jej włosach szczególnie w filmie z costnerem nie pamietam jak sie nazywał (on sypiał z nia jej mama i babka) pieknie w nim wygladała
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
wiem, że pewnie oczekiwałaś jakiejś propozycji, ale uważam, że masz idealne włosy, idealne do Twojej cery, nie zmieniaj nic, bo nie ma takiej potrzeby, w ciemniejszych sobie Ciebie nie wyobrażam, jedynie to jakiś jaśniejszy balejaż ale delikatny tylko na górze, by nie zniknął ten kolor co masz tylko ewentualnie by go troszkę rozświetlić
dziekuje za opinie
Cytat:
Moim zdaniem bardzo ładna dziewczyna, może nie najszczuplejsza ale i tak mi sie podoba http://nasza-klasa.pl/profile/8473482/gallery/6
ładna
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Hej Girls

Ale tematy, biznesy, remonty... Na szczęście mi jest dobrze u rodziców, od listopada zaczynam studia i zalezy jak bedę sobie dawać radę. Jeśli nie bedzie tragedii to pomyślę o pracy, bo teraz ciągle tylko do mamy daj i daj, aż mi głupio

Co do tej dziewczyny z nk to przynajmniej wygląda zdrowo, bo czasem jak patrzę na zdjęcie jakiego chudzielca to boję się że zaraz coś sobie złamie

Dziś robię się na bóstwo bo wieczorkiem robię kolację dla TZta z okazji Dnia Chłopaka i kolejnego miesiąca razem (27 ). Robiła któraś z Was pomysł na zapiekankę ziemniaczaną z mięsem mielonym? Nie wiem czy dobre, najwyżej TŻ będzie musiał udawać

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ooodeta niczym szczerze to było tak: najpierw zakręciłam je na wałki ale jak wyszłam z domu to niedługo sie rozprostowały... wiec za drugim razem zakręciłam zwykła metalową lokówką, tylko troche to trwało(z 1,5godz) bo lokówka musiała sie nagrzać, każde pasemko nim zakręciłam troche potrzymałam na tej lokówce żeby efekt był mocniejszy no i tak mi one trzymały(wiadomo rozprostowują sie ale znaaacznie wolniej). Ostatnio zakręciłam je szybciej i też mi sie rozprostowują więc morał jest taki że trzeba długo przytrzymać na lokówce
ja kreciłam na termolokach z poł godziny trzymałam i ładnie sie skreciły myslałam ze sie rozprostuja z kazda kolejna godzina moje włosy sie rozprostowały a clipy były pieknie skrecone

Cytat:
Dziewczyny, ja właśnie chcę zacząć kręcić włosy, bo zawsze miałam wyprostowana albo bardzo leciutko falowana ale podobają mi się takie duże mocne fale i loki, i nie wiem właśnie jaką lokówkę kupić, grubą, cieńką ?? polecacie jakies konkretne??
Ja duze loki robie prostownicą, a fale wąską lokówka
polecam filmik :P http://www.youtube.com/watch?v=plV8PK5w2Jg
laska jest naprawde sliczna jak sie pomaluje
Stary 2009-10-02, 13:41   #4045
tweetka
Raczkowanie

Cytat:

piekna okolica

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
akurat tego nie probowalam a co do stazu to ja z tz juz 80 misiecywow nawet nie wiedzialam ze to juz tyle
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Ktores prosily o zdjecie moich paznokci, wiec zaraz wrzuce
super pazurki

Cytat:
baaardzo ladna dziewczyna,fajna delikatna uroda

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 13:52   #4046
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
aaa..co do mojego planu biznesowego- nic nie powiem, bo moze siedzi tu jakas z moich okolic i mi go ukradnie sam pomysl jest bardzo prosty, jedynie otoczka jego jest fajniutka ale ciiii...
Ja jestem z 'tych' stron (3miasto?), obiecuję, że nie ukradnę Na przedłużenie kudłów mnie na razie nie stać, nie mówiąc już o otwieraniu biznesu
Za łopaty to ja podziękuje, ale na żelik na naturalnych kiedyś do Ciebie przyjdę, obiecuję ;P
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 14:15   #4047
tweetka
Raczkowanie

a co do kasy...wiecznie za maloa wydatkow wiecznie za duzo
Jeszcze dzisiaj sie dobiłam bo podliczyłam ze z Tz"puszczamy z dymem"800zl miesieczniejak sobie pomyslalam ile za to fajnych rzeczy moglabym kupic to az mi sie plakac chcialo....

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 14:19   #4048
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
zmija 55 ? to gratuluje .. nie klocicie sie ? wiadomo ze na pewbym etapie zwiazku nie wszzystko jest takie kolorowe jak na poczatku .. ja z moim , ja z moim jestem ok 30 miesiecy wlasnie policzylam ale od pewnego czasu wszystko sie wali .jestem tym znudzona i zniechecona
.
kłócic sie nie kłócimy ale ja mam już wszystkiego dość- jak byłam młodsza to nie zastanawiałam się nad niektórymi sprawami i poglądami- od dłuższego czasu zauważyłam , że mijamy sie z nimi, każdy ma odmienne zdanie na temat ważnych spraw w zyciu, a wiadomo czas mija ja coraz starsza i zaczynam mysleć o zakladaniu rodziny... niestety coraz cześciej mysle , że chyba jednak nie z nim.... od dłuzszego czasu mam takiego doła przez ten związek ,że myśle żeby go poprostu zakończyć, z każdym dniem staje sie tego coraz bardziej pewna i to jest najprzyksiejsze
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 14:38   #4049
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

oooOoooOoo zmija przykro , tyle czasu razem , ale rozumiem Cie , wiesz kazdy z nas jest inny i ma inny punkt widzenia , inne priprytety ,w zwiazku z 2 osoba trzeba umiec znalesc zloty srodek ,isc na kompromis, duzo z siebie dac i umiec sie czasem poswiecic jesli naprawde kochasz tego chlopaszka to na pewno jakos dacie rade , trzeba duzo rozmawiac ze soba , co sie mysli i czuje .. ja za to wczoraj . po kolejnej klotni (chociaz nawet nie , bo juz mi sie nawet nie chce z nim rozmawiac , a co dopiero klocic ) dotarlo do mnie ze cos sie zmienilo , ze nie jest juz dla mnie najwazniejszy , ale jak mam mu to powiedziec ? tyle dla mnie zrobil a ja teraz mu wyskocze ze mi sie po prostu znudzil , meczy mnie ten zwiazek i chce czegos innego ?
czemu juz myslisz o zakladaniu rodziny ?? ile masz lat ??
Stary 2009-10-02, 14:43   #4050
olalola24
Wtajemniczenie

tez bymsobie chetnie przedluzyla wlosy to bardzo dodaje kobiecosci
olalola24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości