|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, ja też padłam
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się tam pep-toe podoba, ale kabaretki? Botki? Kalosze? - to ponad mój włochaty, niebieski, ciasteczkowy rozumek
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odchodzę....... wrócę pod nickiem : Żenua
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze mi z tym
|
|
#2857 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się, ja mam glany. W sumie niejedne. Byłam kiedyś na imprezie, na której kumpel zupełnie poważnie przekonywał, że jeśli facetowi podobają się dziewczyny w glanach, to jest to ukryta forma homoseksualizmu. A ja w glanach. A vis a vis mnie kilku chłopa z baaardzo niepewnymi minami. Żenua było o naciągniętych czubkach kabaretek. Tak dla ustalenia zeznań. ![]() I chyba o to chodzi, czyż nie? Sama posiadam mnóstwo rzeczy uznawanych przez ogół ludzkości za dziwaczne (i lubię je zestawiać tak, żeby jeszcze dziwaczniej było) i największą radochę sprawia mi, jak ktoś odwali taki solidny, pokazowy bulwers. ![]() Cytat:
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co, ja myślę że jeśli chodzi o peep toe to buty butom nierówne Tak jak mówi Sabb, wystające kabaretki to już kompletny dramat
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam na myśli kabaretki w połączeniu z pep-toe
![]() Powiem wam coś.... albo nie - i tak wiecie
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, która tu bluźni na moje trzewiczki, pod ścianę!
![]() A tak na serio, peep toe mam i lubię, chociaż bardziej podobają mi się zazwyczaj te same modele buta, ale bez wycięcia... ![]() No i rzecz jasna do peep toe nie zakładam pończoch/rajstop. Nieeee.... Taka ze mnie wszetecznica... |
|
|
|
#2861 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Oczywiście w przypadku t-shirta nie ma potrzeby dopasowywania go do stopy właścicielki. Chyba, że wejdzie moda na onuce. ![]() Wiemy? ![]() O tak! "Katuj, tratuj! (...) Męcz mnie, dręcz mnie ręcznie." Cytat:
A ja akurat nie jestem w stanie nosić Żadnych butów bez pończoch lub skarpetek. Obetrą mnie każde, stąd nie noszę na przykład sandałów. Cytat:
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie
Nie chce mi się iść do pracy, ha
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście na stopach mam dość pancerną skórę, więc obtarcia zdarzają się, ale dosyć rzadko... A co do kabaretek też bardzo lubie w nich paradować, ale wolę mniej podziurawione pończochy, najlepiej samonośne, takie coby pas do nich przyczepić...
|
|
|
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko sprowadza się do tego aby ubranie odpowiednio dobrać i odpowiednio nosić Cytat:
Sabb, zadam głupie pytanie W takim razie latem też nie nosisz odkrytych butów? Ja oczywiście mogę zapomnieć o wyższych sandałkach szpilce bo mogłabym wytrzymać max. godzinę w takowych ![]() przecie to przedostatni dzień Twojej pracy! Dasz radę ![]() Cytat:
Dziewczyny, plizz wypowiedzcie się w kwestii mojego pomysłu dot. założenia czarnych rajstop na ślub. Czy popełnię wielkie fo pa Wiem, że to duperela nie problem ale mam dylemat
|
|
#2865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie sposób mi się z Tobą nie zgodzić z wyjątkiem na pierwszy przypadek widziałam młode dziewczyny w takich spodniach świetnie wystylizowane same spodnie nie bardzo, ale ogólny look super! aaa, Twój nowy płaszczyk jak Ci go Sabbath nie podwędzi, to teges... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2866 | |||
|
Wiedźma
|
Ale za to jakie wykonanie!
![]() Cytat:
Nie znoszę rajstop. Cytat:
Noszę jeszcze obuwie sportowe i z moich wieloletnich doświadczeń wynika, że nic nie umywa się do Adidasów pod względem wygody. W każdym razie w upały noszę rzeczy różne, najważniejsze, żeby były ze skóry. Cytat:
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
MoniaKu, a dlaczego nie cieliste...?jeśli masz się lepiej czuć w czarnych to dla odwrócenia uwagi wrzuć na szyję lub uszy coś extra
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Polly jesteś cudowna
![]() kurcze a ja ostatnio nie mam czasu na Wizaż - więc wpadłam tylko pomachać i lecę się pakować i fruuuuuuuuuuu...... weekend za miastem ![]() |
|
|
|
#2869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Motywację to ja mam i wiem, że na pewno byłoby super. Będę się starać.
Tylko trochę narozrabiało mi się (a raczej mojej młodej, bo to ona bawiła się odpowietrznikiem od grzejnika) i ostatniego dnia umowy wynajmu zalałam 1 pokój i ze 2-3 piętra niżej... Że też zachciało im się napełniać te kaloryfery teraz. Mogli z tydzień poczekać i nie byłoby już na mnie.... Cytat:
![]() i pierogi ruskie. Cytat:
Gdzieś już czytałam, że Justyna maluje, ale nie widziałam jej prac. Justyno, witaj w Barze Galeria i Twoje obrazy bardzo mi się podobają. Naprawdę miło się oglądało. Gratuluję talentu i warsztatu. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Polly, świetny ten płaszcz. Zawsze mi się podobały dwurzędowe, ale uznałam parę lat temu, że mi nie pasują i omijałam je. Pin Up, a może znasz jakieś patenty na pończochy/rajstopy ze szwem z tyłu.... ![]() Jak to zakładać żeby nie trzeba było poprawiać? Btw. paraduję sobie dzisiaj w takich w pracy... na szczeście szef na wyjeździe i nie będziemy się dziś widzieć a klienci widzą tylko przód moich nóg. ![]() Moniu, ja bym pewnie założyła czarne, jeśli bym uznała, że lepiej pasują do stroju.
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pas, podwiązka, gorsecik... ![]() Ale tak na mieście jeszcze nie pokazałam się ![]() Betty, ja staram się je równo zwinąć i potem takie na nodze rozwijać, zazwyczaj się udaje ![]() Tylko trochę trzeba się napocić, żeby nie uszkodzić, szczególnie jak sie ma, jak w moim przypadku, pazury... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-10-02 o 11:49 |
|
|
|
|
#2871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glanów nigdy w życiu nie miałam na nogach, choć w czasach młodości były pomysły aby sobie takowe kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z cielistymi wygląda tak zwyczajnie i grzecznie Na szyję nic nie pasuje a kolczyków odpowiednich nie posiadam
|
|
#2872 |
|
Zadomowienie
|
Moniu, zaraz być może rozpętam burzę, ale wkurzam się na przedziwne konwenanse, typu czerni nie zakładać na śluby, bo, po pierwsze, kocham czerń, po drugie, protokoły dyplomatyczne o nieużywaniu czerni w tym celu milczą. Jak mam ochotę, to na śluby latam w czerni i jeszcze nigdy przenigdy nikt się za to nie obraził, nikt nic złego nie powiedział, a wręcz przeciwnie
. Zatem możesz wybrać opcję z czarnymi rajstopami ![]() Teraz przeciwnicy czerni na śluby mogą się na mnie rzucić, proszę bardzo
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2009-10-02 o 11:48 |
|
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
Problem rozwiązałaś sama
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Nie jestem przeciwnikiem czerni,chciałam tylko wiedzieć dlaczego nie takie,a takie.MoniaK miał dobrą intuicję i potrzebował poparcia |
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2875 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Tylko czemu jakoś nie wierzę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To znaczy, że nie ma powodu. Cytat:
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt mi nie wmówi, że mała czarna plus odpowiednie dodatki nie jest dobrym strojem na ślub. Zastanawiałam się tylko co z tymi nieszczęsnymi rajstopami, bo nigdy czarnych na ślubie nie widziałam i nie chciałabym wzbudzić sensacji ![]() chyba tak Dziękuję dziewczyny za wszystkie rady Cytat:
to jasne
|
|
#2877 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
- troche mnie poniosło..późna pora juz była...![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez planowałam jakis wypad, ale okazało sie ze w weekend musze isc na świecenie różanców z dzieckiem cos widze ze ten rok może być ciezki ![]() ja też ![]() Cytat:
no włąsnie a mnie sie nigdy nie podobały dwurzedowe, a tem zmierzyłam i jakos mi podpasował, ale cały czas sie zastanawiam czy go nie oddać , bo materiał taki średni, tzn taki kulkowaty- nie wiem jak to nazwać
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 12:02 |
|||
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
Sabb,po lekturze twoich recenzji i wypowiedzi nie wyobrażam sobie Ciebie w skromnej białej sukni...byłabym nawet zawiedziona
|
|
|
|
#2880 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najważniejsze, żebyś Ty dobrze czuła się w swoim stroju ubrana, a nie przebrana kiedyś świadkowałam na ślubie kościelnym w czarnej sukience (całej czarnej, bez rozjaśniaczy + czarne pozostałe dodatki) czułam się dobrze z sama ze sobą, ale wcześniej zapytałam młodych czy będą mieli coś przeciwko - dali mi wolną rękę nie pamiętam zdziwienia pozostałych gości, ale pewnie było takowe, bo rzecz działa się kupę lat temu, kiedy w ogólnym mniemaniu czerń kojarzyła się przede wszystkim z żałobą Edytowane przez selya Czas edycji: 2009-10-02 o 12:05 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

i dobrze mi z tym 

jak Ci go Sabbath nie podwędzi, to teges...
Czas na kulturę

cos widze ze ten rok może być ciezki