|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Dzięki Wam dziewczyny za linki
aż zapomniałam, że muszę niedługo wychodzić na imprezę, a ja w szlafroku (chwilowo pasuję więc do teorii Pin up o bezstanikowości )
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba,że coś źle liczę. mam zmierzone według zaleceń 23cm różnicy, tyle,że ta różnica ma związek raczej z tłuszczykiem po obwodzie, a nie z posiadanym biustem. Sama już nie wiem. ten podany przez Agnyskę podaje i polską, i ja właśnie polską podałam. Według brytyjskiej jest 34gg Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-10-02 o 22:14 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę podoba mi się w tym pierścionku sam kamień, ten "koszyczek" w którym jest osadzony - już mniej![]() A co do tych złotych - mam taką "staroć" od babci" -wielkie kwadratowe oczko, jakieś złote rzeźbienia wokół Ale czasem go zakładam![]() Właśnie wyczytałam, że w nowym centrum handlowym w Częstochowie będzie też Super-Pharm Fajnie mieć ją pod bokiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-02 o 20:48 |
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj w sklepach kupowałam 75 A, a teraz będę musiała na 70 DD się przerzucić
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Bez stanika byłoby zdecydowanie najwygodniej, choć wygląd biustu pozostawiałby wiele do życzenia
![]() Vesenko, to ja podobnie jak i Ty, choć w biuście mam nieco mniej. ![]() Polly, po prostu jesteś zazdrosna, bo ja dostanę moje 75/80 w normalnym sklepie, nawet z większymi miskami
|
#2976 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nieprawda- po prostu chcę Ci zrobić dobrze
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio spróbowałam stanika 80D - nawet weszłam, ale super wąski obwód nie wchodzi za często u mnie w rachubę. Tłuszczyku na plecach i brzuchu trochę mam, więc węższego rozmiaru nawet nie testuję
Zwykle noszę 85 CWedług kalkulatora Winter wyszło mi 80I (rozmiar polski). Czy mam jednak patrzeć na brytjski - pierwsza linijka? ( w nawiasie 80FF). Help ![]() Taaaa, jasssssneee.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-02 o 20:54 |
|
|
|
#2978 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale 75K to jest brytyjskie 75 gg czyli dosyć popularny rozmiar, nie jakiś gigantyczny, a w większości sklepów internetowych jest rozmiarówka brytyjska ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
maaadzik, ale to o to chodzi ze jak będziesz nosiła dobry stanik to Ci tłuszcz z pleców wejdzie w biust- i podobno to jest prawda. A przeciez wiadomo ze jak ktoś ma 80 podd, to ma jakiś tłuszczyk a nie kościec tak rozrośnięty (no chyba ze to facet) i posiadanie tłuszzcu na plecach nie ma związku ztym czy mozna nosić ścisły obwód czy nie, raczej chude ludzie mają problem, bo ścisły obwód gniecie w kości
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.... To ten tłuszcz chyba mi na dekolt zajdzie
![]() To tylko mi powiedzcie, na którą linijkę w tym Winterkowym kalkulatorze mam patrzeć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-02 o 20:58 |
|
|
|
#2980 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie dziwie sie ze ledwo weszłas w 80 D jak ci wyszło 80I ja bym patrzyła na brytyjski, chyba ze kpujesz polski stanik firmy która nie szyje wg brytyjskiej rozmiarówki, czyli 80 FF, zresztą patrz na oba bo w polskiej nie ma FF w ogóle a w brytyjskiej nie ma chyba I, albo jest to b.żadki rozmiar
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 21:03 |
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ale ja weszłam normalnie w ten 80D
Nie mieści mi się w głowie, że mogłabym np. wejść w 75 czy 70![]() Zawsze nosiłam 85C i przekonałam się, że 80D lepiej jakoś leży. OCZYWIŚCIE, że nie każdy model. Raz pasuje mi 80D raz 85 C jednak. A jaka jest różnica między 80D a 80I? Tzn, wiem, że w miseczce Ale przecież i tu 80 i tu 80 w obwodzie![]() Dzięki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-02 o 21:03 |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik! warto zgłębić temaat, bo jest zaiste ciekawy i wciągający, po temacie rozmiaru, przejdziesz do tematu wygarniania i mozesz nawet dojśc do wniosku że uda Ci sie powiększyć biust tłuszczykiem z ud.
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ja nie potrzebuję powiększanie tłuszczykiem
I tak mam dosyć spory biust już Dla pewności w weeeknd jeszcze raz się obmierzę, tak super dokładnie, bo te wymiary to tak sprzed miesiąca, w kalkulator wrzuciłam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-02 o 21:06 |
|
|
|
#2985 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ano, jescze warto by sie zastanowić czy weszłaś w ten 80 D prawidłowo
, bo moze on był nieprawidłowo ubrany i dlatego dobry a tak naprawde był za mały ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
no to nie wiem...bo od dobrego stanika biust sie powieksza (tak mówią) to sie lepiej zastanów
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno był dobry. Nic mi się nie wylewało, nie przedzielało, nie wypływało, nie wrzynało. Pierś idealnie objęta materiałem, wszystko gra Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#2987 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale na pewno nie powygarniałaś wszystkiego i zewsząd , ale to sobie tak teoretyzuję. Poza tym- czy widziałaś sie od tyłu? zrobiłaś kilka podskaków i pomachałas rękami?![]() dopiero po tych wszystkich czynnościach wiemy ze stanik jest dobry poza tym znowu nakupiłam ubran-pierwszy raz mi sie to zdazyło
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 21:17 |
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Skakać nie skakałam
Powygarniać, powygarniałam - ale i tak wiesz lepiej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo Grzeczna dziewczynka Cytat:
Mnie spadły na ulicy Zaznaczam,że pończochy były nowe i samonośneA czy wypada mieć gołe nogi Ta opcja najbardziej mi się podoba. Aktorki na czerwonym dywanie mają
|
||
|
|
|
#2990 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a im wieksza roznica miedzy obwodem pod biustem a w biuscie tym wyższa literka.Przeciez to,że zaczniesz nosic np G zamiast B nie sprawi,ze nagle piersi Ci urosną
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2992 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To Ci powiem,że ja po paru tygodniach noszenia dobrze dobranego stanika zwiekszyłam swoje wymiary
to było ponad poltora roku temu,wiec dokładnie nie pamietam o ile,ale pod biustem spadło,a w biuście poszło w gore
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2993 | ||||
|
Zadomowienie
|
Escritoro rozumiem Ciebie doskonale. Mnie jest wiecznie zimno. Właśnie wróciłam z galerii w poszukiwaniu grubego czyli zimowego płaszcza i nie ma
. Jakieś cieniutkie cosie z podszewką mogą być ciepłe, ale najwyżej do 10 stopni na plusie. A ja protestuję, nie chcę przechodzić kolejnej zimy w 3 grubych swetrach.Cytat:
Jasne, też samonośne noszę, ale wiem, że one za zdrowe nie są. Oglądając moją pajęczynę błękitu rozsianą od stóp do głów sądzę, ze mogę posiadać predyspozycje do żylaków. Cytat:
Pzrede wszystkim zachecam do odwiedzania blogu, który zalinkowałam. Dziewczyny piszące na ten temat to specjalistki w tej materii Jam z nylonami początkująca i z dobrymi pasami także. Tych pięknych, ale nie trzymajacych dobrze pończoch mam całą szufladę. Dobrych pasów póki co mam tylko dwa.Cytat:
. Co do aury, to nie doradzam śmigania w taką pogodę. Szkoda przydatków.Cytat:
![]() A co do gorsetów to też mam ten problem. Niewiele z nich jest na tyle wąskich, by nie odstawać o kilka centymetrów. No, ale ja mam dziwną i przedpotopową figurę (jak wszystkie kobiety w mojej rodzinie). Dlatego muszisz być cierpliwa wąskokibiciowa Tulipko. Szukaj i się nie zrażaj
|
||||
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
To jednak mnie straszysz
Ja naprawdę nie potrzebuję powiększenia. Mam wysoko umiejscowiony biust i nie chciałabym mieć wielkich, sterczących balonów, bo będę wyglądać jeszcze potężniej niż zwykle
|
|
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2996 | ||||
|
Wiedźma
|
Ja myślę jednak, że cała reszta męskiego świata będzie im zazdrościć.
![]() Cytat:
Dobrze dobrany i dobrej jakości biustonosz nie gniecie nawet chudych. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co niby miałam robić? Po krzakach się na obcasach i w krótkiej sukience chować? Sklepu żadnego nie było w okolicy, z wyjątkiem spożywczego. Mogłam się jeszcze próbować przebrać w banku, ale jakoś też się nie widzę. W dyskusji biustonoszowej nie biorę udziału. jakiś czas temu przy okazji podobnej (też w Barze, tylko którymś poprzednim) pomierzyłam się i wyszły mi jakieś straszliwe litery, których do wiadomości nie przyjmuję. ~!@#$#@!@#$%$
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath paradoksalnie sukienkę jest prościej dopasować. Moja została zmniejszona o dwa rozmiary w pasie. Nawet nie widać, że materiał został wszyty a nie wycięty. Męskie odzienie dużo bardziej skomplikowane. Zwłaszcza kiedy rozmiar nietypowy. Na przykład dwu metrowy wzrost.
Niestety nie mam szacunku do rzeczy nabytych. Nie dbam o nie. często gubię i takie tam. Jak są to dobrze a jak ich nie ma to tez można żyć .Hmmm... no nie szanuję pieniędzy. I nie dlatego, ze zawsze je miałam. Wręcz przeciwnie. Pamiętam czasy kiedy ich nie miałam. I również nie dlatego, ze ich zarabianie łatwo mi przychodzi. Niestety tak nie jest. Myślę, ze mamy odmienny stosunek w tej kwestii ![]() I Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-10-02 o 22:00 |
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hie ,hie, hie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
..........
||
|
|
|
#2999 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
jak sobie pomysle jak sie kiedyś musiałam meczyc z ciągłym poprawianiem stanika,podjeżdżającym obwodem jak biegnąc do autobusu udawałam,że trzymam przed sobą torbe,a tak naprawde trzymałam cycki,żeby ich nie zgubic TUTAJ fajna lektura zreszta ja tylko ten temat przybliżam,nikogo do niczego nie zmuszam ![]() Sabb-ja tylko powtorze,zmieniasz w ten sposob rozmiar stanika,nie biustu to tylko literki ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Jeśli masz dobrze dobraną miske to ok-ja mam pod biustem 70 cm mierzone ścisło i też nosze 65 lub 70.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-02 o 22:06 |
||
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się przespać z tymi stanikami i pończochami (ech, z tym już się na tyle zakręciłam, że oblukałam allegro
), bo mnie się to w głowie nie mieści. Chyba zostanie mi poeksperymentować w jakimś ustronnym sklepiku Tymczasem żegnam się. Zrobiłam się senna po dwóch piwnych grzańcach Dobranoc
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

aż zapomniałam, że muszę niedługo wychodzić na imprezę, a ja w szlafroku
(chwilowo pasuję więc do teorii Pin up o bezstanikowości 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wtedy miałam 84/106,teraz 70/100cm

zrobiłaś kilka podskaków i pomachałas rękami?
Grzeczna dziewczynka 
. Jakieś cieniutkie cosie z podszewką mogą być ciepłe, ale najwyżej do 10 stopni na plusie. A ja protestuję, nie chcę przechodzić kolejnej zimy w 3 grubych swetrach.
koniecznie muszę się zaopatrzyć, bo oglądać je uwielbiam, tyle że mam podobny dylemat odnośnie ich zsuwana się. trza przetestować na ludziu, czyli na mnie