|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
mi się podobają makijaże z różem lub fioletem
![]() ona też ładne robi makijaże: http://www.youtube.com/watch?v=F9xo-...eature=channel |
|
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podkład to dla mnie abstrakcja chociaz chciałabym utrafić kiedys w taki żebym sie przekonała że nie gryzie hehe nie no żartuje, jak ja nałoze podkład to po 3 minutach świece sie jak psu ... wiadomo co dlatego nie uzywam, zreszta po pudrze tez sie błyszcze
|
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
to moze fotki naszej wersji? jak sie tak pomaluje wkleje o ile bedzie to troszke podobne do orginału hehehe
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
Siwa, a to taki problem?
Ja od wakacji próbuje schudnąć, na razie stanęłam na 52 kg i chyba już nie rusze za bardzo w dół
|
|
|
|
#4086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj dostalam od kumpelek na 18-nastke taka gruba lokowke 34 bodajze, bo rozne sa numeracje lokowek zaleznie od firmy!. Dzis rano sprubowalam jeden zakrecic kosmyk na moich spietych w kucyka wlosach i powiem wam ze efekt extra wiec nie mysle nawet co bedzie na przygotowanych do tego wlosach;D
|
|
|
#4087 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moze komus wyda sie to "brutalne"ale codziennie myje twarz mydlem antybakteryjnym"protex"i jak narazie ono dziala najlepiej ze wszystkich uzywanych do tej pory kosmetykow ale jak to z mydlem bywa moze wysuszac...Cytat:
![]() Cytat:
<nadra biam chipsami >nie cwicze itp,ogolnie prowadze raczej leniuszkowy tryb zycia i "kupka"waga spada zaczyna ,mnie to denerwowac bo juz wszystkie spodnie wisza mi na tylkuhermiona mozesz podac model i firme lokowki?
AKCJA REAKTYWACJAEdytowane przez tweetka Czas edycji: 2009-10-03 o 10:22 |
|||
|
|
|
#4088 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny chyba sie zakochałam..
![]() Rok temu poznałam pewnego mężczyzne- spotkaliśmy się ,miał mnie zabrać do Malborka itd- podobał mi się, ale był taki nieśmiały. Jednak wrócił mój z Holandii i mnie przekonał do siebie, że będzie z powrotem super, że nigdy już nie zrobi mi krzywdy i będzie o mnie dbał. Nabrałam się i napisałam Panu z Malborka, że ja kocham kogoś innego. ( wkońcu 5 lat- niepotrafiłam tak szybko zapomnieć). Tym smsem zraniłam go, bo naprawdę mu na mnie zależało. Przez cały rok do mnie pisał smsy, ale ja nie odpisywałam, ponieważ twierdziłam, że skoro jestem z moim to nie mogę prowokować. Mój traktował mnie jak traktował, a ja byłam z nim, mimo wszystko. Raz byłam na imprezie w Gda i na niej był też Pan z Malborka, ale nie mógł do mnie podejść, bo była z moim. Teraz jak ja zakończyłam ten chory związek, mam wrażenie, że moje serce zrozumiało, że nie warto płakać za takim gnojkiem. Spotykam się równo po roku, 2 dni przed poznaniem z Panem z Malborka. Chyba coś musiało w tym wszystkim być- jednak. ![]() To takie romanyczne, że czekał na mnie rok- miał tam jakąś panne po drodze, ale twierdzi, że nie podobała mu się i często o mnie myślał, miał moje zdjęcia itd. ciekawe jak życie się ułoży...
|
#4089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć sama dziwie się czasem dziewczynom o figurze takiej jak mi by się marzyła, które chcą przytyć no ale cóż, każdemu się podoba co innego
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
makijaze
|
#4091 |
|
BAN stały
|
bejbe no wlasnie , glowa do gory , znajdz sobie kogos wtedy bedzie Ci latwiej , bierz pana z malborka , a jak bedzie nie taki to lap innego
a co sie bedziesz .. nalezy Ci sie po tylu straconych latach u boku psychola . lilyHoney mi tez sie podobaja chude dziewczyny , ja sama waze 48-49kg przy 172cm , i chce przytyc , a przynajmniej zaczac normalnie i regularnie jesc , niestey mam z tym problem i jak zlapie mnie okres ze przestaje jesc to wychodza mi na wierzch wszystkie zebra
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blondi powodzenia
|
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dam szanse się nam poznać. ooodeta ja też lubię wysokie dziewczyny i szczupłe, z długimi włosami. Dziewczyna powyżej 170 cm jest żadko spotykana i jak do tego ma śliczną figurkę i ładną buźkę to pozazdrościć.
|
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
bejbe historia jak z telenoweli
![]() odeta szczupłe jak najbardziej...ale tyleczek musi byc fajny okraglutki
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaam
Muszę się pochwalić, że wieczór się udał ![]() A zapiekanka wyszła dobra, TŻ poprosił o dokładkę, ale wg mnie nie powala na kolana, po prostu smaczna ![]() Ale widzę, że wiele z Was ma problemy z TŻtami. Tak naprawdę to trzeba słuchać swojej intuicji, skoro coś nam mówi że w związku coś nie gra to najprawdopodobniej tak jest. Ja z moim też miałam przejścia, okłamywał mnie i pił z kolegami rezygnując ze spotkania. Ale po prostu od razu była reakcja z mojej strony szłam do niego z samego rana, kiedy był skacowany i musiał przyznać się do kłamstwa, wtedy było mu wsytd i obiecał poprawę, w ogóle zerwał kontakty z tymi kumplami od butelki. Najczęsciej to kobiety w związku bardziej cierpią ale my też możemy pokierować związkiem,wg mnie od nas zależy czy bedziemy go ratować.. Co do lakieru Elnett mam ten czarny i wg mnie extra Wczesniej uzywalam czarny Taft i robił skorupę a jak się go wyczesywało z włosów to robiły się białe kropeczki Elnett u mnie naprawdę nabłyszcza i naturalnie utrwala, na pewno nie jest extra mocny dla mnie w sam razm bo mam cienkie włosy.I co do wagi, też zazdroszczę dziewczynom które nie mogą przytyć. Tzn. Odeta sama napisałaś, że nie możesz więcej jeśc choć powinnać, to już moze być problem.. Ja staram się utrzymywać wagę od 49 do 51kg przy wzroscie 167cm,ale nie odchudzam się, moja sylwetka jest wg mnie ok, tylko myśle nad siłównią żeby wymodelować ciałko..
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
słucham w kółko tego starego kawałka
http://www.youtube.com/watch?v=N58TY...eature=related jest wkońcu takie miłe uczucie, lekkości i zakochania mam nadzieję, że ta depresja nareszecie się zakończy.
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
Ooodeta, to faktycznie malutko wazysz.
Ja przy wzroście 167 cm waże 52 kg i na to wygląda, że już za wiele nie schudne ale to już trudno, chciałabym już tylko nie tyć. |
|
|
|
#4100 |
|
BAN stały
|
lilyHoney ale Ty tez bardzo malo wazysz , niewiele wiecej odemnie , z tym ze Ty chcesz jeszcze schudnac !!
poison skoro polecasz to kupuje czarny elnett jak tylko wybiore sie do drogerii. no wlasnie bardzo bym nie chciala efektu skorupy , dlatego nigdy nie uzywalam zadnych pianek , lakierow , past modelujacych i zeli .. pamietam ze moja mama zawsze uzywala lakieru Gloria , cos strasznego !! wlosy po takim czyms straca elastycznosc i robia sie tak sztywne i sklejone ze fuuu !! |
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
bejbe wspominałaś wyżej że rzuciłas palenie,możesz napisać jakimi sposobami
tylko silna wola czy wspomagałaś się jakimiś środkami zastępczymi
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
Bejbe- na pewno warto spróbować
Tym bardziej, że z tego co piszesz wynika, że mu na prawdę zależy. Nie każdy czekałby rok na swoją wybrankę Po toksycznym związku dobrze jest odpocząć u boku kogoś normalnego i kochającego Powodzenia ![]() Kupiłam sobie sztuczne kępki rzęs z Inglota. O ile przyklejanie ich do prawego oka to nic trudnego, to z lewym sobie nie radze zupełnie. Macie jakieś sposoby na lewe oko? Przyklejacie je prawą czy lewą ręką?
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
tweetka
w lipcu 2008 wylądowałam w szpitalu z silnym bólem brzucha.Lekarze nie potrafili zdiagnozować co mi było, mimo badań. Teraz tak myśle, że to było na tle nerwicowym. W szpitalu nie paliłam i jak wróciłam, pierwsze co to odpaliłam papierosa, który mi nie smakował i go zgasiłam.Paczkę wyrzuciłam od razu. Spodobało mi się, że pachnę, że wszystko pachnie i smakuje. Od razu moja pułka perfum się zwiększyła i zaczęłam eksperymentować z płynami do płukania. Włosy zawsze pachną. Miło było słyszeć po rzuceniu palenia- jak świeżo pachnę - od koleżanek z pracy. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
też próbowałam ze sztucznymi rzęsami i nie potrafię. Musiałaby jakaś zdolna Pani założyć i pokazać.
|
|
#4104 |
|
BAN stały
|
ja nie wiem czy odwazylabym sobie przykleic sztuczne rzesy .. widzialam w drogerii ale jakos mnie nie ciagnelo w tamta strone .. moze czas to zmienic ? jak sie w ogole przykleja takie rzesy ? klejem ? i do czego ? do naszych naturalnych rzes czy do powieki ? z czego sa zrobione .. chyba nie z plastyku ? czy taka rzesa moze odpasc w nieoczekiwanym momencie ? czy widac ze sa sztuczne .. efekt rzes dlugich jak u jelonka bambi musialby bardzo zabawnie wygladac
sa wielkokrotnego uzytku czy jednorazowe ? po poworocie do domu sie je odkleja czy sie nosi przez pare dni ? .. trzeba je podkrecac zalotka ? prosze oswiecic ociemniala
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam takie w kepkach i przekleja je sie do powieki zaraz nad naszymi rzesami, przykleja sie takim specjalnym klejem i po pomalowaniu nie widac nic, ze tamte nie sa nasze jedyne co, to sa dlzsze ![]() Lece laseczki do pracy. Buźki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4106 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykleja się do powieki, nie do rzęs. Wygląda wg mnie bardzo naturalnie ( o ile się dobrze przyklei), w ogóle nie było widać, że sztuczne. Wyglądają na gęste i długie. Jak przykleję to pokaże zdjęcie jesli chcesz ![]() Nie spadają :P Przykleiłam po 3 kępki na próbę do każdego oka i wieczorem wróciłam z taką samą ilością Podejrzeam, że jakbym tarła oczy albo coś to mogłyby podpadać, ale przy normalnym użytkowaniu nic się z nimi nie dzieje. Klej puszcza jak się wacik z płynem do makijażu potrzyma na oku parę sekund dłużej. Wg. mnie można je spokojnie naklejać drugi raz, bo nie widac żadnej różnicy między używanymi a nowymi.Jak się chce można podkręcać, ale wg. mnie to zbędne. |
|
|
|
|
#4108 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe ja właśnie wczoraj sobie przykleiłam kępki na wieczorek, ale tylko po 1 na oko w zewnętrznym kąciku, TŻ od razu zauważył niby fajnie ale lepiej jakby myslał ze to moje
|
#4109 |
|
BAN stały
|
aa aaa czyli takie rzesy to nie jeden cieniutki paseczek rzes tylko kepki , ktore sie przekleja jedna obok drugiej , mmm i taka zabawa to chyba tylko na specjalne okazje , nie sadze zeby komus codziennie chcialo sie doklejac .. nie wiem , nie mowie tak , nie mowie nie
ale mam wizje Odetki trzepoczacej rzesami gestymi jak u modelek z reklam Meybellinne , nie wiem tylko jak moj chlopak znioslby fakt przedluzania sobie rzes , juz doczepianie 2 tasm clipow to dla niego ciezkie wyzwanie a teraz jeszcze to czy wasi TZtowie tez maja uczulenie na tego typu sprawy ? przedluzanie wlosow , rzes , malowanie sie , pudrowanie , szminkowanie (moj szminek i blyszczykow wrecz nie znosi ) , przegladanie sie w kazdej szybie mijanego sklepu i samochodu .. |
|
|
|
#4110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co masz na mysli mówiąc uczulony? Wkurza go jak poprawiasz make up lub się przeglądasz? Mój jest pomocny, tylko wkurza się jak go ciągle pytam o kolor włosów, np ogladamy film i pytam czy taki kolor jak ma aktorka mu się podoba, wiem że przesadzam, ale mam 100 pomysłow na zmianę koloru włosów i przez to chyba ciągle pozostaje przy czerni A przegladanie się... nie przeglądam się, bo wiem że dobrze wyglądam ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

podkład to dla mnie abstrakcja chociaz chciałabym utrafić kiedys w taki żebym sie przekonała że nie gryzie hehe nie no żartuje, jak ja nałoze podkład to po 3 minutach świece sie jak psu ... wiadomo co
+ korekcja powiek górnych 
34 bodajze, bo rozne sa numeracje lokowek zaleznie od firmy!. Dzis rano sprubowalam jeden zakrecic kosmyk na moich spietych w kucyka wlosach i powiem wam ze efekt extra wiec nie mysle nawet co bedzie na przygotowanych do tego wlosach;D

tylko silna wola czy wspomagałaś się jakimiś środkami zastępczymi