American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 14:51   #4051
blondi1041
Rozeznanie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

olalola najlepszym sposobem sa klipy, bo mozesz zalozyc i zdjac kiedy chcesz, ja zaluje ze tak sie porwalam na samym poczatku na ringi nie majac o tym pojecia..
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 14:59   #4052
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
oooOoooOoo zmija przykro , tyle czasu razem , ale rozumiem Cie , wiesz kazdy z nas jest inny i ma inny punkt widzenia , inne priprytety ,w zwiazku z 2 osoba trzeba umiec znalesc zloty srodek ,isc na kompromis, duzo z siebie dac i umiec sie czasem poswiecic jesli naprawde kochasz tego chlopaszka to na pewno jakos dacie rade , trzeba duzo rozmawiac ze soba , co sie mysli i czuje .. ja za to wczoraj . po kolejnej klotni (chociaz nawet nie , bo juz mi sie nawet nie chce z nim rozmawiac , a co dopiero klocic ) dotarlo do mnie ze cos sie zmienilo , ze nie jest juz dla mnie najwazniejszy , ale jak mam mu to powiedziec ? tyle dla mnie zrobil a ja teraz mu wyskocze ze mi sie po prostu znudzil , meczy mnie ten zwiazek i chce czegos innego ?
czemu juz myslisz o zakladaniu rodziny ?? ile masz lat ??
iwem... aż mi sie ryczec chce, obydwoje stwierdzilismy że przestaliśmy rozmawiąc ze sobą ale mimo prób i tak nie wychodzi- on sie stara ale to juz nie to, dla mnie nie to co kiedyś nie ma juz z mojej strony tak silnego uczucia- kiedys dałabym się za niego pokroić- jak pokłócilismy się to zawsze pół nocy nie spałam bo sie task przejmowałam teraz jest całkiem inaczej- przestało mi zależeć, . ja mam dopiero 20,5 lat ale zaczełam z nim chodzic będąc jeszcze w gimnazjum i teraz z perspektywy czasu widze zę to za wcześnie, nie wiem czuje że sie niewyszalałam- dużo problemów sklada sie na mój związek. 20 lat to za wcześnie zeby planować rodzine ale mi chodzi o to że zaczynam myslec na poważnie o związku wiadomo inaczej sie do niego podchodzi mając 17 lat a inaczej teraz -jeśli sie z kims wiązac to z myśla ze bedzie ta osoba na cale zycie a nie dla zabawy. wkolo mnie moje znajome pozareczały sie juz pare jest męzatkami i właśnie dzieki jednej która wyszła za mąż w wieku 19lat z własnej woli zroumiałam cos. Zapytałam się jej kiedys czy od samego początku i gdy jej mąz spytał sie czy chce za niego wyjśc wiedziała czy to ten- powiedziała bez zastanowienia ze zawsze o tym wedziała ze tak- wtedy mnie cos tkneło w sercu, ze ja takiej pewności nie mam wiesz jeśli dopiero wczoraj zaczełaś mieć takie wątpliwosci to poczekaj wszystko sie może zmienic, może ci sie jeszcze zmienic nastawienie- wiadomo w kłotni człowiek inaczej mysli ma tej osoby dośc- w moim przypadku te wątpliwości trwaja juz z 8 miesięcy i czas cos z tym zrobic
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:02   #4053
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olalola24 Pokaż wiadomość
tez bymsobie chetnie przedluzyla wlosy to bardzo dodaje kobiecosci
Znalezienie osoby, która porządnie przedłuży włosy za rozsądną cenę jest mega trudne :P Ja ciągle trafiam na 'nie mam zdjęć" albo "ceny od 700zł, co z tego, że w ogłoszeniu jest, że 450"
Moja głowa, ałaa
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:34   #4054
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
no musiałam bronić bardziej kobiecych kształtów hehe , jest taka naturalnie piękna
Kobiece kształty????????????????? ??? Ona jest tak szczuplutka,że ledwo zaokrąglona:con fused: Ale śliiiiiczna
Stary 2009-10-02, 15:35   #4055
tweetka
Raczkowanie

http://allegro.pl/item748572680_najm...zare_r_36.html

połączenie butów i stroju mnie rozwaliło

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:39   #4056
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item748572680_najm...zare_r_36.html

połączenie butów i stroju mnie rozwaliło
o matko!!! Nienawidzę tych alladynek czy tam pumpów....
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:10   #4057
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
o matko!!! Nienawidzę tych alladynek czy tam pumpów....
O fuj,prawda-wstrętne strasznie!!!
Stary 2009-10-02, 16:13   #4058
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
hehe a ja waże 40 kg a hcciałabym góra 46

ja jak mialam 21 lat to wazylam 46 kg ale strasznie chcialam przytyc, wygladalam okropnie, ale wiadomo nie zawsze waga odzwierciedla wyglad, teraz waze 55kg i z checia zrzucialabym 2,3 kg ale nie wiecej, jednak to nie takie proste i jak przypomne sobie jak kiedys chcialam przytyc i zarlam jak smok to mi troche tego brakuje, wiek robi swoje przemiana materii juz nie ta hehe, a tak powaznie to ja przytylam po tabletkach i w sumie sie ciesze

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:16   #4059
marlenkarr
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=-joBO...e=channel_page
Stary 2009-10-02, 16:28   #4060
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Kobiece kształty????????????????? ??? Ona jest tak szczuplutka,że ledwo zaokrąglona:con fused: Ale śliiiiiczna
źle sie wyraziłam chodziło mi o to co Tobie

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

jak ja bym chciala umiec sie tak pomalowac hehe swoja droga jak bym sie tak umalowala to nie zakladalabym okularow ona to ma kobiece ksztalty

Niki

Alex
Stary 2009-10-02, 16:33   #4061
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
źle sie wyraziłam chodziło mi o to co Tobie

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

jak ja bym chciala umiec sie tak pomalowac hehe swoja droga jak bym sie tak umalowala to nie zakladalabym okularow ona to ma kobiece ksztalty
wydaje mi sie ze przy uzyciu takich kosmetykow to chyba nie sztuka sie pomalowac...zrobilam szybka wycene na all-nie stac mnie!!!!

Stary 2009-10-02, 16:40   #4062
kamciurka
Zakorzenienie

oj podejrzewam ze dla mnie to by byla sztuka hehehhe, ale faktycznie jak by to wszystko kupic to taniej operacja plastyczna wyjdzie chyba

Niki

Alex
Stary 2009-10-02, 16:44   #4063
lolly_girl
BAN stały

tak sobie oglądam ten makijaz i sie zastanawiam jak jej tak szybko poszlo to przyklejenie rzęs ja nie mogę sobie z tym poradzic
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 18:23   #4064
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

o wow, ile kosmetyków na twarz i bez efektu maski- naprawde sztuka.
Stary 2009-10-02, 18:39   #4065
foxy123
Zakorzenienie

Zmija - ja z moim TZ poznalismy sie jak mialam 15 lat a on 22. Miesiac temu sie rozeszlismy, po prawie 8 latach zwiazku. Moj wniosek z tego wszystkiego jest taki,ze nie warto sie ladowac w cos powaznego w tak mlodym wieku. Czasem czulam sie przez to jak 'stara' zona. Teraz choc nie jestesmy razem ( a jeszcze ze soba mieszkamy) zyje nam sie 100% lepiej, tak po kolezensku. Nikt nikomu niczego nie narzuca, nie zabrania.. W przyszle wakacje wracamy do PL i juz wtedy nasze drogi sie calkiem rozejda..przynajmniej pod wzgledem osobnego mieszkania.

Wiele razy sie klocilismy- schodzilismy. To bylo bez sensu. Zwiazek toksyczny, bez przyszlosci..ciagle 'miesiace miodowe' i tak w kolko..raz lepiej, raz gorzej... mielismy juz tego dosyc.. i teraz jest super.

Zycze Tobie udanych decyzji, pamietaj,ze zycie jest krotkie!
Stary 2009-10-02, 18:42   #4066
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mmm zastanawiam sie jak mozna rownomiernie rozprowadzic podklad pedzlem .. i potem wygladzac gabeczka .. to chyba dla osob ktore juz maja idelnie gladka cere i takie smarowanie tylko dla wyrownania i nadania ladnego koloru .. u mnie by nie wyszlo , bo mam brzydka cere , te porrrryyyy .. co do ilosci kosmetykow i braku efektu maski ,blond bejbe , to dlatego ze ona tylko kropelke uzywa , wiec wbrew pozora wcale sie nie szpachluje
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 18:47   #4067
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
mmm zastanawiam sie jak mozna rownomiernie rozprowadzic podklad pedzlem .. i potem wygladzac gabeczka .. to chyba dla osob ktore juz maja idelnie gladka cere i takie smarowanie tylko dla wyrownania i nadania ladnego koloru .. u mnie by nie wyszlo , bo mam brzydka cere , te porrrryyyy .. co do ilosci kosmetykow i braku efektu maski ,blond bejbe , to dlatego ze ona tylko kropelke uzywa , wiec wbrew pozora wcale sie nie szpachluje
Ja do nakladania podkladu uzywam tylko i wylacznie pedzla (podklad i pedzel z firmy Benefit) i uwazam,ze jest to najdoskonalsza metoda ( pedzel oczywiscie z naturalnego wlosia)
Stary 2009-10-02, 18:52   #4068
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Zmija - ja z moim TZ poznalismy sie jak mialam 15 lat a on 22. Miesiac temu sie rozeszlismy, po prawie 8 latach zwiazku. Moj wniosek z tego wszystkiego jest taki,ze nie warto sie ladowac w cos powaznego w tak mlodym wieku. Czasem czulam sie przez to jak 'stara' zona. Teraz choc nie jestesmy razem ( a jeszcze ze soba mieszkamy) zyje nam sie 100% lepiej, tak po kolezensku. Nikt nikomu niczego nie narzuca, nie zabrania.. W przyszle wakacje wracamy do PL i juz wtedy nasze drogi sie calkiem rozejda..przynajmniej pod wzgledem osobnego mieszkania.

Wiele razy sie klocilismy- schodzilismy. To bylo bez sensu. Zwiazek toksyczny, bez przyszlosci..ciagle 'miesiace miodowe' i tak w kolko..raz lepiej, raz gorzej... mielismy juz tego dosyc.. i teraz jest super.

Zycze Tobie udanych decyzji, pamietaj,ze zycie jest krotkie!
mam tak samo, 5 lat sie znalliśmy, od niedzieli jestem u rodziców- mega potworny związek. Mówi się, że facet dopóki nie bije, nie zdradza i nie pije to jest ok. U mnie niestety było wszystko.
Uzalezniona, stłamszona i ofiara. Ciężko jest wyjść z sideł takiego psychola, tymbardziej, że kobieta wmawia sobie, że się zmieni, kiedy on przeprasza i jest z powrotem czuły i kochający.
Ja pozwoliłam siebie nieszanować, bo ślepo kochałam.
Teraz to wiem, że takiego skarba jak JA to już nigdy nie będzie miał.

Życzę siły dziewczynom, które przechodzą rozstania.
Stary 2009-10-02, 18:56   #4069
foxy123
Zakorzenienie

U nas akurat nie bylo nigdy zadnych hardcore'ow , tylko najnormalniej w swiecie wypalily sie uczucia Jedyne do czego doprowadzilismy to do brzydkiego odzywania sie do siebie co rowna sie z duzym brakiem szacunku
Stary 2009-10-02, 18:58   #4070
marlenkarr
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=plV8PK5w2Jg
Stary 2009-10-02, 19:07   #4071
guniaaa
Wtajemniczenie

Zaje******!!!! Chce tak umiec!!!!

Cytat:
oj podejrzewam ze dla mnie to by byla sztuka hehehhe, ale faktycznie jak by to wszystko kupic to taniej operacja plastyczna wyjdzie chyba
Nie no az tak drogo...nieee...

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
tak sobie oglądam ten makijaz i sie zastanawiam jak jej tak szybko poszlo to przyklejenie rzęs ja nie mogę sobie z tym poradzic
mnie pierwsze tez to przyszlo na mysl,bo uczylam sie 2 tyg przyklejac i...
Stary 2009-10-02, 19:07   #4072
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

uuuuu bejbe a to szmaciarz byl zwykly .. dobrze ze go pogonilas , ja nie wiem jak mozna uderzyc kogos slabszego ?? to juz nie chodzi ,ze kobiete tylko ogolnie kogos slabszego , kto sie nie moze obronic .. tak robia osoby ktore czuja sie gorsze a znecajac sie (w jakikolwiek sposob ) nad kims kto jest slabszy (psychicznie lub fizycznie ) moga poczuc sie mocni i ze sa panami sytuacji , masakra !!
foxy a to pewnie wrocicie do siebie , troche dystansu i wszystko minie , szczegolnie dlatego mieszkacie nadal razem , a ty o nim myslisz w kontekscie TZ napisalas wczoraj w nocy ze TZ poszedl do pracy z ty zamulasz pamietam ha !
a mi mama mowi ze tez powinnam zostawic mojego chlopaka , skoro nie mysle o nim jako o ososbie z ktora chcialabym zostac na wieki wiekow (boze jak to brzmi ) to po co z nim jestem i go wykorzystuje , i nawet nie chce zabrac do polski zeby go wszyscy poznali .. no ale jak w wieku 22 lat mozna myslec o malzenstwie ?? musialabym byc nienormalna , poki co tak mi jest wygodnie ale po malu sie nudze , a co dalej , zobaczymy ..
foxxy a co z tym podkladem , jaka masz cere ? i wychodzi lepiej niz smarowanie palcami ? ja mam zaskorniaki na brodzie , pory na policzkach i brzydki zszarzaly odcien cery .. nie wiem jak malowanie sie pedzlem mogloby zakryc to wszystko
Stary 2009-10-02, 19:17   #4073
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:
uuuuu bejbe a to szmaciarz byl zwykly .. dobrze ze go pogonilas , ja nie wiem jak mozna uderzyc kogos slabszego ?? to juz nie chodzi ,ze kobiete tylko ogolnie kogos slabszego , kto sie nie moze obronic .. tak robia osoby ktore czuja sie gorsze a znecajac sie (w jakikolwiek sposob ) nad kims kto jest slabszy (psychicznie lub fizycznie ) moga poczuc sie mocni i ze sa panami sytuacji , masakra !!
[
dokładnie tak było jak piszesz.
Nie rozumiałam dlaczego raz był dobry, a raz zachowywał się jak zwierzę.
Przez niego mam nerwicę i muszę się leczyć.
W tamtym roku rzuciłam palenie, a palaczką byłam i nie wyobrażałam sobie życia bez palenia. W tym roku rzuciłam jego i też nie wyobrażałam sobie życia bez niego.
Ja żyje dalej i czuję się sto razy lepiej.
Stary 2009-10-02, 19:21   #4074
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
foxy a to pewnie wrocicie do siebie , troche dystansu i wszystko minie , szczegolnie dlatego mieszkacie nadal razem , a ty o nim myslisz w kontekscie TZ napisalas wczoraj w nocy ze TZ poszedl do pracy z ty zamulasz pamietam ha !
a mi mama mowi ze tez powinnam zostawic mojego chlopaka , skoro nie mysle o nim jako o ososbie z ktora chcialabym zostac na wieki wiekow (boze jak to brzmi ) to po co z nim jestem i go wykorzystuje , i nawet nie chce zabrac do polski zeby go wszyscy poznali .. no ale jak w wieku 22 lat mozna myslec o malzenstwie ?? musialabym byc nienormalna , poki co tak mi jest wygodnie ale po malu sie nudze , a co dalej , zobaczymy ..
foxxy a co z tym podkladem , jaka masz cere ? i wychodzi lepiej niz smarowanie palcami ? ja mam zaskorniaki na brodzie , pory na policzkach i brzydki zszarzaly odcien cery .. nie wiem jak malowanie sie pedzlem mogloby zakryc to wszystko
haha tak, pisalam TZ bo juz do tego przywyklam ale zyjemy w stosunkach kolezenskich

Moja cera to jeden wielki shit... mam mnostwo blizn potradzikowych ( po kazdym syfie zostaja mi slady), pelno jakichs niedoskonalosci itp..masakra ogolem
Zawsze smarowalam sie paluchami, ale odkad bylam na lekcji makijazu w Beneficie i babka pokazala mi jak pieknie mozna polozyc podklad pedzlem..tak od tej pory tylko i wylacznie nakladam wlasnie w ten sposob. Pedzel swietnie rozprowadza podklad, wszystko wyglada cacy, nie ma odcieni, jest rownomiernie rozprowadzone..i naprawde nie trzeba miec zadnych umiejetnosci aby to zrobic. Jedyna rzecz- inwestycja w prawdziwy pedzel- naturalny ( koszt to jakies 120 zl, ja za swoj dalam 40 euro)

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-10-02 o 19:22
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:29   #4075
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

foxxy .. mmm musze poszukac po drogeriach w takim razie takiego pedzla , no ale efekt jest lepszy ? cera na pewno nie wyglada idealnie , ja blizn nie mam ale i tak , nawet po umalowaniu widac mi rozszerzone pory na policzkach i jakies pojedyncze krostki , co mnie bardzo bardzo drazni , chcialam nawet zaczac stosowac kwasy ale ktos mi wytlumaczyl ze kwasy to w innym celu i porow nie zamkna .. a powiedz mi stosowalas jakies kuracje ? tez na pewno , skoro masz krostki , masz porozszerzane pory , jakies super kosmetyki ? ja codzennie teraz tre sie pellingiem i nakladam maski sciagajace , staram sie wychodzic z domu bez makijazu , tak zeby nie zapychac porow i jakos dorowadzic sie do ladu .. ale nie wiem , nie wiem co robic . odrosty i te pory spedzaja mi sen z powiek
Stary 2009-10-02, 19:48   #4076
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
haha tak, pisalam TZ bo juz do tego przywyklam ale zyjemy w stosunkach kolezenskich

Moja cera to jeden wielki shit... mam mnostwo blizn potradzikowych ( po kazdym syfie zostaja mi slady), pelno jakichs niedoskonalosci itp..masakra ogolem
Zawsze smarowalam sie paluchami, ale odkad bylam na lekcji makijazu w Beneficie i babka pokazala mi jak pieknie mozna polozyc podklad pedzlem..tak od tej pory tylko i wylacznie nakladam wlasnie w ten sposob. Pedzel swietnie rozprowadza podklad, wszystko wyglada cacy, nie ma odcieni, jest rownomiernie rozprowadzone..i naprawde nie trzeba miec zadnych umiejetnosci aby to zrobic. Jedyna rzecz- inwestycja w prawdziwy pedzel- naturalny ( koszt to jakies 120 zl, ja za swoj dalam 40 euro)
ehhh skad ja to znam...niegdy nie mialam problemow z cera zero tradziku itp a to co zaczelo sie dziac z moja twarza na poczatku tego roku to jest masakra ledwo pozbede sie jednego dziadostwa to juz witam drugie...

Cytat:
foxxy .. mmm musze poszukac po drogeriach w takim razie takiego pedzla , no ale efekt jest lepszy ? cera na pewno nie wyglada idealnie , ja blizn nie mam ale i tak , nawet po umalowaniu widac mi rozszerzone pory na policzkach i jakies pojedyncze krostki , co mnie bardzo bardzo drazni , chcialam nawet zaczac stosowac kwasy ale ktos mi wytlumaczyl ze kwasy to w innym celu i porow nie zamkna .. a powiedz mi stosowalas jakies kuracje ? tez na pewno , skoro masz krostki , masz porozszerzane pory , jakies super kosmetyki ? ja codzennie teraz tre sie pellingiem i nakladam maski sciagajace , staram sie wychodzic z domu bez makijazu , tak zeby nie zapychac porow i jakos dorowadzic sie do ladu .. ale nie wiem , nie wiem co robic . odrosty i te pory spedzaja mi sen z powiek
oj tak lista super kosmetykow mile widziana

ps jutro akcja "pedzel"

Stary 2009-10-02, 19:58   #4077
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

tweetka ja wlasnie znowu natarlam sie pellingiem i ogladalam buzie pod swiatlo , powiem ci ze lepiej to wyglada , wczesniej nie przykladalam wagi do scierania naskorka ,stosowalam : zel zielony vichy , potem tonik (roznie Loreal pure zone ktorego nie polecam , Clean Clear calkiem spoko , tonik vichy z tej samej serii co zel , tez taki normalny ) .. teraz wzielam sie porzadnie za pelling , bo to niby sciera stare komorki ktore tez zamykaja pory i wytwarza sie nowa piekniejsza skora , potem nakladam maske oczyszczajaco sciagajaco , i mam takie cos z garniera tez scigajace ktore zostawiam na noc , albo masc z apteki na bazie drozdzy ktora wlasnie mi sie konczy . w dzien kiedy jest goraco i kiedy nie musze to staram sie nie malowac i nie zapychac porow , efekt jest , ale nie taki jakbym sobie tego zyczyla . a i peeliong swiss formula bardzo fajny i tani , dobrze sciera
Stary 2009-10-02, 20:51   #4078
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
Piękny, muszę jutro pocwiczyc go robic
Stary 2009-10-02, 21:02   #4079
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
tweetka ja wlasnie znowu natarlam sie pellingiem i ogladalam buzie pod swiatlo , powiem ci ze lepiej to wyglada , wczesniej nie przykladalam wagi do scierania naskorka ,stosowalam : zel zielony vichy , potem tonik (roznie Loreal pure zone ktorego nie polecam , Clean Clear calkiem spoko , tonik vichy z tej samej serii co zel , tez taki normalny ) .. teraz wzielam sie porzadnie za pelling , bo to niby sciera stare komorki ktore tez zamykaja pory i wytwarza sie nowa piekniejsza skora , potem nakladam maske oczyszczajaco sciagajaco , i mam takie cos z garniera tez scigajace ktore zostawiam na noc , albo masc z apteki na bazie drozdzy ktora wlasnie mi sie konczy . w dzien kiedy jest goraco i kiedy nie musze to staram sie nie malowac i nie zapychac porow , efekt jest , ale nie taki jakbym sobie tego zyczyla . a i peeliong swiss formula bardzo fajny i tani , dobrze sciera
Nie stosuje się peelingu codziennie i często oraz masek bo można uzyskać zupełnie inny efekt od zamierzonego.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Piękny, muszę jutro pocwiczyc go robic
Też jak zobaczyłam, postanowiłam poćwiczyć malować tak pięknie oczko
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 21:21   #4080
nillka88
Zakorzenienie

ooodeta z tego co wiem to kwasy wygładzają i spłycają pory, cera jest po nich gładsza itd. ja zamierzam jakąś kuracją kwasami przeprowadzić przez zimę bo moja cera to też masakra, pełno niedoskonałości, krostek i muszę to wygładzić, śmieję się, że mój nos wygląda jak truskawka
W tamtym roku chodziłam do dermatologa do instytutu erisa na kwas migdałowy i glikolowy ale jeden zabieg kosztował 170 a kasy za bardzo nie miałam więc zaczęłam chodzić do kosmetyczki na mikrodermabrazję plus kwas migdałowy, cera była wygłądzona ale tylko kilka dni poprostu moja cera chyba nadmiernie rogowacieje

Co do tego makijażu....ja nigdy nie osiągnę takiego efektu przy takiej cerze ale jest super

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości