|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
Implanty okrągle dają wrazenie bardziej wypelnionych od gory niz anatomiczne, chociaz z czasem podobno też lagodnieją i układają się bardziej naturalnie. A przyjemność z ich tarmoszenia jest znacznie większa niz przed op... moz edlatego, ze przed nie bardzo jest co tarmosić i jest to trochę krępujace
|
|
#992 |
|
BAN stały
|
Jak jeszcze mialam piersi to byly one daleko osadzone od siebie czy to ma wplyw na dobor implantow-czy to oznacza ,ze doktorek biorac pod uwage moj naturalny zarys-bedzie musial mi go przywrocic??
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 1 op mialam piersi daleko od siebie (4,3 cm)... za dlaeko w porownaniu z wygladem sprzed (2 cm). Po drugiej op doktorek skorygowal mi to i teraz (juz po zejściu opuchlizny z mostka, po miesiacu od op) przerwa wynosi 2 cm.. czyli tak, jak bylo przy stanie wyjsciowym Więc musisz spodziewać sie takiej przerwy jaka jest przed op
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 |
|
BAN stały
|
uwierz -w Szwecji wszystko mozliwe :-( w internecie znalazlam str. kliniki z mojego miasta-zadzwonilismy z mezem zamowilismy czas na konsultacje bylam wtedy juz zdecydowana i bylam przekonana ,ze na tejze wlasnie wizycie dopasuja mi rozmiar itp i wyznacza czas operacji .Poszlismy tam -babka sie pyta: o czym chcielibysmy porozmawiac
pokazala rozne implanty,powiedziala ,ze moga zaproponowac mi rozmiar C do mojej budowy ciala ,zrobila foto zalozyla karte i dopiero na samym koncu oznajmila ,ze oni operacji nie robia zadzwonilismy-3listopada jade do kliniki na godz 20-4listopada-operacja -wszystko zalatwiane przez ta babke ,a kim ona jest?? posrednikiem?? zadnego kontaktu z lekarzem... |
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
prosze bardzo.
ksztalt i tak sie juz nieco zaokraglil, ale.... dopiero teraz widze roznice, jak sie zmienily od operacji. 100% lepiej tiniloczek ja tez mialam sporo przerwe i taka tez wyszla po op. mi sie w sumie podoba przerwa
dr. Stańczyk 25.09.2009 400 ml Allergan McGhan TRX Edytowane przez angelnight1 Czas edycji: 2009-10-02 o 16:23 |
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sama zobaczysz jak będą się zmieniać i pięknieć z tygodnia na tydzień Jak było na ściąganiu szwów-chyba nie bolało
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
sciaganie szwow nie bolalo nic a nic.
doktorek powiedzial ze bardzo ladnie wyszlo i wszystko jest ok. ja sama widze roznice miedzy tym co bylo po op, a tym co teraz. po operacji mialam spuchniete prawie od raion. juz myslalam ze ja anatomy dostalam i za wysoko wlozyli, bo nie byly wogole okragle. jeszcze mam troche opuchniete od gory i od spodu. dr. mowi ze sie osuna jeszcze do dolu i przerwa sie powinna troche zmniejszyc. na chwile obecna jak na tygodniowy biust jestem zadowolona
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jakbyś zadzwoniła do tej pani i spytała kto będzie Cię operował? że musisz wiedzieć czy Twój lekarz ma specjalizację i praktykę .W końcu to jest bardzo ważna decyzja, to jest operacja, to chodzi o Twoje zdrowie.I może teraz wydaje Ci się niemozliwe, że ktoś niekompetentny może robić takie operacje- ale uwierz mi że może byc różnie. A co jeśli trafisz na jakiegoś partacza?Oczywiście życzę Ci z całego serca super lekarza i fantastycznych piersi. Będe trzymać kciuki ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
.Teraz to jeszcze one świeżutkie strasznie, opuchnięte i nie na miejscu ale czas to wszystko zmieni.Dudusia robiła też u Stańczyka-tylko ona ma mentorki 350cc. Widziałam na własne oczy-jest na co popatrzeć .---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Listopadowa-co z Tobą Słoneczko
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty chcesz od okrągłości? przecież one są okrągłe Tygodniowe piersiątka to dopiero zalażek tego, co ma być w przyszłości
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tyle mam roboty, że już nie wyrabiam . Teraz też dopiero co skończyłam pracę i właśnie kładę się spać... a rano pobudka i powtórka z rozrywki![]() Ale oczywiście pozdrawiam Was tu wszystkie Dziewczynki |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
A ja siedze z maseczką na twarzy, płatkami pod oczami i papilotami
dzis moja mała siostrzyczka bierze ślub...jejuuuu a ja pamietam jak jej pieluszki zmieniałam... |
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, ale ...jest zle. i to bardzo..cięcie od dołu, najlepszy dostep do celu, a tak słabo umieszczone....
tiniloczek ja tez mialam sporo przerwe i taka tez wyszla po op. mi sie w sumie podoba przerwa[/QUOTE]
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=superdomina;1455853 6]przepraszam, ale ...jest zle. i to bardzo..cięcie od dołu, najlepszy dostep do celu, a tak słabo umieszczone....
Oj chyba nie jest az tak źle
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu jakieś cycusie sa dla Ciebie za male Rzeczywiście nie są duze (takie jak moje pierwsze) ... namawialam na 445 g (chociaż te impalnty mają to do siebie, ze z przodu sprawiaja wrażenie małych piersi, ale z boku prezentuja sie zdecydowanie ladniej
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-03 o 11:29 |
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Horo, to nie jest tak ze ja nie lubie duzej piersi ale chodzi o to by były proporcjonalne no i nieprzesadzone...wiesz, tak zeby nie waliły po oczach swoją sztucznością-ale jesli ktos oczekuje takiego efektu to ja jestem jak najbardziej za "tak" Je jestem estetka i pewnie rzeczy sa dla mnie nie do przyjecia...a poza tym wiesz, ze jestem stara dziwaczką
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klaski :Masza, a pamiętasz moje po 1 op? Niby 420 g a z przodu wyglądaly naprawdę małe i nieproporcjonalne do sylwetki fotka dla przypomnienia - 4 tygodnie po 1 op praktycznie te same implanty (bo roznica 20 g) , które ma angelnight Fotka po pierwszej operacji
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-03 o 12:33 |
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Horo, Twoje obecne piersi sa OGROMNE-ja nie pisze ze sa brzydkie tylko ze NA ZDJECIACH wygladają na wielgachne i powiem Ci ze mnie przerazają...sa jak dla MNIE bardzo sztuczne.Ale Ty jestes szczesliwa a ja swoje "podoba- nie podoba" moge sobie w buty wsadzic |
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki nie oddają tego, ajk jest w rzeczywistosci Są to bardzo naturalnie wyglądające, spore i przeeeepiękne piersi... uwielbiam je Mimo, ze tak jkal powiedziłą doktorek... jak zejdzie opuchlizna z mostka to przerwa trochę się powiększy.. no i tak się stalo , bo jest 2 cm... tak jak przed operacjami czyli wszystko w najlepszym porzadku
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki mówicie o mnie??
jesli tak, to powiem wam ze wczesniej byly duzo wyzej i mialy wieksza przerwe. jak dla mnie tez jest troche za malo, ale no coż decyzji nie cofne. w porownaniu z tym ci widzialam po op to jest pieknie. dr. mowil ze jeszcze zejda w dol, wiec czekam z niecierpliwoscia. najbardziej sie przerazilam tego ze pisalyscie ze zaraz po op wydaja sie za duze, a ja od razu stwierdzilam malo. ![]() zobaczymy jaki bedzie efekt za jakis czas. horo dzieki za zdjecie kochana. teraz sie pocieszylam. wygladaja o wiele mniej okazalej niz pozniej. chce miec podobne jak twoje pierwsze. widze ze to w miare realne.
dr. Stańczyk 25.09.2009 400 ml Allergan McGhan TRX Edytowane przez angelnight1 Czas edycji: 2009-10-03 o 11:55 |
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- HORO to ile Ty masz wzrostu...
|
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nosilam pas nad piersiami... wydaje mi się, ze on jednak duzo dale... pomaga w ułozeniu piersi, bo odpowiednio zalożony lekko je spycha w doł i z bokow ku środkowi. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
i wszystko jasne, ja mam 170 cm i nie jestem raczej filigranowa.
moga sie troche gubic na mojej klacie. horo jaki pas, skad go wziasc i jak sie go nosi i kiedy?
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
a ja mam 168 a Twoje zelki mnie strasza Kochanie, gdybys miała 177 to zgodziłabym sie ze jest ok ale Ty jestes jeszcze wiekszy kurdupel niz ja ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Co do pasa-skoro dr nie zalecił to widocznie nie masz go nosic...nie rób nic bez wyraznych wskazan dr (a nie forum)... |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
1 fotka - 4 m. po op,
2 fotka - 6 m. po op 1 zdjęcie robil doktorek (kontrola), a drugie sama, więc wiadomo, ze to ułozenie n drugim jest trochę kijowe ![]() fotki po pierwszej operacji
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-03 o 12:33 |
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam go w klinice na włłasną ręke to chyba lepiej nie decydować się na jego noszenie, ale moze zapytaj doktorka czy bylby wskazany.
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-03 o 12:12 |
|
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Masza711
dr. twierdzil ze te beda najlepsze. poczekam zobacze czy mial wprawne oko. narazie w porownaniu z tym co zobaczylam zaraz po op, to jest pieknie. co do wielkosci to w rzeczywistosci ladniej to wyglada niz na zdjeciu i sa calkiem duze.
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero tydzień po op... są równiutkie, brodawki na tych samych wysokościach, więc nic nie jest spaprane a mówię Tobie, ze z czasem będzie tylko lepiej
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
horo
piekna metamorfoza ![]() mam nadzieje na taka sama. dziekuje za fotki. upewnilam sie w przekonaniu ze beda super. masz moze fotki jak wygladaly po op bokiem? co do mojej fotki to moj facet nawet mowil ze wyszlam jakbym sie nadela no coz pierwsze fotki w pospiechu przed nadchodzacym synem hehe. postaram sie lepiej uchwycic.
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
angelnight,
fotka z boku 4 tygodnie po 1 operacji fotka po pierwszej operacji
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-03 o 12:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

pokazala rozne implanty,powiedziala ,ze moga zaproponowac mi rozmiar C do mojej budowy ciala ,zrobila foto zalozyla karte i dopiero na samym koncu oznajmila ,ze oni operacji nie robia
zadzwonilismy-3listopada jade do kliniki na godz 20-4listopada-operacja -wszystko zalatwiane przez ta babke ,a kim ona jest??
posrednikiem?? zadnego kontaktu z lekarzem...
. Sama zobaczysz jak będą się zmieniać
i pięknieć z tygodnia na tydzień 

. A jakbyś zadzwoniła do tej pani i spytała kto będzie Cię operował? że musisz wiedzieć czy Twój lekarz ma specjalizację i praktykę .W końcu to jest bardzo ważna decyzja, to jest operacja, to chodzi o Twoje zdrowie.I może teraz wydaje Ci się niemozliwe, że ktoś niekompetentny może robić takie operacje- ale uwierz mi że może byc różnie. A co jeśli trafisz na jakiegoś partacza?
. Teraz też dopiero co skończyłam pracę i właśnie kładę się spać... a rano pobudka
i powtórka z rozrywki

klaski :
a ja mam 168 a Twoje zelki mnie strasza