Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 12:45   #991
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Naturalnego ulozenia??czyli obecnego ??chmmm .... ja piersi nie posiadam.... ;-( i co teraz ???? <szok> A w sytuacjach intymnych piersi sa tak samo wrazliwe czy nie odczuwa sie przyjemnosci z "tarmoszeniä" ich??
ale jakiś zarys gdzie powinny być na pewno masz powiesz doktorkowi o jaki efekt Tobie chodzi, więc będzie wiedzila jak dobrać implant.
Implanty okrągle dają wrazenie bardziej wypelnionych od gory niz anatomiczne, chociaz z czasem podobno też lagodnieją i układają się bardziej naturalnie.
A przyjemność z ich tarmoszenia jest znacznie większa niz przed op... moz edlatego, ze przed nie bardzo jest co tarmosić i jest to trochę krępujace

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 13:05   #992
tiniloczek
BAN stały

Jak jeszcze mialam piersi to byly one daleko osadzone od siebie czy to ma wplyw na dobor implantow-czy to oznacza ,ze doktorek biorac pod uwage moj naturalny zarys-bedzie musial mi go przywrocic??
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 13:16   #993
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Jak jeszcze mialam piersi to byly one daleko osadzone od siebie czy to ma wplyw na dobor implantow-czy to oznacza ,ze doktorek biorac pod uwage moj naturalny zarys-bedzie musial mi go przywrocic??
Jesli byly daleko od siebie, to mniej więcej taki bedzie efekt po operacji
Po 1 op mialam piersi daleko od siebie (4,3 cm)... za dlaeko w porownaniu z wygladem sprzed (2 cm). Po drugiej op doktorek skorygowal mi to i teraz (juz po zejściu opuchlizny z mostka, po miesiacu od op) przerwa wynosi 2 cm.. czyli tak, jak bylo przy stanie wyjsciowym
Więc musisz spodziewać sie takiej przerwy jaka jest przed op

Stary 2009-10-02, 13:43   #994
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Mya Diva ja jestem na diecie od pol roku wiec w miesiac to uwierz podwojne jojo moge wykombinowac ;-) tymbardziej ze moja dieta to same warzywa i owoce + musli z mlekiem ,troszke tluszczyku -miesko np i wracam do swojej wagi ;-) wlasnie dlatego ,ze jestem na diecie (dosc ostrej-ktorej i tak bym cale zycie nie ciagnela)postanowilam przytyc. Na konsultacji jako takiej bylam,ale ta babka z ktora gadalam nie uzywala zadnych cyferek -pokazywala mi rozne implanty i mowila ,ze roznia sie ksztaltem ale ,ze szczegoly dotyczace ksztaltu to omowie z lekarzem juz w dniu operacji...Nie bede miala bezposredniego kontaktu z lekarzem ... gorzej jestem w takiej sytuacji ,ze mieszkam w Szwecji-nie znam jezyka,tlumaczem jest moj facet ,ktory jak slyszy ze chce przytyc-oburza sie i mowi-tak tak teraz przytyjesz a po op bedziesz sie znow odchudzac i bedziesz wygladala jak karykatura,anoreksja z wielkimi pilkami na klacie.Wierze nawet w to ,ze jest zdolny zadecydowac za mnie i przetlumaczyc moje slowa inaczej niz zostaly wypowiedziane i zgodzic sie na mniejszy rozmiar :-( Powiedzcie czy ja dobrze rozumuje -lekarze proponuja rozmiary patrzac na rozmiar klatki piersiowej czy patrzac na ilosc tkanki tluszczowej bo moze ja niepotrzebnie chce przytyc na gwalt a potem bede sie borykac z niepotrzebnym cialkiem :-( Przegladalam pare stron ze zdjeciami sprzed i po op ale ja nic nie rozumiem-bo np rozmiar 325cc inaczej wyglada na 5 roznych kobietach-u jednej sa wielkie u innej ledwo co widac-ja nie chce potem plakac ,ze zle wybralam :-( a powiedzcie jeszcze jak to wyglada jesli np kiedys zajde w ciaze i biust mi sie opusci,czy operacja poprawienia w takim przypadku jest w cenie?czy moge wtedy ewentualnie poprosic o inny rozmiar np?czy jest jakas dziewczyna na forum ktora ma podobna figure do mnie??i jakie implanty wybrala ??A czy to ze karmilam piersia i moja skora jest rozciagnieta ma jakies znaczenie??i czym sie rozni wkladka po 1 miesien a ta pod 2??Masza -czy moglabym cie prosic o fotki Kasi i Basi -Toples-bo bardzo mi sie podobaja ;-) i jaka mialas miseczke przed??
O rany jak to mozliwe ze bedzie op bez kontaktu z lekarzem
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:29   #995
tiniloczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
O rany jak to mozliwe ze bedzie op bez kontaktu z lekarzem
uwierz -w Szwecji wszystko mozliwe :-( w internecie znalazlam str. kliniki z mojego miasta-zadzwonilismy z mezem zamowilismy czas na konsultacje bylam wtedy juz zdecydowana i bylam przekonana ,ze na tejze wlasnie wizycie dopasuja mi rozmiar itp i wyznacza czas operacji .Poszlismy tam -babka sie pyta: o czym chcielibysmy porozmawiac do meza mowie po polsku-o pogodzie hahah tez sie zaczal smiac ale do babki powiedzial ,ze o piersiach pokazala rozne implanty,powiedziala ,ze moga zaproponowac mi rozmiar C do mojej budowy ciala ,zrobila foto zalozyla karte i dopiero na samym koncu oznajmila ,ze oni operacji nie robia ze jesli zdecyduje sie na operacje to mam zadzwonic do niej i ona wysle moje dane do kliniki ktora jest ponad 100 km od mojego miejsca zamieszkania zadzwonilismy-3listopada jade do kliniki na godz 20-4listopada-operacja -wszystko zalatwiane przez ta babke ,a kim ona jest?? posrednikiem?? zadnego kontaktu z lekarzem...
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:13   #996
angelnight1
Raczkowanie

prosze bardzo.
ksztalt i tak sie juz nieco zaokraglil, ale....
dopiero teraz widze roznice, jak sie zmienily od operacji. 100% lepiej

tiniloczek
ja tez mialam sporo przerwe i taka tez wyszla po op. mi sie w sumie podoba przerwa

Edytowane przez angelnight1
Czas edycji: 2009-10-02 o 16:23
angelnight1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 20:59   #997
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
prosze bardzo.

tiniloczek
ja tez mialam sporo przerwe i taka tez wyszla po op. mi sie w sumie podoba przerwa
kształt to się dopiero zaokrągli, poczekamy-zobaczymy A przerwa nie będzie wcale duża . Kurcze, jak się ułożą to będą naprawdę fajne. Sama zobaczysz jak będą się zmieniać i pięknieć z tygodnia na tydzień . Tylko nam tu foteczki wstawiaj, żebyśmy i my mogły podziwiać jak dorastają.
Jak było na ściąganiu szwów-chyba nie bolało, i co powiedział doktorek?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 21:21   #998
angelnight1
Raczkowanie

sciaganie szwow nie bolalo nic a nic.
doktorek powiedzial ze bardzo ladnie wyszlo i wszystko jest ok.
ja sama widze roznice miedzy tym co bylo po op, a tym co teraz. po operacji mialam spuchniete prawie od raion. juz myslalam ze ja anatomy dostalam i za wysoko wlozyli, bo nie byly wogole okragle.
jeszcze mam troche opuchniete od gory i od spodu.
dr. mowi ze sie osuna jeszcze do dolu i przerwa sie powinna troche zmniejszyc.
na chwile obecna jak na tygodniowy biust jestem zadowolona
Stary 2009-10-02, 21:49   #999
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
uwierz -w Szwecji wszystko mozliwe :-( w internecie znalazlam str. kliniki z mojego miasta-zadzwonilismy z mezem zamowilismy czas na konsultacje bylam wtedy juz zdecydowana i bylam przekonana ,ze na tejze wlasnie wizycie dopasuja mi rozmiar itp i wyznacza czas operacji .Poszlismy tam -babka sie pyta: o czym chcielibysmy porozmawiac do meza mowie po polsku-o pogodzie hahah tez sie zaczal smiac ale do babki powiedzial ,ze o piersiach pokazala rozne implanty,powiedziala ,ze moga zaproponowac mi rozmiar C do mojej budowy ciala ,zrobila foto zalozyla karte i dopiero na samym koncu oznajmila ,ze oni operacji nie robia ze jesli zdecyduje sie na operacje to mam zadzwonic do niej i ona wysle moje dane do kliniki ktora jest ponad 100 km od mojego miejsca zamieszkania zadzwonilismy-3listopada jade do kliniki na godz 20-4listopada-operacja -wszystko zalatwiane przez ta babke ,a kim ona jest?? posrednikiem?? zadnego kontaktu z lekarzem...
O kurczepodziwiam odwagę. To naprawdę trochę wszystko w ciemno. Były już i nas dziewczyny, które konsultacje miały w dniu zabiegu, rozmiar wkładek poznawały w dniu zabiegu- ale żeby lekarza w dniu zabiegu poznać. A jakbyś zadzwoniła do tej pani i spytała kto będzie Cię operował? że musisz wiedzieć czy Twój lekarz ma specjalizację i praktykę .W końcu to jest bardzo ważna decyzja, to jest operacja, to chodzi o Twoje zdrowie.I może teraz wydaje Ci się niemozliwe, że ktoś niekompetentny może robić takie operacje- ale uwierz mi że może byc różnie. A co jeśli trafisz na jakiegoś partacza?
Oczywiście życzę Ci z całego serca super lekarza i fantastycznych piersi. Będe trzymać kciuki . I jeśli tylko masz jakieś pytania to pytaj-pomożemy Ci bardzo chętnie.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
sciaganie szwow nie bolalo nic a nic.
doktorek powiedzial ze bardzo ladnie wyszlo i wszystko jest ok.
ja sama widze roznice miedzy tym co bylo po op, a tym co teraz. po operacji mialam spuchniete prawie od raion. juz myslalam ze ja anatomy dostalam i za wysoko wlozyli, bo nie byly wogole okragle.
jeszcze mam troche opuchniete od gory i od spodu.
dr. mowi ze sie osuna jeszcze do dolu i przerwa sie powinna troche zmniejszyc.
na chwile obecna jak na tygodniowy biust jestem zadowolona
Więc wszystko ok I masz byś z czego zadowolona, widać że równiutko wsadzone, co jest chyba najważniejsze-będzie super.Teraz to jeszcze one świeżutkie strasznie, opuchnięte i nie na miejscu ale czas to wszystko zmieni.
Dudusia robiła też u Stańczyka-tylko ona ma mentorki 350cc. Widziałam na własne oczy-jest na co popatrzeć.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Listopadowa-co z Tobą Słoneczko. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie-tylko zabiegana jesteś i dlatego do nas nie zaglądasz.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 22:15   #1000
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
prosze bardzo.

tiniloczek
angelnight,
co Ty chcesz od okrągłości? przecież one są okrągłe z czasem troszkę opadną (bo są jeszcze wysoko), znormalnieją i... wypięknieją
Tygodniowe piersiątka to dopiero zalażek tego, co ma być w przyszłości

Stary 2009-10-03, 03:16   #1001
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Listopadowa-co z Tobą Słoneczko. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie-tylko zabiegana jesteś i dlatego do nas nie zaglądasz.
Mya- faktycznie ostatnio rzadko tu zaglądam, a jeśli już to na chwilkę. Tyle mam roboty, że już nie wyrabiam. Doba za krótka. Chodzę przemęczona, więc i wkurzona. Teraz też dopiero co skończyłam pracę i właśnie kładę się spać... a rano pobudka i powtórka z rozrywki. Myślę, że jeszcze tak troszkę ponad miesiąc i potem sobie odsapnę. Ale może to i dobrze, bo teraz zbyt często w lustro nie zaglądam i nie widzę tego:hah aha:

Ale oczywiście pozdrawiam Was tu wszystkie Dziewczynki
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 10:45   #1002
Masza711
Zadomowienie

A ja siedze z maseczką na twarzy, płatkami pod oczami i papilotami Wyglądam jak goopol dzis moja mała siostrzyczka bierze ślub...jejuuuu a ja pamietam jak jej pieluszki zmieniałam...
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 11:06   #1003
superdomina
Raczkowanie

Angry Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

przepraszam, ale ...jest zle. i to bardzo..cięcie od dołu, najlepszy dostep do celu, a tak słabo umieszczone....

tiniloczek
ja tez mialam sporo przerwe i taka tez wyszla po op. mi sie w sumie podoba przerwa[/QUOTE]
Stary 2009-10-03, 11:16   #1004
Masza711
Zadomowienie

[QUOTE=superdomina;1455853 6]przepraszam, ale ...jest zle. i to bardzo..cięcie od dołu, najlepszy dostep do celu, a tak słabo umieszczone....

Oj chyba nie jest az tak źle One przeciez sie dopiero układają Jak dla mnie są tylko troszkę zbyt małe...no ale z drugiej strony to tylko zdjęcie
Stary 2009-10-03, 11:27   #1005
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Oj chyba nie jest az tak źle One przeciez sie dopiero układają Jak dla mnie są tylko troszkę zbyt małe...no ale z drugiej strony to tylko zdjęcie
Maszeńko,
w końcu jakieś cycusie sa dla Ciebie za male
Rzeczywiście nie są duze (takie jak moje pierwsze) ... namawialam na 445 g (chociaż ) , ulozą się z czasem, ale jak dla mnie powinna nosić pas nad piersiami, bo sa wysoko

te impalnty mają to do siebie, ze z przodu sprawiaja wrażenie małych piersi, ale z boku prezentuja sie zdecydowanie ladniej

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-03 o 11:29
Stary 2009-10-03, 11:32   #1006
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Maszeńko,
w końcu jakieś cycusie sa dla Ciebie za male
Rzeczywiście nie są duze (takie jak moje pierwsze) ... namawialam na 445 g (chociaż ) , ulozą się z czasem, ale jak dla mnie powinna nosić pas nad piersiami, bo sa wysoko
Zelek jest duzy ale nie jest proporcjonalny do figury...tak mi sie wydaje ...za mała róznica miedzy biusetm, talią a biodrami...Jak juz nadmieniam, to tylko zdjecie wiec moze mi sie tak tylko wydawac
Horo, to nie jest tak ze ja nie lubie duzej piersi ale chodzi o to by były proporcjonalne no i nieprzesadzone...wiesz, tak zeby nie waliły po oczach swoją sztucznością-ale jesli ktos oczekuje takiego efektu to ja jestem jak najbardziej za "tak"
Je jestem estetka i pewnie rzeczy sa dla mnie nie do przyjecia...a poza tym wiesz, ze jestem stara dziwaczką
Stary 2009-10-03, 11:44   #1007
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Zelek jest duzy ale nie jest proporcjonalny do figury...tak mi sie wydaje ...za mała róznica miedzy biusetm, talią a biodrami...Jak juz nadmieniam, to tylko zdjecie wiec moze mi sie tak tylko wydawac
Horo, to nie jest tak ze ja nie lubie duzej piersi ale chodzi o to by były proporcjonalne no i nieprzesadzone...wiesz, tak zeby nie waliły po oczach swoją sztucznością-ale jesli ktos oczekuje takiego efektu to ja jestem jak najbardziej za "tak"
Je jestem estetka i pewnie rzeczy sa dla mnie nie do przyjecia...a poza tym wiesz, ze jestem stara dziwaczką
no to lubisz tak, jak ja mam... duze, ale nie przesadzone i naturalnie wyglądające klaski :
Masza, a pamiętasz moje po 1 op? Niby 420 g a z przodu wyglądaly naprawdę małe i nieproporcjonalne do sylwetki
fotka dla przypomnienia - 4 tygodnie po 1 op

praktycznie te same implanty (bo roznica 20 g) , które ma angelnight

Fotka po pierwszej operacji

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:33
Stary 2009-10-03, 11:48   #1008
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
no to lubisz tak, jak ja mam... duze, ale nie przesadzone i naturalnie wyglądające klaski :
Masza, a pamiętasz moje po 1 op? Niby 420 g a z przodu wyglądaly naprawdę małe i nieproporcjonalne do sylwetki
fotka dla przypomnienia - 4 tygodnie po 1 op
Pierwszy raz widze to zdjecie Moim zdaniem, dr ma problem z doborem odpowiednich zelek-powinien udac sie na nauki do dr Skwiercz
Horo, Twoje obecne piersi sa OGROMNE-ja nie pisze ze sa brzydkie tylko ze NA ZDJECIACH wygladają na wielgachne i powiem Ci ze mnie przerazają...sa jak dla MNIE bardzo sztuczne.Ale Ty jestes szczesliwa a ja swoje "podoba- nie podoba" moge sobie w buty wsadzic
Stary 2009-10-03, 11:52   #1009
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Pierwszy raz widze to zdjecie Moim zdaniem, dr ma problem z doborem odpowiednich zelek-powinien udac sie na nauki do dr Skwiercz
Horo, Twoje obecne piersi sa OGROMNE-ja nie pisze ze sa brzydkie tylko ze NA ZDJECIACH wygladają na wielgachne i powiem Ci ze mnie przerazają...sa jak dla MNIE bardzo sztuczne.Ale Ty jestes szczesliwa a ja swoje "podoba- nie podoba" moge sobie w buty wsadzic
KOchana,
fotki nie oddają tego, ajk jest w rzeczywistosci przy mojej sylwetce naprawdę nie wygladaja ani sztucznie ani na ogromne
Są to bardzo naturalnie wyglądające, spore i przeeeepiękne piersi... uwielbiam je
Mimo, ze tak jkal powiedziłą doktorek... jak zejdzie opuchlizna z mostka to przerwa trochę się powiększy.. no i tak się stalo , bo jest 2 cm... tak jak przed operacjami czyli wszystko w najlepszym porzadku

Stary 2009-10-03, 11:52   #1010
angelnight1
Raczkowanie

dziewczynki mówicie o mnie??
jesli tak, to powiem wam ze wczesniej byly duzo wyzej i mialy wieksza przerwe.
jak dla mnie tez jest troche za malo, ale no coż decyzji nie cofne.
w porownaniu z tym ci widzialam po op to jest pieknie. dr. mowil ze jeszcze zejda w dol, wiec czekam z niecierpliwoscia.
najbardziej sie przerazilam tego ze pisalyscie ze zaraz po op wydaja sie za duze, a ja od razu stwierdzilam malo.
zobaczymy jaki bedzie efekt za jakis czas.

horo
dzieki za zdjecie kochana. teraz sie pocieszylam. wygladaja o wiele mniej okazalej niz pozniej. chce miec podobne jak twoje pierwsze. widze ze to w miare realne.

Edytowane przez angelnight1
Czas edycji: 2009-10-03 o 11:55
angelnight1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 11:55   #1011
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
w porownaniu z tym ci widzialam po op to jest pieknie. dr. mowil ze jeszcze zejda w dol, wiec czekam z niecierpliwoscia.
najbardziej sie przerazilam tego ze pisalyscie ze zaraz po op wydaja sie za duze, a ja od razu stwierdzilam malo.
I tego sie trzymaj Werdykt wydamy za 6 miesiecy Poki co nie dziewczynki sie układają wygodnie

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

HORO to ile Ty masz wzrostu...
Stary 2009-10-03, 11:57   #1012
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

horo
dzieki za zdjecie kochana. teraz sie pocieszylam. wygladaja o wiele mniej okazalej niz pozniej. chce miec podobne jak twoje pierwsze. widze ze to w miare realne.
dam Ci zaraz fotkę jak wygladaly (te pierwsze) po pół roku... znacznie lepiej niż po 4 tygodniach

Ale ja nosilam pas nad piersiami... wydaje mi się, ze on jednak duzo dale... pomaga w ułozeniu piersi, bo odpowiednio zalożony lekko je spycha w doł i z bokow ku środkowi.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
I tego sie trzymaj Werdykt wydamy za 6 miesiecy Poki co nie dziewczynki sie układają wygodnie

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

HORO to ile Ty masz wzrostu...
166 cm

Stary 2009-10-03, 12:00   #1013
angelnight1
Raczkowanie

Question Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

i wszystko jasne, ja mam 170 cm i nie jestem raczej filigranowa.
moga sie troche gubic na mojej klacie.

horo jaki pas, skad go wziasc i jak sie go nosi i kiedy?
Stary 2009-10-03, 12:05   #1014
Masza711
Zadomowienie

Cytat:

166 cm
a ja mam 168 a Twoje zelki mnie strasza Kochanie, gdybys miała 177 to zgodziłabym sie ze jest ok ale Ty jestes jeszcze wiekszy kurdupel niz ja

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:

No to jest tak jak myslałam, zelki zbyt małe do Twoej figury...ale kochana poczekamy-zobaczymy Opadną, ułoża sie-mysle ze bedzie dobrze
Co do pasa-skoro dr nie zalecił to widocznie nie masz go nosic...nie rób nic bez wyraznych wskazan dr (a nie forum)...
Stary 2009-10-03, 12:08   #1015
horo
Zakorzenienie

GG do horo

1 fotka - 4 m. po op,
2 fotka - 6 m. po op

1 zdjęcie robil doktorek (kontrola), a drugie sama, więc wiadomo, ze to ułozenie n drugim jest trochę kijowe

fotki po pierwszej operacji

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:33
Stary 2009-10-03, 12:10   #1016
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

to jest taki pas zapinany na rzepa, noszony nad piersiami. Moj doktorek zaleca go kazdemu po op powiększania piersi muszę go nosić przez 8 tygodni dzień i noc
dostałam go w klinice

na włłasną ręke to chyba lepiej nie decydować się na jego noszenie, ale moze zapytaj doktorka czy bylby wskazany.

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:12
Stary 2009-10-03, 12:12   #1017
angelnight1
Raczkowanie

Masza711
dr. twierdzil ze te beda najlepsze. poczekam zobacze czy mial wprawne oko.
narazie w porownaniu z tym co zobaczylam zaraz po op, to jest pieknie.
co do wielkosci to w rzeczywistosci ladniej to wyglada niz na zdjeciu i sa calkiem duze.
Stary 2009-10-03, 12:16   #1018
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Masza711
dr. twierdzil ze te beda najlepsze. poczekam zobacze czy mial wprawne oko.
narazie w porownaniu z tym co zobaczylam zaraz po op, to jest pieknie.
co do wielkosci to w rzeczywistosci ladniej to wyglada niz na zdjeciu i sa calkiem duze.
angelnight,
to dopiero tydzień po op... są równiutkie, brodawki na tych samych wysokościach, więc nic nie jest spaprane a mówię Tobie, ze z czasem będzie tylko lepiej

Stary 2009-10-03, 12:21   #1019
angelnight1
Raczkowanie

horo
piekna metamorfoza
mam nadzieje na taka sama.
dziekuje za fotki. upewnilam sie w przekonaniu ze beda super.
masz moze fotki jak wygladaly po op bokiem?

co do mojej fotki to moj facet nawet mowil ze wyszlam jakbym sie nadela no coz pierwsze fotki w pospiechu przed nadchodzacym synem hehe. postaram sie lepiej uchwycic.
Stary 2009-10-03, 12:27   #1020
horo
Zakorzenienie

GG do horo

angelnight,
fotka z boku 4 tygodnie po 1 operacji

fotka po pierwszej operacji

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-03 o 12:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości