|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra ja spadam spac bo tz juz czeka papa
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj Pan tez sie ju wierci a nie chce go zbudzic ![]() dobranoccc |
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Śpiąco mi się zrobiło, idę do wyrka
![]() Do później
|
#2015 |
|
Rozeznanie
|
Poszalałyście mamuśki do tej godziny pisać???
Plotkary jedne, nie mogą sie oderwać od komputera! ![]() Wy macie sie wysypiać a nie nad monitorem ślęczeć po nocach Ciekawe o której sie tu dzisiaj pojawicie, bo chyba nie z samego rańca. A tak poza tym DZIEŃ DOBRY
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Cześc wam kochane jak po nocce.Ja z tych nerwów to tak źle się czułam że szok.Myślałam że to już urodzę bo brzuszek twardniał co chwilke
Później zajrze do was kochane
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co się tutaj wyrabia w nocy?
![]() ![]() Cytat:
![]() byłaś na pogotowiu? |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
No co ja tu widzę, ladne rzeczy.... Po nocach dzieciom spać nie dają...
![]() Tak coś czulam że Brombi wczoraj ostro zaimprezuje... ![]() Pochwalę się po wizycie- Junior waży już 1900 gram robi sobie w brzuchu co chce, wszystko w porządku i z mamą teżDZIĘKUJEMY ZA KCIUKI :-* Dziewczyny czy na tym etapie ciązy robi się jeszcze jakieś badania genetyczne? Bo mi gin nic nie mowil, jutro zaczynam 32 tydz,, a następna wizyta standardowo za miesiąc ![]() Idę na sniadanko, do poźniej i miłego dzionaska, pogoda dzis u nas piękna
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek ,wpadłam na chwile sie przywitać ....(miała isc do szkoły ale Mi sie nie chce
![]() ) to pójdziemy z Tz na zakupy Cytat:
![]() .Dziewczyny do 4 siedziec Ja to najdłuzej do 3 wytrzymałam ![]() Mam pytanko- można wkonu tego cynamonu troszke w ciazy ..bo mam ochbotke na mleko z miodem i cynamonkiedm
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja juz od 8 nie spie, poprostu mi sie nie chce ![]() Konspiracjo bardzo duzy Twoj synek juz ![]() AsiCccCa ja na poczatku jadlam ryz Sonko z cynamonem. Ja mysle, ze jak masz ochote to sie nic nie stanie, przynajmniej do mleka daje sie troszke tylko
|
|
|
|
#2021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej gucia, rezczywiscie super to Twoje zdjecie w profilu ja wlasnie troche zaluje, ze w koncu nie dotarlismy do Chile w trakcie pobytu w Ameryce Pd ale planujemy sie tam kiedys jeszcze wybrac jak troche Mala podrosnie poniewaz poniekad jest to dziecko troche argentynskie u nas dzis slonce przyswieca wiec wybieramy sie na spacerk i przy okazji odebrac ze sklepu fotelik samochodowy dla malenstwa ![]() zycze wszytskim milej soboty! |
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Kurcze raz mi się zdarzyło, że nie poszlam grzecznie spać o 22, to zaraz wielka afera , Kachula zawsze tak spać chodzi Cytat:
![]() Co do badań, to na tym etapie ciąży chyba już nic takiego nie ma. Cytat:
![]() Gucia napisała, że można Trochę się czuję jakbym kaca miała ![]() Chyba wcześnie padnę dzisiaj.
|
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczyny : )
ja mam dzisiaj zakupowy dzień, fachowiec montuje mebelki dla Kruszynki, a ja zaraz wyruszam po łóżeczko/materacyk/przewijak .... no i może coś dla siebie ;P a ja owszem farmaceutka, a od września świeżo upieczona pani biolog -> yupiii ! : ) to teraz czas na shopping ![]() miłej soboty
|
|
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Która z was ( nie pamiętam czy to nie była przypadkiem Kachula albo Brombusia) zamawiała coś w aptece przez internet? jaka to była apteka? |
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłam Ci PW
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
widze dobre wieści - i tak trzymać
pokoik Wikiego piękny Domi mi te mebelki też się podobają a tka wogóle to mi brzuch poszedł do dołu i lżej mi się oddycha dzis mamy małe przemblowanie - łózeczko Izy przyszło i zrobiliśmy miejsce na łózeczko Lenki a teraz obiad i sprzątanie wczoraj wieczorem potwornie mnie bolało krocze i brzuch - dosłownie jakbym miała za chwilę dostac @ ale i eskapade zrobiliśmy do Lublin - Ize musiałam zarejestrowac do laryngologa w klinice na Hocki a później niby nie zakupy ale Obni i Tesco i dało mi się to we znaki Wy też się tak szybko męczycie? ja normalnie nie mogę swobodnie pójść do sklepu bo mnie boli, wizytę u gina mam 12.10, teraz praktycznie w domu robię mało co mnie wnerwia bo mam bałągan ciągły jak sprzątne jedno to już drugie jest do sprzątania - ale jeszcze 4 tygodnie |
|
|
|
#2028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To sobie dziewczyny poszalałyści
Ja od kiedy mnie zgaga przestała męczyć, to przesypiam całe noce, tylko lunatykuję do łazienki kilka razy i dziś wyjątkowo w kaczuczkowym stylu ![]() Kachula, gratuluję odwagi na rwanie zęba ![]() Cytat:
![]() Wy tak rzadko macie kontrole??? U nas po 30tc wizyty są co 2 tyg.Cytat:
![]() Ale wam zazdroszczę tych zakupów. Dziś jest święto narodowe w Niemczech i wszystko martwe, jutro niestety też, a musimy kupić coś na urodziny dla siostry tzta. Cytat:
![]() Jaj mam nadzieję również odwiedzić kiedyś Argentynę i chciałabym również Peru. Ale okazja na pewno się znajdzie na jakiś mały wypad jak będziemy znów w Chile ![]() Cytat:
) i nic mi nie jest.A brzuch też mi ostatnio w dół poszedł -lepiej mi się oddycha i zgagi przestały mnie męczyć.
|
|
#2029 |
|
Rozeznanie
|
Asiccca ja nigdy nie piłam mleka z miodem i cynamonem ale mam teraz ogromna ochotę spróbować!
![]() Napisz ile czego dodajesz do takiej miksturki ![]() Madzia ja też sie tak męczę w ostatnich dniach, tylko gdzieś sie ruszę to zaraz kolka mnie łapie i muszę sobie dreptać powolutku tym kaczym chodem ![]() Wstawiam foty ostatnich zakupów. Jest też zdjecie prezentów od teściowej: rożka (w dwóch odsłonach ) i drewnianego "Aniołka Stróża" do powieszenia w pokoiku Bączka.
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam ze sklepu kupiłam kołderke podusie poszewki kombinezon wyprawke żeby ubrać Wiktorka w szpitalu,koszule nocną,rożek.Wydałam 214,00zł.Ale mam to co chciałam już i jeszcze tylko zostało do kupienia stanik bielizna na pupę,i pierdołki dla Wiktora.Idę robić obiadek do końca
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc generalnie sapię jak lokomotywa i mimo porażających rozmiarów, na jedno posiedzenie zjeść mogę tyle co wróbelek ![]() Robię wszystko wolniej, więc jakoś to idzie, tyle że nie mogę długo stać np. przy zmywaniu, bo mnie plecy bolą ![]() Ja mam co 3 tygodnie To chyba zależy od "stanu" szyjki itp. Ja pozamykana jestem to nie ma potrzeby częściej, a Konspiracja z tego co pisała, też nie ma żadnych z tym problemów ![]() Ja mam wizytę 14.10 i tak się łudzę, że to będzie ostatnia, a gdzieś po 25 urodzę Ale to mało prawdopodobne Cytat:
Mnie teściowa obiecała jakiś mały obraz namalować, taki z aniołem stróżem właśnie, ale coś ostatnio o tym nie wspomina ![]() Ten dresik na końcu jest boski
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie ale mialyscie wene w nocy do pisania
ja o tej godzinie to sobie smacznie spalam sexy ciuszki sa super, a ten Aniołek od tesciowej jest śliczny Ja sie jakos dzis nie moge do niczego zabrac, taki len ze mnie Milej soboty Wam zycze
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilismy mebelki
I jedziemy zaraz do Merkury Market po lampe podłogową ![]() Sexy super extra zakupki a takiego anioła mialam kupic nad Solina, kosztowal 16 zł, a Ty ile dalas za niego?jestem ciekawa czy tam drozej, bo mi sie drogo wydawal, ale byl cudny i slodkiPaczka no to zakupy bardzo udane i konkretne, czekamy na fotki
|
|
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
Brombusia właśnie od jakiegoś czasu to mycie odkurzanie właściwie większość czynności stojących jest po za moim zasęgiem - z Izą tak nie miałam, jakoś było mi fizycznie lątwiej a nie wiele mniejsza byłam, co raz częściej łapią mnie te dolegliwości a jak na złość to nie wiem czy brałam dzis witaminy i magnez - pomroczność jasna amnezyjna mnie dorwała
|
|
|
|
#2035 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Duzy juz juniorek super Cytat:
Madziu mi tez juz poszedl lekko w dol jak wczoraj tz przyjechal po 2 tygodniach to tez to stwierdzil Cytat:
Śliczne zakupy Cytat:
No udanej wycieczki po lampe zycze
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie tak patrzę na kupkę prania do prasowania, ale się za to nie zabiorę, bo mnie po wczorajszym plecy bolą, a niestety na siedząco prasować nie umiem. No cóż, TŻ będzie musiał poprasować jak wróci, za karę, że mnie samą na noc zostawił
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co niech prasuje!!! Ja jak prasowalam to tez mnie tak plecy bolaly ze tz mi stolik przyniosl,obnizylam sobie deske i dalam rade
|
|
#2038 |
|
Rozeznanie
|
Jak ja siedzę przy kompie to żadna nie pisze, a jak mnie nie ma 1 dzień, to 5 stron do nadrabiania!
Sama se napiszę Otóż małż wrócił z pracy i wręczył mi w prezencie czerwoną róże i ulubioną czekoladę. Super! A ja mu zrobiłam awanturę, z którą czekałam do jego powrotu z pracy Zaznaczam, że miałam powody! Teraz jest tak nieciekawie, jakos tak kwaśno w tym domu![]() Ale ze mnie zołza
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie melduje
30 stron do nadobienia naszczescie chlopcy wroca z placu za jakas godzinke wiec moge poczytac![]() tesknilam za wami brzuchatki
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Później zajrze do was kochane 

robi sobie w brzuchu co chce, wszystko w porządku i z mamą też

naszczescie chlopcy wroca z placu za jakas godzinke wiec moge poczytac![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)