|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jest nasza all that jazz... ?? juz jej chyba z miesiąc nie było.
aaaniaa gratki zużyć
|
#2854 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam sobie dziś oczyszczanie porządne cery, kończy mi się powoli maseczka peel-off, ale nie pójdzie mi tak szybko. Zużyję jednak na dniach krem do twarzy i szampon, potem będą kolejne
|
|
|
|
#2855 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14555629]Zrobiłam sobie dziś oczyszczanie porządne cery, kończy mi się powoli maseczka peel-off, ale nie pójdzie mi tak szybko. Zużyję jednak na dniach krem do twarzy i szampon, potem będą kolejne
[/QUOTE]Ja wczoraj też sobie zrobiłam takie oczyszczanie o jakim pisałaś jakiś czas temu - peeling mechaniczny, maska peel-off i maska nawilżająca. Faktycznie świetna skóra potem jest. Dopiero 2.10 dziś, a u mnie na liczniku już sporo. ![]() Kupiłam: peeling w tubie, 2 maseczki w saszetkach (1 zużyta) i błyszczyk (ten trochę nadprogramowy). ![]() Zużyłam: 1 maseczkę i olejek rewitalizujący do włosów Himalaya. Mam nadzieję, że będzie duuużo zużyć w tym miesiącu.
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisalam do niej w profilu ze na nia czekamy bo byla wczoraj na wizazu tak mowi jej profil a do nas nie zajrzalaide do wanny a potem poczytam sobie "new moon" |
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
cucciola to po wlosku pieszczoch albo szczeniaczek
tam po wlosku nazywal mnie moj Tz a zeby bylo przezwisko takie tylko moje to odjal jedno "c"
|
|
|
|
#2859 |
|
Konto usunięte
|
Ale słodko
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
musze pomalowac pazurki bo po tygodniu ciemnego lakieru mam juz odpryski (i tak dlugo wytrzymal) a taaaak mi sie nie chce!!!
jutro na dodatek czeka mnie gielda komputerowa z tz-tem ale na szczescie jedzie tez moja znajoma ze swoim tz-tem to pogadamy sobie |
|
|
|
#2861 |
|
Konto usunięte
|
Dopisuję do listy miniaturkę szamponu znalezioną wśród kupy próbek.
|
|
|
|
#2862 |
|
|
A ja biorę się za intensywne zużywanie masełka kawowego Joanny, powinnam się z nim uporać w ciągu max 2 tygodni.
![]() Muszę sobie zrobić listę końcówek i sukcesywnie je zużywać. |
|
|
|
#2863 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam właśnie próbkę miodu do ciała Bielendy i mam mieszane uczucia. Pachnie bosko, z początku wydaje się tłusty, a po chwili wchłania się do zera, a skóra jest dosłownie jak jedwab. Sęk tylko w cenie, no ale to już ma siebie Bielenda z serii Care...
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Zużyta też próbka żelu ujędrniającego Lipid-Shock, też Bielendy, po tym z kolei nie spodziewałabym się żadnych rewelacji nawet przy długotrwałym stosowaniu. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- OK, jest i pierwsze pełnowymiarowe październikowe zużycie - poszedł mi krem do twarzy z Ziai, biorę się teraz za Himalayę Jak nie przypadnie mi do gustu, pewnie znowu kupię tę Ziaję.
|
|
|
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14556638]Zużyłam właśnie próbkę miodu do ciała Bielendy i mam mieszane uczucia. Pachnie bosko, z początku wydaje się tłusty, a po chwili wchłania się do zera, a skóra jest dosłownie jak jedwab. Sęk tylko w cenie, no ale to już ma siebie Bielenda z serii Care...
Ja miałam ten miód w pełnowymiarowej wersji i był super |
|
|
|
#2865 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tego do końca roku minimum ![]() Cytat:
się w nocy wygrzałam i już mi lepiej ![]() szkoda że trochę ta blizna po wyrostku zniekształca brzuch też tak masz ? ![]() Cytat:
![]() oj co się stało ? ![]() Cytat:
może balsam z AA? Ja ze swojej strony polecam emolium ![]() Cytat:
jestem ciekawa :-PCytat:
pięknie! a ja w mojej naturze nie widziałam nowej limitowanki Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wam ida zuzycia!!!
u mnie konczy sie krem do twarzy z migdalami |
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14555629]Zrobiłam sobie dziś oczyszczanie porządne cery, kończy mi się powoli maseczka peel-off, ale nie pójdzie mi tak szybko. Zużyję jednak na dniach krem do twarzy i szampon, potem będą kolejne [/QUOTE]Orlico a mozesz polecic jakaś dobra maseczke peel-of?? Mam z St.Ives w saszetkach.
|
|
#2868 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje za przywitanie
Narazie od miesiaca mecze krem do twarzy na noc z the body shop z jojoba, tak bym chciala, zeby sie w koncu skonczyl!
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
henieczka czekamy na twoja liste kosmetykow! |
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej przerwie.
Witam nowe na odwyku Z tymi przeziębieniami to jakaś plaga. Ja przeszłam w zeszłym tygodniu, mamę zaczeło brać, ale jakoś się wybroniła a i jeszcze kilka osób wzieło z mojego otoczenia. To najprawdopodobmniej przez pogodę - rano zimno, po połodniu ciepło i niewiadomo jak się ubrać. Orlico mam nadzieję, że paznokieć szybko odrośnie i już nie będziesz miała z nimi aż takich problemów. Ostatnio trochę poszalałam, bo kupiłam 2 żele pod prysznic i 3 mleczka do ciała. Z żelami we wrześniu wyszłam na 0,bo w międzyczasie zużyłam 2. Z mleczkami to były promocje to i wziełam, tymbardziej, że kończył mi się balsam do ciała a nic nie miałam w zapasie. |
|
|
|
#2872 |
|
|
Zrobiłam sobie wstępną listę kosmetyków do zużycia na październik:
- szampon Syoss do farbowanych - odżywka Syoss do farbowanych - krem Nivea (ten klasyczny) - kawowe masło do ciała Joanny - oliwka do masażu Rebuild Ziaja - chusteczki do demakijażu Carea - balsam do ust z masłem pomarańczowym Ziaja - mydło w płynie Indian Spice Luksja - mydło w płynie Thai Fusion Luksja - płyn do demakijażu oczu Ziaja - mleczko do demakijażu Kozie Mleko Ziaja - pasta wybielająca Blend a Med - saszetkową maskę do twarzy peel-off Rival de Loop - saszetkową maskę nawilżającą Rival de Loop - płyn do higieny intymnej Joanna - lakier do paznokci Bell French Manicure - tusz do rzęs Bell Push Up - puder w kamieniu Vipera (tego nie jestem jeszcze pewna). Razem 18 kosmetyków do odstrzału. |
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
fuksja dasz radę
![]() Wróciłam z buszowania po lumpku kupiłam: trampki atmosphere białe jak nowe, 4 bluzki (atmosphere, vero moda), kurtkę elegancką (jakby zamsz, na zamek z kołnierzykiem), górę od piżamki secret possession zapisaną na guziczki, bluzkę haftowaną, tunikę, sukienkę na lato długą, sweter pleciony w warkocze taki długi, sweter united color of beneton w stylu baby doll czarny (lekko przy szyi rozerwana, da się zaszyć), kurtkę abercrombie&fitch z kolekcji 2007 (ma tylko popsuty zamek ) w stylu bomber krótka ze ściągaczem kapturem obszytym ciciusiem- polowałam na nią 2 lata temu na allegro z zakupów zadowolona straciłam tylko 35 zł a jaka radośćA teraz mykam zużywać pod prysznic
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś byłam na shoppingu ![]() Kupiłam sobie 2 szaliczki i 3 pary grubszych wzrorzystych podkolanówek - czarne, fioletowe i szare. Nie kupiłam nic kosmetycznego ![]() szaliczków mam już 5 a ciągle mi miało
|
|
#2875 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko, szaliczki śliczne
![]() a jakie Ty masz piękne dłonie! jakie długie palce! i śliczne paznokcie rewelacja po prostu...
|
|
|
|
#2876 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14558688]Ja używam aktualnie avonowej z serii Morza Greckie, jest niezła. Ponoć równie dobra, albo i lepsza jest ta z białą herbatą
[/QUOTE]Dzieki za odpowiedz Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kolejną fankę szaliczków
- ja mam ich 6 I już się nie dziwię Twojej manii lakierowej
|
|
|
|
#2878 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jeszcze nie mam podłączonego neta w nowym mieszkaniu więc wbiłam się do biblioteki uniwerku, niach niach Mieszkam teraz dosłownie zaraz nad jedną drogerią i w bliskim sąsiedztwie (2min piechotką) drugiej. No i jestem otoczona aptekami ze wszystkich stron. Kiepsko widzę mój odwyk...Musiałam kupić pastę do zębów to w aptece wyczaiłam, że Himalaya dodaje gratis krem łagodzący do każdego zakupu ze swojej firmy no to się skusiłam, na zimę jak znalazł ![]() Mam same końcówki mleczek do demakijażu, muszę się w końcu zmobilizować i złożyć moje pierwsze zamówienie na BUm.in. po olejek myjący i hydrolaty. Gdy byłam w Japonii kumpela mi użyczyła olejku z Shiseido (wiadomo, u nich taniutkie). Pierwszy raz trochę było mi dziwnie bo byłam nieprzyzwyczajona, ale później się tak zakochałam, że mi oddała 3/4 buteleczki. Tylko nie zdążyłam przed powrotem kupić zapasu, a szkoda. Miejmy nadzieję, że olejek z BU też da radę
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na zdjęciach mi takie długie paluchy wyszły, w rzeczywistości sa krótsze ![]() Też obgryzałam paznokcie Przestałam jakoś w 8 klasie, kiedy tata mi obiecał, że jak przestanę to dostanę zestaw do pielęgnacji paznokci. Poskutkowało ![]() Ale na studiach nei raz zdarzało mi się obrygyżć z nerwów Kiedyś miałam takie dłuuugie, pomalowane na czerwono, a przed ćwiczeniami z chemii fizycznej obgryzłam wszystkie i tak mi było wstyd z takimi poszczepionymi ![]() Myśle, że tak Na szary i fioletowy polowałam dosyć długo. Mam jeszcze czarny, brudny różowy i beżowy (ten był w jakiejś gazecie chyba 2 lata temu, z cekinkami, bardzo go lubię) - inne kolory raczej mi nie są potrzebne.BTW: na zdjęciu mam sweterk, który kupiłam ostatnio w szale sweterkowym
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 15:16 |
||
|
|
|
#2880 |
|
Zadomowienie
|
ja lubię szaliki niebieskie i morskie
w ogóle taka niebieska dziewczyna jestem a dziś upolowałam kurtkę na jesień za 25 zł na Tandecie ![]() a co do paznokci to też obgryzałam straszliwie, dopiero całkiem niedawno przestałam strasznie brzydki nawyk
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

, trzeba zmyć mydełkiem tą farbkę.

napisalam do niej w profilu ze na nia czekamy bo byla wczoraj na wizazu tak mowi jej profil a do nas nie zajrzala

masz tego do końca roku minimum 

, bo nic nie kupiłaś, a zużycia masz imponujące!
Opowiem Wam co się działo jak już wrócę do Torunia, czyli w poniedziałek albo wtorek. Teraz jestem w domku i nie bardzo mam czas się wyżalać.
Kiedyś miałam takie dłuuugie, pomalowane na czerwono, a przed ćwiczeniami z chemii fizycznej obgryzłam wszystkie i tak mi było wstyd z takimi poszczepionymi