|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
Po obgryzaniu chyba rok doprawadzałam je do ładu. Póki co nie czuję potrzeby posiadania niebieskiego/morskiego szaliczka
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turkusowo-morsko-niebieski z ubiegłego roku i błękitno-granatowy tegoroczny nabytek.Co do obgryzania, to jestem właśnie na etapie "doprowadzania się do ładu". Pilnuję się, by nie ładować rąk w okolice buzi i łykam belissę na wzmocnienie. Prócz tego utwardzacz na pazurki. Ech, kiedy w końcu zaczną na tyle dobrze wyglądać, by zastosować kolorowy lakier... |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny dawno mnie tu nie było,
ostatnio zużyłam prawie pół butli szamponu elseve żółtego 400ml - niesamowicie wydajna bestia ![]() i joanna brzoza i łopian 200ml w połowie zużyte,bo wystawione do użytku domowników ![]() dziś kupiłam: - w szmateksie- spódnicę za 5 zł i bluzkę za 3 zł - w biedronce- pierniczki, chusteczki i inne pierdółki - w Naturze- 2 lakiery Wella za 11.90 w sumie.....dla MAMY ![]() laseczki,moja rada...kupować coś innego niż kosmetyki
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i takie wloczkowe ze 2 sie znajdą. A ja az wstyd sie przyznac nie moge sie wyleczyc z obgryzania, jak juz doprowadze do ladu i mam ladne to znow zaczynam. Poogladalam zbiory perfum i tam to dopiero dziewczyny sie na odwyk nadaja ![]() ______________________ Ostatnio mi sie marza jakies lepsze perfumy. Uzywam glownie Pumy, Adidasa, czasami jakies inne ale tez niedrogie-teraz mam Tom tailor, kiedys jakies mialam Bruno Banani, sporo mialam z Avonu. Z drugiej strony szkoda mi wydawac tyle kasy, a rodzice tymbardziej nie pochwalaliby takiego zakupu.
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2009-10-03 o 16:03 Powód: dowyk zamiast odwyk :D |
|
|
|
|
#2885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam masę szalików, apaszek- 2 kosze ciuchy to moja mania obłędna od latAaa te sweterki piękne co kupiłaś u mnie w mieście na targu są po 45 zł, a w sklepach od 39,90 zł, duża różnica cenowa między naszymi miastami, ale widziałam śliczny sweter ICHI zapewne z outletu przywieziony, długi szary z pasem w różowe serduszka Cytat:
![]() Cytat:
super zużycia i zakupki ![]() FOTO 1 wszystko było po 1 zł dokładnie nie widać od lewej bluzka czarna na dł. rękaw veromoda, poniżej elegancka kurteczka, potem bluzka 3/4 rękaw z japońskimi kreskówkami bluzeczka z kapturem i czarna na krótki rękaw atmosphere- całość 5 złFOTO 2 trampki atmosphere za 5 zł, bluzeczka z haftami, tunika, sukienka na plaże - z atmosphere, torebka ekologiczna z moulin rouge ![]() FOTO 3 do góry mojej siostry kamizelka dziś zdobyta za niecałe 6 zł (też atmosphere za rzeczy z FOTO 2 i FOTO 3 (bez butów i kamizelki zapłaciłam 25 zł )Załącznik 2559960Załącznik 2559961Załącznik 2559962 Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-03 o 16:23 |
|||
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
No to mnie zaintrygowalas tymi perfumami.
Zawsze mi sie wydawalo ze nie warto kupowac takich 'podrobek'.
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie kliknęłam na Allegro puder rozświetlający Joko Chocolate
Nie bijcie, bo nie mam rozświetlacza żadnego ![]() Ciesze się bo chciałam puder Estee Lauder za 70zł a kupiłam odpowienik za 30zł I starczy mi może na pędzel za to ![]() Jeszcze by mi się przydała ładna kosmetyczka na te moje skarby Ah no i czaję się na cienie do powiek, myślałam o Artdeco ale na estyl.pl coś się fotki nie ładują żeby pooglądać. W ogóle większość zakupów teraz robie w necie, jakoś lepiej można się zastanowić ![]() Edit: wklejam fotkę pudru i pędzla który wypatrzyłam na allegro, ponoć naturalne włosie i tylko 30zł.
Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2009-10-03 o 19:04 |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam kiedyś tą czekoladkę ale nie spodobała mi się - ma duży brokat
Moim faworytetm jest AOH z Essence (za ok 10 zł) (srebrzyste rozświetlenie) i PI E.Laudera (chłodne złoto).
|
#2890 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie martw mnie Hosenko ;(
Ja bardzo chciałam właśnie PI (są na allegro po ok 70zł) ale mam program "jakby" oszczędnościowy niestety ;/ Poza tym to limitowana edycja bodejże z 2007 roku tak więc niedługo mogą być już skamielinki? ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Poza tym miała całkiem dobre recenzje na KWC Tak więc będę dobrej myśli ;D
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swój PI kupiłam rok temu (niemalże dokładnie) i jest ok
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak nie to zawsze można odsprzedać/wymienić/oddać. A ten PI to i tak kiedyś będę miała , za dużo się o nim naczytałam jak i o meteorytach kulkowych/prasowanych |
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jeszcze nie sa moje wszytski kosmetyki, nie obfocilam tych 90 z ostatniej sierpniowej paczki z allegro i pootwieranych. Postaram sie jak najszybciej dodac nowe zdjecia ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Och ja uwielbiam wszelkiego rodzaju szale i apaszki, mam ich... duuuzo ![]() Magdoleno dzis zawiesza mi sie wizaz ale jak tylko sie odwiesi to przejrzę Twoją wymiankę i może coś upatrzę sobie. Dziś byłam na Targach kosmetycznych i w Rossmanie i kupilam 1. Myjkę - konieczna 2. Masażer -j.w 3. Mydło pod prysznic Ziaja pomarańczka - niepotrzebny, bo mam kilka zeli w zapasie ale nie moglam sie oprzec zapachowi 4. maseczka Ziaji z zieloną glinką - konieczny zakup 5. Szampon z farmony ze skrzypem - poprzedni na wykonczeniu, a jest cudny i byl tanszy niz w Rossmanie 6. Masło do ciala z Farmony Cynamon i cos tam jeszcze - niepotrzebny ale kusil mnie juz od dawna. Wiem wiem mialam nic nie kupowac... Dodatkowo zostałam obsypana próbkami, wiec mam co zuzywac.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-10-03 o 21:39 |
||
|
|
|
#2894 |
|
Konto usunięte
|
Dziś wreszcie wezmę normalną kąpiel, choć z nogą w górze
Chyba koniec zastoju w zużywaniu (od środy prawie nic nie używałam w ogóle).
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
A dlaczego? Cenowo Artdeco wyżej stoją no ale wybór kolorów inglot ma wiekszy, mam 4 cienie inglota pojedyńcze na spółkę z mamą i niestety są bardzo nietrwałe więc niewiem sama
|
|
|
|
#2897 |
|
Konto usunięte
|
TŻ dziś postanowił, że dostanę od niego ten miód do ciała Bielendy
|
|
|
|
#2898 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14567294]TŻ dziś postanowił, że dostanę od niego ten miód do ciała Bielendy
[/QUOTE]No to super. Sama się ostatnio zastanawiałam nad tym miodem, ale jeszcze zobaczę. Muszę najpierw zużyć to co mam. Dziś zaliczyłam kolejne zużycia: - maseczka nawilżająca Rival de Loop - kawowe masło Joanny Myślałam, że masełko jeszcze trochę mi posłuży, ale miałam tak wysuszoną skórę, że uporałam się z nim po wieczornej kąpieli. Przynajmniej doprowadziłam swoją suchą skórę do normy. ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Właśnie pomalowałam paznokcie jasnym lakierem do frencha Bell - zrobił się z niego mega glut, mimo ogrzewania konsystencja się nie poprawiła za bardzo, a schnie wieki. Chyba się z nim rozstanę, bo nie lubię rozcieńczać lakierów zmywaczem. |
|
|
|
#2899 |
|
Konto usunięte
|
A ja chyba się nie polubię z kremem Himalayi. Jakiś taki ciężki, posmarowałam się godzinę temu i nadal go czuję. No i ten zapach, kojarzy mi się z tradycyjnym 'Nivea do wszystkiego'. Zobaczymy rano, czy moja twarz nie spłynie po nim smalcem
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się zaczął @. Cera wygląda gorzej i boli mnie całe ciało. Bardzo boli.
Wczoraj udało mi się spędzić całkiem miły dzień. Rozmawiałam długo z byłym TŻ. Całkiem miło było, tylko się trochę obruszył bo był zmęczony i przestał być miły. |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wczoraj otwarli galerie jurajską
kupiłam sobie wodę toaletową Elizabeth Arden-była przeceniona niby ze 159zł na 29zł dla pierwszych 1000klientów.Poza tym w Douglasie zestaw clinique 3 kroki-miniaturki.Miałam kupić sweterek ale nie mogłam zdecydować się co do koloru,zajrzę tam w najbliższym czasie jak już będę miała więcej czasu i nie będzie takiego tłoku.Ale się cieszę,mam teraz tyle sklepów fajnych w mieście-Bershica,Zara...
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego warmińsko-mazurskie jest taką pustynią pod tym względem - ani Sephory, ani Superpharm, o Zarze czy Berschce tez można jedynie pomarzyć |
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakim mieście mieszkasz?
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
koło Częstochowy
mam tam 15minut pociągiem i tam studiuje
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie otwierają za miesiąc galerie ale ani zary ani bersheki nie będzie a z kosmetycznych tylko duoglas i rosman. Wolałabym superpharm i sephore bo ale cóż dalej trzeba będzie jeździć na zakupy do łodzi a to oznacza że będe je zdecydowanie rzadziej robić. Wczoraj do kosza poleciało puste opakowanie po mydle w płynie dove |
|
|
|
|
#2907 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim!!!
wczoraj bylam w restauracji meksykanskiej! mniam,bardzo dobre jedzonko maja! Hosenko sliczne te szaliczki,wlasnie tez w zeszlym tygodniu kusil mnie bezowy i chyba sie na niego skusze. Cytat:
Cytat:
gratulacje zuzyc!Cytat:
z perfumami to mam akurat fajnie bo moja mama uwielbia wiec czesto mi da jakies polowki flakonikow a mi to starcza. Jedyne co kupilam drogie to Diora Novotna sliczny ten puder..taki..jak tabliczka czekolady! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zaschnal mi za to lakier przezroczysty z serduszkami miss selene i chyba trafi do kosza. Cytat:
![]() juz sie nie moge doczekac grudniowego wyjazdu do Polski..choc jeszcze masa czasu to postanowilam,ze bede wykanczac dalej az do grudnia. A potem zrobie sobie liste i z nia pojde do Silesia City Center. Jest superpharm i rossman itp! pomozecie mi spisac fajne polskie kosmetyki do kupienia? choc jeszcze czas ale na pewno kazda z was ma cos sprawdzonego do polecenia! |
|||||||
|
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
Cuciola: jak dla mnie rewelacyjny jest balsam do ciała Eveline 500 ml o zapachu różanym
są też inne zapachy ale różany jest chyba najlepszy problem jest taki że ciężko go dostać, w rossmanie na pewno go nie ma... |
|
|
|
#2909 |
|
Konto usunięte
|
Postanowiłam zrobić jakieś tanie zakupy w sklepach typu Lidl czy Biedronka. W Lidlu podobno są teraz jakieś fajne balsamy do ciała za 3zł
Niemniej, nadal zamierzam zużyć więcej niż kupić, a w ostatecznym rachunku mieć mniej niż 50zł ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- O jakim balsamie mówisz? |
|
|
|
#2910 |
|
Zadomowienie
|
Orlica o tym: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29060
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

w ogóle taka niebieska dziewczyna jestem 
strasznie brzydki nawyk 

Turkusowo-morsko-niebieski z ubiegłego roku i błękitno-granatowy tegoroczny nabytek.

ciuchy to moja mania obłędna od lat
super zużycia i zakupki