American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-03, 14:34   #4111
blondi1041
Rozeznanie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

he he uczulony.. dobre moj jak sie dowiedzial ze bede przedluzac wlosy to tez nie spodobalo mu sie to. w ogole jak sie zaczelam interesowac przedluzaniem to on nagle tez zaczal zauwazac u innych dziewczyn ktora ma "doczepki" z biegiem czasu zaczelo mu sie to podobac u mnie, tylko wie ze jak juz jestem uczesana to nie moze targac moich wlosow i w ogole dotykac bo szlag mnie trafia ze tyle sie nameczylam z ukladaniem a on ma to zniszczyc tak poza tym to tez lubi jak jestem umalowana i zrobiona, tylko wkurza sie jak musi na mnie czekac i wtedy zawsze mowi . to ja juz ide do samochodu a ty tu sie czesz, rob i wgl
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 14:47   #4112
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

poison , uczulony w sensie ze go to drazi , denerwuje , nie lubi jednym slowem. tzn wiem ze lubi kiedy sie ladnie uczesze , wytroje i wymaluje , ale nie toleruje przesadzania i przewrazliwienia w tych sprawach , doczepiania wlosow , calej palety barw na twarzy , itede ..
blondii a ja Twoich clipow jeszcze chyba nie widzialam :p pokaz mi fotke jakas
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 14:50   #4113
blondi1041
Rozeznanie

odeta ja dawalam fotki na watku "przedluzanie" jakis czas temu i nosze ciagle te same clipy, tylko ze u mnie to bardziej chodzi o zageszczenie niz przedluzenie wiec je skrocilam duzo, nie nosze codzien tylko co kilka dni, czasem rzadziej
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 15:09   #4114
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
to moze fotki naszej wersji? jak sie tak pomaluje wkleje o ile bedzie to troszke podobne do orginału hehehe
pomyślimy, zobaczymy
Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy odwazylabym sobie przykleic sztuczne rzesy .. widzialam w drogerii ale jakos mnie nie ciagnelo w tamta strone .. moze czas to zmienic ? jak sie w ogole przykleja takie rzesy ? klejem ? i do czego ? do naszych naturalnych rzes czy do powieki ? z czego sa zrobione .. chyba nie z plastyku ? czy taka rzesa moze odpasc w nieoczekiwanym momencie ? czy widac ze sa sztuczne .. efekt rzes dlugich jak u jelonka bambi musialby bardzo zabawnie wygladac sa wielkokrotnego uzytku czy jednorazowe ? po poworocie do domu sie je odkleja czy sie nosi przez pare dni ? .. trzeba je podkrecac zalotka ? prosze oswiecic ociemniala
Ja kiedyś przyklejałam sobie i były fajne tylko nie kępki a takie normalne, nie mam baterii a bym fotkę wrzuciła.
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 16:06   #4115
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
lilyHoney ale Ty tez bardzo malo wazysz , niewiele wiecej odemnie , z tym ze Ty chcesz jeszcze schudnac !!
Waże pare kilo więcej od Ciebie a i jestem też niższa.
Ale nie odchudzam się tylko przechodze powoli na utrzymanie.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 16:22   #4116
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

mmm lilyHoney widzialam Twoj brzuszek w albumie sliczny , to zasluga jakis specjalnych cwiczen ??
pod Waszym wplywem zaczynam powaznie myslec o zrobieniu czegos z brwiami , wczoraj nawet umalowalam pazury na mocnejszy kolor , mysle tez nad kupnem rzes i rozpoczeniem cwiczen , widze ze sporo dziewczyn tu sie gimnastykuje , a ja jak zdechly klusek dzis wieczorem wychodzimy ze znajomymi do jakiejs tam znanej restauracji frutti do mare . wykorzystam wiec okazje i juz sobie postanowilam ze spedze przed lustrem duzo czasu , dokladnie sie wymaluje , wymodeluje wlosy hihi , zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Stary 2009-10-03, 16:35   #4117
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
. wykorzystam wiec okazje i juz sobie postanowilam ze spedze przed lustrem duzo czasu , dokladnie sie wymaluje , wymodeluje wlosy hihi , zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Zazdroszcze Nie wiem czy tylko ja mam takich chujowych znajomych, że się im dupy nie chce nigdzie ruszyc W Gda będzie grupa chippendales, a żadnych chętnych na wyjście nie mam. Ja już nie wiem czy jestem zboczona jakaś czy co, ale patrzenie na męski striptiz może być śmieszny Tym bardziej, e nigdy na czymś takim nie byłam Byłaby okazja do odwalenia się.

Dadałam fotkę w ciemnych włosach, sprzed roku
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 16:55   #4118
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Jakkolwiek, gdybym nie była dzisiaj umówiona na randkę, to poszłabym z Tobą
Stary 2009-10-03, 16:58   #4119
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
oj tak..gdybym tylko mieszkala troche blizej

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 16:59   #4120
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to dzisiaj jest Kojarzysz może taki fioletowo-różowy domek w parku przy grunwaldzkiej? Po tej samej stronie co czołg? Tam był mega wielki plakat. Wiesz może co to za klub? Tj jak się nazywa. Próbowałam znaleźć w necie namiary, ale nie udało się :/

O, mam 2 chetne. Jednak nie jestem zboczeńcem
Stary 2009-10-03, 16:59   #4121
1985SiWA
Zakorzenienie

Rbiłam sobie dzisiaj mega grube fale w stylu AG gruba lokówą, niefortunnie połozyłam sobie ja na reke przy 220 stopniach i mam mega oparzenie juz 3-ci raz robie do niej podejscie i zawsze sobie robie krzywde aaaaaaa chyba nie umiem sie obchodzic z taki sprzetem, zainwestuje w termoloki (tym sobie chyba juz kuku nie zrobie) a lokówe wystawie chyba na allegro, szkoda mi tylko tej kasy bo praktycznie nówka beznadziejnie
Stary 2009-10-03, 17:08   #4122
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

siwa zamiast sprzedawac lokowke , kup specjalne rekawiczki , albo normalne rekawiczki tylko troche dluzsze , widzialam kiedys na filmiku z YT ze dziewczyna miala specjalna rekawiczke zeby sie nie poparzyc ale wydaje mi sie ze nawet normalna rekawiczka ochorni przed wypadkiem .
jakkolwiek tez bym chetnie poogladala chipendeilsow ladnie Ci bylo w ciemnych wlosach , chyba jednak lepiej niz w obecnym blondzie , mimo iz ten kolor blondu mi sie bardzo podoba
Stary 2009-10-03, 17:09   #4123
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Rbiłam sobie dzisiaj mega grube fale w stylu AG gruba lokówą, niefortunnie połozyłam sobie ja na reke przy 220 stopniach i mam mega oparzenie juz 3-ci raz robie do niej podejscie i zawsze sobie robie krzywde aaaaaaa chyba nie umiem sie obchodzic z taki sprzetem, zainwestuje w termoloki (tym sobie chyba juz kuku nie zrobie) a lokówe wystawie chyba na allegro, szkoda mi tylko tej kasy bo praktycznie nówka beznadziejnie
Scena jak z horroru.Znam ten bol kiedys zrzucilam lokowke na gola stopeprzez 2 dni nie moglam skarpetek wkladac

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 17:11   #4124
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
Scena jak z horroru.Znam ten bol kiedys zrzucilam lokowke na gola stopeprzez 2 dni nie moglam skarpetek wkladac
Siedze i dmucham, naprawde spore to oparzenie jest takie czerwono sine
Stary 2009-10-03, 17:18   #4125
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Rbiłam sobie dzisiaj mega grube fale w stylu AG gruba lokówą, niefortunnie połozyłam sobie ja na reke przy 220 stopniach i mam mega oparzenie
Ja sobie kiedyś do twarzy przyłożyłam gorącą lokówkę, więc jaki to ból
Strasznie długo się goiło.

Cytat:
jakkolwiek tez bym chetnie poogladala chipendeilsow ladnie Ci bylo w ciemnych wlosach , chyba jednak lepiej niz w obecnym blondzie , mimo iz ten kolor blondu mi sie bardzo podoba
Obecny blond jest do dupy :P Już się przymierzam do złamania forumowej obietnicy i mam ochotę na farbowanko samodzielne na coś jaśniejszego. i wtedy w końcu będę mogła przedłużać Już się doczekać nie mogę
Jedna koleżanka (aż ) była chętna, ale jej chłopak nie pozwala
Stary 2009-10-03, 18:36   #4126
KochamMichasia
Rozeznanie

Odeta używam czarnego Elnetta i uwielbiam go.
Mocno polecam, nie skleja włosów, to co piszą i łatwym wyczesaniu to jak najbardziej prawda. Ja używam go przy odbijaniu włosów od nasady i efekt super, blask po jego użyciu jest super.
Stary 2009-10-03, 21:13   #4127
marlenkarr
Rozeznanie

hej laski w domu siedzicie w sobote? BLOND BEJBE ah jak ja Ci zazdroszcze tego uniesienia ja dawno sie tak nie czułam
Stary 2009-10-03, 22:41   #4128
Anecia_18
Raczkowanie

Cytat:
Tez sie dzisiaj poparzylam wylalam na siebie wrzatek i mam duze ałka na ramieniu i strasznie boli, ale jestem na L4 chociaz jeden plus
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-03, 23:39   #4129
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
Tez sie dzisiaj poparzylam wylalam na siebie wrzatek i mam duze ałka na ramieniu i strasznie boli, ale jestem na L4 chociaz jeden plus
Oj słoneczka uważajcie na siebie bardziej:cmok :

Wcześniej rozmawiałyśmy o makijażach no i zrobiłam dziś takiego przeciętniaka na szybciaka Wyszło inaczej niż chciałam ale wam pokażę

Edytowane przez shiral
Czas edycji: 2009-10-03 o 23:41
shiral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 09:10   #4130
martynixa
Rozeznanie

hej dziewczynki

wiem troche sie zaniedbalam ostatnio w pisaniu, ale ciagle Was codziennie uwaznie podczytuje;P
mam teraz troche urwania glowy, bo przeprowadzilam sie do Bydg, bo zaczynam studia 1 rok farmacji a w planach mam jeszcze zamiar zrobic sobie podyplomowo kosmetologie hihihihi no i chcialabym firme otworzyc, jak ktoras z Was oglada "Klan", to bedzie wiedziała, że chodzi mi o cos takiego co robi Beata ojjjjjjjjj to by było cos pieknego, moja własna działalnosc, nie musialabym na nikogo robic, bylabym szefem dla siebie, no ale narazie czeka mnie jeszce wiele lat ciezkiego zakuwania.

Odetko, wyslalam Ci zaproszenie do znajomych, bo jestem strasznie ciekawa jak wygladasz jescze chcialabym tego Twego Włocha zobaczyc hihihi, mam nadzieje ze zaakceptujesz zaproszenie

moja wymianka
martynixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 09:46   #4131
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item748572680_najm...zare_r_36.html

połączenie butów i stroju mnie rozwaliło
Te alladynki są okropne

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
mi się podobają makijaże z różem lub fioletem
ona też ładne robi makijaże:
http://www.youtube.com/watch?v=F9xo-...eature=channel
Też lubię makijaże z różem Ale ten jakoś mnie aż tak bardzo nie zachwyca, ale jest ładny

Dzisiaj chcę sobie zrobić jakiś fajny makijaż ale jeszcze pomysłu nie mam
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 10:15   #4132
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Te alladynki są okropne
Wszystkie alladynki są brzydkie :P
Stary 2009-10-04, 10:22   #4133
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Wszystkie alladynki są brzydkie :P
No o to mi chodziło

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Mam pytanko

Jak myślicie co muszę używać aby mieć taką śliczną pudrową buzię? (wiecie o co chodzi?)
Chodzi mi o puder jaki do tego jest dobry?
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 10:35   #4134
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Oj słoneczka uważajcie na siebie bardziej:cmok :

Wcześniej rozmawiałyśmy o makijażach no i zrobiłam dziś takiego przeciętniaka na szybciaka Wyszło inaczej niż chciałam ale wam pokażę
aaa mi sie podoba pomadka Ja też zrobiłam wczoraj ten różowo-fioletowy urodzinowy nie wyszło tak pieknie chyba przez te moje ukraińskie cienie i rzes mi sie nie chciało naklejać nie doprowadziłam ich jeszcze do porzadku po weselu no ale.. zdj na profilu, też słabe bo zrobione kilka godzin po wykonaniu, oczywiście zrobiłąm tez odrazu ale mądra Marlenka nie włożyła karty pamięci do aparatu, a kabel zostawiła w domu bo po co skoro ma czytnik kart także na lepsze zdjęcia trzeba poczekać tydzień.
Stary 2009-10-04, 10:41   #4135
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
No o to mi chodziło

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Mam pytanko

Jak myślicie co muszę używać aby mieć taką śliczną pudrową buzię? (wiecie o co chodzi?)
Chodzi mi o puder jaki do tego jest dobry?
hm chyba wiem o co Ci chodzi Neheszta, może te mineralne + podkład ( dream satin liquid maybelline - po nim jest taka satynowa buzka, pory zakrywa w hmm 70% ) dadzą taki efekt
Stary 2009-10-04, 10:50   #4136
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

shiral wydaje mi sie ze masz zbyt jasna karnacje aby uzywac takiego cienia , wygladalby pieknie do opalonej ciemnej buzi , ale przy jasniutkiej lekko zarozowionej tak nie bardzo mi sie podoba .. a gdybys mocniej podkreslila oko jakims ciemnym cieniem ? kolor szminki tez tak nie bardzo zgrywa sie ze wszystkim , ale masz bardzo ladna cere

martynixa nie ma nic ciekawego do ogladania , moj makaronik tez jest normalny , nie jest typowym poludniowymsuper przystojniakiem

neheszta ja polecam podklad Revlon Color Stay , bardzo dobrze kryje i nie robi maski ani grudek itede , poza tym naprwde dlugo utrzymuje sie na buzce , i jest bardzo wydajny .

marlenkarr czemu ukrainskie cienie ? ukrainskie sa zielone , blekitne i roziowe , przynajmniej takie kolory mocno kojarza mi sie z ukrainkami z bazaru i ty tez mas bardzo ladna gladka cere
Stary 2009-10-04, 11:10   #4137
martynixa
Rozeznanie

Odetko, jak to nie ma nic ciekawego do ogladania?
A TY? Jestes sliczna! Piękne włosy masz, bardzo mi sie kojarzysz w tych lekkich falach z Marissa Miller, aniołkiem Victoria Secret!!! Na serio!!!

moja wymianka
martynixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 11:12   #4138
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
marlenkarr czemu ukrainskie cienie ? ukrainskie sa zielone , blekitne i roziowe , przynajmniej takie kolory mocno kojarza mi sie z ukrainkami z bazaru i ty tez mas bardzo ladna gladka cere
dziekuje to zasługa dużej ilości podkładu (affinitone) oraz tego że jestem po okresie Ukraińskie bo są z ukrainy tam sie zazwyczaj zaopatruje się w kosmetyki bo są taniutkie i mam blisko , kolory są ładne ale jak kłade kolejna ciemniejsza warstwe cieni to sie nie utrzymują.
Teraz mam zamiar stworzyć sobie małą palete 2-3 cieni matowych i różu na codzień z inglota tylko musze dowiedziec sie o ceny. Orientujecie się?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez martynixa Pokaż wiadomość
Odetko, jak to nie ma nic ciekawego do ogladania?
A TY? Jestes sliczna! Piękne włosy masz, bardzo mi sie kojarzysz w tych lekkich falach z Marissa Miller, aniołkiem Victoria Secret!!! Na serio!!!
i sliczna figurka trzeba dodać
Stary 2009-10-04, 11:16   #4139
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

no jaki zbieg okolicznosci ,wczoraj pisalam tu wlasnie o wlosach VictoriaS. i nawet niedawno wkleilam zdjecia Marissy ze chcialabym miec taki kolor ,martynixa dziekuje za komplement ale jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze do takich pieknosci i wlosow bardzo mi daleko , wlosy sa przedluzone , ale wiem ze aniolki VS tez maja dopinane

a swoja droga widze ze nie tylko mnie capnelo na wyprobowanie innego typu makijazu , jua wczoraj przed wyjsciem tez sie wymalowalam , chcialam zrobic zdjecie ale niestety chlopak dzwonil ,ze juz jest na dole i mam natychmiast zejsc , wiec nie bylo czasu

marlenkarr wiec uzywasz dopinanych rzes .. wytlumacz mi co i jak ? czy taka rzesa moze odpasc ? sa jednorazowego uzytku ? opisz mi jak to dziala strone wczesniej wypisalam wszystkie pytania ale nikt nie udzielil mi na nie wyczerpujacej odpowiedzi

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-04 o 11:19
Stary 2009-10-04, 11:34   #4140
marlenkarr
Rozeznanie

Odeta, wiesz ja założyłam je 3razy jedynie. Używam kępek ale nie umiem ich przykleic tak żeby mi nie odpadły. Mocze je w kleju i odrazu przyklejam nie czekam (jak pisze na opakowaniu) dociskam palcem choc chyba lepiej patyczkiem jakbym je wywineła zalotka napewno by odpadły, pomalować też ich się nieda bo odpadają. Nie wiem czemu tak jest moze dlatego ze kupiłam najtańsze i klej jest g*wno warty ???. Kiedys profesjonalistka mi przykleiła droższe ale nie kępki całe pocieła je na kawałki i tylko w kąciku nakleiła (przykleiła juz na pomalowane rzesy i ich nie malowała) i tak sie trzymały ze bałam sie je oderwać jak zmywałam makeup. Sztuczne rzesy sa wielokrotnego użytku trzeba tylko zmyć z nich klej spirytusem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości