|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
he he uczulony.. dobre
moj jak sie dowiedzial ze bede przedluzac wlosy to tez nie spodobalo mu sie to. w ogole jak sie zaczelam interesowac przedluzaniem to on nagle tez zaczal zauwazac u innych dziewczyn ktora ma "doczepki" z biegiem czasu zaczelo mu sie to podobac u mnie, tylko wie ze jak juz jestem uczesana to nie moze targac moich wlosow i w ogole dotykac bo szlag mnie trafia ze tyle sie nameczylam z ukladaniem a on ma to zniszczyc
|
|
|
|
#4112 |
|
BAN stały
|
poison , uczulony w sensie ze go to drazi , denerwuje , nie lubi jednym slowem. tzn wiem ze lubi kiedy sie ladnie uczesze , wytroje i wymaluje , ale nie toleruje przesadzania i przewrazliwienia w tych sprawach , doczepiania wlosow , calej palety barw na twarzy , itede ..
blondii a ja Twoich clipow jeszcze chyba nie widzialam :p pokaz mi fotke jakas |
|
|
|
#4113 |
|
Rozeznanie
|
odeta ja dawalam fotki na watku "przedluzanie" jakis czas temu i nosze ciagle te same clipy, tylko ze u mnie to bardziej chodzi o zageszczenie niz przedluzenie wiec je skrocilam duzo, nie nosze codzien tylko co kilka dni, czasem rzadziej
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4115 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4116 |
|
BAN stały
|
mmm lilyHoney widzialam Twoj brzuszek w albumie
sliczny , to zasluga jakis specjalnych cwiczen ?? pod Waszym wplywem zaczynam powaznie myslec o zrobieniu czegos z brwiami , wczoraj nawet umalowalam pazury na mocnejszy kolor , mysle tez nad kupnem rzes i rozpoczeniem cwiczen , widze ze sporo dziewczyn tu sie gimnastykuje , a ja jak zdechly klusek dzis wieczorem wychodzimy ze znajomymi do jakiejs tam znanej restauracji frutti do mare . wykorzystam wiec okazje i juz sobie postanowilam ze spedze przed lustrem duzo czasu , dokladnie sie wymaluje , wymodeluje wlosy hihi , zobaczymy co mi z tego wyjdzie
|
|
|
|
#4117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy tylko ja mam takich chujowych znajomych, że się im dupy nie chce nigdzie ruszyc W Gda będzie grupa chippendales, a żadnych chętnych na wyjście nie mam. Ja już nie wiem czy jestem zboczona jakaś czy co, ale patrzenie na męski striptiz może być śmieszny Tym bardziej, e nigdy na czymś takim nie byłam Byłaby okazja do odwalenia się.Dadałam fotkę w ciemnych włosach, sprzed roku
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
Jakkolwiek, gdybym nie była dzisiaj umówiona na randkę, to poszłabym z Tobą
|
#4119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdybym tylko mieszkala troche blizej
|
|
#4120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kojarzysz może taki fioletowo-różowy domek w parku przy grunwaldzkiej? Po tej samej stronie co czołg? Tam był mega wielki plakat. Wiesz może co to za klub? Tj jak się nazywa. Próbowałam znaleźć w necie namiary, ale nie udało się :/O, mam 2 chetne. Jednak nie jestem zboczeńcem
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Rbiłam sobie dzisiaj mega grube fale w stylu AG gruba lokówą, niefortunnie połozyłam sobie ja na reke przy 220 stopniach i mam mega oparzenie
beznadziejnie
|
#4122 |
|
BAN stały
|
siwa zamiast sprzedawac lokowke , kup specjalne rekawiczki , albo normalne rekawiczki tylko troche dluzsze , widzialam kiedys na filmiku z YT ze dziewczyna miala specjalna rekawiczke zeby sie nie poparzyc
ale wydaje mi sie ze nawet normalna rekawiczka ochorni przed wypadkiem . jakkolwiek tez bym chetnie poogladala chipendeilsow ladnie Ci bylo w ciemnych wlosach , chyba jednak lepiej niz w obecnym blondzie , mimo iz ten kolor blondu mi sie bardzo podoba
|
|
|
|
#4123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Znam ten bol kiedys zrzucilam lokowke na gola stope przez 2 dni nie moglam skarpetek wkladac
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Strasznie długo się goiło. Cytat:
Już się doczekać nie mogę Jedna koleżanka (aż ) była chętna, ale jej chłopak nie pozwala ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
Odeta używam czarnego Elnetta i uwielbiam go.
Mocno polecam, nie skleja włosów, to co piszą i łatwym wyczesaniu to jak najbardziej prawda. Ja używam go przy odbijaniu włosów od nasady i efekt super, blask po jego użyciu jest super.
|
|
#4127 |
|
Rozeznanie
|
hej laski
w domu siedzicie w sobote? BLOND BEJBE ah jak ja Ci zazdroszcze tego uniesienia ja dawno sie tak nie czułam
|
|
#4128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wylalam na siebie wrzatek i mam duze ałka na ramieniu i strasznie boli, ale jestem na L4 chociaz jeden plus
|
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wcześniej rozmawiałyśmy o makijażach no i zrobiłam dziś takiego przeciętniaka na szybciaka Wyszło inaczej niż chciałam ale wam pokażę
Edytowane przez shiral Czas edycji: 2009-10-03 o 23:41 |
||
|
|
|
#4130 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
wiem troche sie zaniedbalam ostatnio w pisaniu, ale ciagle Was codziennie uwaznie podczytuje;P mam teraz troche urwania glowy, bo przeprowadzilam sie do Bydg, bo zaczynam studia 1 rok farmacji a w planach mam jeszcze zamiar zrobic sobie podyplomowo kosmetologie hihihihi no i chcialabym firme otworzyc, jak ktoras z Was oglada "Klan", to bedzie wiedziała, że chodzi mi o cos takiego co robi Beata ojjjjjjjjj to by było cos pieknego, moja własna działalnosc, nie musialabym na nikogo robic, bylabym szefem dla siebie, no ale narazie czeka mnie jeszce wiele lat ciezkiego zakuwania.Odetko, wyslalam Ci zaproszenie do znajomych, bo jestem strasznie ciekawa jak wygladasz jescze chcialabym tego Twego Włocha zobaczyc hihihi, mam nadzieje ze zaakceptujesz zaproszenie
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ten jakoś mnie aż tak bardzo nie zachwyca, ale jest ładnyDzisiaj chcę sobie zrobić jakiś fajny makijaż ale jeszcze pomysłu nie mam |
||
|
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
No o to mi chodziło
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Mam pytanko Jak myślicie co muszę używać aby mieć taką śliczną pudrową buzię? (wiecie o co chodzi?) Chodzi mi o puder jaki do tego jest dobry?
|
|
|
|
#4134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wyszło tak pieknie chyba przez te moje ukraińskie cienie i rzes mi sie nie chciało naklejać nie doprowadziłam ich jeszcze do porzadku po weselu no ale.. zdj na profilu, też słabe bo zrobione kilka godzin po wykonaniu, oczywiście zrobiłąm tez odrazu ale mądra Marlenka nie włożyła karty pamięci do aparatu, a kabel zostawiła w domu bo po co skoro ma czytnik kart
|
|
|
#4135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4136 |
|
BAN stały
|
shiral wydaje mi sie ze masz zbyt jasna karnacje aby uzywac takiego cienia , wygladalby pieknie do opalonej ciemnej buzi , ale przy jasniutkiej lekko zarozowionej tak nie bardzo mi sie podoba .. a gdybys mocniej podkreslila oko jakims ciemnym cieniem ? kolor szminki tez tak nie bardzo zgrywa sie ze wszystkim , ale masz bardzo ladna cere
martynixa nie ma nic ciekawego do ogladania , moj makaronik tez jest normalny , nie jest typowym poludniowymsuper przystojniakiem ![]() neheszta ja polecam podklad Revlon Color Stay , bardzo dobrze kryje i nie robi maski ani grudek itede , poza tym naprwde dlugo utrzymuje sie na buzce , i jest bardzo wydajny . marlenkarr czemu ukrainskie cienie ? ukrainskie sa zielone , blekitne i roziowe , przynajmniej takie kolory mocno kojarza mi sie z ukrainkami z bazaru ![]() i ty tez mas bardzo ladna gladka cere
|
|
|
|
#4137 |
|
Rozeznanie
|
Odetko, jak to nie ma nic ciekawego do ogladania ?A TY? Jestes sliczna! Piękne włosy masz, bardzo mi sie kojarzysz w tych lekkich falach z Marissa Miller, aniołkiem Victoria Secret!!! Na serio!!! |
|
|
|
#4138 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ukraińskie bo są z ukrainy tam sie zazwyczaj zaopatruje się w kosmetyki bo są taniutkie i mam blisko , kolory są ładne ale jak kłade kolejna ciemniejsza warstwe cieni to sie nie utrzymują. Teraz mam zamiar stworzyć sobie małą palete 2-3 cieni matowych i różu na codzień z inglota tylko musze dowiedziec sie o ceny. Orientujecie się? ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#4139 |
|
BAN stały
|
no jaki zbieg okolicznosci ,wczoraj pisalam tu wlasnie o wlosach VictoriaS. i nawet niedawno wkleilam zdjecia Marissy ze chcialabym miec taki kolor ,martynixa dziekuje za komplement ale jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze do takich pieknosci i wlosow bardzo mi daleko , wlosy sa przedluzone , ale wiem ze aniolki VS tez maja dopinane
![]() a swoja droga widze ze nie tylko mnie capnelo na wyprobowanie innego typu makijazu , jua wczoraj przed wyjsciem tez sie wymalowalam , chcialam zrobic zdjecie ale niestety chlopak dzwonil ,ze juz jest na dole i mam natychmiast zejsc , wiec nie bylo czasu ![]() marlenkarr wiec uzywasz dopinanych rzes .. wytlumacz mi co i jak ? czy taka rzesa moze odpasc ? sa jednorazowego uzytku ? opisz mi jak to dziala strone wczesniej wypisalam wszystkie pytania ale nikt nie udzielil mi na nie wyczerpujacej odpowiedzi
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-04 o 11:19 |
|
|
|
#4140 |
|
Rozeznanie
|
Odeta, wiesz ja założyłam je 3razy jedynie. Używam kępek ale nie umiem ich przykleic tak żeby mi nie odpadły. Mocze je w kleju i odrazu przyklejam nie czekam (jak pisze na opakowaniu) dociskam palcem choc chyba lepiej patyczkiem jakbym je wywineła zalotka napewno by odpadły, pomalować też ich się nieda bo odpadają. Nie wiem czemu tak jest moze dlatego ze kupiłam najtańsze i klej jest g*wno warty ???. Kiedys profesjonalistka mi przykleiła droższe ale nie kępki całe pocieła je na kawałki i tylko w kąciku nakleiła (przykleiła juz na pomalowane rzesy i ich nie malowała) i tak sie trzymały ze bałam sie je oderwać jak zmywałam makeup. Sztuczne rzesy sa wielokrotnego użytku trzeba tylko zmyć z nich klej spirytusem.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

moj jak sie dowiedzial ze bede przedluzac wlosy to tez nie spodobalo mu sie to. w ogole jak sie zaczelam interesowac przedluzaniem to on nagle tez zaczal zauwazac u innych dziewczyn ktora ma "doczepki"
z biegiem czasu zaczelo mu sie to podobac u mnie, tylko wie ze jak juz jestem uczesana to nie moze targac moich wlosow i w ogole dotykac bo szlag mnie trafia ze tyle sie nameczylam z ukladaniem a on ma to zniszczyc 

sa wielkokrotnego uzytku czy jednorazowe ? po poworocie do domu sie je odkleja czy sie nosi przez pare dni ? .. trzeba je podkrecac zalotka ? prosze oswiecic ociemniala
Nie wiem czy tylko ja mam takich chujowych znajomych, że się im dupy nie chce nigdzie ruszyc 

AKCJA REAKTYWACJA

.Znam ten bol kiedys zrzucilam lokowke na gola stope
przez 2 dni nie moglam skarpetek wkladac
w domu siedzicie w sobote? BLOND BEJBE ah jak ja Ci zazdroszcze tego uniesienia
wylalam na siebie wrzatek i mam duze ałka na ramieniu i strasznie boli, ale jestem na L4 chociaz jeden plus

no ale.. zdj na profilu, też słabe bo zrobione kilka godzin po wykonaniu, oczywiście zrobiłąm tez odrazu ale mądra Marlenka nie włożyła karty pamięci do aparatu, a kabel zostawiła w domu bo po co skoro ma czytnik kart