American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 11:37   #4141
shiral
Zadomowienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
aaa mi sie podoba pomadka Ja też zrobiłam wczoraj ten różowo-fioletowy urodzinowy nie wyszło tak pieknie chyba przez te moje ukraińskie cienie i rzes mi sie nie chciało naklejać nie doprowadziłam ich jeszcze do porzadku po weselu no ale.. zdj na profilu, też słabe bo zrobione kilka godzin po wykonaniu, oczywiście zrobiłąm tez odrazu ale mądra Marlenka nie włożyła karty pamięci do aparatu, a kabel zostawiła w domu bo po co skoro ma czytnik kart także na lepsze zdjęcia trzeba poczekać tydzień.
Zdarza się ale ja mogę czekac nawet 2 tyg Masz śliczną cerę bardzo Ci jej zazdroszczę, może chcesz się wymienic?( tyle że ja zostanę przy swoim odcieniu)
U mnie nawet fioleta zabrakło więc sam beż,złoty i róż poszedł kolory niestety na zdjęciach okłamane

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
shiral wydaje mi sie ze masz zbyt jasna karnacje aby uzywac takiego cienia , wygladalby pieknie do opalonej ciemnej buzi , ale przy jasniutkiej lekko zarozowionej tak nie bardzo mi sie podoba .. a gdybys mocniej podkreslila oko jakims ciemnym cieniem ? kolor szminki tez tak nie bardzo zgrywa sie ze wszystkim , ale masz bardzo ladna cere
Dlatego różu zazwyczaj nie używam Bo robię się zbyt różowa
Szminki ciągle szukam dla siebie , ale w tych czasach to trudno o dobrą szminkę w odpowiednim odcieniu.
Dziękuję za miłe słowa ale ta moja cera wcale nie jest taka ładna, wystarczy że wyskoczy mi kilka krostek a już nie jest tak pięknie. Na jasnej cerze wszystko widac z dwojoną siłą
Stary 2009-10-04, 11:43   #4142
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
ja nie wiem czy odwazylabym sobie przykleic sztuczne rzesy .. widzialam w drogerii ale jakos mnie nie ciagnelo w tamta strone .. moze czas to zmienic ? jak sie w ogole przykleja takie rzesy ? klejem ? i do czego ? do naszych naturalnych rzes czy do powieki ? z czego sa zrobione .. chyba nie z plastyku ? czy taka rzesa moze odpasc w nieoczekiwanym momencie ? czy widac ze sa sztuczne .. efekt rzes dlugich jak u jelonka bambi musialby bardzo zabawnie wygladac sa wielkokrotnego uzytku czy jednorazowe ? po poworocie do domu sie je odkleja czy sie nosi przez pare dni ? .. trzeba je podkrecac zalotka ? prosze oswiecic ociemniala
Przykleja sie białym klejem ktory po wyschnieciu robi sie bezbarwny.
Przyklejamy przy tuż przy lini rzęs nie na rzęsy
Nie wiem z czego są zrobione, ulotke wyrzuciłam
Pewnie, że może odpasc w nieoczekiwanym momencie
Nie widać jesli wbierzesz krotsze, są różne rodzaje kępek długie i krotkie, tak samo całych jest duży wybór co do gestości długości i ułożenia.
Jesli są dobrze przyklejone i dobrze wygladają nie musisz ich odklejać, osobiscie znam dziewczyne, ktora przykleja sobie raz na dwa tygodnie. Jak ona to robi i sie myje nie wiem ale nie maluje juz ich tuszem.
Nie trzeba ich podkrecac są juz podkrecone.
Stary 2009-10-04, 11:48   #4143
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Oj słoneczka uważajcie na siebie bardziej:cmok :

Wcześniej rozmawiałyśmy o makijażach no i zrobiłam dziś takiego przeciętniaka na szybciaka Wyszło inaczej niż chciałam ale wam pokażę
pięknie
Cytat:
Napisane przez martynixa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

wiem troche sie zaniedbalam ostatnio w pisaniu, ale ciagle Was codziennie uwaznie podczytuje;P
mam teraz troche urwania glowy, bo przeprowadzilam sie do Bydg, bo zaczynam studia 1 rok farmacji a w planach mam jeszcze zamiar zrobic sobie podyplomowo kosmetologie hihihihi no i chcialabym firme otworzyc, jak ktoras z Was oglada "Klan", to bedzie wiedziała, że chodzi mi o cos takiego co robi Beata ojjjjjjjjj to by było cos pieknego, moja własna działalnosc, nie musialabym na nikogo robic, bylabym szefem dla siebie, no ale narazie czeka mnie jeszce wiele lat ciezkiego zakuwania.

Odetko, wyslalam Ci zaproszenie do znajomych, bo jestem strasznie ciekawa jak wygladasz jescze chcialabym tego Twego Włocha zobaczyc hihihi, mam nadzieje ze zaakceptujesz zaproszenie
nie ma kosmetologii podyplomowej jest tylko kosmetyka a to co innego hehe sorry ale takie skrzywienie zawodowe już mam
a to co robi ta w klanie to duża sztuka bo ona chyba kremy itp.. wyrabia
Cytat:
aaa mi sie podoba pomadka Ja też zrobiłam wczoraj ten różowo-fioletowy urodzinowy nie wyszło tak pieknie chyba przez te moje ukraińskie cienie i rzes mi sie nie chciało naklejać nie doprowadziłam ich jeszcze do porzadku po weselu no ale.. zdj na profilu, też słabe bo zrobione kilka godzin po wykonaniu, oczywiście zrobiłąm tez odrazu ale mądra Marlenka nie włożyła karty pamięci do aparatu, a kabel zostawiła w domu bo po co skoro ma czytnik kart także na lepsze zdjęcia trzeba poczekać tydzień.
ładnie
Cytat:
no jaki zbieg okolicznosci ,wczoraj pisalam tu wlasnie o wlosach VictoriaS. i nawet niedawno wkleilam zdjecia Marissy ze chcialabym miec taki kolor ,martynixa dziekuje za komplement ale jednoczesnie zdaje sobie sprawe ze do takich pieknosci i wlosow bardzo mi daleko , wlosy sa przedluzone , ale wiem ze aniolki VS tez maja dopinane

a swoja droga widze ze nie tylko mnie capnelo na wyprobowanie innego typu makijazu , jua wczoraj przed wyjsciem tez sie wymalowalam , chcialam zrobic zdjecie ale niestety chlopak dzwonil ,ze juz jest na dole i mam natychmiast zejsc , wiec nie bylo czasu

marlenkarr wiec uzywasz dopinanych rzes .. wytlumacz mi co i jak ? czy taka rzesa moze odpasc ? sa jednorazowego uzytku ? opisz mi jak to dziala strone wczesniej wypisalam wszystkie pytania ale nikt nie udzielil mi na nie wyczerpujacej odpowiedzi
odetka to i ja też może odpowiem jeżeli klej jest dobrej firmy i jest mocny to nie mają prawa się odkleić i nie są jednorazowego użytku .
Cytat:
Odeta, wiesz ja założyłam je 3razy jedynie. Używam kępek ale nie umiem ich przykleic tak żeby mi nie odpadły. Mocze je w kleju i odrazu przyklejam nie czekam (jak pisze na opakowaniu) dociskam palcem choc chyba lepiej patyczkiem jakbym je wywineła zalotka napewno by odpadły, pomalować też ich się nieda bo odpadają. Nie wiem czemu tak jest moze dlatego ze kupiłam najtańsze i klej jest g*wno warty ???. Kiedys profesjonalistka mi przykleiła droższe ale nie kępki całe pocieła je na kawałki i tylko w kąciku nakleiła (przykleiła juz na pomalowane rzesy i ich nie malowała) i tak sie trzymały ze bałam sie je oderwać jak zmywałam makeup. Sztuczne rzesy sa wielokrotnego użytku trzeba tylko zmyć z nich klej spirytusem.
wina kleju

Lecę na zakupki
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 11:54   #4144
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
pięknie
Dziękuję
Stary 2009-10-04, 11:58   #4145
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dzieki dziewczyny za pomoc jak bede w kosmetycznym to poogladam sobie te rzesy
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 12:03   #4146
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to dzisiaj jest Kojarzysz może taki fioletowo-różowy domek w parku przy grunwaldzkiej? Po tej samej stronie co czołg? Tam był mega wielki plakat. Wiesz może co to za klub? Tj jak się nazywa. Próbowałam znaleźć w necie namiary, ale nie udało się :/

O, mam 2 chetne. Jednak nie jestem zboczeńcem
Wiem gdzie stoi czołg, ale domku nie kojarze, nigdy nie zwróciłam szczególnej uwagi lub zapomniałam.
A wczoraj o 11 jechała biała limuzyna z pannami- może panieński?
Pijane i wesołe, śmiesznie było, bo zaczepiliśmy je..
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Rbiłam sobie dzisiaj mega grube fale w stylu AG gruba lokówą, niefortunnie połozyłam sobie ja na reke przy 220 stopniach i mam mega oparzenie juz 3-ci raz robie do niej podejscie i zawsze sobie robie krzywde aaaaaaa chyba nie umiem sie obchodzic z taki sprzetem, zainwestuje w termoloki (tym sobie chyba juz kuku nie zrobie) a lokówe wystawie chyba na allegro, szkoda mi tylko tej kasy bo praktycznie nówka beznadziejnie
takie oparzenia sa straszne, pamiętam jak prostownicą sobie przyłożyłam to goiło się długo.Najlepiej robić to przy długich rękawkach lub rękawiczkach.
Cytat:
Napisane przez KochamMichasia Pokaż wiadomość
Odeta używam czarnego Elnetta i uwielbiam go.
Mocno polecam, nie skleja włosów, to co piszą i łatwym wyczesaniu to jak najbardziej prawda. Ja używam go przy odbijaniu włosów od nasady i efekt super, blask po jego użyciu jest super.
hmm..muszę spróbować, ja też odbijam włosy od nasady, ale Wellaflex- tez daje połysk.
Cytat:
hej laski w domu siedzicie w sobote? BLOND BEJBE ah jak ja Ci zazdroszcze tego uniesienia ja dawno sie tak nie czułam
nom byłam wczoraj na spotkaniu, kurde dostałam maskotkę i mój pies od rana się na nią patrzy
On miał odwagę ubrać blado różową koszulkę-hmm ślicznie wyglądał, ale nie jestem pewna czy takiego faceta bym chciała. Ja lubie taką mocno zaznaczoną męskość, a nie chłopiecość. No zobaczymy jak dalej.
Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość

Jak myślicie co muszę używać aby mieć taką śliczną pudrową buzię? (wiecie o co chodzi?)
Chodzi mi o puder jaki do tego jest dobry?
Ja na wieczór np wczoraj, położyłam podkład nawilżający 16h utrwalenia, a potem położyłam na to lekko złoto-piaskowy puder zwykły Maybelline- jakiś mattt.
I efekt super.
Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
Oj słoneczka uważajcie na siebie bardziej:cmok :

Wcześniej rozmawiałyśmy o makijażach no i zrobiłam dziś takiego przeciętniaka na szybciaka Wyszło inaczej niż chciałam ale wam pokażę
tak naturalnie i lekko i jesiennie.
Cytat:
super makijażyk na wyjście, taki AG. ładny kolor szminki, jaki to?
Stary 2009-10-04, 12:06   #4147
sesuniaa99
BAN stały

czesc dziewczynki co tam slychac ? jakos ostanio nie mam czasu tutaj przebywac
sesuniaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 12:20   #4148
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

. . .
Stary 2009-10-04, 13:02   #4149
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość

nom byłam wczoraj na spotkaniu, kurde dostałam maskotkę i mój pies od rana się na nią patrzy
On miał odwagę ubrać blado różową koszulkę-hmm ślicznie wyglądał, ale nie jestem pewna czy takiego faceta bym chciała. Ja lubie taką mocno zaznaczoną męskość, a nie chłopiecość. No zobaczymy jak dalej.

Ja na wieczór np wczoraj, położyłam podkład nawilżający 16h utrwalenia, a potem położyłam na to lekko złoto-piaskowy puder zwykły Maybelline- jakiś mattt.
I efekt super.

tak naturalnie i lekko i jesiennie.
Bardzo dziękuję
Co do faceta to rzeczywiście miał odwagę i osobiście cenie sobie jeśli ktokolwiek ją ma. Bladoróżowa koszula nie musi= chłopięcośc. Zobaczymy jak Ci sie dalej ułoży
Stary 2009-10-04, 13:41   #4150
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

a dziękuję..

Złapałam się niestety na porównywaniu do mojego byłego tych dobrych cech i zachowań, sposobie bycia.
Po czym wbijałam sobie do głowy, że tak nie można, każdy człowiek jest inny i nie mogę szukać drugiego takiego.
Stary 2009-10-04, 17:11   #4151
sesuniaa99
BAN stały

dziewczyny potrzebuje fryzury w trojwymiarze nie orientujecie sie moze gdzie mozna znalezc???
sesuniaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 17:16   #4152
gryzelda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
czasem jak patrzę na zdjęcie jakiego chudzielca to boję się że zaraz coś sobie złamie
A jak patrzysz na grubasa to nie boisz sie ze zaraz peknie? no czekam na wielka obraze bo jak moglam tak brzydko napisac. To nie w moich stylu tak pisac ale jest to moja odpowiedz na Twoja. Uważam ze nie ladna w stosunku do osob o malej wadze. Dodam ze ja czasami nie mam co na siebie wlozyc bo mi brakuje kilku kilogramow i nic na to nie poradze i czuje sie z deczka urazona niektorymi tutaj uwagami...

Edytowane przez gryzelda
Czas edycji: 2009-10-04 o 17:18
gryzelda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 17:23   #4153
marlenkarr
Rozeznanie

Sesunia nie bardzo wiem o co Ci chodzi?
Jak wyglada AG zima było takie pytanie juz nikt nie odp. Kupiłam kurteczke białą i nie jestem do niej przekonana, butów ciekawych tez nie ma jedynie w Aldo a wiadomo jakie tam są ceny
Stary 2009-10-04, 18:52   #4154
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

też mam białą kurtałke, z której się ze mnie w szkole śmieją
ale cóż widocznie mamy odmienne gusta

AG zimą? -> tak samo jak w lecie tylko w wersji cieplejszej
a tak poważnie to sama nie wiem.. szukam czapki w stylu AG jest taka?
Stary 2009-10-04, 18:59   #4155
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

AG zimą..napewno nie jak te Panie z allegro promujące kurtki...ble
Stary 2009-10-04, 19:43   #4156
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość

No żartujesz, czemu sie śmieją że co? bałwan?
hehhe czapki w stylu AG ?? chyba brak czapki żeby nie popsuć loków ale ja lubie chodzić w czapce albo w beretach jakaś sobie znajde tylko nie wiem jeszcze jaki kolor bo ma brązowego misia a nie chce tak na biało-brązowo wiec mysle nad beżową. zaraz poszukam czegoś na all

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość

No żartujesz, czemu sie śmieją że co? bałwan?
hehhe czapki w stylu AG ?? chyba brak czapki żeby nie popsuć loków ale ja lubie chodzić w czapce albo w beretach jakaś sobie znajde tylko nie wiem jeszcze jaki kolor bo ma brązowego misia a nie chce tak na biało-brązowo wiec mysle nad beżową. zaraz poszukam czegoś na all

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Nic nie ma ciekawego ;/
Blond_bejbe pytałas o pomadke bezbarwny błyszczyk z kolorowymi delikatnymi drobinkami na podkład wczesniej posmarowałam usta balsamem którego polecam i dałabym sie za niego pochlastać taaak jest cudowny Tisane wygładza natychmiast i szybko regeneruje , i przedewszystkim sie nie lepi.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Teraz to sie powaznie zastanawiam czy jej nie zwrócić
Stary 2009-10-04, 19:46   #4157
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

aha..ładny efekt dało to wszystko razem. A drogi ten balsam?

ja się przed chwilą rozkleiłam. Dostałam bólu w klatce piersiowej i popłynęły łzy..tak poprostu, nawet nie pamiętam o czym dokładnie sobie wspomniałam-on jako człowiek, którego kochałam.Poczułam pustkę i, że się cofam..
Musiałam wziąć tabletkę, bo boję się nerwobóli i chce być obojętna. Tak jak się czuję na tabletce, chciałabym się czuć zawsze. Obojętność i nikt by mnie nigdy nie ranił, bez uczuć, jak kamień...
Stary 2009-10-04, 19:51   #4158
kamciurka
Zakorzenienie

witam Was dziewczynki, ja wlasnie przed chwila wrocilam z Karpacza, tez wyjelam juz zimowa biala kurteczke i smigalam w niej po gorach, mi z kurtek wlasnie biale podobaja sie najbardziej. wrzucilam pare fotek z wyjazdu do albumu ale jakies takie niewyrazne sa. Ide polezec w lozeczku

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 19:52   #4159
foxy123
Zakorzenienie

...........a ja wciaz walcze z myslami,ktore kraza wokol mojej starej milosci mam do niego okropne ciagatki, az mnie to irytuje 'TZ' pieknie drzemie a ja myslami z innym :/
Stary 2009-10-04, 20:00   #4160
neheszta
Zakorzenienie

Wydaje mi się że Ag czapka w stylu ag powinna być jaśniutka

Ja nienawidzę beretów. Kojarzy mi się to z moją babcią

Rok temu zakochałam się mniej więcej w takiej czapce http://www.krasta.eu/allegro/ukr/331.jpg
białej
tylko o wiele ładniejszej

Ale nie kupiłam
BO mi mama zrobiła śliczną czapkę
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:02   #4161
marlenkarr
Rozeznanie

Nie jest drogi 7 zł
Stary 2009-10-04, 20:04   #4162
shiral
Zadomowienie

W tamtym roku dostałam od taty śliczny biały kożuszek(sztuczny) jak w nim chodziłam byłam na językach całej szkoły mimo to najważniejsze dla mnie było że sama się w nim dobrze czułam, po za tym dla mnie jest cudowny.
Stary 2009-10-04, 20:05   #4163
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że Ag czapka w stylu ag powinna być jaśniutka

Ja nienawidzę beretów. Kojarzy mi się to z moją babcią

Rok temu zakochałam się mniej więcej w takiej czapce http://www.krasta.eu/allegro/ukr/331.jpg
białej
tylko o wiele ładniejszej

Ale nie kupiłam
BO mi mama zrobiła śliczną czapkę
łeee ja tez jak byłam w zakopanym chciałam taką kupić ale ceny mnie powaliły 200zł nie dam za czapke
Stary 2009-10-04, 20:16   #4164
marlenkarr
Rozeznanie

a ja wrzucam kurtałke może Wy mi powiecie jakie dodatki do niej torbe i butki
Stary 2009-10-04, 20:17   #4165
marlenkarr
Rozeznanie

i czy jej nie oddac hehe bo serio nie jestem do niej przekonana
Stary 2009-10-04, 20:20   #4166
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Całkiem ładna, ale ja bym takiej nie założyła na codzień. Jest taka raczej sportowa. Całą zimę w fotrze przechodze pewnie, dostałam od mamy ślicznego liska, tylko muszę dać to fotro do kuśnierza, żeby przerobił, zmiejszył i skrócił.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:52   #4167
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wrzucam kurtałke może Wy mi powiecie jakie dodatki do niej torbe i butki
Weź sobie zostaw

przynajmniej ja bym sobie zostawiła

Osobiście nie podobają mi się futra itd
jakoś to do mnie nie przemawia
Dlatego na zimę mam 2 kurtki
jedna taka sportowa
a druga to taki płaszczyk bardziej elegancki

buty ja na tą zimę kupuję emu Fajnie wygląda do takiej kurtki
I możesz jakąś torebkę, najlepiej czarną i dużą (taką a4)
Albo jeśli lubisz też taki sportowy styl (tak jak ja ) to polecam mały plecaczek

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-10-04 o 21:06
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:55   #4168
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Ja właśnie będę szukać jakiejś zimowej kurtki. Takiej mniej więcej w stylu jak wystawiła Marlenka. Płaszczyk mam szary i właśnie beret do tego taki cieplutki w komplecie z szalikiem. Co do białej kurtki - mi sie podoba. Tylko można odczepić to futerku u góry? Wydaje mi się, że ładniejsza by była bez tego.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:56   #4169
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

marlenkarr ta twoja konkretnie mi sie nie podoba , szczegolnie pompony i dziwny sciagacz na dole , ale model niezly na codzien , na wyjscie rano czy do pracy , taka sportowala normalna , tez chce kupic taki model wlasnie z puchem przy kapturku Moncleira , ale nie biala
jakkolwiek wlasnie ze jest dobra na zwykly dzien , tak do chodzenia , futro chyba raczej na wieczor ,jak gdzies wychodzisz . poza tym do futra raczej butow sportowych nie zalozysz , wiec masz zamiar cala zime o kazddej porze dnia i nocy chodzic elegancko w lisie i na obcasach ?? ja bardzo nie lubie takiego czegos , np jestem w centrum handlowym a obok mnostwo panienek przesadnie wyszykowanych na obcasie wymalowanych jakby nie wiem jaka to okazja byla , takie smieszne i nie adekwatne
Stary 2009-10-04, 21:01   #4170
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

mi się podoba kaptur, duży i futrzasty

ja zimą nie noszę czapek, tylko chowam się właśnie pod kaptur, dlatego musi być ładniusi, żebym nie wyglądała jak nurek.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
ja bardzo nie lubie takiego czegos , np jestem w centrum handlowym a obok mnostwo panienek przesadnie wyszykowanych na obcasie wymalowanych jakby nie wiem jaka to okazja byla , takie smieszne i nie adekwatne
bo może to galerianki
szukają sponsora
ekhem, dobra zamykam się przesadziłam.;p
Ale słyszałam o tym zjawisku, podobno teraz modne i popularne. Wszędzie szerzy się te dziw**stwo.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości