|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Masz śliczną cerę bardzo Ci jej zazdroszczę, może chcesz się wymienic?( tyle że ja zostanę przy swoim odcieniu ) U mnie nawet fioleta zabrakło więc sam beż,złoty i róż poszedł kolory niestety na zdjęciach okłamane ![]() Cytat:
Bo robię się zbyt różowa Szminki ciągle szukam dla siebie , ale w tych czasach to trudno o dobrą szminkę w odpowiednim odcieniu. Dziękuję za miłe słowa ale ta moja cera wcale nie jest taka ładna, wystarczy że wyskoczy mi kilka krostek a już nie jest tak pięknie. Na jasnej cerze wszystko widac z dwojoną siłą
|
||
|
|
|
#4142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyklejamy przy tuż przy lini rzęs nie na rzęsy Nie wiem z czego są zrobione, ulotke wyrzuciłam Pewnie, że może odpasc w nieoczekiwanym momencie Nie widać jesli wbierzesz krotsze, są różne rodzaje kępek długie i krotkie, tak samo całych jest duży wybór co do gestości długości i ułożenia. Jesli są dobrze przyklejone i dobrze wygladają nie musisz ich odklejać, osobiscie znam dziewczyne, ktora przykleja sobie raz na dwa tygodnie. Jak ona to robi i sie myje nie wiem ale nie maluje juz ich tuszem.Nie trzeba ich podkrecac są juz podkrecone.
|
|
|
#4143 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a to co robi ta w klanie to duża sztuka bo ona chyba kremy itp.. wyrabia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lecę na zakupki |
|||||
|
|
|
#4145 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyny za pomoc
|
|
|
|
#4146 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wczoraj o 11 jechała biała limuzyna z pannami- może panieński? Pijane i wesołe, śmiesznie było, bo zaczepiliśmy je.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
i mój pies od rana się na nią patrzy On miał odwagę ubrać blado różową koszulkę-hmm ślicznie wyglądał, ale nie jestem pewna czy takiego faceta bym chciała. Ja lubie taką mocno zaznaczoną męskość, a nie chłopiecość. No zobaczymy jak dalej. Cytat:
I efekt super. Cytat:
Cytat:
|
|
#4147 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczynki co tam slychac ?
jakos ostanio nie mam czasu tutaj przebywac
|
|
|
|
#4148 |
|
BAN stały
|
. . .
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do faceta to rzeczywiście miał odwagę i osobiście cenie sobie jeśli ktokolwiek ją ma. Bladoróżowa koszula nie musi= chłopięcośc. Zobaczymy jak Ci sie dalej ułoży
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
a dziękuję..
![]() Złapałam się niestety na porównywaniu do mojego byłego tych dobrych cech i zachowań, sposobie bycia. Po czym wbijałam sobie do głowy, że tak nie można, każdy człowiek jest inny i nie mogę szukać drugiego takiego.
|
#4151 |
|
BAN stały
|
dziewczyny potrzebuje fryzury w trojwymiarze nie orientujecie sie moze gdzie mozna znalezc???
|
|
|
|
#4152 |
|
Zadomowienie
|
A jak patrzysz na grubasa to nie boisz sie ze zaraz peknie? no czekam na wielka obraze bo jak moglam tak brzydko napisac. To nie w moich stylu tak pisac ale jest to moja odpowiedz na Twoja. Uważam ze nie ladna w stosunku do osob o malej wadze. Dodam ze ja czasami nie mam co na siebie wlozyc bo mi brakuje kilku kilogramow i nic na to nie poradze i czuje sie z deczka urazona niektorymi tutaj uwagami...
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2009-10-04 o 17:18 |
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Sesunia nie bardzo wiem o co Ci chodzi?
Jak wyglada AG zima było takie pytanie juz nikt nie odp. Kupiłam kurteczke białą i nie jestem do niej przekonana, butów ciekawych tez nie ma jedynie w Aldo a wiadomo jakie tam są ceny
|
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
też mam białą kurtałke, z której się ze mnie w szkole śmieją
ale cóż widocznie mamy odmienne gusta ![]() AG zimą? -> tak samo jak w lecie tylko w wersji cieplejszej ![]() a tak poważnie to sama nie wiem.. szukam czapki w stylu AG jest taka?
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
AG zimą..napewno nie jak te Panie z allegro promujące kurtki...ble
|
#4156 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehhe czapki w stylu AG ?? chyba brak czapki żeby nie popsuć loków ale ja lubie chodzić w czapce albo w beretach jakaś sobie znajde tylko nie wiem jeszcze jaki kolor bo ma brązowego misia a nie chce tak na biało-brązowo wiec mysle nad beżową. zaraz poszukam czegoś na all---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
hehhe czapki w stylu AG ?? chyba brak czapki żeby nie popsuć loków ale ja lubie chodzić w czapce albo w beretach jakaś sobie znajde tylko nie wiem jeszcze jaki kolor bo ma brązowego misia a nie chce tak na biało-brązowo wiec mysle nad beżową. zaraz poszukam czegoś na all---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Nic nie ma ciekawego ;/ Blond_bejbe pytałas o pomadke bezbarwny błyszczyk z kolorowymi delikatnymi drobinkami na podkład wczesniej posmarowałam usta balsamem którego polecam i dałabym sie za niego pochlastać taaak jest cudowny Tisane wygładza natychmiast i szybko regeneruje , i przedewszystkim sie nie lepi. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Teraz to sie powaznie zastanawiam czy jej nie zwrócić
|
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
aha..ładny efekt dało to wszystko razem. A drogi ten balsam?
ja się przed chwilą rozkleiłam. Dostałam bólu w klatce piersiowej i popłynęły łzy..tak poprostu, nawet nie pamiętam o czym dokładnie sobie wspomniałam-on jako człowiek, którego kochałam.Poczułam pustkę i, że się cofam.. Musiałam wziąć tabletkę, bo boję się nerwobóli i chce być obojętna. Tak jak się czuję na tabletce, chciałabym się czuć zawsze. Obojętność i nikt by mnie nigdy nie ranił, bez uczuć, jak kamień...
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was dziewczynki, ja wlasnie przed chwila wrocilam z Karpacza, tez wyjelam juz zimowa biala kurteczke i smigalam w niej po gorach, mi z kurtek wlasnie biale podobaja sie najbardziej. wrzucilam pare fotek z wyjazdu do albumu ale jakies takie niewyrazne sa. Ide polezec w lozeczku
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
...........a ja wciaz walcze z myslami,ktore kraza wokol mojej starej milosci
mam do niego okropne ciagatki, az mnie to irytuje
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że Ag czapka w stylu ag powinna być jaśniutka
![]() Ja nienawidzę beretów. Kojarzy mi się to z moją babcią ![]() Rok temu zakochałam się mniej więcej w takiej czapce http://www.krasta.eu/allegro/ukr/331.jpg białej tylko o wiele ładniejszej ![]() Ale nie kupiłam ![]() BO mi mama zrobiła śliczną czapkę
|
|
|
|
#4161 |
|
Rozeznanie
|
Nie jest drogi 7 zł
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
W tamtym roku dostałam od taty śliczny biały kożuszek(sztuczny) jak w nim chodziłam byłam na językach całej szkoły mimo to najważniejsze dla mnie było że sama się w nim dobrze czułam, po za tym dla mnie jest cudowny.
|
|
|
|
#4163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez jak byłam w zakopanym chciałam taką kupić ale ceny mnie powaliły 200zł nie dam za czapke
|
|
|
#4164 |
|
Rozeznanie
|
a ja wrzucam kurtałke może Wy mi powiecie jakie dodatki do niej torbe i butki
|
|
#4165 |
|
Rozeznanie
|
i czy jej nie oddac hehe bo serio nie jestem do niej przekonana
|
|
#4166 |
|
Wtajemniczenie
|
Całkiem ładna, ale ja bym takiej nie założyła na codzień. Jest taka raczej sportowa. Całą zimę w fotrze przechodze pewnie, dostałam od mamy ślicznego liska, tylko muszę dać to fotro do kuśnierza, żeby przerobił, zmiejszył i skrócił.
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej ja bym sobie zostawiła Osobiście nie podobają mi się futra itd jakoś to do mnie nie przemawia ![]() Dlatego na zimę mam 2 kurtki jedna taka sportowa a druga to taki płaszczyk bardziej eleganckibuty ja na tą zimę kupuję emu Fajnie wygląda do takiej kurtkiI możesz jakąś torebkę, najlepiej czarną i dużą (taką a4) Albo jeśli lubisz też taki sportowy styl (tak jak ja ) to polecam mały plecaczek
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-04 o 21:06 |
|
|
|
|
#4168 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie będę szukać jakiejś zimowej kurtki. Takiej mniej więcej w stylu jak wystawiła Marlenka.
|
|
|
|
#4169 |
|
BAN stały
|
marlenkarr ta twoja konkretnie mi sie nie podoba , szczegolnie pompony i dziwny sciagacz na dole , ale model niezly na codzien , na wyjscie rano czy do pracy , taka sportowala normalna , tez chce kupic taki model wlasnie z puchem przy kapturku Moncleira , ale nie biala
jakkolwiek wlasnie ze jest dobra na zwykly dzien , tak do chodzenia , futro chyba raczej na wieczor ,jak gdzies wychodzisz . poza tym do futra raczej butow sportowych nie zalozysz , wiec masz zamiar cala zime o kazddej porze dnia i nocy chodzic elegancko w lisie i na obcasach ?? ja bardzo nie lubie takiego czegos , np jestem w centrum handlowym a obok mnostwo panienek przesadnie wyszykowanych na obcasie wymalowanych jakby nie wiem jaka to okazja byla , takie smieszne i nie adekwatne
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
mi się podoba kaptur, duży i futrzasty
![]() ja zimą nie noszę czapek, tylko chowam się właśnie pod kaptur, dlatego musi być ładniusi, żebym nie wyglądała jak nurek. ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() szukają sponsora ekhem, dobra zamykam się przesadziłam.;p Ale słyszałam o tym zjawisku, podobno teraz modne i popularne. Wszędzie szerzy się te dziw**stwo.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

nie wyszło tak pieknie chyba przez te moje ukraińskie cienie i rzes mi sie nie chciało naklejać nie doprowadziłam ich jeszcze do porzadku po weselu
no ale.. zdj na profilu, też słabe bo zrobione kilka godzin po wykonaniu, oczywiście zrobiłąm tez odrazu ale mądra Marlenka nie włożyła karty pamięci do aparatu, a kabel zostawiła w domu bo po co skoro ma czytnik kart 

ale nie maluje juz ich tuszem.

w domu siedzicie w sobote? BLOND BEJBE ah jak ja Ci zazdroszcze tego uniesienia