Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 21:09   #4831
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
w katalogu zdjęcia wyglądają zupełnie inaczej.. laski p 50 kg, a gdzie tu ja z 70 więc tymi zdjęciami nie warto się aż tak bardzo kierować.. nie ma to jak przymierzyć i zobaczyć siebie na zywo
zdjęcia w ogóle nie oddają urody sukienek- w ogóle uważam że pełniejsze dziewczyny ładniej wyglądają w sukniach niż te wychudzone powykrzywiane modelki na zdjęciach.. jak teraz patrzę w necie na te suknie które w piątek oglądałam na żywo na widok których mi szczęka opadała to w ogóle taaaakie brzydkie sa na modelkach.. nie ma co sie tym w ogóle sugerować
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:12   #4832
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a i druga rzecz- pani kazała się oglądać w sukni ślubnej z odległości 5 metrów- bo dopiero wtedy widać że suknia jest ok
To mi się akurat wydaje sensowne. Przecież stojąc metr od lustra nie jesteś w stanie objąć wzrokiem całej sukni, tylko jej poszczególne fragmenty. Dopiero jak staniesz trochę dalej to możesz ogarnąć całość
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:13   #4833
kaska87
Zakorzenienie

dobra oglądam mój kochany serial i idę spać bo jutro to mnie będzie trzeba z łóżka z buta wywalać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:14   #4834
Jazzmanka
Zadomowienie

To Ja już uciekam. Muszę mieć jutro energię, bo do końca karnetu na fitness już zostało niewiele czasu, więc teraz będę go wykorzystywać codziennie! Do jutra
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:15   #4835
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
w jednym salonie babka na głowę upadła bo pytamy się czy możemy zobaczyć jakieś futerka bo ślub w styczniu na to ona że do tej sukni będzie pasowała etola a nie futerko no więc przymierza ta etolę ta moja szwagierka ale dalej plecy i ręce gołe no to się pytamy czy może jakies rękawiczki by pasowały- na to kobieta że rękawiczki też nie pasują i trzeba iść tak no weźcie mi powiedzcie cz ta kobieta nie jest chora??? w styczniu z gołymi plecami i rękami iść na szczęście pozwoliła włożyć futerko i też fajnie wyglądało więc jednak stanęło na naszym uffff
a co do rajstop to nie wiadomo bo w ogóle jakieś cieplejsze buty by się przydały bo te co ona ma na wesele to są bez palców nie za bardzo wiem jak w styczniu można ślub brać.. same problemy... futerka i białe kozaczki są nie za ciekawe...
Mam podobny problem, a właściwie będę miała
Wiem już, że najprawdopodobniej buty to będę miała zwykłe czółenka ślubne, ze skóry.
Bo przecież kozaków raczej nie założę

Futerko też przymierzyłam od razu do tej mojej sukni, ale mi się w ogóle futerka nie podobają, no i pogrubiają, a ja już wystarczająco grubo wyglądam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
też dałniaki sobie w styczniu ślub wymyśliły już mogli lepiej marzec/kwiecień wziąć a nie styczeń
Sorry, ale ten komentarz nie jest na miejscu

Sama chcę wziąć ślub w lutym lub marcu i przecież w żaden sposób Ci tym krzywdy (ja, ani Ci o których się tak wyrażasz) nie robię, ani też nie zmuszam do ślubu w zimie.
Przykro mi się zrobiło
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:16   #4836
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
To mi się akurat wydaje sensowne. Przecież stojąc metr od lustra nie jesteś w stanie objąć wzrokiem całej sukni, tylko jej poszczególne fragmenty. Dopiero jak staniesz trochę dalej to możesz ogarnąć całość
taaaa pokaż mi przymierzalnię w salonie sukien slubnych która ma 5 metrów długości
tam gdzie ja kupowałam suknię to fajny był wybieg dla panny młodej- 3 wielkie lustra z 3 stron i wszystko było widać stojąc w miejscu-przód-tył-i bok sukni ślubnej a ja się cieszyłam najbardziej że mogłam sobie spacerować w to i z powrotem, obracać, zawracać razem z ciągnącym sie trenem- to mi pomogło podjąć decyzję bo się swobodnie czułam w mojej sukni- lekko i wygodnie mi było- a to bardzo ważne- jedna tylko lipa- strasznie gorąco w tych sukniach ślubnych jest...

ejjj ja chyba musze iść spać bo jutro wcześnie rano pobudka.. tylko mi się spać nie chce
Stary 2009-10-04, 21:16   #4837
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
sorry, ale dla mnie jest i mnie nie pouczaj bo mnie to wkurza chyba mam prawo do własnej opinii

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 21:17

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 21:19   #4838
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Mam podobny problem, a właściwie będę miała
Wiem już, że najprawdopodobniej buty to będę miała zwykłe czółenka ślubne, ze skóry.
Bo przecież kozaków raczej nie założę

Futerko też przymierzyłam od razu do tej mojej sukni, ale mi się w ogóle futerka nie podobają, no i pogrubiają, a ja już wystarczająco grubo wyglądam

Sama chcę wziąć ślub w lutym lub marcu i przecież w żaden sposób Ci tym krzywdy (ja, ani Ci o których się tak wyrażasz) nie robię, ani też nie zmuszam do ślubu w zimie.
Przykro mi się zrobiło
to wy nie macie jeszcze daty ślubu ustalonej??
kurdę juz mi się wszystko pomyliło.. Toska ty masz juz suknię kupioną??
Stary 2009-10-04, 21:20   #4839
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
sorry, ale dla mnie jest i mnie nie pouczaj bo mnie to wkurza chyba mam prawo do własnej opinii
Do własnej opinii tak, ale nazywanie kogoś od razu dałniakiem tylko dlatego, że ma ślub w zimie
Stary 2009-10-04, 21:21   #4840
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Do własnej opinii tak, ale nazywanie kogoś dałniakiem tylko dlatego, że ma ślub w zimie
dobrze wiesz do kogo się odnosił tekst dałniaki

Stary 2009-10-04, 21:22   #4841
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny luzik- dla Kasi słowo dałniak jest tak samo powszednie jak słowo powiedzmy bułka czy balsam do ciała- tak samo jak picza- na początku wydaje sie wulgarne ale my tak po prostu sobie beztrosko gadamy a nie chcemy nikogo urazić- już dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 21:23   #4842
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Wiem też że Toska odebrała to inaczej
Stary 2009-10-04, 21:23   #4843
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem też że Toska odebrała to inaczej
a czyj to problem mój czy jej, że źle odebrała

spoko Tancia niektórzy się wczuwają...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 21:24
Stary 2009-10-04, 21:25   #4844
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie!!! wszyscy wiedza kim są te "dałniaki"- nie chodziło o ogół ludności tylko o dwa wybitnie daniaste dałniaki
chociaż ze szwagierką chyba troszke się zakoleguję- w końcu będziemy tam jedynymi dwiema młodymi babkami w całym domu i nic nam nie da nielubienie siebie...

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Kasia zakładacie sobie w koncu neta na stancji?
Stary 2009-10-04, 21:27   #4845
certina4
Wtajemniczenie

no proszę, przyszła Kasia i Tancerka i od razu jest co nadrabiać

Ja byłam z TŻ na czekoladzie w Nałęczowie i spacerku, wiecie co tak się zastanawiam ile to było kalorii, czekolada na zimno z gałką lodów waniliowych, słodkie jak cholera, ale pyszne

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1254670709
nie wydaje wam się że do takiego biustu troszkę pełniejsze te miski by się przydały

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

no modlimy się modlimy bo twój czerwcowy termin na pewno jest oblegany
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Przydałaby się,bo niezbyt to fajnie wygląda,bo ma duże dojki/zwisy.
OMG https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1254671517
ta dziewczyna ma straszny biust, taki obwisły jak dla mnie, pewnie przez źle dobrane biustonosze sobie zniszczyła, i jeszcze taką suknię z takim dekoltem zarzuciła, no masakra jak dla mnie

Cytat:
http://www.biancaneve.com.pl/Suknia-...skiego-515.htm
prześliczna suknia- do tego dłuuugi welon mgiełka- a że suknia z wyprzedaży to za jedyne 1600zł ją mamy
szwagierka zaj*** wyglądała w aukniach Annais(one chyba na każdym ślicznie wyglądają) ale niestety interesowały nas tanie modele a te na salonie mimo swej nieziemskiej urody były koloru ecru a ona chciała białą więc nie kupiłyśmy nic z Annais ale Glenn i Carrera na niej mnie powaliły no ale przecież nie może być ładniejsza ode mnie

ale masz wzorce do łapania tekstów

Tancerka
jakie są tak mniej więcej ceny sukni Annais oprócz tych salonowych za 1700zł z LBN?

Cytat:
A znacie jakieś dobre sposoby na przebarwienia? Bo ja ostatnio zaczęłam acne-derm stosować, ale ciężko stwierdzić czy pomaga, bo to trzeba dłużej stosować

Ale się rozpisałam...
mi dermatolog na przebarwienia przypisała skinoren, ale jak dla mnie do

Cytat:
a łapserdaku? możesz odgapić ode mnie jeszcze z brzydkich mówię: lebioda, ciota przedałn, przekoras, mutant a najczęściej mówię "głupia krowa"

spoko żuliczek
mój TŻ też mnie czasami nazywa łapserdakiem ale to takie pieszczotliwe i raczej między nami występują słodkie określenia no ja na Niebo czasami mówię Zboczuszek

Cytat:
Chyba nie jest połowę taniej, bo teraz dopiero zauważyłam, że tam jest zabieg 50 zł + maska 30 zł. No ale to i tak trochę taniej niż u Ciebie. Tak sobie myślę, że chyba zacznę zabiegi w listopadzie/grudniu i zrobię całą serię, a przed samym ślubem pójdę chociaż raz, żeby odświeżyć cerę. Fajne mają tam pakiety ślubne, w których też jest ta oxybrazja.
Ale się tym podjarałam
Pytałaś o zabiegi mikrodermabrazji, ja chodziłam w ubiegłym i w tym roku i byłam na jakiś 6 zabiegach, zawsze miałam zakładaną maskę z alg, bo one jakoś uspokajają i przyspieszają gojenie i właśnie 30zł kosztowały. Mnie nie zachwyciły rezultaty, chciałam na zawsze skończyć z trądzikiem, wprawdzie nie jest on duży, ale chciałam miec gładką cerę, zabiegi mikrodermabrazji niewątpliwie przyczyniają się do redukcji blizn i do wygładzenia cery, ale na każdego działają inaczej. Dużo zależy od głowicy która jest używana do zabiegów, ja po 2 dniach już wyglądałam normalnie, nawet przy użyciu największej głowicy, ale koleżanka przez tydzień po każdym zabiegu leczyła strupy, to była masakra. Z zabiegami skończyłam przed wiosną, bo nie można się po nich opalać intensywnie, poza tym ilość wydanych pieniędzy nie miała przełożenia na wygląd mojej cery po tych zabiegach, do tego kiedyś pani zassała mi kawałek ust i miałam przez 3 tyg połowę ust koloru wiśni, że musiałam się pomadką malować żeby się nie odróżniało tak, do tego jakieś bakterie przez to miałam bo nie mogłam wyleczyć zajadów, których nigdy nie miałam i wszyscy myśleli że to wiśniowe na moich ustach to opryszczka, której tez nigdy nie miałam, a to było po prostu oparzenie, na który Pani właśnie która robiła mi mikro dała serum uspokajające i to przyspieszyło moją rezygnację z tych zabiegów. Poczytam coś więcej o tej oxybrazji

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 21:28   #4846
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
chociaż ze szwagierką chyba troszke się zakoleguję- w końcu będziemy tam jedynymi dwiema młodymi babkami w całym domu i nic nam nie da nielubienie siebie...
no to fajnie, że się dogadujecie, bo w sumie na jednym podwórku będziecie mieszkać i głupio by było się unikać i nie gadać ze sobą

Cytat:
Kasia zakładacie sobie w koncu neta na stancji?
wiesz my chcemy bezprzewodowy do lapa ale jak chodzliśmy po tych salonach i popytaliśmy to na tym są takie wały jakich mało i ceny kosmiczne najbardziej sie chyba opłaca "fioletowy" za 40zł masz 5GB ale boje się o zasięg bo na forach piszą, że czasem zrywa połączenie. Na mapce pokazuje, że u nas jest max zasięg, ale jak to w praktyce wygląda to nie wiem

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 21:32
Stary 2009-10-04, 21:35   #4847
centipede
Zadomowienie

Cześć

I Kasia się odnalazła, fajnie że u Was wszystko się układa

Certina ta czekolada brzmi przepysznie!

Ja też mam problem z cerą, zresztą pisałam tutaj kiedyś o tym. Ale mam nadzieję, że porządny makijaż sprawi, że buźka będzie wyglądać super?!

Can't piękna suknia Ciekawe jak wyglądała na Tobie

Tancia mi się suknia bardzo podoba. Był taki czas, że marzyła mi się właśnie empire

Właśnie siedzę z maseczką na twarzy i wyglądam jak ufoludek
Stary 2009-10-04, 21:35   #4848
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie!!! wszyscy wiedza kim są te "dałniaki"- nie chodziło o ogół ludności tylko o dwa wybitnie daniaste dałniaki
No i można było tak od razu.

A wczuwam się, bo pomimo iż od razu wiedziałam o jakie dałniaki chodzi to nie spodobało mi się jak Kasia odpowiedziała Tosce na posta, że jej przykro. Może i się wtrącam, a nie moja sprawa, ale nie lubię takich niedomówień, a jak komuś jest przykro to tym bardziej. (nie wydaje mi się, żeby Tosca po przeczytaniu że ma nie pouczać, bo Kasię to wkurza wiedziała od razu że nie o nią chodziło).

Dobra idę spać. Nara.
Stary 2009-10-04, 21:37   #4849
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]no to fajnie, że się dogadujecie, bo w sumie na jednym podwórku będziecie mieszkać i głupio by było się unikać i nie gadać ze sobą

wiesz my chcemy bezprzewodowy do lapa ale jak chodzliśmy po tych salonach i popytaliśmy to na tym są takie wały jakich mało i ceny kosmiczne
narazie tematem wielce wciągającym jest śłub i urządzanie mieszkania więc gadać mozemy ciągle hehehe zobaczymy co będzie potem

a co do neta to moja siostra ma Playa bezprzewodowego i super śmiga reszty nie używałam
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no proszę, przyszła Kasia i Tancerka i od razu jest co nadrabiać

Tancerka
jakie są tak mniej więcej ceny sukni Annais oprócz tych salonowych za 1700zł z LBN?
haha no tak rzeczywiście parę stron do nadrobienia się zrobiło odkąd Kaśkę dorwałam na wizażu

Ceny są różne wiesz- są tanie suknie salonowe nawet za 1300zł a te z Annais co ja widziałam to są mniej więcej do 3000zł. Kate kosztuje 3050, Glenn 2900zł a Carrera też jakoś podobnie, Penelope chyba kosztuje 2600zł.. więcej się nie orientuję.. ale tam są różne firmy.. teraz babka pokazywała mi 2 suknie z kolekcji 2010 ale nie z Annais tylko z jakiejś innej i kosztowały 1500zł nowe więc różne sa cenowo. musisz zajść i pooglądac- ta babka w Demi to już mnie tak kojarzy że jak przyszłam ze szwagierką to nam herbatkę chciała zobić- w ogóle jak z kumpelami z nami gadała- wszystko co chciałyśmy dawała nam do zmierzenia i w ogóle super!! jedynie 2 salny mogę polecić jeśli chodzi o kompetencję babek- Demi i Cymbeline.. reszta to jakiś żart...

idę spac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 21:38   #4850
kaska87
Zakorzenienie

afera jakbym kogoś zwyzywała normalnie-patologia

uuu oddała mu pierścionek-tzn Baśka z filmu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-04 o 21:41
Stary 2009-10-04, 21:47   #4851
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
to wy nie macie jeszcze daty ślubu ustalonej??
kurdę juz mi się wszystko pomyliło.. Toska ty masz juz suknię kupioną??
Nic Ci się nie pomyliło.
Suknie mam, przymiarkę będę miała koło Bożego Narodzenia, a ślub chcemy wziąć w lutym, ale jeszcze nic nie jest ustalone. Dopiero miesiąc temu sie zaręczyliśmy.
Cytat:
Do własnej opinii tak, ale nazywanie kogoś od razu dałniakiem tylko dlatego, że ma ślub w zimie
Dokladnie o to mi chodziło, że opinia ok, ale forma nie ta.
I to jest wyrażona moja opinia, a nie pouczanie nikogo.
Stary 2009-10-04, 21:49   #4852
kaska87
Zakorzenienie

głodna jestem @ jest okropna ale już nie będę nic pałaszować bo pójdzie w dupencję

Stary 2009-10-04, 21:51   #4853
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nic Ci się nie pomyliło.
Suknie mam, przymiarkę będę miała koło Bożego Narodzenia, a ślub chcemy wziąć w lutym, ale jeszcze nic nie jest ustalone. Dopiero miesiąc temu sie zaręczyliśmy.
Pokaż suknię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-04, 21:56   #4854
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż suknię
Nie mam niestety mozesz zobaczyć w necie - cosmobella 118
Stary 2009-10-04, 21:57   #4855
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć

I Kasia się odnalazła, fajnie że u Was wszystko się układa

Certina ta czekolada brzmi przepysznie!

Ja też mam problem z cerą, zresztą pisałam tutaj kiedyś o tym. Ale mam nadzieję, że porządny makijaż sprawi, że buźka będzie wyglądać super?!

Can't piękna suknia Ciekawe jak wyglądała na Tobie

Tancia mi się suknia bardzo podoba. Był taki czas, że marzyła mi się właśnie empire

Właśnie siedzę z maseczką na twarzy i wyglądam jak ufoludek
ja właśnie jestem po maseczce z glinką z ziaja pro, o której wczoraj pisałam ślicznie pachnie moja buźka teraz

A co do tej czekolady, to wedel Nałęczowski jest super, mają bardzo bogatą ofertę czekolad, ostatnio piłam mleczną z orzechami laskowymi, strasznie słodka, ale pyszna. Ciężko wypić całą szklaneczkę, dzisiaj dostałam tą czekoladę z lodami w pucharku, smakowała jak taki super czekoladowy pudding, ale nie dałam rady całej zjeść tak się zasłodziłam, TŻ dokończył On zamówił czekoladę mleczną z Malibu i ananasem, super tez

Cytat:
narazie tematem wielce wciągającym jest śłub i urządzanie mieszkania więc gadać mozemy ciągle hehehe zobaczymy co będzie potem

a co do neta to moja siostra ma Playa bezprzewodowego i super śmiga reszty nie używałam

haha no tak rzeczywiście parę stron do nadrobienia się zrobiło odkąd Kaśkę dorwałam na wizażu

Ceny są różne wiesz- są tanie suknie salonowe nawet za 1300zł a te z Annais co ja widziałam to są mniej więcej do 3000zł. Kate kosztuje 3050, Glenn 2900zł a Carrera też jakoś podobnie, Penelope chyba kosztuje 2600zł.. więcej się nie orientuję.. ale tam są różne firmy.. teraz babka pokazywała mi 2 suknie z kolekcji 2010 ale nie z Annais tylko z jakiejś innej i kosztowały 1500zł nowe więc różne sa cenowo. musisz zajść i pooglądac- ta babka w Demi to już mnie tak kojarzy że jak przyszłam ze szwagierką to nam herbatkę chciała zobić- w ogóle jak z kumpelami z nami gadała- wszystko co chciałyśmy dawała nam do zmierzenia i w ogóle super!! jedynie 2 salny mogę polecić jeśli chodzi o kompetencję babek- Demi i Cymbeline.. reszta to jakiś żart...

idę spac
dzięki Tancia z wszystkie info

Cytat:
afera jakbym kogoś zwyzywała normalnie-patologia

uuu oddała mu pierścionek-tzn Baśka z filmu
oj zaraz się pogodzą widziałam już ten odcinek

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-04, 22:01   #4856
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
oj zaraz się pogodzą widziałam już ten odcinek
to było wiadome, ale wiesz

dobra film się skończył idę spać może jutro na wykładzie wpadnę

dobranoc

Stary 2009-10-04, 22:05   #4857
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam niestety mozesz zobaczyć w necie - cosmobella 118
aaa to ta... Teraz mi się przypomniało, że już ją widziałam. Bardzo ładna

Certina można tą maseczkę kupić w zwykłym sklepie czy tylko przez neta?

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-04 o 22:06
Stary 2009-10-04, 22:32   #4858
onaella
Zakorzenienie

hello

a wiecie skąd piszę do Was z mojego i Tż domku

od dziś mieszkamy razem i cieszę się jak głupia

fakt, że ledwo co doleciałam bo mnie zatrucie albo jelitówka dopadła ale najważniejsze ze w samolocie nie bylo sensacji

jutro postaram sie napisac relaqcje z wesela brata ale to na pw

zmykam się tulić do Tż

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 22:42   #4859
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa to ta... Teraz mi się przypomniało, że już ją widziałam. Bardzo ładna

Certina można tą maseczkę kupić w zwykłym sklepie czy tylko przez neta?
wiesz co w niektórych aptekach pojawiły się produkty ziaja pro, ale myślę że można zamówić w aptece, chodzi o tę maskę:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26266

ja ją kupowałam na allegro
http://www.allegro.pl/item751017345_...rmabrazja.html

nawet u tego sprzedawcy

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
hello

a wiecie skąd piszę do Was z mojego i Tż domku

od dziś mieszkamy razem i cieszę się jak głupia

fakt, że ledwo co doleciałam bo mnie zatrucie albo jelitówka dopadła ale najważniejsze ze w samolocie nie bylo sensacji

jutro postaram sie napisac relaqcje z wesela brata ale to na pw

zmykam się tulić do Tż
no w końcu sie pojawiłaś cieszę się że już mieszkacie razem super, zazdroszczę Ci. Czekamy na relację z weselicha

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-04, 22:46   #4860
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Co do tego opalania to ja chyba bledziutka do ślubu pójdę, bo mam przebarwienia potrądzikowe na ramionach i intensywnie z nimi walczę, a jak wyjdę z tym na słońce to mi mogą znów powyłazić No ale chyba wolę być blada niż w cętki
To może opalanie natryskowe? Słyszałam że bardzo dobre i chwilę się trzyma Sama będę musiała pomyśleć o tym, bo też muszę unikać słońca i solarium.
Cytat:
A mi się ta spodobała. Ciekawe jak bym w niej wyglądała
Mi ta też wpadła w oko ale znając życie nie na moją kieszeń.

onaella, gratuluję super że mieszkasz już z Twoim mężczyzną

A ja umieram z bólu Paznokieć mi wrastał Część już jest usunięta, część jeszcze nie, bo nie dałam rady boli jak cholera
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości