|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
![]() Wiadomo... jedzonko (to niezdrowe) to "fajna" sprawa i jak przyjemnie się je... Ale potem zrzucić to, to już problem. No niestety teraz trzeba troszkę popracować żeby mieć ładną sylwetkę ![]() ![]() Nie poddawaj się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyno! Zrzuciłaś dopiero 6 kg ! Popatrz ile wytrzymały te co zrzuciły 20 i 30 kg ![]() Często powtarzamy tu że zastoje (nawet dłuższe ) to normalka, więc przetrzymaj to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
Bogaczko zastoje mogą być tylko żeby waga nie szła za bardzo do góry
![]() Ty mi byłaś potrzebna tutaj od rana ![]() ![]()
#2493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A u mnie przez 3 dni p/w 0,5kg do góry ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Idę na śniadanko ale zaraz tu wrócę ![]() Od dziś do czwartku jestem na P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki! Dziś dzień przygotowawczy a od jutra pierwsza faza
![]() ![]() Aha... a serek wiejski naprawdę jecie taki 0%? Bo ja najchudszy to znalazłam 3%, a do tej pory jadałam taki 5%. No i mleczko.... pewnie też 0%? Zastanawiam się jeszcze nad tym serkiem homogenizowanym...bo znalazłam taki duży w biedronce... ale on się chyba ne nadaje prawda? Gdzie kupujecie swoje> i jakich firm? |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Serek wiejskilight ma 3% i ja taki jem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim. Ja po kawce,śniadanko zaraz zjem.Moja waga szaleje po prostu ,dziś znowu spadek o o,5kg
![]() ![]() Z zastojami każda z nas chyba miała taki problem,mi waga stała wcześniej prawie 2 tygodnie i też mi sie to nie podobało,różne myśli wtedy po głowie chodzą,może ta dieta to nie dla mnie,pewnie już nie uda mi się schudnąć?ale w końcu dalej ruszyła na minus oczywiście.Dziewczyny cierpliwość popłaca,wcześniej czy później.Życzę sobie i wam wytrwałości i samozaparcia ![]()
#2497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogólnie ejstem zadowolona że jest mnie mniej, ale kurcze.. tak długo to trwa ![]() i kupiłam kiecke slubną, obawiam się że będę musiała ja zmiejszać, jak faktycznie osiagne swoj cel ![]() no ale cóż idę dziś na drugie sniadanko maślanka naturlana 0,8% tłuszczu plus jajko z tuńcyzkiem na obiad, a potem pomyślę ![]() pozdrawiam
![]() |
#2498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie mogę się doczekać 6 z przodu... ![]() Czy u Was też jest tak zimno??? Siedzę w bluzce i swetrze a palce mam zmarznięte i trudno mi pisać ![]() Wzięłam sobie kubek z gorącą kawą i grzeję sobie łapki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Witam dzis pierwszy dzien mojej uderzeniowki ktora bedzie trwala 7 dni...zobaczymy ile wytrzymam
waga wyjsciowa to 84.2 kg. waga którą chce uzyskac 65 kg wzrost okolo 168 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w zeszłym roku po lecie jak byłam trochę schudnięta, kupiłam sobie płaszczyk zimowy taki raczej dopasowany. I jesienią przytyłam i płaszczyk wisiał przez cały rok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Dasz radę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
BogaczKa22,tobie też się uda,zobaczysz
![]() Pogoda u mnie koszmarna,wiatr strasznie wieje,aż drzewa się w pół kłaniają i deszcz pada ![]()
#2502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi już po kawce dużo cieplej ![]() Na dworku we wrocku jest pięknie! Słońce świeci jak w lecie, niebo czyściutkie, wiatru niema ale temperatura na termometrze... ledwo 10st ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny! mam pytanie Dukan pisał że dla gruszek odpowiedzni tryb 2/7 i 2/0 co oznacza ten 2/0 ??? ja mam tylko duże biodra chyba cały tłuszcz mam na dole z góry ładnie zeszło nawet tam gdzie nie trzeba a z dołu tyci, może inny tryb stosować co poradzicie ????
Edytowane przez leana1 Czas edycji: 2009-10-05 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Raczkowanie
|
Dziś już i ja mogę nazwać się dukanką bo do tej pory UCZYŁAM się jak nią zostać więc zakupki jakie takie zrobione przynajmniej na dziś włąśnie popijam kawusię z mleczkiem0,5%(innego nie bylo) i 1tabl.slodzika mam nadzieję że nie pogubiłam się i mał byc na bazie aspartamu?? Jajka ugotowane tuńczyk jest zatem na śniadanko sałateczka tylko co by tu do niej jeszcze dodać?? Ale mam pytanko jaką wodę popijacie bo tu już zgłupiałam w sklepie i nie kupiłam żadnej-pocztkująca jestem ale jeszcze się wyrobię. AAAAA DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!
zaskoczona jestem smakiem kawy mniam mniam a myślałam że będzie niesmaczna .... Edytowane przez becia78 Czas edycji: 2009-10-05 o 07:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Woda... ja kupuję lekko gazowaną Cisowiankę. Ale chyba najlepsza jest niegazowana. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kochana, a z jakich względów Ty u lekarza byłaś? Poz atym zasłabnięciem cośjeszcze sie dziąło??? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łoj, mi też... ja chyba jeszcze o piątku pociągnę, a potem niech siędzieje co chce, przechodzę na III fazę u mnie po weekendzie, normalnie 1/1 ale za to zgrzeszkami jest 1na plus... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze, nie wycytowało mi wszystkiego... pamiętam jeszcze ... sqorpion - skąd w DE jesteś????
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
a bo widzisz, wczoraj cały dzięń walczyliśy z jabłkami, nie było jak siedziec na forum, to trza by teraz poodpisywac. A tu głupia maszyneria odmawia posłuszeństwa
![]() jak myśłicie, da mi teraz coś kilka dni samych protein? tak sobie wymyśłiłam, ze moze 3dni P, potem 2dni pw i III faza.... bo się obawiam, ze mi waga skoczy jak zaliczę w końcu pierwszą ucztę ![]()
![]() |
#2510 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczęta!!!!
nareszcie udalo mi sie przeczytac weekend do konca, niezle naskrobalyscie ![]() ja ma pytanko do aloes61: piszesz o dukanowskiej galaretce z serduszek, mi sie wydaje ze czytalam ze z podrobow tylko i wylacznie watrobka jest dopuszczalna i ewentualnie jakas czesc ozora, czy jestes pewna tych serduszek? |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
Aaaaaaa!!! Moja waga pokazała dziś 80,5 kg!!! Czyli o 1,1 kg mniej niż w piątek!
![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że tak sie drę, ale trochę mi się sfiksowało, bo tak sie bałam wzrostu, a tu spadek!! Wybaczcie ![]()
Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009 Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg Aktualnie: 75,8 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png Edytowane przez Dianae Czas edycji: 2009-10-05 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Raczkowanie
|
siedzę i czytam czytam kolejne strony a szukam wzmianki o jogurtach,jakich firm sprawdziłyście bo w moim sklepie znalazłam tylko zott i danon a to ma tyle węgla i cukru że szok
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja i tak nie lubię podrobów, więc nie mam problemu, chyba,że trochę do pasztetu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
Ja dziś dietę zaczęłam również mile zaskoczona bo od kilku dni waga pokazywał73 a że dziś pierwszy dzień dietki to niespodzianka ok72.Przyznam że miło zaczynać z takim zdziwieniem chociaż wiem że to dlatego że @ się skończył
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Zadomowienie
|
Ja kupuję "Bieluch". Ma coprawda 3% tł. ale jest bardzo dobry w smaku, niedrogi (a kupuję tego maaaaaasę) i ma fajną konsystencję. Zazwyczaj kupuję w Realu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=becia78;14584429]siedzę i czytam czytam kolejne strony a szukam wzmianki o jogurtach,jakich firm sprawdziłyście bo w moim sklepie znalazłam tylko zott i danon a to ma tyle węgla i cukru że szok
![]() ![]() Ja kupuję jogurt naturalny 0% Sokólski bo tylko taki znalazłam bez tłuszczu.W składzie ma 3,6g białka i 6g węglowodanów,tłuszczu oczywiście 0%.
#2520 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.