![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
nikt nie próbował wejść w jej głowę i zrozumieć..
wystarczy mi widzieć się w Twoim spojrzeniu i słuchać Twojego głosu. stare myśli. proste marzenia. przedwczesne obietnice. - boję się... - czego ? - że nigdy juz nie będę taka szczęśliwa jak teraz... taa. kur.ewski świat. i on. niby dżentelmen. już Cię nie ma. ale powracasz do mojej pamięci . przystojny jak zawsze. strach nie pozwala nam doznawać najpiękniejszych i niezwykłych chwil. będzie naszym przekleństwem, gdy go nie pokonamy. siadał na motor. był szybki i silny. ale Bóg nie postąpił z nim jak prawdziwy Bóg. nie dał mu szansy na rewanż.
![]() |
#4682 |
xoxo
|
peculiarity, kama2704, TiS, DorotaComa, papergirl wspaniałe
![]() Dziękuje za wszystkie pochwały ![]() _________________ Cholernie się boję. Boję się tego co będzie za dwa lata, albo i dłużej. Boję się, że zapomnę jakim był cudownym człowiekiem. Że zapomnę, ile dla mnie znaczył. Zapomnę, co to znaczy kochać i znów miłość to będzie mi takie obce uczucie... Boję się, że zapomnę, że ktoś taki jak on w ogóle istniał. Że imię Marcin znów będzie tylko zwykłym imieniem. Że mój mózg wyrzuci z pamięci Jego śmierć. Że zapomnę o tym, na czym polega prawdziwe uczucie. Bo wiem, że to On mnie jego nauczył. On był cudowny... Idealny. Nigdy nie mogłam zrozumieć dlaczego wybrał właśnie mnie. Heh... A on dlaczego ja wybrałam jego... Kocham widzieć swoje odbicie w Jego piwnych oczach. Im bardziej na zewnątrz pokazujesz swoją siłę, tym bardziej w środku stajesz się słaby... Prostytutki, lumpy, złodzieje - tracąc kasę tracisz też nadzieję. Ciernie są dla ochrony, a nie ataku ...nie każ mi za nie przepraszać. Większy szacunek należy się tym, którzy uwierzyli, kiedy wszyscy inni wątpili, niż tym, którzy wierzyli, ponieważ tak robiła większość, a oni poszukiwali w ten sposób akceptacji... do you love me ? stawiając na trwałym fundamencie, czasem żeby zbudować nowy gmach, trzeba zburzyć starą chatę.. Chciałabym zobaczyć definicję naszej epoki z podręczników przyszłości. Dajecie minusy, gdy mówią, że nadzieja to bujda... Dajecie plusy, gdy głoszą siłę miłości... Ile czasu minie, zanim zrozumiecie, że tylko człowiek czyni cuda?! Ilość Twoich starań stanowi o jakości Twego życia. Ilość Twych prób wyznacza jego wartość. wytrzymali próbę czasu, wytrzymali próbę odległości, a potem nie wytrzymali siebie. Wehikuł czasu to byłby cud! I do początku weekendu cofnąć się znów. Ale nie da rady, ten tydzień już za stary, a tu za chwile poniedziałek wstaje. I budzi wszystkich nas. Zdjęcie na papierze miało swoją wartość.. Tak jak słowo Kocham.. A teraz wszystkiego jest w nadmiarze.. Aż do ze rzygania.. Umarła.. Przez tą twoją piep.rzoną miłość. umarła... każde twoje kocham było dla niej kolejną dawką.. ty byłeś jej dilerem.. ona była jak ćpunka.. wiedziała, że nie może, że nie powinna.. wiedziała, że każde kocham skraca jej życie.. że przez każde kocham jest coraz bliżej śmierci.. wiedziała o tym doskonale.. a jednak.. wciąż brała.. brała do końca życia.. nie, wcale nie przedawkowała... tylko tym różniła się od prawdziwej narkomanki.. nie umierała z niadmiaru narkotyku.. umierała z jego braku.. ...A kiedy po raz tysięczny oglądam to samo jego zdjęcie, moja łza znów pada w miejsce, które już całkiem wyblakło od jej poprzedniczek... Masz buty? Nie wahaj się - idź! Masz karabin? To weź go i ruszaj na wojnę. Masz miłość? To weź ją i poprowadź przez życie szczęśliwie, a gdy w tej wojnie zagrozi jej niebezpieczeństwo nie wahaj się użyć karabinu.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-10-05 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Przyczajenie
|
Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień. Nie utrudniaj mi tego. Nie wracaj.
Mogłabym się złamać i odezwać. Znów porozmawialibyśmy o tym samym. Znów bym wypytywała a ty byś żartował i udzielał krótkich, mało wyczerpujących odpowiedzi. Znów bym miała nadzieję, że zwykłe 'lubię' znaczy coś więcej. Ale chyba nie warto. Już nie. Sam widzisz, nic specjalnego. Szereg nieprzespanych nocy, nigdy- nieschnąca poduszka, para wyziębłych dłoni i spierzchnięte usta. Ot, miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
Takie guru opisowe mnie doceniło? Kurde, aż normalnie nie wiem co mam powiedzieć.! Dziękuję Skarbie.
![]() ![]() ____________ oddychajac nie swoim oddechem, wiesz, jak to jest? na dobre i na złe... bardziej niż sens chce znać prawdę. Ty patrzysz i milczysz. nigdy już nie będę sobą, mogę Cię zapewnić. bo kur.wa jesteś dla mnie całym światem i nawet nie próbujesz tego docenić...
#4685 |
Zakorzenienie
|
nagle i niepostrzeżenie stałeś się kimś najważniejszym.
ukołysz mnie słowami ciepłymi jak cappuccino z pianką. trzepoczę rzęsami tylko po to, by cię nimi zagarnąć. gdy chcę obliczyć jakie jest prawdopodobieństwo zachłyśnięcia się tobą ze smutkiem stwierdzam, że nie znam wzoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zadomowienie
|
W milczeniu odgaduję co mógł znaczyć ruch twoich źrenic.
Tak jak Ty, Ruszam dalej po szczęście. I myśle ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu. Nieszczęśliwa, też mi coś! Ostatecznie sama była sobie winna. Kiedy się ma dwadzieścia lat, cały świat u stóp, urodę i całą tę resztę nie rzuca się wszystkiego dla kogoś tak beznadziejnego, jak mężczyzna. ‘Masz wiadomość’ to potężne słowa.
![]() |
#4687 |
Gość
|
Choć na ostatniej imprezie patrzyłeś na mnie nawet nie podszedłeś, ani nie zamieniłeś słowa. |
![]() |
![]() |
#4688 |
Zadomowienie
|
Namaluję ci niebo
a pod nim las i polanę skąpaną w słońcu Namaluję ci dom i firanki w oknach takie białe Namaluję ciebie i mnie i ławkę w ogródku kwiatki i fontannę Namaluję ci fragment naszego świata schodki na plażę leżak i psa Namaluję ci twoje marzenia połówkę jabłka przy brzegu skąpanym od fal...
![]() |
#4689 |
Rozeznanie
|
Panna Miodowa
Primadonna Hottie MamCieGdzies Daciaaaaa Keeendy 3martyna3 Always be Yourself DorotaComa Defraudacja Z innej Bajki Nie z tej Bajki Oralia RobCoChcesz Toriaaa Madziam90 Chocapic BananowaRozkosz nydeee Kamisha BananowaBrazylijka Kochanaaa GuzikixD 12 stonka Wreeednia TruskawkowaOna - Fantastyczne Talenciary ![]() *** Bez oczu, bez serca, bez litosci. "Wszyscy mężczyźni są kłamcami, zmiennicy, fałszywi, paple, obłudnicy, pyszałki lub tchórze, nędzni i zmysłowi; wszytkie kobiety są przewrotne, wyrachowane, próżne, ciekawe i zepsute. Świat jak kałuża bez dna, gdzie czołgają się najpotworniejsze płazy, przewalają się w błocie. Ale jest na świecie jedna rzecz święta i wzniosła: zespolenie tych dwojga tak szpetnych i ułomnych istot. Kto kocha, często doznaje zawodu, często cierpi i jest nieszczęśliwy, ale kocha; i kiedy znajdzie się na krawędzi globu, obraca się, aby spojrzeć wstecz, i powiada "Często cierpiałem, myliłem się niekiedy, ale kochałem. To ja żyłem, a nie sztuczna istota wylęgła z mej pychy i nudy." - Czy ty nie masz wstydu? [...] - Mam, ale to, czego ja się wstydzę, różni się od tego, czego wy się wstydzicie. - Apap - Lek przeciw bólowy, przeciw gorączkowy - A dostane coś na zapomnienie o nim? Stoje z komórką w ręku i ciągle oczekuje na tego jednego sms'a. Czy jeszcze się spotkamy? Na moim biórku bur.del zresztą tak jak w małym serduszku, które wciąż chce Cię ostatni raz pokochać jak tylko umie, przytulić, pocałować i spędzić ostatni dzień z Tobą.. W gorącym kubku cherbaty malinowej topię swe myśli o Tobię.
Edytowane przez Panna Bezczelna Czas edycji: 2009-10-05 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Raczkowanie
|
witam, do tej pory tylko przeglądałam ten wątek ale może,
i ja dodam coś swojego ![]() _ If you could ask God one question, what would you ask?? _Miłość uskrzydla, uczy latać. Za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata. _Far Longer Than 4eVer ;* _Gdy w pewnym momencie twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz że i tak jesteś dzisiaj senny.... _kobieta ma tyle siły,że aż zadziwia meżczyzn... dźwiga cieżary losu,rozwiazuje problemy,jest pełna miłości, radości i mądrości... Uśmiecha się gdy chce krzyczeć, śpiewa gdy chce jej sie płakać, i śmieje się gdy się boi.... jej miłość jest potężna..! jedyna niesłuszna w niej rzecz to to że często zapomina ile jest warta _"jesteś dla mnie całym światem : słońcem, wiatrem, wodą, latem":P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _Te digo que he visto una cosa más bella que tu mirar ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Martynko
![]() ![]() __________________
Co sprawia,że właśnie ta kobieta i właśnie ten mężczyzna chcą się do siebie zbliżyć? Co sprawia, że budzi się w nich pożądanie? To tajemnica. Kiedy ich pożądanie jest jeszcze niczym nie skalane, przeżywają każdą sekundę z namaszczeniem, w pełni świadomi, wyczekując najbardziej dogodnej chwili, by przyjąć błogosławiony dar losu. Ci którzy zaznali takiego pożądania "w stanie czystym", nie przyśpieszają pochopnie biegu wypadków. Wiedzą, że to, co nieuniknione, nadejdzie, że to stać się musi, zawsze znajdzie sposób, by zaistnieć. A kiedy ten moment nadchodzi, nie wahają się, nie tracą okazji, nie pozwalają umknąć ani jednej cudownej chwili, potrafią uszanować doniosłość każdej sekundy.
Kocham Cię, że ojeju ![]() Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-10-05 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zadomowienie
|
ukradł mi Pan serce! Wie Pan?
![]() |
#4693 |
Gość
|
Panna Bezczelna - że ja ? strach uwierzyć . Ty też jestes moją kochaną talenciarką
![]() ![]() Usagi89 - witam serdecznie i życzę miłego czasu spędzonego na tym wątku. Paula jestem, ale mów mi młoda. ![]() wiele razy Cie przepraszałam, ale widać to nie przyniosło żadnego efektu. na twarzy nałożony puder, podkreślone oczy, pomalowane rzęsy a Ty dalej nie zwracasz na mnie uwagi tak jakby wcale mnie nie było. A słyszałam że to czarnulki są wredne, ale ja osobiście uważam że mężczyźni bez serca są jeszcze gorsi. Biją mi brawo za to że już z Tobą nie jestem.. Ona poprostu zrozumiała, że Ci już na niej nie zależy. Skaczę aż do gwiazd możę wkońcu dosięgnę Cię..
Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-10-05 o 11:26 |
![]() |
![]() |
#4694 |
Raczkowanie
|
Lubię gdy tańczysz na barze, ej lubię gdy patrzysz jak patrzę.
Mam kilka zalet, będzie nam przeee doskonale. Ona musiała się zauroczyć ale zawsze odwracała wzrok kiedy patrzył jej w oczy.. chciała dać mu znak i wyrazić wszystko ale zawsze rezygnowała kiedy on stał blisko. wiesz jak się czuję kiedy z zapałem szukam dzwoniącego telefonu, a okazuje się że nie jesteś nadawcą wiadomości.? Nauczę się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować, czasami tylko spotkać Go.. i wtedy uczyć się tego wszystkiego od nowa. Dlaczego płyną łzy.? bo wybaczam..
![]() |
#4695 |
Gość
|
paulqa94 - przepraszam ze nie odpowiedzialam na prosbe ale nie mam pomyslow ;( mam nadzieje ze wybaczysz kochanie ;>
![]() patrząc w pusy talerz mam ochote narysować na nim ketchupem wielkie serce, a w nim napisać majonezem że Cię kocham |
![]() |
![]() |
#4696 |
Rozeznanie
|
Mówiłeś że kochasz ale to okazało się tylko iluzją, która tak szybko minęła, a Ty zabrałeś mi cząstke siebie i trzymasz ją w zębach jak pies ...
![]() |
#4697 |
Zadomowienie
|
Plotkaraa- <3
-------------------- wszystko mogliśmy . .
#4698 |
Wtajemniczenie
|
Obudź się królewno ten książę może okazać się błaznem...
A ja jak dziecko ufałam Ci bez graniczne.... Tak bardzo lubiłam się czuć w twoich objęciach taka bezpieczna.. Nienawidzę Cię za to że Cię tak bardzo kocham.! Za to że nie umiem o tobie zapomnieć.! Za 2 paczki chusteczek.! Za 1000 moich łez.Za to że nie umiem Cię tak bardzo znienawidzić żeby przestać Cię kochać.... -Ale dziś brzydko wyglądasz.. -Heh..Mówi się trudno jak wyglądam tak tylko dziś Ty cały czas.. ![]()
#4699 |
Raczkowanie
|
* Zatracać się w Twych oczach tak co dnia, tak na zawsze już...
* Czy dane mi będzie spędzić reszte życia przy Tobie Aniele? * Choć odległość dzieli nasze serca, choć tak rzadko mogę spojrzec w Twoje oczy, nasza miłość wszytsko zwycięży, nie ma dla nas niemozliwego... * Brąz Twych oczu- kolor ziemi, złączyć chcę z zielenią mych- tak zielonych jak trawa, która porasta ziemię... * Ideale mój przecież wiesz, że moje życie bez Ciebie traci sens... * Zakochana, ponad wszystko wznoszę się, ponad życie, ponad śmierć... * Chcę przegrać tą grę, jaką jest życie, pierwsza powiem "Kocham", nie zważam na konsekwencje. * Przy Tobie moje serce nie wie jak ma bić, moje zmysły szaleją, oddech przyspiesza, a ja czuję się wtedy cudownie... * Dla Ciebie sprawię by świat kręcił się w drugą stronę, zimą będą lataly motyle, ale ja się nie zmienię, taka mnie kochasz przecież...
#4700 |
Wtajemniczenie
|
toriaa, Plotkaraa - dzieki gwiazdki. <3 ;*
------------ minęły te trzy dni i trzy noce a ja nadal jakaś niezmartwychwstana jestem. k**wa, a ponoć wszyscy jesteśmy Chrystusami, gówno prawda. tak mi miło, że aż nie mam ochoty się tym dzielić. ale uratujesz nas, prawda?. Przybliżyła twarz do jego twarzy. Poczuła ustami miękkość skóry na jego policzku, delikatność tak bardzo nie pasującą do jego wyglądu. Przyszła jej do głowy absurdalna myśl, że to nieprawdopodobne, by tak wysoki, kanciasty mężczyzna miał tak niesłychanie delikatne policzki. Nie pocałowała go, tylko trwali w bezruchu. Ona chłonęła jego zapach, dotyk. Na zawsze, na wypadek gdyby na następne spotkanie musiała czekać kolejne długie miesiące. W tym ułamku sekundy zrozumiała, że znalazła swoje miejsce na ziemi i że chce pozostać tam na zawsze. Odkąd tu jesteś, od kilku zaledwie miesięcy – zapominam. Rozczarowana i smutna postanawia wracać do domu. Wtedy zupełnie znienacka, po cichu. Drzwi się otworzyły. Stanęło w nich kilka osób , a Ona poczuła, że trafił ją piorun. I spalił. Nie było co zbierać. Gdyby to była kreskówka Warner Bros, ktoś w tym momencie pozamiatałby kupkę popiołu na szufelkę i wysypał do kosza. Nie wiedziała, co zrobiło na niej takie wrażenie – czy jego wygląd, czy głos, czy to tajemnicze coś, co nazywała chemią. A jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, sex i nieobecność rodziców mówiących nam co mamy robić to cholernie fajna rzecz. Bo nigdy nie myślisz, że ostatni raz jest ostatnim razem. Myślisz, że będzie więcej. Myślisz, że masz wieczność, ale nie masz. Potrzebuję znaku, że coś się zmieni, potrzebuję powodu, żeby iść dalej. Potrzebuję jakiejś nadziei. odchodząc od Niego,nie zauważyła, że dłonie miał zaciśnięte w pięści i ukryte w kieszeniach i że szarpał się w swojej bezsilności. Każda spędzona z nim sekunda zwiększy tylko ból,który bedę musiała znosic po naszym rozstaniu.Byłam jak narkoman, któremu kończyły się zapasy.Dzień, w którym miałam zacząc przymusowy odwyk zbliżał się nieubłagalnie, i im więcej miałam strzelic sobie działek ,tym bardziej miałam pózniej cierpiec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Artistic soul - cieszę się, że coś sie przydało...
![]() ![]() -Czy ja jestem ku.rwa jakas niewidzialna...? -Mój własny świat marzeń... -Żyj dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz: chwilo bądź wieczna! -Gdybym mogła z pewnością cofnęłabym wskazówki zegara do tyłu, by znów było wspaniale, albo przestawiła do przodu, by zobaczyć, co mnie czeka i spróbować wszystko poukładać, by było lepiej...
![]() |
#4702 |
Raczkowanie
|
D z i ę k o w a ć ; * * *
i innym również ;* # Jest ci źle? Nie powiem ci: hej, uśmiechnij się, daj spokój, nie warto płakać. Płacz ile chcesz, pomyśl tylko, czy warto. Siedziałam tępo wpatrując się w ścianę, dając upust swoim emocją poprzez łzy. Niesamowite jak bardzo była mi przyjazna ciemność, która od dziecka mnie przerażała. A gwiazdy rozjaśnią błękit. Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą, to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa dla niego... Ty i tylko Ty sprawiasz, że żyję... Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dajrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham". Interesuje mnie przyszłość, bo tam zamierzam spędzać resztę życia. A kiedy Spojrzałeś głęboko w me oczy.. nie odwróciłam się.. a kiedy mnie przytuliłeś i o mnie walczyłeś..poczułam że znowu mogę się otworzyć! jakie to dziwne, że następnego dnia ten dzień odszedł w niepamięć ![]() ![]() Chciałaś pokazać ludziom idealną twarz. Oni Cię wyśmiali. Spalili na stosie Twe idealne ciało. Jak mogłaś tak żyć? Idealna kochanko. To ja zmieniam życie czy ono mnie.? Każde nasze spotkanie, to jedna, wielka ucieczka. Uciekamy od siebie nawzajem, od tego, co czujemy, od obustronnej ciekawości, od słów, które mogłyby być wypowiedziane, od wiary w to, co mogłoby powstać. Tylko spojrzenia, to wszystko, co mamy. One nie uciekną. ________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. Powrót do przeszłości. -.- |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Rozeznanie
|
Miłość to taki stan, w którym szczęście drugiej osoby jest podstawą twojego szczęścia.
Najlepszym sposobem na to, by zwalczyć pokuse jest jej ulec Uśmiechaj się nawet wtedy , kiedy czujesz się beznadziejnie .Nigdy nie wiesz, kiedy spotkasz kogoś wyjątkowego. Twego głosu wciąż mi brak To co myślisz do mnie mów Bo Ty dajesz szczęście mi Ty, wypełniasz moje sny, zapominam co to łzy Maluteńkie światełko w tym po*******ony* tunelu...
#4704 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ ______ Jedynie co nas teraz łączy to telefon w sieci orange.
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Gość
|
TurkusowaOna - kradnij kradnij myszko ;* ![]() Nawet jedząc zupę chciałabym Cię nią poczętować..
Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-10-05 o 13:40 |
![]() |
![]() |
#4706 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały
![]() KaMa2704, TiS, Panna Bezczelna boskie jesteście <3 _______________ Lubię ciszę, lubię milczeć oraz milczenie. Miłość nie boli, Pan się nie boi. Tutaj jest tak bardzo psychodelicznie. Oplatam cię słowami jak pajęczyną, zaklejam oczy taśmą, tracisz słuch, słyszysz tylko moje szepty. Nie wiesz już co się dzieje, wpadłeś w moją sieć, a ja jestem bezlitosną czarną wdową.
#4707 |
Zadomowienie
|
<3
miiło. ![]() oczywiście że Tyy. ![]() ![]() dziękuje. ![]() - A co z tym twoim? - On nie jest mój! - Odniosłam inne wrażenie. - Widocznie mylne. Przecież wiesz. To nie ma żadnych szans na przetrwanie, nie chcę się w to pakować. Tylko... z resztą nie, nieważne. - Tylko co? - Chyba nie trzeba było się z nim całować... Opowiadałam ci o chłopaku, który mnie zranił, który wybrał inną, nie wartą jego, który złamał każde dane słowo. W skupieniu słuchałeś i z niedowierzaniem kiwałeś głową. Gdy skończyłam skwitowałeś: "Co za sk******l!". Szkoda, że nie domyśliłeś się, że w tej historii zamieniłam tylko twoje imię na inne. -A teraz spośród wszystkich kolorów dostępnych na palecie wybierzcie ten, który powinny mieć oczy ukochanej osoby, oglądane do końca życia. Spoglądając na wszystkie barwy, zaniepokoiła się. Siedziała dłuższą chwilę, zastanawiając się, który wybrać. Spojrzała w swoją prawą stronę i ochoczo przyłożyła paletę do jego twarzy. -Co robisz? – spytał zaskoczony. -Sprawdzam, który kolor najbardziej przypomina Twoje oczy. Wybacz, zapomniałam je. Wybrała intensywny błękit z nutką średniej zieleni. -To nic. Miałaś prawo zapomnieć. Uśmiechając się, bez zastanowienia wybrał kolor niebieski z odcieniami szarości. Z kieszeni torebki wyciągnęła lusterko i z ciekawością przyglądała się swojej tęczówce. Miała kolor szary. Niezadowolona odłożyła lusterko na ławkę. Widząc jej reakcję, powiedział: - Są szare, gdy jesteś smutna. Niebieskie, gdy marzysz, a niebiesko-szare, kiedy jesteś szczęśliwa, dlatego wybrałem ten odcień. Chciałbym Cię taką widzieć co dzień. Zaskoczona jego odpowiedzią uśmiechnęła się szeroko. Znów spojrzała w lusterko. Z niedowierzaniem między szarością dostrzegła odcień czystego nieba. Chcesz zdobyć cały świat ? Masz na to jedną szansę, czuje jakbym miał skrzydła, unoszę się nad miastem. Mnie nie zamkniesz w klatce świadomości, nie mów mi, że 'nie potrafię' chociaż zawsze ktoś wątpi. Ponad chmurami, tu gdzie ziemi nie widać, a pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan.
![]() |
#4708 |
Rozeznanie
|
Gloria, Kochanie dziękuję. <3
![]() oralia - Jest ci źle? Nie powiem ci: hej, uśmiechnij się, daj spokój, nie warto płakać. Płacz ile chcesz, pomyśl tylko, czy warto. - zakochałam się w nim. ![]() W śnie płynę powolutku, po niebie..
I szepczę do ciszy i do Ciebie. Z tym wyjątkiem, że Ona mnie słyszy, rozumie. A Ty tego nie umiesz ! szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. największym szczęściem jest kochać.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-05 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Rozeznanie
|
![]() |
#4710 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Bo nikt tak jak Ty , nie powie mi w twarz ; ogarnij się , ku*wa ! już wszystko skończone ! ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Brakuje mi tego Twojego silnego ramienia
i zapuchniętych oczy od wilgotnego powietrza ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.