|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Pędzle EDM rzeczywiście są świetne
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Acha - zużyłam maskę do włosów Minerały Morza Martwego. |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo |
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Do czego używasz kabuki? Nadawałby się do kulek?
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomysł |
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem co wybrać, tzn niedługo będę kupować coś do ciała i nie wiem co wybrać
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wyszedl nowy fluid max factor i nawet ma pompke ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32288 Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-10-04 o 21:22 |
|
|
|
|
#2980 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam właśnie próbkę kremu nawilżającego Pharmaceris, Vita-Sensilium i jestem zdecydowanie na nie. Jest ciężki, w ogóle się nie wchłania, twarz po nim się klei...
Mam jeszcze 2 saszetki tego i 9 saszetek na rozszerzone naczynka. Mogę wysłać pocztą próbki, jeśli któraś jednak chce je sprawdzić. |
|
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż rzeczywiście z mineralnymi różami współpracuje jeszcze lepiej |
||
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14575827]Byłam w Lidlu (pierwsze wyjście z domu po zabiegu
) i kupiłam 2 rzeczy: dezodorant i piankę do ciała truskawkową [/QUOTE]Co to za pianka?? Do mycia?? Czy jako balsam?? I do kiedy jest ta promocja, jutro bede w Lidlu... hm...Ale kusisz...
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-10-05 o 01:07 |
|
|
|
#2983 |
|
Konto usunięte
|
Raczej jako balsam, taka nawilżająca jest. Pachnie naprawdę ładnie, chociaż nie jestem przekonana do truskawkowych kosmetyków.
Nie wiem, do kiedy jest ta promocja.
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wyrzuciłam puste opakowanie po tuszu do rzęs a jutro próba nowym, zielonym
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14581825]Zużyłam właśnie próbkę kremu nawilżającego Pharmaceris, Vita-Sensilium i jestem zdecydowanie na nie. Jest ciężki, w ogóle się nie wchłania, twarz po nim się klei...
Mam jeszcze 2 saszetki tego i 9 saszetek na rozszerzone naczynka. Mogę wysłać pocztą próbki, jeśli któraś jednak chce je sprawdzić.[/QUOTE] też zuzyłam próbke tego kremu w tamtym tygodniu ale poszedł na nóżki bo termin był do sierpnia Tzta bratowa właśnie w aptece zajmuje sie zamówieniami z Pharmaceris wiec jakiekolwiek próbki od nich ma to mi daje ona juz wypróbowała wiele od nich i tak jak ja jest za kremem octopirox jako najlepszym z Erisu
|
|
|
|
#2986 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14558688]Ja używam aktualnie avonowej z serii Morza Greckie, jest niezła. Ponoć równie dobra, albo i lepsza jest ta z białą herbatą [/QUOTE]A mnie ta białą herbata z Avonu nic nie robi. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niesprawiedliwość. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14576249] W ogóle ostatnio oznajmiłam mojej Liderce, że prawdopodobnie rezygnuję z funkcji Lidera i robię znowu jako zwykła Konsultantka. Najwyraźniej ta wieść dotarła do szefowej okręgu całego, bo dzwoniła wczoraj do mnie z tekstem "Oj, Dominisiu, musimy się koniecznie w przyszłym tygodniu wybrać na kawę albo gorącą czekoladę, mamy tyyyle do omówienia..." [/QUOTE]Mogła się sama pofatygować do Ciebie.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-10-05 o 09:43 |
||||||
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na bazarku widziałam cieńsze i gorsze jakościowo za 18-20 zł A te kupiłam za 13.20 ![]() Myślę, że w gazetach zaczną się pojawiać szaliczki - beżowy z cekinkami, który bardzo lubię, mam właśnie z gazety (tylko nie pamiętam jakiej - Pani Domu? Tina?) Z gazety mam tez czarny, ale on jest bardzo cienki, podobnego typu mam brudny różowy (dostałam go kupujac kosmetyk Bourjois). Na Allegro jest dużo aukcji z takimi szaliczkami - za 5-7 zł.
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
poszło : balsam brązujący oriflame i maseczka czereśniowa BU
juz poszalałam ;P poszło zamówienie z BU, i z EDM (zamiast próbek z allegro zamówiłam na wątku EDM duży korektor i 3 pędzle ale tylko jeden kosmetyk ) zapewne jeszcze zamówie sample EDM jak tylko dzieczyny pomogę mi dobrać kolor podkładu, różu i brązera oj w tym miesiącu zaszaleje Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-05 o 11:32 |
|
|
|
#2989 |
|
Rozeznanie
|
Odnoslam wczoraj kolejny maly sukcesik - weszlam wczoraj do mojego ulubionego sklepu, znowu spedzilam pol godziny przy polce z kosmetykami - czaje sie na organiczny szampon i odzywke, ale jeszcze mam stare do zuzycia..W kazdym razie wyszlam ze sklepu tylko z kolejna herbata. Powinnam miec tez herbatkowy odwyk
![]() Moja lista kosmetykow Twarz: - kostka myjaca z olejami rosa mosqueta Aubrey Organics - krem na dzien Bnatural - krem na dzien TBS z jojoba - krem na noc TBS z jojoba - krem na noc Burt's Bees - krem Babydream przeciw wiatrowi i zimnu - krem pod oczy rozswietlajacy Sanctuary - peeling TBS z jojoba - woda termalna Avene - maseczka oliwkowa Rossman 3x8ml - maseczka nawilzajaca Rossman 2x 8ml - maseczka z mlekiem i miodem Rossman 2x8ml - plyn do demakijazu Rival de Loop z ginko - plyn do demakijazu Boots - pomadka ochronna rozana Nivea - pomadka ochronna Jason Cialo: - kostka myjaca z wit. e Dr. Organic - balsam Cien z pantenolem i wit. e - balsam ujedrniajacy Jergens Naturals - balsam Seboni - balsam antycellulit Dead Sea Source - balsam wyszczuplajacy Nivea My Silhouette - peeling antycellulit Eveline - pianka do golenia Gillette Satin Care - plyn do higieny intymnej Lactacyd - plyn do higieny intymnej Rossman Facelle - krem do rak Cien - krem do rak truskawkowy - plastry do depilacji Veet Wlosy: - szampon nawilzajacy Aussie - szampon do kreconych John Frieda - szampon Eva Natura z pokrzywa - Nizoral - odzywka w sprayu Aussie - odzywka TBS z agrestem - odzywka TBS miodowa - maska Klorane z papirusem - maska Naked 10ml - preparat do kreconych TBS z orzechem brazylijskim - lakier Tressemme - spray ukladajacy Charles Worthington - jedwab malutki Inne: - olej migdalowy 100ml - olej do masazu 200ml - henna w zelu - plyn do plukania ust Listerine Sensitive - pasta Elmex - masc cynkowa - masc z wit.a x3 - krem z filtrem 50 do twarzy - krem do ciala z filtrem 50
|
#2990 |
|
Konto usunięte
|
Łeee, szłam do miasta z listą rzeczy, które kupię, a wróciłam tylko z zielonym tuszem Sensique... Szampony Naturii zostały tylko małe, a Biedronka, którą odwiedziłam, była bardzo słabo zaopatrzona.
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kolorowka.com/miki,34,2.html
(i jeszcze kilka innych kolorów )
|
#2992 |
|
Konto usunięte
|
Swoją drogą taki długi spacer nie był dobrym pomysłem, palec w stanie kiepściutkim
Przynajmniej mój wąż skorzystał, bo właśnie zaprzyjaźnia się z myszką, którą mu kupiłam.Ten tusz całkiem fajny, tylko mnóstwo go zostaje na zewnątrz, kiedy szczoteczkę chowa się do środka. No i muszę poszukać w okolicy jakiejś dobrze zaopatrzonej Biedronki, bardzo jestem ciekawa ich oferty. W tej, w której byłam, mieli tylko szampony i balsamy za 6zł, nie pachniały ani trochę fajnie. |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! wrociolam juz z uczelni.
Zaraz jade z tesciowa na pokazy kulinarne i jakies inne straganiki. Chciala bardzo jechac z mezem w weekend ale meza ma takiego domatora ze oczywiscie nie dala rady go przekonac.Wiec zaproponowalam jej ze razem dzisiaj pojedziemy.Moze to sposob na polepszenie stosunkow z nia w sumie mieszkamy razem a ona mnie traktuje jako konkurentke,jest zazdrosna troche i malo ze mna rozmawia bo u gory mieszka jej siostra i mama wiec z nimi gada.Zdam wam relacje!Gratuluje kolejnych zuzyc a szczegolnie porzeczce bo zuzyla cos z kolorowki ![]() henieczka nie masz tych kosmetykow az tak duzo! Orlico nie dosc ze masz wlochate pajaki to jeszcze i weze o my god! ja bym tam zginela u ciebie w domu ze strachu! biedna myszka nie pozyje dlugo
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no boskie....
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Przepadłam
![]() Muszę jednak poczekać z zakupami, bo w portfelu tylko 12 zł, a na koncie ok 150 ![]() Byle do kolejnej wypłaty zasiłku ![]() pfff taką kwotę mogłabym jednorazowo wydać w tym sklepie
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
Śliczne, ale opre sie pokusie.Wachalam dzisiaj kilka zapachow w sephorze i lacoste mi sie podobalo i kilka innych ale cena powalająca. Raczej szkoda mi bedzie wydac 239zl. Spróbuje z tymi perfumami fm.
|
#2997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak nie da rady do pudru czekoladki to będę go używać do kuleczek rozświetlających APC - one są bardzo miękkie i powinien się sprawdzić ![]() A jak nie to ... świat się nie zawali
|
|
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14556638] OK, jest i pierwsze pełnowymiarowe październikowe zużycie - poszedł mi krem do twarzy z Ziai, biorę się teraz za Himalayę Jak nie przypadnie mi do gustu, pewnie znowu kupię tę Ziaję.[/QUOTE]jakiego kremu ziaji używasz?? Cytat:
dlatego właśnie lubimy lumpki [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14570032]Postanowiłam zrobić jakieś tanie zakupy w sklepach typu Lidl czy Biedronka. W Lidlu podobno są teraz jakieś fajne balsamy do ciała za 3zł Niemniej, nadal zamierzam zużyć więcej niż kupić, a w ostatecznym rachunku mieć mniej niż 50zł [/QUOTE]Orlico wiesz może coś więcej o tych balsamach?? 3 zł to kusząca cena ciekawe tylko jak z jakością...
|
|
#2999 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A balsamy kosztują jednak 5zł, nie kupowałam, bo nie pachniały jakoś super, a to jedno z moich podstawowych wymagań
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kupiłam sobie krem wyszczuplająco antycelulitowy Eveline-pierwszy taki tańszy na cellulit od dawna.dziś prawdopodobnie skończy mi się Tołpa więc jestem usprawiedliwiona.Poza tym śliczne cienie Joko w jesiennych kolorach
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Niesprawiedliwość.
Na bazarku widziałam cieńsze i gorsze jakościowo za 18-20 zł
) zapewne jeszcze zamówie sample EDM jak tylko dzieczyny pomogę mi dobrać kolor podkładu, różu i brązera 
o my god! ja bym tam zginela u ciebie w domu ze strachu! biedna myszka nie pozyje dlugo
nie no boskie....