|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cześć Truskaweczki ;P ;*
Cytat:
odpoczywać ^^[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034]czesc ![]() sniło mi sie dzisiaj ze ktos mnie i moich znajomych sledził , mielismy leciec samolotem na ktory sie prawie spoznilismy ale sie obudziłam . takze głupie mam sny ;][/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() _________ Ja już w domku, ale zaraz idę łuczyć się z angola, także długo tu nie zagrzeję. ![]() Wiecie co dziś zrobiłam? Rano zorientowałam się, że mój antyperspirant się skończył, więc w akcie desperacji użyłam troszeczkę antyperspirantu taty, myśląc, że e tam, skoro mam gruby sweter, to nic nie będzie czuć. Trauma! Nigdy więcej! Martyna - wybacz opóźnienie w wysyłaniu kartki, ale coś mi nie po drodze na pocztę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-05 o 13:46 |
||||
|
|
|
#4232 |
|
Raczkowanie
|
Witam Panie
Można się dołączyć? Tak się składa, że też maturę pisze w tym roku i w poszukiwaniu jakiegoś wątku studniówkowego znalazł się ten więc co szkodzi się odezwać :P Pierwsza strona a dokładniej lista wybranych przedmiotów mnie trochę przeraziła ale co tam :P
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz na imię?;>Martyna - nie szkodzi poczekam jak Ci będzie po drodze to wyślesz
|
|
#4234 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Szpaku
jasne ze mozesz dolaczyc a co Ty zdajesz ?
|
#4235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi się, że na zwykłej architekturze będzie sporo z historii sztuki, bo przecież całe pomieszczenie powinno być dopasowane pod względem stylu. a co jest konkretnie wymagane, przeczytaj na stronie danej uczelni. ech i do stałam dzisiaj pierwszą 1 bo nie przeczytałam Granicy ;d idę czytać streszczenie
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie nic takiego nie przypominam xD mój ksiądz od przygotowania do bierzmowania był baaardzooo luzacki i wszelkie sprawdziany, spotkania to nie w jego stylu.. podczas gdy w innych szłokach znajomi męczyli się z jakąś książeczką z pytaniami ja miałam spr. z wiedzy o Ewangelii wg. św. Łukasza ;P a w kościele.. jedno spotkanie jakoś na jesieni czy w zime ;P i potem dwie próby przed bierzmowaniem i wsio właśnie się przytaszczyłam do domu ;P poszłam do Biblioteki Miejskiej założyć sobie kartę, to pani się pyta jaką chce książkę, to ja mówię, że Chłopów, a ona, że nie ma aktualnie i że mi nie wyrobi karty to się pytam, czy muszę brać książke, a ona, że tak ;] powiedziałam, że byle czego brać nie będę i wyszłam ;] ale koleżanka mi powiedziała, że ta baba taka jest.. ale ja nie odpuszczę.. nawet jakbym miała nigdy nic nie wypożyczać założę tą kartę... będę chodzić tam do skutku, aż mi założy ;] albo wezmę pierwsza z brzegu książkę, cienką jakąś i po 15 minutach przyjdę oddać ![]() ![]() na pewno wiedźma się ucieszy ![]() przychodzę do domu, leży na biurku list od mojej Olki.. otwieram kopertę i wypada mi ususzony motyl ona to ma pomysły ![]() w ogóle to miałam jutro mieć spr. z bio, ale dzisiaj poszliśmy z delegacją do sorki i przełożyliśmy.. a chemiczka wkurzyła mnie jak nigdy... oddawała nam spr. z entalpii, entropii... no i co.. 2+ ;] ale... 4 punkty mi odjęła i sama nie wiem za co a te 4 pkt więcej i bym miała 4 ;] 1 pkt za jednostkę bo niby powinno być kJ/mol, a gó.wno prawda, bo przecież można pisać samo kJ, jeszcze w zadaniu było napisane kJ ;] a jednego zadania mi nie zaliczyła, bo.. no właśnie.. tego nie wie nikt ;] było jak byk napisane, obl. entalpię reakcji i 4 możliwe odpowiedzi.. obliczyłam (suma ent. produktów - suma ent. substratów), a ona mi skreśliła, że źle.. bo niby trzeba było obl. ent. ... spalania gdzie entalpia reakcji, a gdzie spalania.. toż nawet inne wzory są.. ;] i żeby było ciekawiej, to robiliśmy to zad. na tablicy dziś i wyniku jaki wyszedł nie było pośród 4 wariantów odpowiedzi ech... ale na pocieszenie mama znalazła mi dziś w SH cudowny płaszczyk taki na teraz, jesienny tylko muszę guziki przesunąć, bo troszeczkę za szeroki w biuście jest ;P ale co najważniejsze - rękawy idealne xD no... to się naprodukowałam ![]() amen.
|
|
#4237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo niiie, żbiczek będzie zmęczony ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034] ja chyba nie potrafiłabym zarwac nocy. Kurde normalnie Cie podziwiam ze sie tyle uczysz mnie tez jeszcze nikt w szkole na pytał na ocene jak dobrzee :d czesc choc sie nie wyspałam to humor mam dobry sniło mi sie dzisiaj ze ktos mnie i moich znajomych sledził , mielismy leciec samolotem na ktory sie prawie spoznilismy a Ci co nas sledzili to chcieli chyba porwac samolot czy cos ale sie obudziłam . takze głupie mam sny ;] a do szkoły mam na 9. dzis luz. takze moge isc z usmiechem na twarzy do szkoły milego [/QUOTE] ja to nawet na 100% bym nie zarwała nocy niedobrze mi, głowa boli, nie da rady priorytet - mieć energię na funkcjonowanie.hah, mnie też, a teraz jak nauczyciele z polaka i z matmy się mi zmienili, to w ogóle nawet nie ma kto już teraz ogólnie nikt nie pyta... :| a Ty masz takie szczeście, czy w szkole nikt u Was też nie pyta raczej ?Ty to masz sny a tak się da? Cytat:
eej, jakie masz buty ?hahah, dobre ![]() ej, 50 zł to mało a co Ci dolega?w ogóle to miałaś jutro iść do szkoły ![]() Cytat:
?![]() Cytat:
nie mam bierzmowania ![]() hahahah, a nie miałaś innego damskiego pod ręka? o kuuurnaaaa Cytat:
witaj!
|
|||||
|
|
|
#4238 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale masz dobrze odpoczniesz sobie ;]Cytat:
Cytat:
jasne, tylko zosatn z nami na dłuzej Zycie jest piekne ![]() ![]() jutro mam tylko 4 lekcje ;p no w sumie 3 bo mam wizyte u dentysty na 11, ostatnia juz na szczescie ;Da dzien zaliczam do pozytywnych dobry poczatek tygdnia .Marta - a tak wczoraj pisałysmy ze jeszcze ani mnie ani Ciebie nie pytali w szkole. i jak na złosc odpowiadałam dzisiaj z angielskiego |
|||
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?i to nie była entalpia reakcji spalania? :| kurna weź. w ogóle to ja mam jutro z tego klasówkę ![]() ale najbardziej mnie wkurzają klasówki na 10 pkt, gdzie jeden pkt to w sumie ocena w dół bardzo realne i odzwierciedlające wiedzę są te klasówki :|ja chce na zakupy ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() i jak? PS: zapomnialam sie pochwalić - dostałam 5 z matmy jako jedna z 3 osób ch.j że znałam pytania i odp, bo było z kiełbasy wszystko
|
||
|
|
|
#4240 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez mam takie szczescie ze nie pytaja nas raczej tylko z WOSu nauczycielka bierze do odpowiedzi bo my rozszerzenie itp.a kurde dzisiaj na angielski byly zadane jakies dialogi i kolezanka mnie wkopała ![]() no sny mam nieziemskie da się |
||
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie była ;D teraz niby było 17pkt do zdobycia, ale akurat te 4pkty z 2+ na 4- mi zmieniło ;] ale i tak równie nieźle przewaliła parę innych osób.. np. koleżankę.. miała obl. entalpii no i miała coś takiego ...-(-...) no i jak każdy głupi wie, jak się opuszcza nawias, a przed nawiasem jest - to się zmienia znaki... no i koleżanka dalej napisała już bez nawiasu i +... i co? sorka jej przekreśliła i napisała... - a wcześniej się na nas darła, że nie umiemy liczyć, że chyba musi to zgłosić matematyczce ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589546]ja bym jej tak zrobiła , a co tam na złosc ![]() [/QUOTE] noo.. i już nie chodzi o to czy będę coś wypożyczać czy nie.. baba mnie wkurzyła i muszę się zemścić
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589546]
ja nastepnego dnia czułabym sie taka nie ogarnieta, niewyspana i w ogole ![]() tez mam takie szczescie ze nie pytaja nas raczej tylko z WOSu nauczycielka bierze do odpowiedzi bo my rozszerzenie itp.a kurde dzisiaj na angielski byly zadane jakies dialogi i kolezanka mnie wkopała ![]() no sny mam nieziemskie da się ja bym sie czuła jak wyr.uchany zając ![]() u nas nie biorą z R przedmiotów, bo nie ma z nich matury ustnej ![]() i co dostalas z tych dialogów? co az koleżanka hahaha, to ja podziwiam, bo ja tak nie umiem ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() o mamo, niezła baba ![]() ja bym to gdzieś zgłosiła... może matematyczce? nie no, do wych byśmy poszli
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa, tylko ona jest naszą wych.
|
|
#4244 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko ze ja bym jej na złosc tak zrobiła ![]() Cytat:
2 dostałam bo kurde poszłam z nia do tych dialogow i ona głupia sie co chwile smiała, własciwie mało mówiła i tak wyszło ja o dziwo czasem potrafie przyjsc z usmiechem do szkoły w ogole jaka zwała dzisiaj była z takim kolesiem ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- o kurde , to macie peszka normalnie |
||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
ahahaha
![]() ale nie no, chamstwo :/ a ta kol. poszła do niej? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589790]no tak tak tylko ze ja bym jej na złosc tak zrobiła ![]() 2 dostałam bo kurde poszłam z nia do tych dialogow i ona głupia sie co chwile smiała, własciwie mało mówiła i tak wyszło ja o dziwo czasem potrafie przyjsc z usmiechem do szkoły w ogole jaka zwała dzisiaj była z takim kolesiem ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- o kurde , to macie peszka normalnie ooj tam, trudno ![]() masz racje jakby co, to na gg mozna !
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszła, ale to nic nie dało ;] ja już do tej baby nie mam siły.. z lekcji praktycznie nic nie wynoszę, wszystko co umiem to dziękim korkom.. a potem ona się cieszy jakie to jej absolwenci mają dobre wyniki na maturze ;]
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem miłe powitanie :P
Jestem Natalia, zdaje to co muszę wszystko na podstawie. Gdybym wiedziała, że dam rade z angielskim pisałabym fizykę ale z językiem mam tak ciężko, że chyba nie warto się na to rzucać ![]() I z chęcią zostanę na dłużej :P |
|
|
|
#4248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kazdy nam powtarzał, że po niej wszyscy dobrze zdają maturę... ta... jasne. jak chodzili na korki, kursy albo się uczyli całymi dniami to może i tak. :| Cytat:
no ba ze mile ![]() a jakie masz plany na po maturze? |
||
|
|
|
#4249 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
prawie jak moja baba od chemii w piątek na lekcji nie umiała rozwiązać zadania na tablicy to dzisiaj dała nam to zadanie na kartkówce żebyśmy rozwiązali za nią Cytat:
![]() Cytat:
---------------------------------- dzień dobry 8 godzin to masakra ale przetrwałam, żyję i w dodatku nie musze się uczyć na jutro
|
|||||
|
|
|
#4250 |
|
Raczkowanie
|
a tego jeszcze nie wiem :P teoretycznie po szkole powinnam iść na jakąś politechnikę (jestem w technikum, dokładnie technik elektronik specjalizacja: systemy i sieci komputerowe)o ile informatyka mnie nie bawi to elektronika już tak ale raczej myślałam o pracy w którejś z firm które mają podpisane kontrakty z moją szkołą i studiować zaocznie ale szczerze mówiąc ani się za niczym nie rozglądałam. Tak jak mówiłam nie wiem czy zdam język, jak na razie to próbuję się coś uczyć a po za tym mam jeszcze do zdania technika i zapisałam się na kurs SEP więc kolejna rzecz na głowie. O kolejnej szkole będę myśleć później podobało by mi się coś w stylu elektronika samochodowa czy cuś ale wątpię czy coś takiego w ogóle jest
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oprocz kielbasy robie jeszcze arkusze i kupilam taki jeden zbiorek i chyba starczy
|
|
#4252 |
|
Konto usunięte
|
poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego.
słyszałyscie moze dziewczyny o takim filmie : "Galerianki" ? z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;] |
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14592229]poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego.
słyszałyscie moze dziewczyny o takim filmie : "Galerianki" ? z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;][/QUOTE] moja kolezanka byla w sobote i mowi ze kicha... 'starsze' kolezanki, bodaj z 3gimn. douczaja mlodsza do 'zawodu' ;]
|
#4254 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak na religię, nie zrobił dzisiaj, będzie na środę.
nie wyśmiewaj się, nie ładnie. Jestem już w domu także net jest i działa baaaaaaaaaardzo dobrze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034] nawet mi sie podobało [/QUOTE] koniec był głupi i męczący. -.-' hej dziewuchy;* Dostałam 5 z krzyżówek genetycznych. Radość po otrzymaniu kartkówki- bezcenna.Łaziłam po szkole po sklepach, kupiłam sobie spodnie i sweterek. Chciałam kupić buty, ale tak szukałam szukałam, oglądałam i nie mogłam się zdecydować. Wyglądałam jak taki intruz w tym sklepie. Poza tym pokłóciłam się z mamą i siostrą i przez nie całe popołudnie miałam zj.eb.ane. (przepraszam za słownictwo). I wyłam jak głupia. No. I jeszcze dostałam @, także ten no. Teraz muszę zabrać się za angielski chociaż z całej siły mi się nie chce.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-05 o 19:18 |
|||
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
historia sztuki- rozszerzenie.. kompletnie nie wiem co mnie podkusiło. Myślałam o tym, fakt, ale kiedy to było...
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14592229]poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego. słyszałyscie moze dziewczyny o takim filmie : "Galerianki" ? z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;][/QUOTE] a coś słyszałam o tym filmie, ciekawi mnie jak już będziesz to napisz czy warto się wybierać na ten film do kina
|
#4256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poki co sciagnełam jej 30 min film 'galerianki' jesli zacheci mnie to pojde do kina
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14592229]poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego.
słyszałyscie moze dziewczyny o takim filmie : "Galerianki" ? z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;][/QUOTE] Ja slyszalam, że świetny to już 3 film, na który chce iść! ><Cytat:
![]() fajnie, że kupiłaś, pochwalisz się nam ?ja też bedę musiała wybrać się do sklepów... ale spodnie to moja zmora ![]() nie ma co ryczeć coś o tym wiem. |
|
|
|
|
#4258 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam ten 30 minutowy film , mysle ze całosc moze byc ciekawa
a teraz ide spac takze do jutra
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14595242]Obejrzałam ten 30 minutowy film , mysle ze całosc moze byc ciekawa
a teraz ide spac takze do jutra [/QUOTE]już spać ? ![]() o kurna ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Justyna driveruje, Kamila poszła spać, Martyna zamuliła... Beata też. reszty ani widu ani słychu ![]() ee taaam gerlsy, idę spać |
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa nie ma się czym chwalić, jakimiś tam łachmankami. ![]() no nie ma nie ma, ale tak jakoś zaczęłam ryczeć, że aż wybrudziłam od tuszu koc. o.O . No ale powietrze ze mnie uszło i lepiej mi już. I jeszcze w dodatku mam @ to jestem bardziej wrażliwa na wszystko. w końcu mi napalili w piecu i nie muszę siedzieć po kocem. Łaaaaaaaaa spakuje się.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-05 o 21:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

ale sie obudziłam
ja akurat miałam w 3 gim, ale ze mną szli też ludzie z 2lo

to się pytam, czy muszę brać książke, a ona, że tak ;] powiedziałam, że byle czego brać nie będę i wyszłam ;] ale koleżanka mi powiedziała, że ta baba taka jest.. ale ja nie odpuszczę.. nawet jakbym miała nigdy nic nie wypożyczać założę tą kartę... będę chodzić tam do skutku, aż mi założy ;] albo wezmę pierwsza z brzegu książkę, cienką jakąś i po 15 minutach przyjdę oddać
a te 4 pkt więcej i bym miała 4 ;] 1 pkt za jednostkę bo niby powinno być kJ/mol, a gó.wno prawda, bo przecież można pisać samo kJ, jeszcze w zadaniu było napisane kJ ;] a jednego zadania mi nie zaliczyła, bo.. no właśnie.. tego nie wie nikt ;] było jak byk napisane, obl. entalpię reakcji i 4 możliwe odpowiedzi.. obliczyłam (suma ent. produktów - suma ent. substratów), a ona mi skreśliła, że źle.. bo niby trzeba było obl. ent. ... spalania
?

bardzo realne i odzwierciedlające wiedzę są te klasówki :|