Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 13:25   #4231
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cześć Truskaweczki ;P ;*

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
cześć Dziunie ;*

była u lekarza, w tym tygodniu mam leżeć w łóżku
zwolnienie z wfu na miesiąc.
i chyba tyle.
w aptece zostawiłam 50zł na leki, które mi przepisała p.doktor

nawet mam smaczny syrop

więc tego, ja mam ferie w tym tygodniu
miłego dnia Arbuzy ;*
Łoh, to ja idę do Ciebie do łóżka odpoczywać ^^

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034]czesc

sniło mi sie dzisiaj ze ktos mnie i moich znajomych sledził , mielismy leciec samolotem na ktory sie prawie spoznilismy a Ci co nas sledzili to chcieli chyba porwac samolot czy cos ale sie obudziłam . takze głupie mam sny ;]
[/QUOTE]

prawie jak Bin Laden!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Serio, tak jest w małych parafiach na wsi ja akurat miałam w 3 gim, ale ze mną szli też ludzie z 2lo
A to zwracam honor ;P Nie wiedziałam.

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Ja bym w cztery miesiące nie przeczytała, może w cztery lata, ale to też nie jest pewne Próbowałam nieraz, ale nie da się, no po prostu się nie da.
;D A film za to całkiem fajny.

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ejj no co! bierzmowanie można przyjąć tuż przed ślubem... nikt nie może nakazać wziąć wtedy kiedy inni rówieśnicy...
No niby tak,ale mało kto się wyłamuje, raczej idzie się całą grupą, przygotowuje do tego cały rok w szkole, chodzi na spotkania do kościoła, itd.
_________

Ja już w domku, ale zaraz idę łuczyć się z angola, także długo tu nie zagrzeję.
Wiecie co dziś zrobiłam? Rano zorientowałam się, że mój antyperspirant się skończył, więc w akcie desperacji użyłam troszeczkę antyperspirantu taty, myśląc, że e tam, skoro mam gruby sweter, to nic nie będzie czuć. Trauma! Nigdy więcej! Cały dzień bałam się podnieść rękę, bo miałam wrażenie, że na pewno ktoś ode mnie poczuje ten męski zapach
Martyna - wybacz opóźnienie w wysyłaniu kartki, ale coś mi nie po drodze na pocztę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-10-05 o 13:46
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 14:35   #4232
Szpaku
Raczkowanie

GG do Szpaku

Witam Panie Można się dołączyć? Tak się składa, że też maturę pisze w tym roku i w poszukiwaniu jakiegoś wątku studniówkowego znalazł się ten więc co szkodzi się odezwać :P Pierwsza strona a dokładniej lista wybranych przedmiotów mnie trochę przeraziła ale co tam :P
Szpaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 14:42   #4233
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szpaku Pokaż wiadomość
Witam Panie Można się dołączyć? Tak się składa, że też maturę pisze w tym roku i w poszukiwaniu jakiegoś wątku studniówkowego znalazł się ten więc co szkodzi się odezwać :P Pierwsza strona a dokładniej lista wybranych przedmiotów mnie trochę przeraziła ale co tam :P
hej jak masz na imię?;>

Martyna - nie szkodzi poczekam jak Ci będzie po drodze to wyślesz

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 14:47   #4234
s4bin4
Rozeznanie

Witaj Szpaku jasne ze mozesz dolaczyc a co Ty zdajesz ?

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 15:15   #4235
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yee Pokaż wiadomość
Witam Melduje się kolejna maturzystka 2010.

Któraś z was wybiera się na architekturę na jakąś politechnikę albo orientuje się jak stoi sprawa z egzaminami wstępnymi z rysunku, a konkretnie czy są tam wymagane jakieś elementy historii sztuki/matura z historii sztuki?
Bo ja czytam jedno, a ludzie mówią co innego... ;|
moja kuzynka w tym roku zaczęła architekturę krajobrazu. Zdawała geografię na rozszerzeniu. Podczas egzaminów wstępnych na jednej uczelni musiała namalować bodajże jakiś dworek i ogród oraz namalować coś z opisu.
Wydaje mi się, że na zwykłej architekturze będzie sporo z historii sztuki, bo przecież całe pomieszczenie powinno być dopasowane pod względem stylu.
a co jest konkretnie wymagane, przeczytaj na stronie danej uczelni.

ech i do stałam dzisiaj pierwszą 1 bo nie przeczytałam Granicy ;d
idę czytać streszczenie
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 15:19   #4236
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
No niby tak,ale mało kto się wyłamuje, raczej idzie się całą grupą, przygotowuje do tego cały rok w szkole, chodzi na spotkania do kościoła, itd.
taaak?
ja sobie nic takiego nie przypominam xD
mój ksiądz od przygotowania do bierzmowania był baaardzooo luzacki i wszelkie sprawdziany, spotkania to nie w jego stylu.. podczas gdy w innych szłokach znajomi męczyli się z jakąś książeczką z pytaniami ja miałam spr. z wiedzy o Ewangelii wg. św. Łukasza ;P a w kościele.. jedno spotkanie jakoś na jesieni czy w zime ;P i potem dwie próby przed bierzmowaniem i wsio

właśnie się przytaszczyłam do domu ;P

poszłam do Biblioteki Miejskiej założyć sobie kartę, to pani się pyta jaką chce książkę, to ja mówię, że Chłopów, a ona, że nie ma aktualnie i że mi nie wyrobi karty to się pytam, czy muszę brać książke, a ona, że tak ;] powiedziałam, że byle czego brać nie będę i wyszłam ;] ale koleżanka mi powiedziała, że ta baba taka jest.. ale ja nie odpuszczę.. nawet jakbym miała nigdy nic nie wypożyczać założę tą kartę... będę chodzić tam do skutku, aż mi założy ;] albo wezmę pierwsza z brzegu książkę, cienką jakąś i po 15 minutach przyjdę oddać na pewno wiedźma się ucieszy

przychodzę do domu, leży na biurku list od mojej Olki.. otwieram kopertę i wypada mi ususzony motyl ona to ma pomysły

w ogóle to miałam jutro mieć spr. z bio, ale dzisiaj poszliśmy z delegacją do sorki i przełożyliśmy..
a chemiczka wkurzyła mnie jak nigdy...
oddawała nam spr. z entalpii, entropii... no i co.. 2+ ;] ale... 4 punkty mi odjęła i sama nie wiem za co a te 4 pkt więcej i bym miała 4 ;] 1 pkt za jednostkę bo niby powinno być kJ/mol, a gó.wno prawda, bo przecież można pisać samo kJ, jeszcze w zadaniu było napisane kJ ;] a jednego zadania mi nie zaliczyła, bo.. no właśnie.. tego nie wie nikt ;] było jak byk napisane, obl. entalpię reakcji i 4 możliwe odpowiedzi.. obliczyłam (suma ent. produktów - suma ent. substratów), a ona mi skreśliła, że źle.. bo niby trzeba było obl. ent. ... spalania gdzie entalpia reakcji, a gdzie spalania.. toż nawet inne wzory są.. ;] i żeby było ciekawiej, to robiliśmy to zad. na tablicy dziś i wyniku jaki wyszedł nie było pośród 4 wariantów odpowiedzi ta baba odbiera mi wiarę w ludzi... miałam zamiar poprawiać te 2+, ale nie będę, bo czuję się równo przewalona, a wiem, że to nie były moje błędy, tylko niedouczonej sorki ;] ;] ;] byłam nawet u niej z próbą wyegzekwowania tego co moje, ale zanim doszłam do biurka widziałam, że nic nie wywalczę.. ;]

ech...

ale na pocieszenie mama znalazła mi dziś w SH cudowny płaszczyk taki na teraz, jesienny
tylko muszę guziki przesunąć, bo troszeczkę za szeroki w biuście jest ;P ale co najważniejsze - rękawy idealne xD

no... to się naprodukowałam
amen.
Stary 2009-10-05, 15:22   #4237
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wczoraj albo przedwczoraj Ewa pisała, że nie może u rodziny znaleźć neta

Ja mam do 15.10 lekcje, a potem od 15.40 do jakiejś 23 jazdy

Także dobranoc
no wiem, ale juz chyba wróciła

ooo niiie, żbiczek będzie zmęczony

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034]

ja chyba nie potrafiłabym zarwac nocy. Kurde normalnie Cie podziwiam ze sie tyle uczysz

mnie tez jeszcze nikt w szkole na pytał na ocene jak dobrzee :d

czesc
choc sie nie wyspałam to humor mam dobry

sniło mi sie dzisiaj ze ktos mnie i moich znajomych sledził , mielismy leciec samolotem na ktory sie prawie spoznilismy a Ci co nas sledzili to chcieli chyba porwac samolot czy cos ale sie obudziłam . takze głupie mam sny ;]

a do szkoły mam na 9. dzis luz. takze moge isc z usmiechem na twarzy do szkoły

milego [/QUOTE]

ja to nawet na 100% bym nie zarwała nocy bo ja potem nie jestem w stanie wysiedzieć w szkole niedobrze mi, głowa boli, nie da rady priorytet - mieć energię na funkcjonowanie.

hah, mnie też, a teraz jak nauczyciele z polaka i z matmy się mi zmienili, to w ogóle nawet nie ma kto już teraz ogólnie nikt nie pyta...
:| a Ty masz takie szczeście, czy w szkole nikt u Was też nie pyta raczej ?

Ty to masz sny

a tak się da?

Cytat:
oj,oj,oj.

a matury IB nie musisz zdawać?

przygotowań brak, jak na razie.
w sumie to buty mam (), sukienkę też, taką awaryjną, jakby co.

aaa partner.. to tego ... no jest

śledzik nk Ci się udziela ciągle chyba

cześć Dziunie ;*

i chyba tyle.

nawet mam smaczny syrop

miłego dnia Arbuzy ;*
hm, no właśnie? jesteś w klasie dwujęzycznej? czy masz jakieś certyfikaty?

eej, jakie masz buty ?

hahah, dobre

ej, 50 zł to mało a co Ci dolega?
w ogóle to miałaś jutro iść do szkoły

Cytat:
Napisane przez Inspiracyjna Pokaż wiadomość

Ale ale drogie Panie, zaraz poczytam jak z Waszymi deklaracjami maturalnymi, bo ja w ostatniej chwili napisałam takie cudacudeńka że...

To czytam Was
a co żes tam wpisała ?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

A syropy to ja lubię Prawoślazowy jest mniam mniam.

Cytat:

_________

Wiecie co dziś zrobiłam? Rano zorientowałam się, że mój antyperspirant się skończył, więc w akcie desperacji użyłam troszeczkę antyperspirantu taty, myśląc, że e tam, skoro mam gruby sweter, to nic nie będzie czuć. Trauma! Nigdy więcej! Cały dzień bałam się podnieść rękę, bo miałam wrażenie, że na pewno ktoś ode mnie poczuje ten męski zapach
Martyna - wybacz opóźnienie w wysyłaniu kartki, ale coś mi nie po drodze na pocztę.
hah, JA się wyłamałam nie mam bierzmowania

hahahah, a nie miałaś innego damskiego pod ręka? o kuuurnaaaa

Cytat:

witaj!
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 15:24   #4238
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
śledzik nk Ci się udziela ciągle chyba

cześć Dziunie ;*

i chyba tyle.

nawet mam smaczny syrop

miłego dnia Arbuzy ;*
chyba tak

ale masz dobrze odpoczniesz sobie ;]

Cytat:

Cytat:
czesc jasne, tylko zosatn z nami na dłuzej

Zycie jest piekne
jutro mam tylko 4 lekcje ;p no w sumie 3 bo mam wizyte u dentysty na 11, ostatnia juz na szczescie ;D

a dzien zaliczam do pozytywnych dobry poczatek tygdnia .

Marta - a tak wczoraj pisałysmy ze jeszcze ani mnie ani Ciebie nie pytali w szkole. i jak na złosc odpowiadałam dzisiaj z angielskiego
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 15:29   #4239
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

poszłam do Biblioteki Miejskiej założyć sobie kartę, to pani się pyta jaką chce książkę, to ja mówię, że Chłopów, a ona, że nie ma aktualnie i że mi nie wyrobi karty to się pytam, czy muszę brać książke, a ona, że tak ;] powiedziałam, że byle czego brać nie będę i wyszłam ;] ale koleżanka mi powiedziała, że ta baba taka jest.. ale ja nie odpuszczę.. nawet jakbym miała nigdy nic nie wypożyczać założę tą kartę... będę chodzić tam do skutku, aż mi założy ;] albo wezmę pierwsza z brzegu książkę, cienką jakąś i po 15 minutach przyjdę oddać na pewno wiedźma się ucieszy

przychodzę do domu, leży na biurku list od mojej Olki.. otwieram kopertę i wypada mi ususzony motyl ona to ma pomysły

w ogóle to miałam jutro mieć spr. z bio, ale dzisiaj poszliśmy z delegacją do sorki i przełożyliśmy..
oddawała nam spr. z entalpii, entropii... no i co.. 2+ ;] ale... 4 punkty mi odjęła i sama nie wiem za co a te 4 pkt więcej i bym miała 4 ;] 1 pkt za jednostkę bo niby powinno być kJ/mol, a gó.wno prawda, bo przecież można pisać samo kJ, jeszcze w zadaniu było napisane kJ ;] a jednego zadania mi nie zaliczyła, bo.. no właśnie.. tego nie wie nikt ;] było jak byk napisane, obl. entalpię reakcji i 4 możliwe odpowiedzi.. obliczyłam (suma ent. produktów - suma ent. substratów), a ona mi skreśliła, że źle.. bo niby trzeba było obl. ent. ... spalania gdzie entalpia reakcji, a gdzie spalania.. toż nawet inne wzory są.. ;] i żeby było ciekawiej, to robiliśmy to zad. na tablicy dziś i wyniku jaki wyszedł nie było pośród 4 wariantów odpowiedzi ta baba odbiera mi wiarę w ludzi... miałam zamiar poprawiać te 2+, ale nie będę, bo czuję się równo przewalona, a wiem, że to nie były moje błędy, tylko niedouczonej sorki ;] ;] ;] byłam nawet u niej z próbą wyegzekwowania tego co moje, ale zanim doszłam do biurka widziałam, że nic nie wywalczę.. ;]

ech...

ale na pocieszenie mama znalazła mi dziś w SH cudowny płaszczyk taki na teraz, jesienny
tylko muszę guziki przesunąć, bo troszeczkę za szeroki w biuście jest ;P ale co najważniejsze - rękawy idealne xD

amen.
o rany co za baba. :| ale w sumie co za różnica, czy masz ta kartę czy nie, skoro nie wypożyczasz nic ?

i to nie była entalpia reakcji spalania? :| kurna weź. w ogóle to ja mam jutro z tego klasówkę
ale najbardziej mnie wkurzają klasówki na 10 pkt, gdzie jeden pkt to w sumie ocena w dół bardzo realne i odzwierciedlające wiedzę są te klasówki :|

ja chce na zakupy

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Marta - a tak wczoraj pisałysmy ze jeszcze ani mnie ani Ciebie nie pytali w szkole. i jak na złosc odpowiadałam dzisiaj z angielskiego
hahah
i jak?

PS: zapomnialam sie pochwalić - dostałam 5 z matmy jako jedna z 3 osób

ch.j że znałam pytania i odp, bo było z kiełbasy wszystko
Stary 2009-10-05, 15:30   #4240
Konto usunięte

Cytat:
właśnie się przytaszczyłam do domu ;P

.
ja bym jej tak zrobiła , a co tam na złosc

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ja to nawet na 100% bym nie zarwała nocy bo ja potem nie jestem w stanie wysiedzieć w szkole niedobrze mi, głowa boli, nie da rady priorytet - mieć energię na funkcjonowanie.

hah, mnie też, a teraz jak nauczyciele z polaka i z matmy się mi zmienili, to w ogóle nawet nie ma kto już teraz ogólnie nikt nie pyta...
:| a Ty masz takie szczeście, czy w szkole nikt u Was też nie pyta raczej ?

Ty to masz sny

a tak się da?
ja nastepnego dnia czułabym sie taka nie ogarnieta, niewyspana i w ogole

tez mam takie szczescie ze nie pytaja nas raczej tylko z WOSu nauczycielka bierze do odpowiedzi bo my rozszerzenie itp.
a kurde dzisiaj na angielski byly zadane jakies dialogi i kolezanka mnie wkopała

no sny mam nieziemskie
da się niewiem jak ale się da
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 15:34   #4241
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
o rany co za baba. :| ale w sumie co za różnica, czy masz ta kartę czy nie, skoro nie wypożyczasz nic ?

i to nie była entalpia reakcji spalania? :| kurna weź. w ogóle to ja mam jutro z tego klasówkę
ale najbardziej mnie wkurzają klasówki na 10 pkt, gdzie jeden pkt to w sumie ocena w dół bardzo realne i odzwierciedlające wiedzę są te klasówki :|
chciałam Chłopów wypożczyć ;] i nie mam paru innych lektur, a nie widzę sensu ich kupowania ;] a w szkole to mają 2 egzemplarze i się cieszta ;] ;]

no właśnie nie była ;D
teraz niby było 17pkt do zdobycia, ale akurat te 4pkty z 2+ na 4- mi zmieniło ;]

ale i tak równie nieźle przewaliła parę innych osób.. np. koleżankę.. miała obl. entalpii no i miała coś takiego ...-(-...) no i jak każdy głupi wie, jak się opuszcza nawias, a przed nawiasem jest - to się zmienia znaki... no i koleżanka dalej napisała już bez nawiasu i +... i co? sorka jej przekreśliła i napisała... - a wcześniej się na nas darła, że nie umiemy liczyć, że chyba musi to zgłosić matematyczce

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589546]ja bym jej tak zrobiła , a co tam na złosc
[/QUOTE]
noo.. i już nie chodzi o to czy będę coś wypożyczać czy nie.. baba mnie wkurzyła i muszę się zemścić
Stary 2009-10-05, 15:37   #4242
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589546]

ja nastepnego dnia czułabym sie taka nie ogarnieta, niewyspana i w ogole

tez mam takie szczescie ze nie pytaja nas raczej tylko z WOSu nauczycielka bierze do odpowiedzi bo my rozszerzenie itp.
a kurde dzisiaj na angielski byly zadane jakies dialogi i kolezanka mnie wkopała

no sny mam nieziemskie
da się niewiem jak ale się da [/QUOTE]

ja bym sie czuła jak wyr.uchany zając

u nas nie biorą z R przedmiotów, bo nie ma z nich matury ustnej

i co dostalas z tych dialogów?
co az koleżanka !

hahaha, to ja podziwiam, bo ja tak nie umiem

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
chciałam Chłopów wypożczyć ;] i nie mam paru innych lektur, a nie widzę sensu ich kupowania ;] a w szkole to mają 2 egzemplarze i się cieszta ;] ;]

no właśnie nie była ;D
teraz niby było 17pkt do zdobycia, ale akurat te 4pkty z 2+ na 4- mi zmieniło ;]

ale i tak równie nieźle przewaliła parę innych osób.. np. koleżankę.. miała obl. entalpii no i miała coś takiego ...-(-...) no i jak każdy głupi wie, jak się opuszcza nawias, a przed nawiasem jest - to się zmienia znaki... no i koleżanka dalej napisała już bez nawiasu i +... i co? sorka jej przekreśliła i napisała... - a wcześniej się na nas darła, że nie umiemy liczyć, że chyba musi to zgłosić matematyczce

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

noo.. i już nie chodzi o to czy będę coś wypożyczać czy nie.. baba mnie wkurzyła i muszę się zemścić
no tak, ale TYM razem nic nie wypożyczałaś

o mamo, niezła baba
ja bym to gdzieś zgłosiła...
może matematyczce?
nie no, do wych byśmy poszli
Stary 2009-10-05, 15:42   #4243
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ale TYM razem nic nie wypożyczałaś

o mamo, niezła baba
ja bym to gdzieś zgłosiła...
może matematyczce?
nie no, do wych byśmy poszli
ja być mściwe stworzenie

taaa, tylko ona jest naszą wych.
Stary 2009-10-05, 15:45   #4244
Konto usunięte

Cytat:
no tak tak tylko ze ja bym jej na złosc tak zrobiła

Cytat:
ja bym sie czuła jak wyr.uchany zając

u nas nie biorą z R przedmiotów, bo nie ma z nich matury ustnej

i co dostalas z tych dialogów?
co az koleżanka !

hahaha, to ja podziwiam, bo ja tak nie umiem

2 dostałam bo kurde poszłam z nia do tych dialogow i ona głupia sie co chwile smiała, własciwie mało mówiła i tak wyszło ale ni przejmuje sie. bywa ;]

ja o dziwo czasem potrafie przyjsc z usmiechem do szkoły

w ogole jaka zwała dzisiaj była z takim kolesiem ale kurde nie bede o tym pisac, bo nie wiadomo moze jeszcze ktos przeczytac ze znajomych albo cos ;]

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
o kurde , to macie peszka normalnie
Stary 2009-10-05, 15:46   #4245
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
ja być mściwe stworzenie

ahahaha to sorry, peszek
ale nie no, chamstwo :/
a ta kol. poszła do niej?

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589790]no tak tak tylko ze ja bym jej na złosc tak zrobiła

2 dostałam bo kurde poszłam z nia do tych dialogow i ona głupia sie co chwile smiała, własciwie mało mówiła i tak wyszło ale ni przejmuje sie. bywa ;]

ja o dziwo czasem potrafie przyjsc z usmiechem do szkoły

w ogole jaka zwała dzisiaj była z takim kolesiem ale kurde nie bede o tym pisac, bo nie wiadomo moze jeszcze ktos przeczytac ze znajomych albo cos ;]

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

o kurde , to macie peszka normalnie [/QUOTE]

ooj tam, trudno
masz racje

jakby co, to na gg mozna !
Stary 2009-10-05, 16:08   #4246
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ahahaha to sorry, peszek
ale nie no, chamstwo :/
a ta kol. poszła do niej?
oj peszek

poszła, ale to nic nie dało ;]
ja już do tej baby nie mam siły.. z lekcji praktycznie nic nie wynoszę, wszystko co umiem to dziękim korkom.. a potem ona się cieszy jakie to jej absolwenci mają dobre wyniki na maturze ;]
Stary 2009-10-05, 16:17   #4247
Szpaku
Raczkowanie

GG do Szpaku

Całkiem miłe powitanie :P
Jestem Natalia, zdaje to co muszę wszystko na podstawie. Gdybym wiedziała, że dam rade z angielskim pisałabym fizykę ale z językiem mam tak ciężko, że chyba nie warto się na to rzucać
I z chęcią zostanę na dłużej :P
Stary 2009-10-05, 16:30   #4248
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
oj peszek

poszła, ale to nic nie dało ;]
ja już do tej baby nie mam siły.. z lekcji praktycznie nic nie wynoszę, wszystko co umiem to dziękim korkom.. a potem ona się cieszy jakie to jej absolwenci mają dobre wyniki na maturze ;]
no to jest najgorsze. że nauczyciel potem przypisuje sobie zasługi, z którymi nie ma NIC wspólnego. tak jak moja była nauczycielka od biol (ja rozumie, że jest egzaminatorem, że napisała świetną książkę z testami i zasadami maturalnymi... ale nie umiała W OGÓLE wiedzy przekazać... wymagała że sami sobie przygotujemy każdy temat...)
ale kazdy nam powtarzał, że po niej wszyscy dobrze zdają maturę... ta... jasne. jak chodzili na korki, kursy albo się uczyli całymi dniami to może i tak. :|

Cytat:
Całkiem miłe powitanie :P
Jestem Natalia, zdaje to co muszę wszystko na podstawie. Gdybym wiedziała, że dam rade z angielskim pisałabym fizykę ale z językiem mam tak ciężko, że chyba nie warto się na to rzucać
I z chęcią zostanę na dłużej :P
no ba ze mile
a jakie masz plany na po maturze?
Stary 2009-10-05, 16:43   #4249
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
hej

Cytat:
amen.

prawie jak moja baba od chemii
w piątek na lekcji nie umiała rozwiązać zadania na tablicy to dzisiaj dała nam to zadanie na kartkówce żebyśmy rozwiązali za nią

Cytat:
PS: zapomnialam sie pochwalić - dostałam 5 z matmy jako jedna z 3 osób
ch.j że znałam pytania i odp, bo było z kiełbasy wszystko

Cytat:
dokładnie tak samo u mnie, baba nic nie umie, tyle co wiem to po korkach, a ona wielce zadowolona, bo ludzie dobrze zdają maturę

----------------------------------
dzień dobry
8 godzin to masakra ale przetrwałam, żyję i w dodatku nie musze się uczyć na jutro
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 16:44   #4250
Szpaku
Raczkowanie

GG do Szpaku

Cytat:
no ba ze mile
a jakie masz plany na po maturze?
a tego jeszcze nie wiem :P teoretycznie po szkole powinnam iść na jakąś politechnikę (jestem w technikum, dokładnie technik elektronik specjalizacja: systemy i sieci komputerowe)o ile informatyka mnie nie bawi to elektronika już tak ale raczej myślałam o pracy w którejś z firm które mają podpisane kontrakty z moją szkołą i studiować zaocznie ale szczerze mówiąc ani się za niczym nie rozglądałam. Tak jak mówiłam nie wiem czy zdam język, jak na razie to próbuję się coś uczyć a po za tym mam jeszcze do zdania technika i zapisałam się na kurs SEP więc kolejna rzecz na głowie. O kolejnej szkole będę myśleć później podobało by mi się coś w stylu elektronika samochodowa czy cuś ale wątpię czy coś takiego w ogóle jest
Stary 2009-10-05, 17:13   #4251
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Kiełbasa

I dodatkowa matma 3 h tyg + 1 korki.

Ed. Idę się uczyć.
bo na razie to nic nie robiłam.

Dobranoc Mychy ;****
Ja mam 6h matmy w tygodniu.
I oprocz kielbasy robie jeszcze arkusze i kupilam taki jeden zbiorek i chyba starczy
Stary 2009-10-05, 18:47   #4252
Konto usunięte

poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego.

słyszałyscie moze dziewczyny o takim filmie : "Galerianki" ?
z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;]
Stary 2009-10-05, 19:12   #4253
KaasiaaK
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14592229]poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego.

z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;][/QUOTE]

moja kolezanka byla w sobote i mowi ze kicha... 'starsze' kolezanki, bodaj z 3gimn. douczaja mlodsza do 'zawodu' ;]
Stary 2009-10-05, 19:16   #4254
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość

tak na religię??? ja się muszę dowiedzieć z czego mam tą kartkówkę
tak na religię, nie zrobił dzisiaj, będzie na środę.

Cytat:
Tym razem znalazłaś neta?
nie wyśmiewaj się, nie ładnie. Jestem już w domu także net jest i działa baaaaaaaaaardzo dobrze.

Cytat:
ech oni myślą, że my cyborgi jesteśmy.. aha i jeszcze do tego nie mamy życia prywatnego tylko całe dni w książkach.. cytat biologiczki jak nam zapowiadała spr. powtórzeniowy "macie kilka weekendów to akurat będziecie mieli czas na powtórzenie" taaa.. a ona kur.wa w weekend nie raczy sprawdzić klasówek ;]
dokładnie -.-
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Przepraszam, Dziunie, że Was nie pocytuje, ale ŻJDD i ryczę od 1,5 godziny.
tak dokładnie ŻJDD. [ nie rycz już więcej. ]

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Taak, ciekawe jak mamy się przygotowywać systematycznie jak każdy nauczyciel widzi tylko swój przedmiot, reszta się nie liczy. I to najgorzej jak tak jest z przedmiotów, których nie zdajemy na maturze. Ale kogo to obchodzi?
no właśnie kogo?!.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034]
nawet mi sie podobało choc na koncu juz mi sie nie chciało czytac ;]

[/QUOTE]
koniec był głupi i męczący. -.-'

hej dziewuchy;*

Dostałam 5 z krzyżówek genetycznych. Radość po otrzymaniu kartkówki- bezcenna.
Łaziłam po szkole po sklepach, kupiłam sobie spodnie i sweterek. Chciałam kupić buty, ale tak szukałam szukałam, oglądałam i nie mogłam się zdecydować. Wyglądałam jak taki intruz w tym sklepie.
Poza tym pokłóciłam się z mamą i siostrą i przez nie całe popołudnie miałam zj.eb.ane. (przepraszam za słownictwo). I wyłam jak głupia. No.
I jeszcze dostałam @, także ten no.

Teraz muszę zabrać się za angielski chociaż z całej siły mi się nie chce.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-10-05 o 19:18
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 19:56   #4255
Inspiracyjna
Wtajemniczenie

GG do Inspiracyjna

Cytat:

a co żes tam wpisała ?
historia sztuki- rozszerzenie.. kompletnie nie wiem co mnie podkusiło. Myślałam o tym, fakt, ale kiedy to było...
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14592229]poczytałam sobie troszke ksiazkę, a później poucze sie jeszcze słowek z angielskiego.

z ciekawosci wybiore sie do kina na niego , bo słyszałam ze jest fajny,;][/QUOTE]

a coś słyszałam o tym filmie, ciekawi mnie jak już będziesz to napisz czy warto się wybierać na ten film do kina

zmieniam się na lepsze - DLA SIEBIE !
Inspiracyjna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 20:19   #4256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Inspiracyjna Pokaż wiadomość
historia sztuki- rozszerzenie.. kompletnie nie wiem co mnie podkusiło. Myślałam o tym, fakt, ale kiedy to było...

a coś słyszałam o tym filmie, ciekawi mnie jak już będziesz to napisz czy warto się wybierać na ten film do kina
zanim ten film bedzie w kinie w moim miescie to wiesz

poki co sciagnełam jej 30 min film 'galerianki' jesli zacheci mnie to pojde do kina
Stary 2009-10-05, 20:22   #4257
blue_apple
Zakorzenienie

Ja slyszalam, że świetny to już 3 film, na który chce iść! ><

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

Dostałam 5 z krzyżówek genetycznych. Radość po otrzymaniu kartkówki- bezcenna.
Łaziłam po szkole po sklepach, kupiłam sobie spodnie i sweterek. Chciałam kupić buty, ale tak szukałam szukałam, oglądałam i nie mogłam się zdecydować. Wyglądałam jak taki intruz w tym sklepie.
Poza tym pokłóciłam się z mamą i siostrą i przez nie całe popołudnie miałam zj.eb.ane. (przepraszam za słownictwo). I wyłam jak głupia. No.
I jeszcze dostałam @, także ten no.

Teraz muszę zabrać się za angielski chociaż z całej siły mi się nie chce.
gratki
fajnie, że kupiłaś, pochwalisz się nam ?
ja też bedę musiała wybrać się do sklepów... ale spodnie to moja zmora

nie ma co ryczeć ludzie czasem robią nam przykrości, tak to już jest... ech.
coś o tym wiem.
Stary 2009-10-05, 20:55   #4258
Konto usunięte

Obejrzałam ten 30 minutowy film , mysle ze całosc moze byc ciekawa dlatego wybiore sie do kina.

a teraz ide spac takze do jutra
Stary 2009-10-05, 21:24   #4259
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14595242]Obejrzałam ten 30 minutowy film , mysle ze całosc moze byc ciekawa dlatego wybiore sie do kina.

a teraz ide spac takze do jutra [/QUOTE]

już spać ?
o kurna

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Justyna driveruje, Kamila poszła spać, Martyna zamuliła... Beata też. reszty ani widu ani słychu
ee taaam gerlsy, idę spać
Stary 2009-10-05, 21:34   #4260
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
gratki
fajnie, że kupiłaś, pochwalisz się nam ?
ja też bedę musiała wybrać się do sklepów... ale spodnie to moja zmora

nie ma co ryczeć ludzie czasem robią nam przykrości, tak to już jest... ech.
coś o tym wiem.
dzięki.
aaa nie ma się czym chwalić, jakimiś tam łachmankami.
no nie ma nie ma, ale tak jakoś zaczęłam ryczeć, że aż wybrudziłam od tuszu koc. o.O . No ale powietrze ze mnie uszło i lepiej mi już. I jeszcze w dodatku mam @ to jestem bardziej wrażliwa na wszystko.

w końcu mi napalili w piecu i nie muszę siedzieć po kocem. Łaaaaaaaaa o wiele przyjemniej jest.
spakuje się.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-10-05 o 21:35
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości