|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój tata nie z zawodu historyk, ale z zainteresowania jak najbardziej ![]() O to, że nie zadzwonił pomimo tego, że obiecał. A miał zadzwonić, żebyśmy się umówili i poszli po prezent na osiemnastkę. Nie zadzwonił - nie poszliśmy po prezent, a więc na osiemnastkę też nie. A ja jestem strasznie honorowa i z trudnością mi przychodzi telefon do niego, skoro to ON miał zadzwonić. ; ] ale w końcu zadzwoniłam i co usłyszałam? 'wypadło mi'. ZAPOMNIAŁ!! Strasznie się wkurzyłam, życzyłam mu miłego wieczoru i rzuciłam słuchawką. A potem ryczałam i wkręcałam sobie, że 'skoro zapomniał do mnie zadzwonić zgodnie z umową, to już mu nie zależy'.Cytat:
Nasza nam doradziła film, bo i tak wiedziała, że albo nikt nie przeczyta książki, albo pojedyncze osoby. Wg niej film jest dobrze zrobiony i oddaje treść. A jak stwierdziła- takie rzeczy trzeba znać. I ma rację. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-04 o 20:35 |
||||||||
|
|
|
#4202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i moj tata tez jest w komitecie ide pod prysznic, poczytam cos i pojde spac ![]() do jutra
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Literki mi sie troszke plonczom
![]() Jutro Was poczytam, bo dzisiaj i tak nic nie zrozumiem Ale nic, twardo się idę uczyć angola
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-04 o 20:32 |
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14579227]u mnie koszty studniowki podobne
i moj tata tez jest w komitecie ide pod prysznic, poczytam cos i pojde spac ![]() do jutra [/QUOTE] Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Melduje się kolejna maturzystka 2010. Któraś z was wybiera się na architekturę na jakąś politechnikę albo orientuje się jak stoi sprawa z egzaminami wstępnymi z rysunku, a konkretnie czy są tam wymagane jakieś elementy historii sztuki/matura z historii sztuki? Bo ja czytam jedno, a ludzie mówią co innego... ;|
|
#4206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
yy, a headlines - mielismy napisać poprawnym angielskim nagłówki z gazet
i ze słowek trochę, z advance structures strony biernej...a ja wlasnie nie powtórzyłam wszystkie i o Cytat:
![]() ja w sumie nigdy nic nie wygrałam w żadnym konkursie ![]() Cytat:
?Cytat:
moj tata tez z zainteresowania ![]() ja tez bym nie wyrobila tak 5 godz ciurkiem ![]() haah, 4 godz czytania potopu? ehe, jasne Cytat:
wlasnie mialam pytać gdzie Ty sie do chol.ery podziewasz? a juz wiem, co to się robiło! idź Ty. |
||||
|
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maximusa
Cytat:
![]() Na PŁ przykładowo masz sprawdzian uzdolnień plastycznych: dwa rysunki ołówkiem na zadane tematy, za które można otrzymać 500 pkt, a żeby "zaliczyć", trzeba mieć min. 250. Poza tym standardowo - liczą się matma (x2 i x5), fizyka (x1,2 i x3) i j.obcy (x0,8 i x2) ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Kolega zdał w czwartek prawko, a dzisiaj miał... bierzmowanie
|
||
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj! ![]() ja nie wiem, bo sie nie interesowałam, ale powiem Ci tylko, że wazniejsze jest to, co czytasz ![]() na stronach na pewno piszą dobrze. bo mi tez sie zdawało, że jest egzamin z rysunku, który trwa ileś czasu i masz coś określonego do namalowania. Czasem chcą żeby swoje portfolio pokazać. A z hist. sztuki to też na str musi być napisane jakich przedmiotów wymagają |
|
|
|
|
#4209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14572023] przeczytałam do konca 'przedwiosnie' ;] ide sie polozyc na chwilke spac i potem poucze sie słowek z angielskiego ja też przeczytałam dzisiaj. I powiem szczerze, że książka głupia była. A Tobie się podobała? Cytat:
![]() Cytat:
![]() hello. w końcu powrót do cywilizacji, normalnie chodzący komputer. znowu wpadłam na moment, bo jak zwykle goni mnie szkoła. Przypomniałam sobie, że na jutro muszę przeczytać Ewangelie wg. św. Jana, co mnie trochę wybiło z rytmu. No ale przeczytałam. -.- teraz lecę zrobić sobie herbatę i zabieram się za polski. paaaa;**
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ;* Daję znak życia.
Nie wiem czy mi kopmuter wytrzyma zanim przeczytam spamy, bo jakiś zje.bany jest.
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4212 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hej ![]() bierzmowanie to jest rzeczywiście okazja do picia Cytat:
|
||
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszał...
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
co z Ciebie za uczennica, że nie wiesz!!!
|
|
#4215 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - najpierw miał prawko, a potem bierzmowanie?
jesteś pewna? Idź Ty lolu spać ![]() Marta - z zawodu histeryk, z zainteresowania historyk.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-04 o 21:29 |
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina - zmieniłam profil w kwietniu w pierwszej klasie.
Przepraszam, Dziunie, że Was nie pocytuje, ale ŻJDD i ryczę od 1,5 godziny. Przede mną długa, bezsenna noc. (uczę się, bo w dzień przez 4 h przerobiłam połowę polskiego, a zostało mi jeszcze pół + cała biologia. Także owocna noc będzie) Dobranoc, Żbiki ;*
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
ejj no co! bierzmowanie można przyjąć tuż przed ślubem... nikt nie może nakazać wziąć wtedy kiedy inni rówieśnicy...
|
#4219 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja bym w cztery miesiące nie przeczytała, może w cztery lata, ale to też nie jest pewne Cześć ![]() Cytat:
Jeszcze nie wiesz? no jak tak można ![]() ![]() -- Idę dziewczynki, udanego dnia jutro życzę. Dobranoc
|
|
#4220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat miałam w 3 gim, ale ze mną szli też ludzie z 2lo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4221 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
No to jak? Nie macie żadnych pomysłow?
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
nie znalazła neta, tylko wróciła!
![]() ooo, to niewolno odmówić Cytat:
![]() ej, u mnie tak nie jest cisną polski, matma, biol, chem... no ang trochę, ale to jak zawsze. a reszta? ej wiecie że nikt mnie nigdy w szkole nie pytał haha.ja niestety nie. jakbym miała to bym napisała ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- idę, bo nie zrobilam dziś NIC ech. siły wyższe. dobranocka i dobry dzien, bo ja jutro wracam póóóźźźnoooooo |
|
|
|
|
#4223 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------- idę spać, muszę jutro przetrwać to 8 godzin. ![]() Dobranoc wam |
|||
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam do 15.10 lekcje, a potem od 15.40 do jakiejś 23 jazdy ![]() Także dobranoc |
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze drobniejszymi trzeba bylo ![]() niestety, pomysłów brak. idę Dziunie spać ;* dobranoc ;*
|
#4226 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to była okazja :d a ksiadz mowi ze nie ładnie tak pic po uroczystosciach w Kosciele musicie przezyc to duchowo a nie .Cytat:
Cytat:
![]() ja chyba nie potrafiłabym zarwac nocy. Kurde normalnie Cie podziwiam ze sie tyle uczysz ![]() Cytat:
Cytat:
czesc ![]() choc sie nie wyspałam to humor mam dobry ![]() sniło mi sie dzisiaj ze ktos mnie i moich znajomych sledził , mielismy leciec samolotem na ktory sie prawie spoznilismy ale sie obudziłam . takze głupie mam sny ;]a do szkoły mam na 9. dzis luz. takze moge isc z usmiechem na twarzy do szkoły milego
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-10-05 o 06:47 |
||||||
|
|
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
ja mam dzis wolne ale i tak zamierzam sie intesywnie uczyc milego dzionka
|
#4228 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj,oj,oj. a matury IB nie musisz zdawać? ![]() przygotowań brak, jak na razie. w sumie to buty mam ( aaa partner.. to tego ... no jest ![]() Cytat:
ale jak razem gdzieś wychodzimy, zawsze płaci i nie daje mi do słowa nawet dojść ;] Cytat:
![]() Cytat:
nie no.. można. Cytat:
![]() w gdańsku na polibudzie masz rysunek artystyczny + test predyspozycji do zawodu architekta (test z pytań z dziedziny fizyki, matematyki- zadania przestrzenne w większości, historii sztuki..) Cytat:
pochlałaś ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14583034] sniło mi sie dzisiaj ze ktos mnie i moich znajomych sledził , mielismy leciec samolotem na ktory sie prawie spoznilismy ale sie obudziłam . takze głupie mam sny ;]a do szkoły mam na 9. dzis luz. takze moge isc z usmiechem na twarzy do szkoły milego [/QUOTE]śledzik nk Ci się udziela ciągle chyba cześć Dziunie ;* była u lekarza, w tym tygodniu mam leżeć w łóżku zwolnienie z wfu na miesiąc. i chyba tyle. w aptece zostawiłam 50zł na leki, które mi przepisała p.doktor ![]() nawet mam smaczny syrop ![]() więc tego, ja mam ferie w tym tygodniu ![]() miłego dnia Arbuzy ;*
|
|
#4229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!
To jest jakaś ciężka przesada doba powinna mieć 100 godzin z czego 5 w szkole spędzanych ![]() jednym słowem "hdksdihorewohwe". Nie było mnie od nie pamiętam kiedy ale wybaczycie co? ![]() Pomimo przygotowań [ Ale ale drogie Panie, zaraz poczytam jak z Waszymi deklaracjami maturalnymi, bo ja w ostatniej chwili napisałam takie cudacudeńka że... To czytam Was
|
#4230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Pomarańczki ;*
Cytat:
![]() A syropy to ja lubię Prawoślazowy jest mniam mniam.Cytat:
Szybko mnie ze szkoły wypuścili. Do biologi idę zaraz. A o 17 na korki z chemii. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

?
tż mowil mi ze dzis tez ogladal, ale przez 5 godzin 

A ja jestem strasznie honorowa i z trudnością mi przychodzi telefon do niego, skoro to ON miał zadzwonić. ; ] ale w końcu zadzwoniłam i co usłyszałam? 'wypadło mi'. ZAPOMNIAŁ!! Strasznie się wkurzyłam, życzyłam mu miłego wieczoru i rzuciłam słuchawką. A potem ryczałam i wkręcałam sobie, że 'skoro zapomniał do mnie zadzwonić zgodnie z umową, to już mu nie zależy'.

macie z kim?