|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Cytat:
Mission i failed. Oblookałam przelotem co miałam oblookać i się schowałam
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Groszek no właśnie kocham fiolet ale nigdy się nie składa, żeby coś kupić sobie w tym kolorze... i zawsze nad tym ubolewam
(mam tylko jedną tunikę fioletową i ją kocham...)---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
i Ty się śmiesz nazywać Dirty.... zawiodłaś mnie ![]() żartuję też pewnie bym spękała
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na allegro jak szukalam to tylko wpisywalam fiolet, śliwka
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-05 o 14:21 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie kopara mi opadła czytając ten watek,a już szczękę zbierałam czytając ostatnią wypowiedź.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post14588234 wrażliwe osoby na los zwierząt nie powinny tam wchodzić. |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy coś wspólnego Ja mam calutką głowę obolałą, jakby ktoś mi kijami ją okładał. Nie wiem czy nie mam jakiegoś wstrząśnienia mózgu
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
o fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kk Margoooooo jak Ty to znalazłaś...
aż mi się smutno zrobiło
|
#1477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a myslalam, ze ja jestem troche dziwna ....---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
dobra , ktorej zimno do mnie Załącznik 2564341, przytulac sie do czego chcecie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mowili o programie E.była reklama o majku i innych gwiazdach,ale nie podali godziny. w jego urywku mówili-WŁAŚNIE DOWIEDZIELIŚMY SIĘ,ZE PRZYCZYNĄ ZGONU M.J. BYŁ ZAWAŁ SERCA... ciekawe,kiedy bedzie i co powiedzą. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-10-05 o 14:32 |
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziewczynki spadywam, bo troche zalatwiania mam i musze do 16 sie wyrobic
![]() cmoki na noc i nie tylko pa
|
|
|
#1481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
wszystko co dobre ma jakieś minusy ![]() ![]() Cytat:
łooj, jak ja bym chciała żeby mi tymi palcami taaak... pogroził Cytat:
![]() ...kupić Cytat:
![]() aż mi się przypominają Świderki i spragnione wzroki kumpli ![]() Cytat:
a najgorzej jest jak jest zimno w domu i nic mi się nie chce. nienawidzę jak mi się nic nie chce, a muszę coś zrobić!!! Cytat:
![]() nooo
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja w ogóle powinnam chodzić ubrana w poduszki
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
o masakra zaraz cofnę co zjadłam dzisiaj....
może ktoś mnie zreanimować Majkiem ale bez zwierząt poproszę... czy lizing z Bubblesem pod to podpada ??
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli naprawdę bardzo bolą Cię oczy to może lepiej skrócić czas. W sumie wszystkie monitory LCD teraz mają wbudowaną osłonę, która chroni oczy. Ty masz LCD ? ![]() My chyba siostrami serio jesteśmy, bo mi mama zawsze mówi, jak Ci zimno to rób coś, kiedy mnie się nigdy nie chce, bo właśnie mi jest zimno ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
mój tata jak mi jest zimno krzyczy - leć po grabie liście pozamiatać mi jest gorąco
wtedy nakładam gruby sweter i uważam temat za nieistniejący
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
W telefonie ustawilam sobie dzwonek piosenke "give in to me" no i ilekroc ktos dzwoni to moj TZ woła "Aniaaaaaaaaaaaaaa, Majkel dzwoni" zlewke mam z niego okrutna, ale fakt faktem, ze do telefonu lece w podskokach
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę,że Twój TŻ jest,że się tak wyraże - udany, jak Ty ![]() Bo teksty też ma świetne, np. przedwczoraj do Piterka mówił,czy go rozumie, nie ?
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam na esie ten jego głos z in the closet z 1997 z koncertu a na dzwonku mam nieletniego
|
|
#1490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Prince się podobnie "garbi" jak Majkol ![]() Ty nei chcesz wyjśc na lesbę, ja nie chciałabym byc xle zrozumiana, ale Blanket jest boski Musze się dobrze zakonserwować, poczekam 10lat i będzie mój Cytat:
Bo ja tez nie kupowałam ŚK wtedy I co z tym albumem, ładne zdjęcia chociaz ![]() Cytat:
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-10-05 o 14:55 |
|||
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
na E! jest wszystko z pudelka oglądałam to milion razy i powiem jedno NIE WARTO! takie czasami głupoty pie***** że sorry
Prince gdyby był starszy to bym go... jezu jaki on piękny - czy to podpada pod pedofilię znaczy on mnie nie podnieca, żeby nie było czekam aż dojrzeje ale jaki jest pięknyMajkol strzel mi takiego no plisssss dżizas jak on to zrobił, że one wszystkie takie piekne... dobrze celował skubaniec
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole rozmowy na lini Piterek-TZ wygladaja mniej wiecej tak: TZ: "Piotrek nie wolno!!" Piter: aaka.. adidatatati.. ka?" TZ: ![]() i buczy pod nosem.. "toś mi synu dogadał" Cytat:
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.nie wiedziałam o tym programie E.raz tylko widziałam program . ![]() ło matko,ale mi sie dupcy gadka.chyba pójdę w kimono |
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 90 % garderoby w ciemnym fiolecie Śliweczka to jest to
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeeeeeejt! I ja idę
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Latrina, paczaj kawałek stópeczki widac |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
ma się ten spust
Załącznik 2564454
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie napis "kopiowanie" na Majkolowej stopie to prawie byłby orgazm
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie empika jest już mozliwośc zamówienia Moonwalka
Czyli teoretycznie w salonach chyba tez już powinien byc.Oczywiście nie omieszkali podwyzszyć ceny w stosunku do tego co było zapowiadane we wrzesniu ![]() http://www.empik.com/michael-jackson...prod17930177,p ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

to teraz nadrobiłam, tyle, że wybrałam chyba nie ten film bo był jeszcze drugi a ja gUpia picza nie widziałam ;(
??
(mam tylko jedną tunikę fioletową i ją kocham...)
, ale nie wiem czy to taki sam, musze tez zobaczyc 
, a myslalam, ze ja jestem troche dziwna ....