|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
ja też kiedyś kupiłam i nie narzekam, fajny jest a kosztował kilka zł
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam dziś na wątek Guerlaina, a tam z każdej strony atakują nowe kulencje
Znów mam w łebku chaos i nie wiem, które fajniejsze Oby nie było odwrotnie - bym w amoku nie kupiła obydwu |
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
moje cienie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1254747995 tez myślę,że taka pora jest dobra,ale strasznie strasznie boje sie tego łuku humektanu nie widziałam w SP
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam zamiar zamówić sample EDM ale najpierw chce skończyć jeden podkład (mam nadzieje że w tym miesiącu. |
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a reszte sprzedałą albo wymieniła
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedź wolniutko. Wtedy zawsze jest czas na poprawki.
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czekam na więcej opinii naocznych świadków i użytkowniczek (tak, tak, kulek jeszcze nie ma w sprzedaży, a pojawiły się pierwsze właścicielki ) i wówczas może się zdecyduję. To jednak kupa forsy i szkoda potem żałować
|
||
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14587324]Łeee, szłam do miasta z listą rzeczy, które kupię, a wróciłam tylko z zielonym tuszem Sensique... Szampony Naturii zostały tylko małe, a Biedronka, którą odwiedziłam, była bardzo słabo zaopatrzona.[/QUOTE]
A u mnie w Naturze nie było ani jednego kolorowego tuszu , ale moze i dobrze bo mam juz niebieski i zielony, mialam rózowy ale wywalilam do smieci, bo oczy po nim wygladaly jakby byly zalzawione lub chore a nie pomalowane.Swoja droga co to za watek odwykow, skoro non stop czyms kusicie, a to pianka truskawkowa a to tuszem czy szaliczkiem!!! Oparlam sie dzis przed kupieniem w Naturze kremu Kozie mleko i w Rossmanie takiego kremu z aloesem. Niby byly po 6 czy 7 zlotych ale po co mi jak mam w zapasie jeszcze 1.
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo, Koniku, i masz rację - słabo się tu zniechęcamy do zakupów
Z tym, ze akurat szaliczki nie kwalifikują się pod produkty zakazane |
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to ja Was teraz pokuszę.
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
cd:
|
#3042 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja dziś poszalałam zakupowo.
![]() - lakier z limitowanki Essence Creamylicious - krem do rąk też z tej limitowanki - masło do ciała karmel i cynamon Farmony - 2x krem do twarzy z kokosem Bielendy (w Rossmannie w cenie jednego były dwa, data ważności do 2012, więc spokojnie zużyję). Trochę tego dużo. Zastanawiam się jeszcze nad cieniami z tej limitowanki. Do zużyć dopisuję lakier do frencha Bell - nie nadaje się już do niczego. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Koshatko ... Twoje zapasy powalają.
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koshatka, zbiory piękne, ale teraz ścisły odwyk
|
|
|
|
|
#3044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- To masz niestety nauczkę na przyszłość. Ja zawsze sprawdzam paragony a podczas zakupów liczę mniej więcej ile zapłacę. I się awanturuję.
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
I jak radziłaś sobie z magazynowaniem
? Przy tej ilości i moim małym mieszkanku pewnie potykałabym się o te kosmetyki |
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to?? Cienie?? mozna je zamowic?? sliczne sa. W ogole widzialam dzis w Naturze cie z serji my secret - fiolet z mieniacymi sie drobinkami -
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz po uporządkowaniu mieści się to wszystko w plastikowym pojemniku na kółkach wielkości mniej więcej takiej jakie były ostatnio w ofercie Biedronki. ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Dla większej mobilizacji będę co jakiś czas robić zdjęcia i będziecie mogły ocenić postępy. Myślę że tak co pół roku będę wstawiać.
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mniej muszę przyznać ,że śliczne
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
To akurat efekt złej informacji w sklepie YR.
Obsługa twierdziła że tę serię wycofują, a że jest to moja ulubiona, więc zrobiłam zapasy. A potem się okazało że zmienili tylko opakowania.
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ajk te kremy Bielendy? Czy rzeczywiscie sa przeciwzmarszczkowe? ja mam 24 lata i nie wiem czy by sie dla mnie nadawaly. Kremy przeciwzmarszczkowe Ziaji na przyklad Kozie mleko sa slabiutkie i nawet mloda osoba moze je stosowac a jak jest z Bielenda?
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
Koshatko jestem pod wrażeniem kolekcji
![]() Taką kolekcję żeli do kąpieli YR mogłabym mieć i nie miałabym żadnych wyrzutów sumienia Pięknie wyglądają w takim rządku Jak będę 'przypadkiem' w YR to sie chyba skuszę, choć ogólnie za firmą nie przepadam
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
aania sliczne te twoje cienie.Tez lubie takie kolory!!!
Koshatka ty to jeszcze sie bedzieszz dlugo odwykowac! ![]() no ale przynajmniej dlugo tu z nami jeszcze popiszesz! Tez ci radze zeby rysowac czerwone grubasne krzyzyki! kilka kosmetykow twoich tez mialam ![]() No wiec z tesciowa to bylo dzisiaj tak..byla 15.30 jakos a dopiero o 17 otwierali ten pokaz.To pojechalysmy razem na zakupy spozywcze i potem zaparkowalysmy od razu auto i przeszlysmy sie jeszcze. No najlepsze! bo w sklepie jak to w sklepie jest o czym gadac..kupujemy to czy to itp a na spacerku to stal sie konfesjonal. Zaczela mi opowiadac ze ona jest znudzona takim zyciem praca-dom dom-praca.Ze jej maz jest samotnikiem i domatorem najlepiej to do klasztoru by sie nadawal.Ze ona nie wymaga zeby codziennie ja gdzies zabieral ale np raz na miesiac na spacer choc i na lody.Albo na pizze albo gdziekolwiek,oby z domu wyjsc.Potem mowila ze to po czesci jej wina bo kiedy byli mlodzi to od razu sie urodzil moj Tz i tak sie uziemili w domu a jak dorosl juz troche to juz tescio zapuscil korzenie w domu. No i w sumie tak ciagle sie zalila. Ja jej powiedzialam ze jak mam czas to chetnie z nia pojde gdzies po sklepach albo cos. Potem poszlysmy na ten pokaz,byly salami roznego typu i sery (te okolice w ktorych mieszkam slyna z salami,dobrego wina) a sery byly z Sardynii. Jedno salami nawet 4 dni maczane w winie i ma taki winny aromat W sumie wiekszosc takich straganikow bylo no i jeszcze slodycze z migdalami,z poludnia Wloch. Ciesze sie w sumie ze poszlam z tesciowa bo przelamalam swoja bariere opowiadania jej conieco i mysle ze ona tez.Po prostu zawsze w domu mowilysmy tylko o codziennych czynnosciach typu kto kiedy wraca z uczelni,co chcemy jesc itepe. A teraz byl czas na troche glebsze rozmowy od ktorych chyba kazda z nas uciekala. Byl czas kiedy az sztywno sie czulam ze mieszkam z nia w tym samym domu a mijamy sie w przedpokoju i ani slowa,mimo ze przez pewnien czas staralam sie byc mila,robilam ciasta ktore ona uwielbia itp bariera przelamana..oby bylo juz tylko lepiej Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-10-05 o 20:54 |
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniale
Najwidoczniej brakowało Wam po prostu sposobności do osobistej rozmowy, a gdy już do niej doszło, to wychodzi, że nie taki "diabeł" straszny... Gratulacje, obiecujące początki U mnie w mieście latem był jarmark wyrobów regionalnych: różne sery, wędliny, pieczenie. Zapowiadano początek degustacji na 13.00, kręciłam się wokół już od 12.30 (byłam z kumpelą i jej rocznym synkiem), a jak przyszło co do czego - obczęstowali przed tą nieszczęsną 13. i na nic się nie załapałam |
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie przepiękne te nowe meteoryty. Uhh. Będę się musiała bardzo pilnować.
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Kobitki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

a te próbki to są w woreczkach strunowych bo nie doczytałam
jak trochę po zużywam cieni to sobie parę zamówię, albo małe odsypki maca, bo wolę mieć więcej kolorków, ale mniejsze objętości
a ten żel to wisz
zakupy usprawiedliwione bo żel i balsam ujędrniający są na wykończeniu
tak to jest jak człowiek nie kupował cały miesiąc

Znów mam w łebku chaos i nie wiem, które fajniejsze 

a reszte sprzedałą albo wymieniła

, ale moze i dobrze bo mam juz niebieski i zielony, mialam rózowy ale wywalilam do smieci, bo oczy po nim wygladaly jakby byly zalzawione lub chore a nie pomalowane.