|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3212 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
w końcu w domu
Testy poszły szybko,bez łez i marudzenia-synek uczulony na żyto,kurz,roztocza i ....kocia sierśc
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3213 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oprócz zyta i kilka lat mieszkałam w pustych 4 ścianach-lekarka kazała wszystko usunąć-firanki, zasłony, dywan,narzuty, pluszaki...
|
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moniu z moich doświadczeń obuwniczych wynika, że rzadko trafiam na wygodne buty na obcasach (takie do biegania i gonienia tramwaju/busa) i nawet nie ma reguły, że droższe to wygodniejsze. Nie mam niestety sposobu na 100% pewność, że dany but będzie wygodny. Wiem jedno, jeżeli zrobię w nich kilka kroków i coś mi w nich przeszkadza, to od razu daję sobie spokój. A ja podziwiam dziewczyny na wysokich obcasach potrafiące w nich chodzić po oblodzonym chodniku .
|
|
|
|
|
#3215 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Minus najtrudniej będzie z unikaniem kurzu i roztoczy. Dobrze, że jeszcze mały, więc nie musi chodzić do biblioteki i czytać zakurzone knigi
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
albo do zamrazalnika na pare godz bede je wkładac co jakiś czas.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3220 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
no łózko mogło zostać
Cytat:
naprawde teraz alergia to nie problem, dawniej to była massakra- pierwsze leki miałam przemycane na sztuki z Austrii-zawiniete w knajpianą serwetkę- teraz pełno tego na każdym rogu i za bezcen danaido! strata była mała bo wtedy pluszaki były luksusem i w wieku 7 lat miałam 1- słownie jednego pluszaka-został ze mną, miałam jeszcze ze 2 miski po wczesniejszych pokoleniach, które poszły do eksmisji Cytat:
, nawet przy braku alergi na pierze należy sie pozbyć bo dziecko może sie czulić (dorosły człowiek też)
|
|
|
#3221 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny wy tak o uczuleniach, u mnie już grzejniki parę dni ciepłe i tak tragicznie swędzi mnie skóra, czy to mozliwe że się tak wysusza, nic nie pomaga, ani balsam, ani oliwka, już nie wiem co mam robić
![]() Drapię się jakbym pchły miała |
|
|
|
#3222 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pierza nie mam
![]() a tabletki te co bierze to jednak pomagają.Zresztą mam nadzieje,że z tego wyrośnie.
|
|
|
#3223 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do wyrastania z alergi- z tej wyrośnie, a bedzie miał inną na co innego i z innymi objawami- pewnie lżejszymi. Niestety z aletgi nie da sie całkiem wyrosnąć- choroby alergiczne powodują trwałe zmiany w błonie śluzowej nosa i zatok, co bywa bardzo uciążliwe
|
|
|
#3224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie, że mała strata, tylko pomyślałam sobie, że mogło być Ci trochę smutno zasypiać bez przytulaka.
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swedza mnie rece, usta i twarz pieka, pamietam to z zeszlej zimy, chyba warto zainwestowac w nawilzacz powietrza
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Wita was wolny Madzik
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3227 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, zapomniałam, że miałam kupić piwo. Ale dziś jeszcze miałam "zadaniowy" wycisk w pracy i dochodzę dopiero do siebie
Fajny artykuł znalazłam http://portalwiedzy.onet.pl/132102,1...ria_media.html
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-05 o 21:18 |
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli będzie opijanie wolności
Kurczę, te alergie teraz to koszmar skąd to cholerstwo się bierze
|
#3231 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
I co? Zostaniesz zapaloną (napaloną) działkowiczką? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moje dziecko ma podobny zestaw alergii: kurz, roztocza - tak samo; z pokarmowych kakao i jaja kurze - też do uniknięcia przy odrobinie starań; oraz u nas pies, nie kot - w domu nie ma żadnego z powyższych. Po rozpoznaniu alergenów i dobraniu leków jest o niebo lepiej. U Was tez będzie. Brawo. No to impreza! Impreza?
|
|
#3232 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, masz rację - ja i działka to idiotyczne połączenie. Ależ oczywiście - jeszcze 12 dni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyleciała część zamówionych kamyków i zabrałam się za kolczyki. Na razie 3 pary. Proste, ale takie lubię ![]() Edit: dopiero na zdjęciu widzę,że mam brudny wazon
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Madziczko co zostałaś zwrócona wolności witaj!!!
Cytat:
Czy ktoś zna jakieś dobre filmy o Afryce? Widziałam już: Ostatniego króla Szkocji (najlepszy!), Goodbye Bafana, Podać rękę diabłu, Krwawy diament, Tłumaczkę i czuję niedosyt ![]() Edit: Dopisuję do listy te, które niechcący przeoczyłam: Pożegnanie z Afryką, Wierny ogrodnik
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-10-06 o 20:06 |
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżuuuu, Vesenko te kolczyki są śliczne
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Przyszłość wygląda optymistycznie ![]() Batmany są nawet w przyzwoitej scenie na All. Trzeba się będzie zaopatrzyć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-05 o 21:57 |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko, ale piękneee
Ja już spadam do łóżka i mówię dobranoc. Zdecydowanie nie nadaję się do siedzenia po nocach
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
Kolorowych snów |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

.

). Mam jednak plan aby się do nich przyzwyczaić i podwyższać poprzeczkę

swedza mnie rece, usta i twarz pieka, pamietam to z zeszlej zimy, chyba warto zainwestowac w nawilzacz powietrza 
skąd to cholerstwo się bierze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)