Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-05, 12:17   #4681
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Wygrzebałam info o polskim sklepie sprzedającym m.in. miki www.kolorowka.com

Mają piękne fiolety:
http://www.kolorowka.com/files/patagonianpurple.jpg
http://www.kolorowka.com/files/ametyst.jpg
http://www.kolorowka.com/files/pearlviolet.jpg
i ten błekit tez mi się podoba: http://www.kolorowka.com/files/balladblue.jpg

Sporo innych kolorów też

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-05 o 12:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 13:15   #4682
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja też, chociaż czuję że będe musiała trochę powalczyć zeby mu się przewartościowało parę rzeczy w głowie

To ja pisałam o palmolivkach
w łeb go

miałam dziś kupić, a tu przyszła carrefourowa gazetka i od środy żele Palmolive będą za 7.35 i przy zakupie 2 żeli drugi -50%
ta linia Fruit Essentials to limitowanka? (powiedzcie, że nie )

Ice, zdrowiej szybko
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 14:13   #4683
bossy
Zakorzenienie

Eh te Apteki zdrowie zawsze muszą super promocje zrobic
płyn micelarny avene 400ml - 35,99złotych - Zadzwoniłam, żeby się upewnic, czy to na pewno 400ml za te 36 złotych. Przeciez 200 kosztuje ponad 50. i tak, to 400. jest duża butla. mają 9 sztuk w tej aptece obok mnie. zarezerwowałam sobie 2 jest tych aptek u mnie jeszcze kilka, 2 lub 3, więc jak będziecie chcialy to dajcie szybko znac
żel do mycia twarzy cleanance - 29,99złotych
żel oczyszczający galenica 400ml - 59,99złotych
krem nawilżający dermedic - 19.99złotych

i wiele innych a miałam już nic nie kupować...ale micel avene taka pojemność za takie grosze..

przejżyjcie sobie gazetkę. jak coś będziecie chcialy, jakies wieksze zakupy i wam się opłaca to dajcie znac, kupie wam i wyslem

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-10-05 o 14:16
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 14:16   #4684
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

miałam dziś kupić, a tu przyszła carrefourowa gazetka i od środy żele Palmolive będą za 7.35 i przy zakupie 2 żeli drugi -50%
O, dzięki za info

A ja już nie wytrzymuję w domu... i muszę pić obrzydliwy syrop na kaszel
Stary 2009-10-05, 14:26   #4685
emememsik
po prostu Em :)

bossy, ja się czaję na Cleanance. No ale to tylko jakby któraś Krakowianka też zamawiała, bo z przesyłką i tak wyjdzie tyle co w Eskulapie.
Stary 2009-10-05, 14:30   #4686
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
bossy, ja się czaję na Cleanance. No ale to tylko jakby któraś Krakowianka też zamawiała, bo z przesyłką i tak wyjdzie tyle co w Eskulapie.
Ok to w razie czego piszta ja się zastanawiam nad cleanance a tym żelem z galenica. cleanance ma 200ml a galenic 400....zaczelam kwasy teraz wiec w sumie przyda się coś antybakteryjnego

.supergirls just fly.
Stary 2009-10-05, 14:40   #4687
emememsik

Aa, zapomniałam napisać, że dorwałam dziś limotwankę Essence! Efekty tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2415
Bardzo mi się podoba.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 16:10   #4688
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Aa, zapomniałam napisać, że dorwałam dziś limotwankę Essence! Efekty tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2415
Bardzo mi się podoba.
Ładnie się prezentują te cienie i lakiery A miałam dziś iść do Solvaya....
Stary 2009-10-05, 16:52   #4689
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Dobry

zrobiłam sobię dziś dzień wolny i planuje siedzieć w domu i się kurować; gardło nadal odmawia mi posłuszeństwa....
od rana wysprzatałam mieszkanie, zrobiłam pranie i teraz leżę pod kocem i zamierzam nadrabiać zaległości w moich ulubionych serialach

a, zrobiłam sobię też listę zakupów kosmetycznych na ten tydzień potrzebuję : kremu na noc, szamponu, kulki rexony, pianki do włosów, dwóch żeli pod prysznic i jakiegoś ujędrniacza antycellulitowego.
Ale ci dobrze, też bym chciała tak sobie pourlopować, niestety nie mam takiej możliwości.

A dziś miałam w pracy taki zapieprz i wyszły na jaw takie sprawy że chyba nas rozszarpią ...
Boję się myśleć co będzie ....

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Oj ja tez zaczynam cierpieć z powodu jesieni. Dopadło mnie lekkie przeziębienie, na noc wypiłam Fervex i obudziłam się z kołataniem serca. Pozostało mi kurowanie się witaminą C i gorącą herbatą, bo boję się połknąc choćby aspirynę, tym bardziej że jestem na antybiotykach z innego powodu.

I też potrzebuję czegoś na cellulit, bo dorobiłam się tego paskudztwa w trakcie nabierania wagi.
Bidulko kuruj się, może herbatka malinowa pomoże albo mleko z miodem i z czosnkiem ? [świństwo takie ale ponoć stawia na nogi ]
Mnie też dopadł, od dziś zaczynam smarowanie Eveliną, zaniedbałam się

Kupiłam też pokrzywę i będę sobie pić w pracy.

Cytat:
Bardzo mi się podoba.
Bardzo ładne lakiery

A ja czekam na moje sweterki i nadal nie ma
A już miałam nadzieję że jak wrócę z pracy to będzie czekała na mnie paczusia
Stary 2009-10-05, 17:55   #4690
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A dziś miałam w pracy taki zapieprz i wyszły na jaw takie sprawy że chyba nas rozszarpią ...
Boję się myśleć co będzie ....
Vibesko, nie martw się Może nie będzie tak źle.
Mnie jutro czeka dużo pracy a najbardziej wkurza mnie to, że nie mogłam dziś nic zrobić, bo jestem uzależniona od trenera, który nie przesłał mi informacji, o które prosiłam. Mam nadzieję, że jutro będę je mieć na mailu, bo inaczej będzie kiepsko Niecierpię, gdy nie mogę nic zrobić, bo jestem uzależniona od kogoś innego.

Byłam z tatą w sklepie, kupiłam sobie odżywkę Dove Damage Therapy. Chyba nie miałam nigdy nic z włosowej pielęgnacji Dove, ciekawa jestem zatem jak się ten kosmetyk sprawdzi, bo dziś mam zamiar przetestować

Myślę jeszcze nad zamówieniem z Avonu i chyba ostatecznie wezmę tylko szampon AT nawilżający i składaną szczotkę do włosów. Będzie idealna do torebki
Stary 2009-10-05, 18:02   #4691
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Eh te Apteki zdrowie zawsze muszą super promocje zrobic
płyn micelarny avene 400ml - 35,99złotych - Zadzwoniłam, żeby się upewnic, czy to na pewno 400ml za te 36 złotych. Przeciez 200 kosztuje ponad 50. i tak, to 400. jest duża butla. mają 9 sztuk w tej aptece obok mnie. zarezerwowałam sobie 2 jest tych aptek u mnie jeszcze kilka, 2 lub 3, więc jak będziecie chcialy to dajcie szybko znac
żel do mycia twarzy cleanance - 29,99złotych
żel oczyszczający galenica 400ml - 59,99złotych
krem nawilżający dermedic - 19.99złotych

i wiele innych a miałam już nic nie kupować...ale micel avene taka pojemność za takie grosze..

przejżyjcie sobie gazetkę. jak coś będziecie chcialy, jakies wieksze zakupy i wam się opłaca to dajcie znac, kupie wam i wyslem
Eh Bosiak, kusicielu jeden... Jakbym tylko mogła wygospodarować trochę wolnych środków na zapasy, to już bym pisała PW do Ciebie. Chociaż w sumie 1 micel i 1 żel to nie taki majątek... Ile trwa ta promocja?

Hosenko kiedyś prosiłaś, żeby dać znać, jak będę się pozbywać czwórki Clinique, w której mam dwójkę Blackberry Frost. I właśnie zaczynam się nad tym zastanawiać, więc daję znać, że niedługo to może nastąpić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:05   #4692
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podoba.
Cienie i lakiery wyglądają super chyba muszę się im bliżej przyjrzeć!

Cytat:
Ale ci dobrze, też bym chciała tak sobie pourlopować, niestety nie mam takiej możliwości.
Nie lubię gdy taki 'urlop' mam narzucony odgórnie. Wolę poleniuchować gdy sama czuję taką potrzebę; więc dzisiejsze siedzenie w domu z powodu choroby jest dla mnie męczące.
Ale nie będę narzekać
Stary 2009-10-05, 18:14   #4693
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Czeeść.
Cytat:
Moja znajoma schudła po TurboSlim Drinku i chciała podtrzymać efekt biorąc tabletki z tej linii- i przypłaciła to takim jojo że wróciła do poprzedniej wagi
To może i dobrze, że zrezygnowałam całkiem z suplementów. Teraz po prostu ograniczyłam jedzenie i dużo się ruszam, a waga spada.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Krem intensywnie nawilżający z SPF20. To już drugie opakowanie pod rząd Bardzo mi się spodobał, poza tym nie chciałam decydować się na coś niesprawdzonego przy mojej ostatnio kapryśnej skórze
Miałam kiedyś ten krem, chyba nawet 2 albo 3 razy i bardzo go polubiłam. Świetnie się u mnie sprawdza wiosną i latem.
Cytat:
fuksja,

Skład kokosowego kremu Bielendy: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl, Stearate, Cetearyl Olivate, Sorbian Olivate, Propylene Glycol, Glycerin Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glycereth-26, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Urea, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Xanthan Gum, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Trideceth-6, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum (Fragrance), Lilial Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Dziękuję Ci bardzo.
Fakt, że dopiero przed chwilą odczytałam Twoją wiadomość, a po zajęciach kupiłam ten zestaw 2 w cenie 1, ale mimo wszystko dziękuję że pamiętałaś.
Cytat:
Bardzo mi się podoba.
Byłam dziś zobaczyć tą limitowankę i kupiłam jedynie krem do rąk oraz lakier Iced Chai Latte, chyba nawet go masz. Brązer jednak mi się nie spodobał, a nad cieniami jeszcze się zastanowię bo muszę sprawdzić czy nie dublują mi się kolory.

Dziewczyny, mam już za sobą projekt i prowadzenie zajęć. Byłam mega zestresowana, już praktycznie od piątku byłam kłębkiem nerwów, a tu poszło całkiem nieźle. Oceny jeszcze nie znam, ale mój ćwiczeniowiec pochwalił mnie przy całej grupie i dodał, że ma nadzieję, że reszta projektów będzie podobna do mojego.

W nagrodę poszłam na kosmetyczne zakupy i kupiłam krem do rąk Essence, lakier Ices Chai Latte, 2x krem kokosowy Bielendy (dziś pierwsze testowanie) i madło do ciała karmel i cynamon Farmony. Wiem, że jestem na odwyku i muszę ograniczać zakupy, ale kremy były w promocji, masło też (za 10.99zł), a Essence tanie jak barszcz.

A wczoraj widziałam się z TŻem..
No, szczęśliwa jestem.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 18:25   #4694
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Eh Bosiak, kusicielu jeden... Jakbym tylko mogła wygospodarować trochę wolnych środków na zapasy, to już bym pisała PW do Ciebie. Chociaż w sumie 1 micel i 1 żel to nie taki majątek... Ile trwa ta promocja?
Promocja na cały październik, tylko kwestia czy zostaną. Ponoć apteki dostały po kilka sztuk. W tej obok mnie zostało 7. Ja wzięłam 2 sztuki. A później to bym podzwoniła i się pytała ewentualnie

.supergirls just fly.
Stary 2009-10-05, 18:48   #4695
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Vibesko, nie martw się Może nie będzie tak źle.

Myślę jeszcze nad zamówieniem z Avonu i chyba ostatecznie wezmę tylko szampon AT nawilżający i składaną szczotkę do włosów. Będzie idealna do torebki
[/COLOR]

Broń Cię Panie Boże przed tą szczotką, u mnie w pracy w pięć dziewczyn kupiłyśmy je za jednym zamówieniem i poszły wszystkie, w tydzień się łamią, naprawdę nie warto
Stary 2009-10-05, 19:32   #4696
loverynka
Zakorzenienie

Ale mi się limitowanka gwiazdkowa Guerlain podoba. O matko. Ale nie mogę, nie mogę jej kupić.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 19:53   #4697
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
No i dobrze. Ja w zeszłym roku 3 miesiące przestawiałam się z popołudniowego jedzenia na ranne. Nie jest tak łatwo zmienić nawyki Ale dasz radę
"dam radę"- wysprejuję to sobie farbą z tyłu szafy, który to teraz mam na oku jak podnosze się z łóżka
Cytat:
rzyrafko, zdradź co to za miejsce.
Bardzo chętnie się z Tobą spotkam, nawet jak najszybciej, ale chyba będzie jednak lepiej jeśli odłożymy to na trochę, bo aktualnie jestem w lekkiej rozsypce i chyba najpierw muszę się trochę pozbierać zanim wyjdę do ludzi. Ale nawet się cieszę, że studia się zaczynają, nie ma nic gorszego niż dołowanie się w domu. Jak będę gotowa na spotkanie przy kawce to dam znać.
Ok
Cytat:
I też potrzebuję czegoś na cellulit, bo dorobiłam się tego paskudztwa w trakcie nabierania wagi.
Wróć do ćwiczeń nawet rafał mi przed wakacjami zwrócił uwagę, z ejestem "gładsza" kiedy mi to nawet do głowy nie przyszło ze można się tego cholerstwa chociaż częściowo pozbyć No ale wtedy ćwiczyłam i na rowerze jeździłam prawie codziennie
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wygrzebałam info o polskim sklepie sprzedającym m.in. miki www.kolorowka.com
Sporo innych kolorów też
I po co to i po co to i po co to

Cytat:
w łeb go

ano w łeb, dzisiaj si enie popisał i też mnei zdenerwował

i to też po co i po co, ja nie mogę nawet pół żelaaaa
nie wiem czy to limitka
Cytat:
Bardzo mi się podoba.
Wow, ja myślałam ze to zupełnie inna limitowanka się pojawiła, zostanie mi coś jak jutro pojadę koło południa? Lakiery kryją ładnie? i czy ten brązer jest bardzo błyszczący czy jednak prócz rozświetlenia także brazowi coś?
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Ale mi się limitowanka gwiazdkowa Guerlain podoba. O matko. Ale nie mogę, nie mogę jej kupić.
JEsli Cię to pocieszy to ja też nie mogę

Spędziłam dziś dzień jako szofer- rano babcia po lekarzach a po południu koleżanka z gratami do nowej pracy- ale było bardzo miło
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:00   #4698
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wreszcie wyregulowałam sobie brwi, dobrze, że mam długą prostą grzywkę, która mi zakrywała te krótkie włoski. Do tego pomalowałam pazurki nowym lakierem Essence, a zaraz idę się smarować masłem Farmony - jak ono pachnieee

Coraz bardziej mi się podoba ta limitowanka Essence.
A miałam zrobić odwyk.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:16   #4699
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Wreszcie wyregulowałam sobie brwi, dobrze, że mam długą prostą grzywkę, która mi zakrywała te krótkie włoski. Do tego pomalowałam pazurki nowym lakierem Essence, a zaraz idę się smarować masłem Farmony - jak ono pachnieee

Coraz bardziej mi się podoba ta limitowanka Essence.
A miałam zrobić odwyk.
I jak ten lakier- przejrzysty czy całkiem kryjący?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:23   #4700
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Aaale super wiadomość
No to oba nowe żele będą moje
Stwierdzam, że jednak Palmolive to moi faworyci, uwielbiam zwłaszcza te z serii Aroma Therapy

Sprzątałam cały dzień, na jutro zaplanowałam porządki w szafach i w łazience- zabieram zimowe rzeczy i resztę kosmetyków.

A teraz jakiś taki melancholijny nastrój mnie ogarnął
Zabrałam same podstawowe kosmetyki, więc nawet nie bardzo jak mam sobie poprawić nastrój, ale chyba zrobię porządny peeling i wykorzystam resztkę ukochanej Lirenki pomarańczowej a potem zabalsamuję się brązującym Lorealem, bo nie wypada świecić taką bladością na weselu

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 21:54   #4701
emememsik

Dzięki, dziewczyny. Bardzo mi podpasowała ta limitowanka.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Byłam z tatą w sklepie, kupiłam sobie odżywkę Dove Damage Therapy. Chyba nie miałam nigdy nic z włosowej pielęgnacji Dove, ciekawa jestem zatem jak się ten kosmetyk sprawdzi, bo dziś mam zamiar przetestować
A kupiłaś w końcu ten spray chroniący przed gorącym powietrzem?

Cytat:
Wow, ja myślałam ze to zupełnie inna limitowanka się pojawiła, zostanie mi coś jak jutro pojadę koło południa? Lakiery kryją ładnie? i czy ten brązer jest bardzo błyszczący czy jednak prócz rozświetlenia także brazowi coś?
Niestety nic jeszcze nie testowałam na sobie. Ale postaram się zrobić to jutro.

fuksja, bardzo się cieszę, że układa Ci się na uczelni i z TŻ.

Ja właśnie wróciłam do domu bogatsza o bukiet róż. Są piękne, cały czas się w nie wwąchuję .
Ale tak poza tym czuję się beznadziejnie, nie wiem co mi się dzieje, jestem fizycznie niezdolna do niczego, a do tego dochodzą koszmarne huśtawki nastroju.
Stary 2009-10-05, 22:17   #4702
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

i to też po co i po co, ja nie mogę nawet pół żelaaaa
trening silnej woli

zauważyłam przed chwilą, że moje włosy nadal pachną czekoladowanilią od wczoraj, z okazji dnia lenia dziś ich nie myłam jestem zaskoczona, myślałam że ta woda nie jest taka trwała, normalnie nie czuję jej na skórze po całym dniu
Stary 2009-10-06, 05:47   #4703
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witam z rańc, mroźnego brrrr
U mnie szaro i buro. Za moment jadę do pracy.
I mdle się, żeby ten dzień był w miarę spokojny ...

Miłego dnia wszystkim.
Stary 2009-10-06, 06:48   #4704
isa666
Zakorzenienie

Boże, co za dzień - pogoda do , bo leje; maila, na którego czekałam nie dostałam i jestem z pracą w lesie w związku z tym. Nie wiem co mam teraz zrobić, no po prostu pięknie

Cytat:

Broń Cię Panie Boże przed tą szczotką, u mnie w pracy w pięć dziewczyn kupiłyśmy je za jednym zamówieniem i poszły wszystkie, w tydzień się łamią, naprawdę nie warto
O kurczę a ja już zamówiłam Moja konsultantka ma tą szczotkę i polecała mi ją kiedyś.

Cytat:
A kupiłaś w końcu ten spray chroniący przed gorącym powietrzem?
Ten pomarańczowy? Taaaak, już dawno go mam, nawet go zrecenzowałam na KWC, bo została mi resztka i nie wiem czy ją zużyję w ogóle. Teraz mało suszę włosy, bo chodzę spać z lekko wilgotnymi - tzn. podsuszam je, ale chłodnym nawiewem.

Aha, użyłam wczoraj tej granatowej odżywki Dove. Muszę przyznać, że bałam się czy nie wstanę rano z przetłuszczonymi włosami a tymczasem okazało się, że nic takiego nie ma. Włosy są lekkie, puszyste i poobserwuję czy w ciągu dnia zaczną się szybciej przetłuszczać czy nie.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-10-06 o 06:50
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 06:57   #4705
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa, może te nasze szczoty były jakieś pechowe, może jakaś wadliwa seria ??

A ja po odżywce loreala z cementem mam taaakie piękne włoski
Chlup! poszła szklanka pokrzywy, dobre to
Stary 2009-10-06, 09:12   #4706
karolina1985
Zakorzenienie

Jaki deszcz?U mnie piękne słońce

Wyspałam się, zaraz się zabieram do przeglądu szaf i szafek, ale najpierw śniadanko
Znalazłam wczoraj zagubioną maskę aromatyczną Nuxe i przypomniałam sobie jak ją lubiłam

Miłego dnia Dziewczyny

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:20   #4707
ewwwa
Zakorzenienie

Czesc moge sie do Was przyłączyc? zawsze mialam sklonnosci do zakupoholozimu ale teraz mi sie to nasiliło ilosc chociazby balsamow do ciala w łazience zaczyna mnie przytłaczać moja zmora jest przede wszytskim uzywanie nowych opakowan nie konczac poprzednich przez to pietrza sie one na polkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 09:41   #4708
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jaki deszcz?U mnie piękne słońce
U mnie też
To się doskonale składa bo ja całe popoludnie muszę spędzic poza domem.

A teraz oddaję się pasjonującemu zajęciu wycinania pojedyńczych rozdwojonych końcówek włosów
Stary 2009-10-06, 10:11   #4709
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A ja czekam na moje sweterki i nadal nie ma
A już miałam nadzieję że jak wrócę z pracy to będzie czekała na mnie paczusia
Oj, to coś długo idą te sweterki
MagJa skutecznie mnie skusiła jeszcze tymi: http://www.allegro.pl/item756575127_...c_bawelna.html
chcę wziać czarny i fioletowy.
A z tych: http://www.allegro.pl/item753945699_...ke_m_l_xl.html chcę jeszcze czerwony - niby narzekałam że szerokie, ale spodobały mi się Zwłaszcza to, że mają długie rękawy, a nie kończace się przed nadgarstkiem
Wczoraj ubrałam sobie czearny i na to czerwony (kolor ma bardzo podobny do ciemnoczerwonego matowego lakieru Bell Glam Wear ): http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html - bardzo fajnie i wygodnie się czułam, było mi ciepło (miałam jeszcze cienki płaszczyk).

Cytat:
Hosenko kiedyś prosiłaś, żeby dać znać, jak będę się pozbywać czwórki Clinique, w której mam dwójkę Blackberry Frost. I właśnie zaczynam się nad tym zastanawiać, więc daję znać, że niedługo to może nastąpić.
Dzięki za informację
A jakie są pozostałe 2 cienie bo nie pamiętam

Cytat:
I po co to i po co to i po co to
No właśnie sama nie wiem po co

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 11:46   #4710
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, może te nasze szczoty były jakieś pechowe, może jakaś wadliwa seria ??
No ciekawa jestem jaka będzie ta moja. Oby nie była wadliwa.

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Czesc moge sie do Was przyłączyc? zawsze mialam sklonnosci do zakupoholozimu ale teraz mi sie to nasiliło ilosc chociazby balsamow do ciala w łazience zaczyna mnie przytłaczać moja zmora jest przede wszytskim uzywanie nowych opakowan nie konczac poprzednich przez to pietrza sie one na polkach
Witam

Ale mnie coś dzisiaj kręci w nosie, kicham, prycham i w ogóle. Ech

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości