|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3242 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
vesenko- do tych 2 kolczyków sama robiłaśbigla, zy jakośto nawlekłaś na gotowe rybki?
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Extra!
I do tego masz miesiąc wolnego Madzik korzystaj
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzam korzystać
Tym bardziej, że potem czeka mnie baaaardzo wczesne wstawanie![]() W środę jadę do fryzjera zamaskować moje conajmniej chyba 4 cm. odrosty - bo przez 3 miesiące nie miałam kiedy pójść. Wpadnę też do nowej galerii handlowej i obwącham się w perfumeriacj jak dzika świnka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-05 o 22:27 |
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie, najmilej było gdy całą ekipą znosiliśmy najcięższe sprzęty.
![]() A dziś to tak leczniczo w sumie, bo grzane piwo z miodem, imbirem, goździkami i cynamonem spożywam. Na razie litr nagotowałam, ale mam jeszcze 3 lechy w lodowce. Cytat:
I gratuluję nowej pracy. Myślę że będę, odpadła największa przeszkoda. No dopóki mnie szef nie złapie ![]() Za szydełkowaniem już tęsknię, przez rękę mi się otwarcie sezonu opóźniło. Ale ta sobota to dalej aktualna? Bo mi sie klarują właśnie możliwości ...
|
|
#3246 | |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę się cieszę Madzik, ze tak płynnie przeskoczysz z jednej pracy do drugiej
Wczesne wstawanie to zło! Ale za to jaki jest długi dzień! A to ogromna zaleta .---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() Zazdroszczę umiejętności szydełkowania. |
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny Betty, gratuluję ekspresowej przeprowadzki - heroska z ciebie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, powodzenia życzę na nowej drodze życia
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:10 ---------- Ciasteczka upiekłam Człek się napracuje, a wszyscy śpią![]()
|
|
|
#3250 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jedno ładne, jedno brzydkie a jedno jakbym już gdzieś widziała
|
|
|
#3251 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
W każdym razie... Spróbuj traktowac to jak komplementy. To najlepsze wyjście. Cytat:
Ja upiekłam Czarnego Afgana i jestem z siebie cholerniebardzo niezadowolona. W desperacji dodałam tło muzyczne, żeby nie wyszło tak blado i i tak jest śle. Leję tu po nogach z zachwytu, a opisać nie potrafię. Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-06 o 00:59 |
|||
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
To NIEMOŻLIWE
|
|
|
#3253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ziemniak to warzywo Bogów "Pożegnanie z Afryką" chyba już widziałaś? No i jest jeszcze "Monster" z Charlize Theron, ale to chyba nie stricte o Afryce ![]() 3:15? ![]() --- Kończę właśnie puszkę zagęszczonego mleka
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Rozeznanie
|
własnie doczytałam na blogu Sabbath, że wygrałam w losowaniu próbki Voluspy- nawet nie wiecie jak się cieszę(parę ich zapachów było na mojej liście koniecznie do poznania) i muszę gdziesz dac upust emocjom
![]() > tralalala
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bez przesady ![]() Cytat:
![]() WYGOŃCIE MNIE SPAĆ!
||
|
|
|
#3256 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale od czwartej wzwyż wstawanie to pestka Cytat:
--- Niedobrze mi... Obym nie musiał użyć wiadomej emotki...
|
||
|
|
|
#3257 |
|
BAN stały
|
Nie nadążam za Wami. Zupełnie inne sprawy mnie ostatnio zajmują i w sumie dalej nie wiem, czy to dobrze. ![]() Wstałam dziś o 6:15, żeby zdążyć na zajęcia na 8:00. W metrze stałam przez całą drogę (choć wsiadam na pierwszej stacji). 7:55 - przekraczam progi szkoły i dowiaduję się, że pierwszych zajęć nie ma. Po nich mam 2-godzinne okienko, więc zaczynałabym o 11.15 A więc straciłam jakieś 3 godziny snu Wróciłam do domu na półtorej godziny ![]() Można na to też spojrzeć inaczej - zyskałam półtorej godziny na herbatkę i nadrabianie SB
|
|
|
|
#3258 | |||
|
Zadomowienie
|
Dobrze prawisz
. Aaaa... i zapomniałam dodać: też uwielbiam sałatę śledziową. Pamiętam, że o tym pisałeś![]() Cytat:
![]() Monstera nie widziałam, więc obadam. Dziękuję ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() Smakowite
|
|||
|
|
|
#3259 | |||
|
Wiedźma
|
A ja już myślałam, że kabaczek.
![]() Cytat:
Jeszcze "Hotel Rwanda" przyszedł mi do głowy na szybko. Cytat:
![]() Cytat:
Emotki to jeszcze pikuś... ![]() Po tej diecie, którą nam ostatnio Madzik zafundowała, człowiek przełknie wszystko. Ale przyznaję, niektóre ciacha przełyka chętniej, niż inne.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-06 o 10:28 |
|||
|
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
To ja jeszcze dodam "Wiernego ogrodnika"
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już zaczynam mieć lekką tremę przed jutrzejszą wystawą. Zapowiedziały się m. in. dwie osoby, od których może zależeć moja malarsko- sprzedażna przyszłość. Wczoraj siedziałam do trzeciej, żeby skończyć obraz z kategorii drzewnej, ale teraz widzę, że myślałam, że mi lepiej poszło- czyli pewnie na wystawie go nie będzie (chyba, że dziś w nocy cd.?).
W sumie, kiedy obrazy wreszcie wiszą i nie ma nic do poprawienia, już się wtedy nie stresuję. Najgorsze jest właśnie montowanie tego wszystkiego- dobrze, że Wojtek (mąż) mi pomaga, a synek (Gucio) nie przeszkadza, on zresztą jest moim asystentem- patrzy jak zaczarowany, kiedy maluję, a przy szybkich ruchach pędzla nie tyle się śmieje, co rechoce pokazując cztery zęby Zresztą mimo całego wysiłku, pokaleczonych dłoni i przebitych zszywkami palców w gruncie rzeczy podoba mi się to całe zamieszanie. Właśnie wymyśliłam, że na obr. drzewnym będą dzięcioły No i bardzo przyjemnie pracuje się w Bois Oriental- już nie pamiętam, żeby jakiś zapach mnie zauroczył na tak długo, że by go nosić trzeci dzień. Rachelo Mam też taki nieskończony pejzażyk, wystarczy walnąć na nim krowę n- cz- b(nizinna czarno biała w przeciwieństwie do n-c-b nizinnej czerwono białej) i pójdzie na wystawę. Czy nie przynudzam za bardzo (i na dodatek specjalistycznie?):confus ed: |
|
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo miło się czyta, nie przynudzasz
, ja w słowo pisane za każdym razem tak się wczuwam, jakbym tam była / robiła, nawet stresa poczułam , przypomniały mi się stersy przed ważnymi egzaminami, a nawet przed wizytą u dentysty (gdy siedzę w fotelu też mi już wszystko jedno )---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- A gdy czytam o roześmianych dzieciach, to od razu przypomina mi się zdjęcie Bertiego z książeczki w CD "Aerial" KB i dźwięki jak żywe ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Trzymam kciuki za powodzenie wernisażu
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
będzie
mam wiele typów, ale większości nie będzie marzę o Space Monkey alive i jeszcze Protect me from what I want w wersji francuskiej ech, długo by wyliczać ![]() Cytat:
i tu należą się podziękowania matce chrzestnej mojego nowego nałogu - melk zanim mnie wtajemniczyła, Placebo było tylko jednym z wielu fajnych zespołów a teraz to już inna inszość
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie przynudzasz justynoneyman,cieplutko zrobiło się w barze i klimatycznie..tylko nie pomyl gdzie ma siedzieć jakie zwierzątko
ja nawet nie wiem jak wygląda z bliska dzięcioł |
|
|
|
#3265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zaczęłam robić biżu właśnie dlatego,że w sklepie zazwyczaj nic mi się nie podoba, a jak się coś spodoba, to jak zobaczę cenę to mi to brzydnie w oczach ![]() gięłam, bo nie znalazłam sposobu jak coś nawlec na gotowe rybki. |
||
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, powodzenia
|
|
|
|
#3267 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Justyna - powodzenia
![]() W barze słaby ruch - a dla mnie to niezwyczajne siedzieć w domu o tej porze, niestety spacerki odpadają, dopiero jak mąż wróci to gdzieś sie ruszę. W ramach atrakcji zrobiłam z Julką budyń o smaku krówki ![]() pyszny jest - zapraszam. Kurcze, jakbym chciała mieć wolny zawód - etat mnie nurzy a i dziecko matkę mało co widzi.
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Dopadła mnie dziś migrena, aż mnie mdli z bólu
I jeszcze musiałam jechać w tę ohydną pogodę do PUP.Mój kocurek zaczyna "ćwiczyć" miłosne chwyty na mojej młodszej kocicy. Dobrze, że dostaje pigułki A mały pojedzie chyba niedługo na kastrację - będzie z niego prawdziwy kocur - bez ogona i przyrodzenia
|
|
|
#3269 | |
|
Zadomowienie
|
Justyno powodzenia!
I trzymam a właściwie to nie muszę ich trzymać, bo jesteś świetna i Twoje obrazy są świetne. Zobaczysz, ze zostanie to docenioneTak, jak piszesz najbardziej stresujące chwile są jeszcze przed Tobą, więc kiedy już zawisną na ścianach galerii wszystkie Twoje prace, to nie zapominaj o tym, by roztaczać aurę absolutnej pewności, że jesteś genialna (o czym jestem przekonana). Oczywiście nie mam na myśli zadufania w sobie, jedynie pewność siebie, więc nie okazywanie zdenerwowania . Z moich obserwacji wynika, że taka taktyka przynosi zamierzony efekt . O zapomniałam o tym filmie. Jeszcze go nie widziałam, choć tytuł znam. Dziękuję Escritoro dziękuję Wiernego widziałam. Świetny film! Muszę przeczytać książkę! Dziękuję za dotychczasowe tropy i proszę o następne Jakby jeszcze coś się Wam przypomniało to bardzo proszę o wpisywanie tytułów ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie największym minusem jest to, że moja praca właściwie nie ma końca, wiecznie pracuję i nie mam takiego poczucia, że zamykam drzwi od firmy i wychodzę do domu mając od tego momentu tzw. czas wolny (to, co się z nim robi, to już inna sprawa ).No i jeszcze kwestia samodyscypliny, by nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę i nie musieć pracować przez kilka tygodni po 18-20 h na dobę.
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak jak piszesz - Dla każdego jego raj - każdy sam podskórnie wie, co mu bardziej leży. Co do mnie - po wszelkich przygodach i eksperymentach przekonałam się, że jestem stworzona do uporządkowanych godzin pracy o stałej porze ![]() Rozważałam kiedyś pracę w domu - mam w sobie tyle samodyscypliny, że wiem, że nie ociągałabym się, pilnowała terminów itd. Ale ja potrzebuję wyjść " na zewnątrz" do pracy. Dom to dla mnie dom, a miejsce gdzie mam pracować, wolę mieć poza tym obszarem. Dla mnie to oddzielne sfery. Natomiast mam koleżankę, która uwielbia pracować w domu i jest najszczęśliwsza jak dostaje kupę zleceń, zadań, nad którymi może siedzieć przed kompem w domu, a nie" kwitnąć" w biurze
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-06 o 14:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

skąd to cholerstwo się bierze 

.

Wróciłam do domu na półtorej godziny