|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
spoko
chyba nie jest realne samemu na to wpaść bez podpowiedzi
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
teżet brzmi prawie jak"peżot"
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pod nich wybieram ciasta i torta, bo sama bym tego nie tknela - nie lubujemy sie z TZem w takich przysmakach to dla nich bedzie grala muzyka, bo jakbysmy im puscili nasza (ciezki rock, gotyk czy TZowy trance) to by nie umieli do tego tanczyc . to dla nich pewnie bedzie rosol albo inna zupa odpowiadajaca w miare wszystkim, bo jakbym miala sama wybierac to bylby krem z brokulow albo szpinakowa, ktora nie kazdy moze lubic no i gdybym nie miala tylu gosci to w ogole bym wesela nie robila tylko pojechalabym hen daleko ![]() oczywiscie ja tez mam zamiar sie swietnie bawic i sobie nie zalowac % ale wg mnie wesele jest przede wszystkim dla gosci, ktorzy oblewaja nasze zdrowie, szczescie i co tam jeszcze oo i dla rodzicow jest wesele to oni sobie zazyczyli full wypas, to oni sa sponsorami... w sumie ostatnia cora na wydaniu jestem to niech maja
|
|
|
|
|
#156 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do sali to my byśmy mieli imprezę nie w tej dużej weselnej, tylko w konferencyjnej A tam żadnych obrazków nie widziałam http://www.zajazd-anna.eu/index.php/...-konferencyjne No i napisali mi w mailu, że 160zł od osoby byśmy płacili (czyli tyle co w tym roku moja przyjaciółka) chyba, że jakoś okroimy menu to mniej. W cenie ma być alkohol, napoje, ciasta, owoce ![]() Muszę jeszcze dopytać jak jest z tortem, ale to już na miejscu zapytam ![]() Czyli chyba cena w porządku i do przyjęcia
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. to dla nich pewnie bedzie rosol albo inna zupa odpowiadajaca w miare wszystkim, bo jakbym miala sama wybierac to bylby krem z brokulow albo szpinakowa, ktora nie kazdy moze lubic no i gdybym nie miala tylu gosci to w ogole bym wesela nie robila tylko pojechalabym hen daleko ![]() oczywiscie ja tez mam zamiar sie swietnie bawic i sobie nie zalowac % ale wg mnie wesele jest przede wszystkim dla gosci, ktorzy oblewaja nasze zdrowie, szczescie i co tam jeszcze oo i dla rodzicow jest wesele to oni sobie zazyczyli full wypas, to oni sa sponsorami... w sumie ostatnia cora na wydaniu jestem to niech maja [/QUOTE]hehe Lain dobrze że robisz wesele biorąc pod uwagę gości bo impreza marzeń twoja i tżta mogłby jakieś babcie o zawał serca przyprawić
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
toskaKrK moim zdaniem cena świetna jak na takie warunki
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#160 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() certina,pytałaś wcześniej czty z noga tż jest ok,tak już ok normalnie chodzi i juz dzisiaj do pracy wraca. |
||
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Melduję się w nowym wątku
![]() Ja też mam już ustaloną godzinę slubu. Niestety już na parę dni po ogłoszeniu przez księdza że jest nowy kalendarz godzina 16 i 17 były zajęte Całkowicie odpadała 15 bo to za wcześnie na moich dojeżdzających gości, więc mój ślub odbędzie się 24 lipca o 18.30 Jakby się ktoś pytał - to taka włoska tradycja P.S. Tytuł wątku jest ok, choć mnie najbardziej podobała się propozycja nr 4 ale nie zdążyłam zagłosować
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
chybabym jajko zniosła jakbym miała tyle czekać w dzień ślubu na tżta
![]() szkoda TEGO dnia na czekanie- lepiej się wcześniej pobrać i dłużej bawić
|
#163 |
|
BAN stały
|
O matko zanim odpisałam na posty,to już następna strona.
Wróciliśmy z tż-tem z miasta,oglądaliśmy obrączki,ale nic ciekawego nam nie wpadło w oko,noi widzieliśmy fajną sexi bielizne. Wrzuce potem na kompa to pokaże o ile znajde kabel do komorki bo się gdzies zapodział.
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#165 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ha,czyli podobał Ci się mój pomysł na tytuł. ![]() Cytat:
![]() Oglądam Rozmowy w Toku i omg,co za gówniary i koleś ktory ma dziecko z jedną 18 latką,zaś z druga dla ktorej porzucił spodziewa się dziecka,choć nie chciał.A ona/obecna panienka starała się o dziecko o 3 lata,czyli mając 15 lat zaczeła,a ci się oskarżają nawzajem,że ten ją bił by poroniła,a ten twierdzi że ta się rzucała na poręcz by poronić. ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Dowiedziałam się,że kabla nie trzeba bo karte pamięci ma w telefonie tylko musze iść po adapter.To,więc ide.
|
||
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
Też prawda,latem fajnie,ciepło długo jest jasno.
![]() Moja bombka,tzn jeszcze nie moja ale musze ją mieć. Ja właśnie mierzyłam,a dopiero dzisiaj zauważyłam że można doczepić do niej ramiączka. Były tez w innych kolorach jak:niebieski,rózowy i czarny.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-06 o 16:34 |
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmiać się czy płakać? ![]() |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Latem słońce zachodzi później więc wszystko zdążymy zrobić
![]() Sesje zdjęciową też. Wesele mam w zamku w Sobkowie więc wystarczy że wyjdziemy z sali i już jesteśmy na miejscu. A co do czekania. Znamy się od 9 lat, on we Włoszech ja tu - poczekam ten ostatni dzień
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle widze że jakiś sklep z dużą ilością sukienek ci się trafił kiedy ją kupujesz? bo ja bym się bała ze mi taką ładną sukienusię wykupią i bym po nia od razu pędziła![]() droga jest?
|
|
#171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja nie mam takich wymagań, nawet nie widziałam menu, poza tym to co oni będą nam proponowali to są tylko właśnie propozycje, których nie musimy akceptować i zaproponować coś innego. Lain zapytaj jak u Ciebie w lokalu, ale wiele razy spotkałam się z tym że Para młoda miala inne dania, bo np. byli weganami albo po prostu coś innego niż podać gościom, tzn standard, a dla siebie wzięli trochę inne menu, ale chodziło tylko o dania główne, bo na stole było już wszędzie to samo ![]() Może po części wesele jest dla gości, bo staramy się zrobic i zaplanować wszystko tak żeby i Oni w tym szczegolnym dla Nas dniu czuli się dobrze i dobrze się bawili, ale jednak dla mnie samej to przede wszystkim ja mam się dobrze czuć i dobrze bawić i Mój Kochany Może jestem samolubna, ale wiele osób mi powtarza, w tym Mój Tata, jak tylko chcę dogodzić innym że, to ja jestem najważniejsza w tym dniu a nie goście, i to ja mam wytrzymać do końca i mieć nadal uśmiech na twarzy a nie ponad setka gości, goście owszem chcemy żeby się dobrze bawili, ale to nas będą zwrócone ich oczy i ja jak chodze na wesela to nie patrzę na to tak ze PM dla gości przygotowali wesele, ja idę tam bo chcę świętować i cieszyć się szczęściem mojej rodziny czy przyjaciół, którzy się żenią No ale oczywiście każdy może miec inne podejście Dla mnie ta cała otoczka mogłaby zniknąć, tylko gdybym mogła mieszkać z Moim Ł. I nie potrzbuję wesela, mój Tata to nawet chciał nam opłacić podróż i ślub w Vegas ale moja mama i Mój Tż to tradycjonaliści i chcą wesele![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Mad ciesze się że z nogą TŻ Twojego juz ok fajna ta sukieneczka, ale musisz mieć super nogi, ja musiałabym mieć ją do kolan żebym jakoś wyglądała |
||
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tż to też tradycjonalista- wesele musi być bo inaczej to nie zaliczone ale ja za to białą suknię ślubną muszę mieć- nawet jakbym miała ten śłub bra w dżungli
|
|
#173 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale dla wujkow czy ciotek taka mieszanka rowniez moglaby byc ciezkostrawna. a nie chce zeby sie wszyscy zmyli z mojego wesela przy najblizszej okazji Cytat:
tez robisz w stylu rycerskim?![]() Cytat:
jakbym robila dla siebie to bym miala tez mozemy sobie wybrac co chcemy - tylko wlasnie: trzeba wybrac tak zeby goscie zjedli, a nie tylko my kompromisy Cytat:
wszyscy beda jesc to samo ciast jesc nie bede tortu troche musze zeby tradycji stalo sie zadosc, ale wezme taki smak zeby obylo sie bez sensacji zoladkowych z mojej strony (zadnych owocowowych czy marcepanowych )co do Vegas... w zyciu nie chcialabym slubu w Vegas i jeszcze ten spiewajacy Elvis i plastikowa rozowa kaplica
|
||||
|
|
|
#175 | |
|
BAN stały
|
Kurka niezacytowałam dwoch postów odrazu.
![]() Cytat:
Właśnie się boje,że mi ją wykupią,bo była jedna w moim rozmiarze.Kupie ją pod koniec tygodnia,bo czekam na tygodniową wypłate.Kosztuje 30 funtow.Noi tu pytanie czy ta sukienka pasuje/można ubrać na własne poprawiny???A zresztą pewnie na poprawiny można ubrać się elegancko,ale niekoniecznie na biało. Szkoda,że w bieli albo ecri tej suknienki nie ma.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-06 o 17:05 |
|
|
|
|
#176 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no chyba, że coś się zmieniło a ja jeszcze o tym nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
ślub jest Nasz, bo to My go bierzemy, ale wesele już jest robione dla najbliższych i znajomych i to oni mają się świetnie bawić dziś nasze pierwsze nauki, ciekawe cóż ciekawego ksiądz będzie "nam" mówił
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoją drogą dziś widziałam laskę w różowych kozaczkach i już sama nie wiem które są gorsze- białe czy różowe nie mam nic do różowego koloru.. ale rózowe kozaczki....?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

i koleś ktory ma dziecko z jedną 18 latką,zaś z druga dla ktorej porzucił spodziewa się dziecka,choć nie chciał.A ona/obecna panienka starała się o dziecko o 3 lata,czyli mając 15 lat zaczeła,a ci się oskarżają nawzajem,że ten ją bił by poroniła,a ten twierdzi że ta się rzucała na poręcz by poronić.
Ja właśnie mierzyłam,a dopiero dzisiaj zauważyłam że można doczepić do niej ramiączka.
Szkoda,że w bieli albo ecri tej suknienki nie ma.