Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-06, 15:46   #151
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
tż= towarzysz życia
nie wiem kto to wymyslił i sama jak trafiłam na wizaż głowilam się kto to jest ale jak się okazuje tż to nasz facet
dzięki za podpowiedź
Stary 2009-10-06, 15:49   #152
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
dzięki za podpowiedź
spoko chyba nie jest realne samemu na to wpaść bez podpowiedzi
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 15:50   #153
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
spoko chyba nie jest realne samemu na to wpaść bez podpowiedzi
Eh, mój TŻ sam doszedł do tego, co znaczy ten skrót... Mi się nie udało
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 15:51   #154
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

teżet brzmi prawie jak"peżot"
Stary 2009-10-06, 15:52   #155
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a ja wesela nie robię dla gości tylko dla siebie moja mama uważa że wesele jest dla gości, a ja wręcz przeciwnie, uważam że to jest nasz dzień, a goście są po to żeby się cieszyć z Nami naszym szczęściem i bawić
a ja uwazam, ze dla mnie i TZa jest slub i podroz poslubna, a wesele jest wlasnie dla gosci to pod nich wybieram ciasta i torta, bo sama bym tego nie tknela - nie lubujemy sie z TZem w takich przysmakach to dla nich bedzie grala muzyka, bo jakbysmy im puscili nasza (ciezki rock, gotyk czy TZowy trance) to by nie umieli do tego tanczyc . to dla nich pewnie bedzie rosol albo inna zupa odpowiadajaca w miare wszystkim, bo jakbym miala sama wybierac to bylby krem z brokulow albo szpinakowa, ktora nie kazdy moze lubic no i gdybym nie miala tylu gosci to w ogole bym wesela nie robila tylko pojechalabym hen daleko
oczywiscie ja tez mam zamiar sie swietnie bawic i sobie nie zalowac % ale wg mnie wesele jest przede wszystkim dla gosci, ktorzy oblewaja nasze zdrowie, szczescie i co tam jeszcze oo i dla rodzicow jest wesele to oni sobie zazyczyli full wypas, to oni sa sponsorami... w sumie ostatnia cora na wydaniu jestem to niech maja
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 15:53   #156
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja płacę 170zł za samo weslele w tym mam 5 dań, chyba 8 przystawek, wiejski stół, ciasta i napoje bezalkoholowe bez ograniczeń. Alkohol i tort załatwiamy we własnym zakresie.

A mi strona zajazdu nie wchodzi
Cytat:
mi wchodzi ale bardzo wplno dlatego zobaczyłam kilka fotek i zrezygnowałam- ale te co zobaczyłam bardzo mi się podobały- takie bardzo "slubne" miejsce

Cytat:
My płacimy 100zł z poprawinami, dokupujemy-alkohol, ciasta, tort, soki i wędzone mięsko
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
my mamy 175zl/os - w tym 2-daniowy obiad, deser, zimna plyta, owoce, 4 gorace dania, zimne napoje (soki, fanta, cola, sprite) + kawa + herbata bez ograniczen i dekoracja sali
trzeba sobie samemu dokupic alkohol, ciasta i torta

bardzo ladnie ten zajazd wyglada ja bym tylko dodala jakiegos koloru zeby nie bylo tak calkiem bialo, bo sie zlejesz z dekoracja w tej bialej sukni aha i ten swiety obrazek bym stamtad wyniosla
Widzę, że rozpiętość cenowa jest ogromna

Co do sali to my byśmy mieli imprezę nie w tej dużej weselnej, tylko w konferencyjnej
A tam żadnych obrazków nie widziałam

http://www.zajazd-anna.eu/index.php/...-konferencyjne

No i napisali mi w mailu, że 160zł od osoby byśmy płacili (czyli tyle co w tym roku moja przyjaciółka) chyba, że jakoś okroimy menu to mniej.

W cenie ma być alkohol, napoje, ciasta, owoce
Muszę jeszcze dopytać jak jest z tortem, ale to już na miejscu zapytam

Czyli chyba cena w porządku i do przyjęcia
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 15:56   #157
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, mój TŻ sam doszedł do tego, co znaczy ten skrót... Mi się nie udało
to dla nich bedzie grala muzyka, bo jakbysmy im puscili nasza (ciezki rock, gotyk czy TZowy trance) to by nie umieli do tego tanczyc . to dla nich pewnie bedzie rosol albo inna zupa odpowiadajaca w miare wszystkim, bo jakbym miala sama wybierac to bylby krem z brokulow albo szpinakowa, ktora nie kazdy moze lubic no i gdybym nie miala tylu gosci to w ogole bym wesela nie robila tylko pojechalabym hen daleko
oczywiscie ja tez mam zamiar sie swietnie bawic i sobie nie zalowac % ale wg mnie wesele jest przede wszystkim dla gosci, ktorzy oblewaja nasze zdrowie, szczescie i co tam jeszcze oo i dla rodzicow jest wesele to oni sobie zazyczyli full wypas, to oni sa sponsorami... w sumie ostatnia cora na wydaniu jestem to niech maja [/QUOTE]
hehe Lain dobrze że robisz wesele biorąc pod uwagę gości bo impreza marzeń twoja i tżta mogłby jakieś babcie o zawał serca przyprawić ciężki rock no i ta zupa szpinakowa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 15:56   #158
Aaś
Zakorzenienie

toskaKrK moim zdaniem cena świetna jak na takie warunki
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 15:57   #159
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

W cenie ma być alkohol, napoje, ciasta, owoce
Muszę jeszcze dopytać jak jest z tortem, ale to już na miejscu zapytam

Czyli chyba cena w porządku i do przyjęcia
myślę że jest w porządku no i ciasta i owoce macie w cenie więc dwa problemy z głowy
Stary 2009-10-06, 16:03   #160
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
17 wydaje mi się najlepszą godziną mojej kumpeli została do wyboru w upatrzonym kościele 19 albo 15....na szczęście ja nie miałam takiego dylematu bo nawet nie wiem co by było lepsze...
Myśle,że 15 godzina jest jeszcze ok,ale 19 to już troszke zbyt późno.

Cytat:
Zwróciłam uwagę, że większość z Was używa skrótu TŻ? Co oznacza?
"TEN ŻONKOŚ" ?
Też może być Towarzysz Życia.

certina,pytałaś wcześniej czty z noga tż jest ok,tak już ok normalnie chodzi i juz dzisiaj do pracy wraca.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 16:06   #161
sjoanna
Zakorzenienie

Hej! Melduję się w nowym wątku
Ja też mam już ustaloną godzinę slubu. Niestety już na parę dni po ogłoszeniu przez księdza że jest nowy kalendarz godzina 16 i 17 były zajęte
Całkowicie odpadała 15 bo to za wcześnie na moich dojeżdzających gości, więc mój ślub odbędzie się 24 lipca o 18.30

Jakby się ktoś pytał - to taka włoska tradycja

P.S. Tytuł wątku jest ok, choć mnie najbardziej podobała się propozycja nr 4 ale nie zdążyłam zagłosować
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 16:08   #162
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
,ale 19 to już troszke zbyt późno.
chybabym jajko zniosła jakbym miała tyle czekać w dzień ślubu na tżta
szkoda TEGO dnia na czekanie- lepiej się wcześniej pobrać i dłużej bawić
Stary 2009-10-06, 16:11   #163
madmuazelle
BAN stały

O matko zanim odpisałam na posty,to już następna strona.
Wróciliśmy z tż-tem z miasta,oglądaliśmy obrączki,ale nic ciekawego nam nie wpadło w oko,noi widzieliśmy fajną sexi bielizne. Noi zrobił mi tż zdjęcie mojej upatrzonej bombki. Wrzuce potem na kompa to pokaże o ile znajde kabel do komorki bo się gdzies zapodział.
Stary 2009-10-06, 16:17   #164
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Noi zrobił mi tż zdjęcie mojej upatrzonej bombki. Wrzuce potem na kompa to pokaże o ile znajde kabel do komorki bo się gdzies zapodział.
szukaj go koniecznie
Stary 2009-10-06, 16:22   #165
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Hej! Melduję się w nowym wątku
Ja też mam już ustaloną godzinę slubu. Niestety już na parę dni po ogłoszeniu przez księdza że jest nowy kalendarz godzina 16 i 17 były zajęte
Całkowicie odpadała 15 bo to za wcześnie na moich dojeżdzających gości, więc mój ślub odbędzie się 24 lipca o 18.30

Jakby się ktoś pytał - to taka włoska tradycja

P.S. Tytuł wątku jest ok, choć mnie najbardziej podobała się propozycja nr 4 ale nie zdążyłam zagłosować
No to gratulacje ustalonej daty+godziny w Kościele.
Ha,czyli podobał Ci się mój pomysł na tytuł.

Cytat:
chybabym jajko zniosła jakbym miała tyle czekać w dzień ślubu na tżta
szkoda TEGO dnia na czekanie- lepiej się wcześniej pobrać i dłużej bawić
Też prawda,choć ja do 17 chyba też zniose jajko,nerwy/stres mnie zeżrą/e z drugiej strony będzie czas na spokojnie by się przygotowac.

Oglądam Rozmowy w Toku i omg,co za gówniary i koleś ktory ma dziecko z jedną 18 latką,zaś z druga dla ktorej porzucił spodziewa się dziecka,choć nie chciał.A ona/obecna panienka starała się o dziecko o 3 lata,czyli mając 15 lat zaczeła,a ci się oskarżają nawzajem,że ten ją bił by poroniła,a ten twierdzi że ta się rzucała na poręcz by poronić.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
szukaj go koniecznie
Dowiedziałam się,że kabla nie trzeba bo karte pamięci ma w telefonie tylko musze iść po adapter.To,więc ide.
Stary 2009-10-06, 16:25   #166
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Też prawda,choć ja do 17 chyba też zniose jajko,nerwy/stres mnie zeżrą/e z drugiej strony będzie czas na spokojnie by się przygotowac.
tez mam na 17 i mysle czy nie za pozno ale w lato to chyba ok
Stary 2009-10-06, 16:33   #167
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
tez mam na 17 i mysle czy nie za pozno ale w lato to chyba ok
Też prawda,latem fajnie,ciepło długo jest jasno. My mamy we wrześniu,więc jesień ale mam nadzieje że pogoda będzie ok.

Moja bombka,tzn jeszcze nie moja ale musze ją mieć. Ja właśnie mierzyłam,a dopiero dzisiaj zauważyłam że można doczepić do niej ramiączka. Były tez w innych kolorach jak:niebieski,rózowy i czarny.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-06 o 16:34
Stary 2009-10-06, 16:33   #168
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam Rozmowy w Toku i omg,co za gówniary i koleś ktory ma dziecko z jedną 18 latką,zaś z druga dla ktorej porzucił spodziewa się dziecka,choć nie chciał.A ona/obecna panienka starała się o dziecko o 3 lata,czyli mając 15 lat zaczeła,a ci się oskarżają nawzajem,że ten ją bił by poroniła,a ten twierdzi że ta się rzucała na poręcz by poronić.

śmiać się czy płakać?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 16:35   #169
sjoanna
Zakorzenienie

Latem słońce zachodzi później więc wszystko zdążymy zrobić
Sesje zdjęciową też. Wesele mam w zamku w Sobkowie więc wystarczy że wyjdziemy z sali i już jesteśmy na miejscu.
A co do czekania.
Znamy się od 9 lat, on we Włoszech ja tu - poczekam ten ostatni dzień
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 16:38   #170
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Moja bombka,tzn jeszcze nie moja ale musze ją mieć. Ja właśnie mierzyłam,a dopiero dzisiaj zauważyłam że można doczepić do niej ramiączka. Były tez w innych kolorach jak:niebieski,rózowy i czarny.
wow rzeczywiście fajna sexowna sukieneczka w ogóle widze że jakiś sklep z dużą ilością sukienek ci się trafił kiedy ją kupujesz? bo ja bym się bała ze mi taką ładną sukienusię wykupią i bym po nia od razu pędziła
droga jest?
Stary 2009-10-06, 16:46   #171
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
teżet brzmi prawie jak"peżot"

Cytat:
to dla nich bedzie grala muzyka, bo jakbysmy im puscili nasza (ciezki rock, gotyk czy TZowy trance) to by nie umieli do tego tanczyc . to dla nich pewnie bedzie rosol albo inna zupa odpowiadajaca w miare wszystkim, bo jakbym miala sama wybierac to bylby krem z brokulow albo szpinakowa, ktora nie kazdy moze lubic no i gdybym nie miala tylu gosci to w ogole bym wesela nie robila tylko pojechalabym hen daleko
oczywiscie ja tez mam zamiar sie swietnie bawic i sobie nie zalowac % ale wg mnie wesele jest przede wszystkim dla gosci, ktorzy oblewaja nasze zdrowie, szczescie i co tam jeszcze oo i dla rodzicow jest wesele to oni sobie zazyczyli full wypas, to oni sa sponsorami... w sumie ostatnia cora na wydaniu jestem to niech maja
hehe Lain dobrze że robisz wesele biorąc pod uwagę gości bo impreza marzeń twoja i tżta mogłby jakieś babcie o zawał serca przyprawić ciężki rock no i ta zupa szpinakowa[/QUOTE]

no ja nie mam takich wymagań, nawet nie widziałam menu, poza tym to co oni będą nam proponowali to są tylko właśnie propozycje, których nie musimy akceptować i zaproponować coś innego.

Lain zapytaj jak u Ciebie w lokalu, ale wiele razy spotkałam się z tym że Para młoda miala inne dania, bo np. byli weganami albo po prostu coś innego niż podać gościom, tzn standard, a dla siebie wzięli trochę inne menu, ale chodziło tylko o dania główne, bo na stole było już wszędzie to samo

Może po części wesele jest dla gości, bo staramy się zrobic i zaplanować wszystko tak żeby i Oni w tym szczegolnym dla Nas dniu czuli się dobrze i dobrze się bawili, ale jednak dla mnie samej to przede wszystkim ja mam się dobrze czuć i dobrze bawić i Mój Kochany Może jestem samolubna, ale wiele osób mi powtarza, w tym Mój Tata, jak tylko chcę dogodzić innym że, to ja jestem najważniejsza w tym dniu a nie goście, i to ja mam wytrzymać do końca i mieć nadal uśmiech na twarzy a nie ponad setka gości, goście owszem chcemy żeby się dobrze bawili, ale to nas będą zwrócone ich oczy i ja jak chodze na wesela to nie patrzę na to tak ze PM dla gości przygotowali wesele, ja idę tam bo chcę świętować i cieszyć się szczęściem mojej rodziny czy przyjaciół, którzy się żenią No ale oczywiście każdy może miec inne podejście Dla mnie ta cała otoczka mogłaby zniknąć, tylko gdybym mogła mieszkać z Moim Ł. I nie potrzbuję wesela, mój Tata to nawet chciał nam opłacić podróż i ślub w Vegas ale moja mama i Mój Tż to tradycjonaliści i chcą wesele

Cytat:
Myśle,że 15 godzina jest jeszcze ok,ale 19 to już troszke zbyt późno.

No ja mam 15.30 i myślę że to wcześnie, ale już nic nie będziemy raczej zmieniać, bo moja 16.15 jest zajęta. Ale na 19 też bysmy nie chcieli. W ogóle moja mama nawet na 17 nie chciała, bo przecież goście nie mogą czekać tyle godzin na obiad który bedzie dopiero o 19

Też może być Towarzysz Życia.

certina,pytałaś wcześniej czty z noga tż jest ok,tak już ok normalnie chodzi i juz dzisiaj do pracy wraca.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Mad ciesze się że z nogą TŻ Twojego juz ok
fajna ta sukieneczka, ale musisz mieć super nogi, ja musiałabym mieć ją do kolan żebym jakoś wyglądała

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 16:48   #172
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tata to nawet chciał nam opłacić podróż i ślub w Vegas ale moja mama i Mój Tż to tradycjonaliści i chcą wesele
wow niezły tata
mój tż to też tradycjonalista- wesele musi być bo inaczej to nie zaliczone ale ja za to białą suknię ślubną muszę mieć- nawet jakbym miała ten śłub bra w dżungli
Stary 2009-10-06, 16:58   #173
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mad ciesze się że z nogą TŻ Twojego juz ok
fajna ta sukieneczka, ale musisz mieć super nogi, ja musiałabym mieć ją do kolan żebym jakoś wyglądała
Chyba poczuje się zazdrosna ( odnosnie cieszenia się że z noga tz ok ). Ja jestem wysoka i szczupła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 16:59   #174
lain
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Lain dobrze że robisz wesele biorąc pod uwagę gości bo impreza marzeń twoja i tżta mogłby jakieś babcie o zawał serca przyprawić ciężki rock no i ta zupa szpinakowa
u nas z gosci dziadkowych to tylko moj dziadek bedzie, bo reszty juz niestety nie ma. TZ ma tylko babcie w domu spokojnej starosci, ale ma Parkinsona, wiec juz jej po weselach ciagac nie bedziemy
no ale dla wujkow czy ciotek taka mieszanka rowniez moglaby byc ciezkostrawna. a nie chce zeby sie wszyscy zmyli z mojego wesela przy najblizszej okazji

Cytat:
Sesje zdjęciową też. Wesele mam w zamku w Sobkowie więc wystarczy że wyjdziemy z sali i już jesteśmy na miejscu.
oo to masz wesele chyba w tym samym zamku co Kubusewa tez robisz w stylu rycerskim?

Cytat:
no ja nie mam takich wymagań, nawet nie widziałam menu, poza tym to co oni będą nam proponowali to są tylko właśnie propozycje, których nie musimy akceptować i zaproponować coś innego.
ja robie wesele dla gosci dlatego tez nie mam takich wymagan jakbym robila dla siebie to bym miala tez mozemy sobie wybrac co chcemy - tylko wlasnie: trzeba wybrac tak zeby goscie zjedli, a nie tylko my kompromisy

Cytat:
Lain zapytaj jak u Ciebie w lokalu, ale wiele razy spotkałam się z tym że Para młoda miala inne dania, bo np. byli weganami albo po prostu coś innego niż podać gościom, tzn standard, a dla siebie wzięli trochę inne menu, ale chodziło tylko o dania główne, bo na stole było już wszędzie to samo
ale to nie jest tak, ze ja nie jadam rosolu. nie chce tam dziwakowac wszyscy beda jesc to samo poprostu gdybym robila wesele dla siebie to bylaby ta inna zupa. ale ze robie dla gosci to bedzie zupa ktora z duzym prawdopodobienstwem bedzie smakowac zarowno gosciom jak i mi ciast jesc nie bede tortu troche musze zeby tradycji stalo sie zadosc, ale wezme taki smak zeby obylo sie bez sensacji zoladkowych z mojej strony (zadnych owocowowych czy marcepanowych )

co do Vegas... w zyciu nie chcialabym slubu w Vegas jak dla mnie to jest straszne i jeszcze ten spiewajacy Elvis i plastikowa rozowa kaplica szczyt kiczu i tandety
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:02   #175
madmuazelle
BAN stały

Kurka niezacytowałam dwoch postów odrazu.

Cytat:
wow rzeczywiście fajna sexowna sukieneczka w ogóle widze że jakiś sklep z dużą ilością sukienek ci się trafił kiedy ją kupujesz? bo ja bym się bała ze mi taką ładną sukienusię wykupią i bym po nia od razu pędziła
droga jest?
Ciesze się,że suknia się podoba.No,tam w tym sklepie były nie tylko suknie,a bolerka,sweterki,buty itp To jeden z moich ulubionych sklepów. Właśnie się boje,że mi ją wykupią,bo była jedna w moim rozmiarze.Kupie ją pod koniec tygodnia,bo czekam na tygodniową wypłate.Kosztuje 30 funtow.Noi tu pytanie czy ta sukienka pasuje/można ubrać na własne poprawiny???A zresztą pewnie na poprawiny można ubrać się elegancko,ale niekoniecznie na biało. Szkoda,że w bieli albo ecri tej suknienki nie ma.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-06 o 17:05
Stary 2009-10-06, 17:04   #176
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
zaglądam na wątek panny młode 2009 a tam już od kilku dni ciągle ta sama strona niezapisana.. aż nie mogę uwierzyć że ich sezon już się prawie skończył i to teraz MY będziemy rządzić ale troszkę się też boję
pamiętam jak ten rok się zaczynał i dziewczyny były takie podekscytowane, a tu już prawie wszystkie mężatki

Cytat:
to jest chyba wlasnie wielki minus mieszkania w domu na wsi/w mniejszym miasteczku - ci sasiedzi nie majacy za grosz wyczucia ani taktu ja jednak wole byc z sasiadami na 'dzien dobry' i zachowac anonimowosc
ee tam, wcale niekoniecznie... wszystko zależy na jakich ludzi się trafi, charaktery itp... ja nie mogę powiedzieć złego słowa na swoich sąsiadów, nawet w dzieciństwie czasami mama zostawiała mnie i brata pod opieką sąsiadki, bo np. musiała coś załatwić i sąsiadka zawsze nam pomagała, bez żadnego wtrącania, zresztą do dziś tak jest i oczywiście działa to także w drugą stronę nikt nikogo nie nawiedza bez uprzedzenia, są telefony itp..

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Mam przy okazji pytanie: jaką kwotę będziecie płacić za osobę w przypadku wesela bez poprawin? Czy alkohol, ciasta kupujecie dodatkowo sami?
na naszej sali płacimy 270/280 zł za parę i mamy wszystko z wyjątkiem alkoholu, wiejskiego stołu, ewentualnie jakiegoś barmana
no chyba, że coś się zmieniło a ja jeszcze o tym nie wiem

Cytat:
o matko spojrzałam na mój suwaczek i moja parka już prwie na numerku 10 stoi masakra! dopiero ruszyła a tu już 10... 9.. 8..7..6..5..4..3..2..1..

Cytat:
a ja uwazam, ze dla mnie i TZa jest slub i podroz poslubna, a wesele jest wlasnie dla gosci
zgadzam się w 100%
ślub jest Nasz, bo to My go bierzemy, ale wesele już jest robione dla najbliższych i znajomych i to oni mają się świetnie bawić

dziś nasze pierwsze nauki, ciekawe cóż ciekawego ksiądz będzie "nam" mówił

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:04   #177
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
co do Vegas... w zyciu nie chcialabym slubu w Vegas jak dla mnie to jest straszne i jeszcze ten spiewajacy Elvis i plastikowa rozowa kaplica szczyt kiczu i tandety
różowa kapliczka i Elvis .. bleee...
a swoją drogą dziś widziałam laskę w różowych kozaczkach i już sama nie wiem które są gorsze- białe czy różowe
nie mam nic do różowego koloru.. ale rózowe kozaczki....?
Stary 2009-10-06, 17:08   #178
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Latem słońce zachodzi później więc wszystko zdążymy zrobić
A co do czekania.
Znamy się od 9 lat, on we Włoszech ja tu - poczekam ten ostatni dzień
No co racja,to racja.Spokojnie,sobie zdążycie zrobić zdjecia w plenerze,a my jak mamy we wrześniu to niewiem kiedy te zdjecia plenerowe zrobic,tzn w jakim momencie czmychnąc na sesje.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
różowa kapliczka i Elvis .. bleee...
a swoją drogą dziś widziałam laskę w różowych kozaczkach i już sama nie wiem które są gorsze- białe czy różowe
nie mam nic do różowego koloru.. ale rózowe kozaczki....?
Nie no racja,co za dużo to niezdrowo.
Stary 2009-10-06, 17:08   #179
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Noi tu pytanie czy ta sukienka pasuje/można ubrać na własne poprawiny???A zresztą pewnie na poprawiny można ubrać się elegancko,ale niekoniecznie na biało. Szkoda,że w bieli albo ecri tej suknienki nie ma.
sukienka co prawda nie w moim guście, ale myślę że można ja spokojnie ubrać i wcale nie musi być jasna

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 17:09   #180
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
czy ta sukienka pasuje/można ubrać na własne poprawiny???A zresztą pewnie na poprawiny można ubrać się elegancko,ale niekoniecznie na biało. Szkoda,że w bieli albo ecri tej suknienki nie ma.
na poprawiny nie trzeba ubierac się znów na biło!! dobrze że ta kiecka nie jest biała bo byś jej już nigdzie nie wykorzystała bo potem głupio iść na inne wesele w białej sukience bo kolor biały jest zarezerwowany dla panny młodej uwielbiam fioletowy kolor więc podoba mi się ta sukienka taka jaka jest ja na poprawiny będę mieć suknię koloru fuksja- taka różówa mocna no.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
pamiętam jak ten rok się zaczynał i dziewczyny były takie podekscytowane, a tu już prawie wszystkie mężatki
ja sama pamiętam jak w kwietniu siedziałam na wizazu i czekałam na pierwsze relacje kwietniowych panien młodych a tu zaraz nasze kwietnióweczki będą maszerowały do ołtarza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości