|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
didier chyba sie dodaje bez ubijania. Chociaz jak sie ubije to wyjdzie bardziej puszysty nie? bogaczka ladnie to tak smiac sie z kolezanki? juz mi wszystkko wyschlo, ale ciagle pada. A jutro ma byc jeszcze gorzej niz dzis. Cudnie
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#2672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2673 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dietowiczki
![]() U mnie faza uderzeniowa drugi dzien i mam juz 1kg mniej , w czoraj bylo katastroficznie, ssanie zoladeczka , Bylam nerwowa ze HEJ!!!Ale dzisiaj juz lepiej i usmiech na twarzy bo sa rezultaty Ale slyszalam ze najgorszy tydzien a potem pöjdzie juz lzej z tym ssaniem.........., musi byc lepiej![]() Pozdrawiam ) Dieta - zaczynam 05.10.2009Jest 103kg ![]() Faza uderzeniowa 102(06.10.09) Bedzie 68kg
Edytowane przez sqorpion31 Czas edycji: 2009-10-06 o 14:44 |
|
|
|
#2674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Na pewno teraz będzie Ci łatwiej skoro są wyniki
|
||
|
|
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
znalazlam! u mnie serwatka w proszku jest w sklepie ze zdrowa zywnoscia i kosztuje 9,90 za pol kilograma
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- wiolqn ty jak stosujesz ten proszek serwatkowy to takie same proporcje jak skrobia? np jak w przepisie sa 4 lyzki skrobi czy maki kuku to dajesz 4 lyzki tego proszku? i czy on nie ma w ogole wegli? mozna go uzywac do bolu czy sa jakis ograniczenia? oj sorki za ten potok pytan...
|
|
|
|
#2676 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
BogaczKa22 wiem ze nie powinno byc ssania , ale ja mam przy kazdej diecie takie objawy przez 1 dzien a pözniej poszlo jak z görki, Byle nie za szybko bylo spadniecie tyle kilogramöw w szybkim czasie, zeby nie bylo pözniej efektu jo-jo.......???????Lepiej szybko ale w dluszym czasie Zobaczymy![]() Pozdrawiam
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie? co to za ssanie? jesc, jesc ile wlezie i do ssania nie dopusczac. Cytat:
Narzekalam ze nie mam okna? na jeden ze scian wisi taka biala tablica do pisania po niej markerem. Zazwyczaj byly na niej jakies tabelki, raporty ale nie chcialo mi sie ich uzupelniac codzien wiec machnelam arcydzielko pt: widok z okna. Jest chatka z piernika z dymiacym kominem, drzewko z hustawka i chmurki. I rama okienna. I stado krukow bo Rys chcial ptaszki. Glowny Upierdliwiec zauwazyl bochomaza po tygodniu dopiero, popatrzyl. Mysle sobie: ocho bedzie zaraz koment ze czym ja sie zajmuje zamiast biznes tu sciagac", a on popatrzyl wnikliwie i pyta: co cie nakierowalo na dobranie takiego rysunku? a co on? psycholog? I jak tu szefowi odpowiedziec? Przeciez nei powiem ze mi sie nudzilo.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
|
|
|
#2678 | |
|
Przyczajenie
|
Czas i moja slina wola pokaze
![]() Dieta - zaczynam 05.10.2009Jest 103kg ![]() Faza uderzeniowa 102(06.10.09) Bedzie 68kg ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Tak wiem wiolqn i juz do tego nie dopuszcze, he
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
sqorpion - pisałam do Ciebie kilka razy
![]() skąd w DE jesteś?
|
|
#2680 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Cocci z Aachen NRW, pozdrawiam.Wybacz ale nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie::::???????Ale milo mi Cie poznac![]()
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
cocci cocci lapci
pojedziem do babci babcia da nam maczki usmazymy paczki
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
bo ja pisałam na ogólnym, nie na pw.
ja niestety północ sama a już miałam nadzieję na jakąś nową znajomośc... buuuuunie moge patrzeć na jabłka. a śliwek jeszcze nie zaczęłam... obiad bedzie dzisija na kolację chyba ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Mmmmmmmm, właśnie zjadłam placki z kurzęcych piersi
Dodałam 2 jajka i wyszło trochę za rzadko jak na placki więc dodałam trochę mąki kuku i otręby. Usmażyłam i połowę prawie pochłonęłam Familia niestety obeszła siętylko zapachem Dostali barszcz ukraiński, hi, hi (a tak w ogóle to ciekawe czy na Ukrainie znają nasz barszcz Zrobię im któregoś dnia takie placki kurzęce ale z papryką i serem żółtym Też pyyyyyycha |
|
|
|
#2686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. choc bylam tam tylko raz ![]() macie blisko w obce strony
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
aha, tak jak w Bretonii nasza fasolke po ichniemu, albo Rosjanie nasze pierogi. Swoja droga ciekawe skads te nazy sie biora skoro nijak podstawy nie maja w danym kraju.
Oj bym taka fasolke zagonila. albo pierogi ruskie. hmmm glodna sie robie. ps. czy po ilosci moich wpisow widac ze sie nudze w pracy?
|
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
No jasne ! Fajnie mieć taką nudną pracę
|
|
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
ja dopiero co wrocilam z uczelni . Bylam juz tak strasznie glodna,ze myslalam ze nie wytrzymam powrotu do domu
![]() czas na dzisiejszy bilans -wiejski z cynamonem -3 plasterki szynki,jajko,troszke musztardy -big kawa -troche makreli -jajko,2 plasterki szynki ,znow troszke makreli i teraz popijam kefir z cynamonem i slodzikiem- mniam ![]() dzis do poludnia mialam jakos malo sil,nic mi sie nie chcialo a teraz troche odzylam mam nadzieje,ze kryzys nie przyjdzie zbyt szybko![]() jeszcze na wieczor zjadlam twarog mielony z cynamonem i wypilam herbate egzotyczna
Edytowane przez Licja20 Czas edycji: 2009-10-06 o 19:09 |
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
niedawno sie wpisywalam na tym watku i wahalam sie czy przejsc na diete proteinowa, ale zdecyzowalam sie od jutra zaczynam na jutro planuje sałatkę z jajek i tuńczyka, paste jajeczna i kotlety z piersi z kurczaka bez bulki tarbej smazone bez tluszczu na samej patelni.. moze byc tak? ps. jest taka pasta rybna ktora mozna z sera bialego zrobic i rybek? plus przyprawy? a mleko do kawy moge? tylko ma byc 0% lub 0,5%? a jak chce jogurt naturalny to moge normalny a nie jakis light? tak pytam bo jeszcze sie zaglebiam w diete i malo sie znam :P |
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś na zakupach w lidlu zachęcona waszym opisem że znajdę tam ciekawe rzeczy 0% i co...
|
|
|
|
#2692 |
|
Rozeznanie
|
ehhh... ja po pierwszym dni ale tak sie nażarłam, że aż wstyd:/ Fakt, ze dozwolone produkty, ale... chyba za dużo. Strasznie głodna jakaś byłam, nie wiem czemu.
-udko z kurczaka gotowane, jajko - serek wiejski z otrębami owsianymi - udko z kurczaka i dwa jajka - placek dukanowski z otrębami na serku homo waniliowym - kawałek piersi z kurczaka pieczonej w ziołach I pękam! Masakra! Pewnie jutro będzie zastój jak nic;( |
|
|
|
#2693 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny od paru dni jestem na diecie i znalazłam przepis na nalesniki oczywiście dzisiaj już je jadłam, ale nurtuje mnie pytanie i nigdzie nie moge na nie znaleźć odpowiedzi czy odtłuszczone mleko w proszku jest dozwolone w ograniczonych ilosciach czy ile dusza zapragnie. Bo ja mogłabym dziennie całą paczkę zjeść. Proszę
o odpowiedź.
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
a jak robicie dokladnie te placuszki z kurczaczka?? posiekac surowa piers?? w sesnie ze co małe kawałeczki czy bldnerem ja potraktowac??
a jajko surowe ?? do mnie to czasemtrzeba jak do dziecka albo narysowac najlepiej
|
|
#2695 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jeszcze poczekam.....---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2696 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak margaretkaat ladne stare miasto i graniczymy z Holandia i Belagia, pozdrawiam cieplo ![]() Zycze wam moje drogie "Dukanki" milej nocki i pozdrawiam
Edytowane przez sqorpion31 Czas edycji: 2009-10-06 o 20:57 |
|
|
|
|
#2697 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W wersji na p/w można dodać pokrojoną paprykę, pieczarki i co tam jeszcze dusza zapragnie (byle z dozwolonych produktów) ![]() A dla pozostałych łakomczuchów dodaję łyżkę majonezu i starty żółty ser ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Proponuję Ci najpierw przeczytać książkę Dukana bardzo dokładnie a wtedy będziesz wiedzieć WSZYSTKO ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Edytowane przez BogaczKa22 Czas edycji: 2009-10-06 o 21:28 |
|||
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę o jakiś pomysł na deser krótki w przyrządzeniu na jutrzejszy dzień
chciałabym coś sprawdzonego
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Przepisy już przeglądałam - kilka razy, jednak chciałam Was się doradzić. Które z nich Wam się najlepiej przypodobały?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

, w czoraj bylo katastroficznie, ssanie zoladeczka ,
Bylam nerwowa ze HEJ!!!Ale dzisiaj juz lepiej i usmiech na twarzy bo sa rezultaty

Dostali barszcz ukraiński, hi, hi (a tak w ogóle to ciekawe czy na Ukrainie znają nasz barszcz
Też pyyyyyycha 
ale jeszcze poczekam.....