Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 07:14   #301
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

czesc
toska wysłałam ci fotkę- sprawdź pocztę
dzis dość długo mam zajęcia więc nie piszcie za dużo żebym miała siłę nadrobić mam nadzieję jednak że te pierwsze zajęcia będą tylko organizacyjne i szybko wrócę do domu...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 08:34   #302
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Witam w ten przyjemny cieplutki dzień

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
No to standardowo Ja raz byłam na ślubie o 14 i wesele zaczęło się o 16. O 1 padłam Ale to chyba zależy od regionu.... słyszałam że na śląsku śluby są o 12,13...
To prawda śluby zaczynają sie prędko My mamy slub o 13.00 godzina msza, potem życzenie to juz 14.30 ewentualny szybki skok do domu cos zawiesc kwiatki czy prezenty (z koscioła mamy 5 min samochodem) przejazd na sale 30 min zanim wszyscy znajdą swoje miejsce to juz hmmm 15.30 powitanie chlebem i solą toast i obiad 16.00 i zabawunia. Pozniej nie wyobrazałabym sobie ślubu jednak co region to inne tradycje i obyczaje

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
chybabym jajko zniosła jakbym miała tyle czekać w dzień ślubu na tżta
szkoda TEGO dnia na czekanie- lepiej się wcześniej pobrać i dłużej bawić
Zgadzam się w 100 % klask i:kla ski:umarłabym czekając tyle na swojego przyszłego męzusia

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Mam przy okazji pytanie: jaką kwotę będziecie płacić za osobę w przypadku wesela bez poprawin? Czy alkohol, ciasta kupujecie dodatkowo sami?
My w chwili zamawiania koszta były 200 zł za osobę za jeden dzień ze wszystkim (ciasto, tort, soki, napoje, owoce, słodycze) oprocz alkoholu jednak pani powiedziała ze cena moze ulec zmianie max 5 % zobaczymy oby tak tez nie było

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
Hej!
Jeśli można, to i ja do Was chętnie dołączę
Ja: 25 lat, TŻ 24, jestesmy razem ponad 7 lat
Ślub: 8 lipiec 2010
Do tej pory mamy salę i zespół, no i mam na oku suknię. Rozglądamy się aktualnie za fotografem. No i to by było na tyle
Miło tu u Was! Pozdrawiam!
Witam nową PM grono sie powiększa. Tytuł spokojny wiec i dziewczyny odwazniejsze zeby sie dopisac

Nie wierze ze za 85 dni zaczyna sie nasz rok oj bedzie dla mnie cięzkim rokiem szkola-obrona, ślub, poszukiwanie nowej pracy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 09:05   #303
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim
łeeeeeee ta choroba nie chce mnie opuścić Opryszczka gigant musze ją pogonić jakoś
Stary 2009-10-07, 09:40   #304
certina4
Wtajemniczenie

cześć
jakoś się zwlokłam z łóżka znowu sąsiad mnie obudził wiercąc mi nad głową wiertarkąmasakra, nienawidzę takich pobudek.
Dzisiaj jadę odwieźć koleżankę do szpitala, bo ma jakieś problemy z żołądkiem, a potem muszę jadę uczyć angielskiego.
Taka szarówka i jakaś mżawka ciagle pada, aż nei chce sie wychodzić z domu

Asiulek choróbsko

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 09:51   #305
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć
jakoś się zwlokłam z łóżka znowu sąsiad mnie obudził wiercąc mi nad głową wiertarkąmasakra, nienawidzę takich pobudek.
Dzisiaj jadę odwieźć koleżankę do szpitala, bo ma jakieś problemy z żołądkiem, a potem muszę jadę uczyć angielskiego.
Taka szarówka i jakaś mżawka ciagle pada, aż nei chce sie wychodzić z domu

Asiulek choróbsko
No teraz to cała artyleria została wyciągnięta na moje choróbsko
Nie ma szans przeciwko nam
Oj pogoda okropna, dobrze że nie powinnam wychodzić z domu i siedzę pod kołderką, bo nie wiem jakbym się zmuszała do wyjścia
Mam nadzieję, że z koleżanką będzie dobrze i jej problemy z żołądkiem zostaną szybko zażegnane
Ja dzisiaj będę miała przemiły wieczór (tak myślę) TŻcik zostaje u mnie na noc hihi znowu będzie się mną opiekował, w końcu chora jeszcze jestem
Stary 2009-10-07, 10:01   #306
Samoa
Zakorzenienie

cześćJakoś nie mam czasu na razie do Was zaglądaćWczoraj świętowałam z tz jego urodzinki, zaraz spadam do przyjaciółki, może mi sie to jakos ustabilizuje, ale póki ci jestem strasznie zalatana. Zajęcia mam codziennie - trzy dni w tygodniu wprawdzie tylko po jednym, ale to i tak rozwala mi cały dzieńW weekend idziemy na ślub, może jutro rozejrzymy sie za prezentem a jak nic nie znajdziemy fajnego to damy kasę i winko - nasz zestaw prezentowy no.1
Mam zamiar zapisac się na fitness i przypomniałam sobie o klubie na osiedlu tżI jeszcze niedaleko mieszka moja przyjaciółka i d0kładnie między nami jest klub, do którego mogłybyśmy chodzić razem
W ogóle juz straszna jesień jest!Zimno jak nie wiem, dobrze, ze dziś jest słoneczko.
Jedna moja kolezanka z roku taka której poleciłam mojego foto i tez go ma, ma już wódkę kupionąA jak jej powiedziałam, ze mam suknie to uznala, że ja to mobilizuje do przejścia sie po salonach, bo juz raz była ale nic jej się nie podobało. A jest wysoka to może sobie na wiele pozwolić
Stary 2009-10-07, 10:10   #307
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
cześćJakoś nie mam czasu na razie do Was zaglądaćWczoraj świętowałam z tz jego urodzinki, zaraz spadam do przyjaciółki, może mi sie to jakos ustabilizuje, ale póki ci jestem strasznie zalatana. Zajęcia mam codziennie - trzy dni w tygodniu wprawdzie tylko po jednym, ale to i tak rozwala mi cały dzieńW weekend idziemy na ślub, może jutro rozejrzymy sie za prezentem a jak nic nie znajdziemy fajnego to damy kasę i winko - nasz zestaw prezentowy no.1
Mam zamiar zapisac się na fitness i przypomniałam sobie o klubie na osiedlu tżI jeszcze niedaleko mieszka moja przyjaciółka i d0kładnie między nami jest klub, do którego mogłybyśmy chodzić razem
W ogóle juz straszna jesień jest!Zimno jak nie wiem, dobrze, ze dziś jest słoneczko.
Jedna moja kolezanka z roku taka której poleciłam mojego foto i tez go ma, ma już wódkę kupionąA jak jej powiedziałam, ze mam suknie to uznala, że ja to mobilizuje do przejścia sie po salonach, bo juz raz była ale nic jej się nie podobało. A jest wysoka to może sobie na wiele pozwolić
Hello! Ja też bym się chętnie wybrała na fitness tyle, że nie mam z kim A samej to nie bardzo mi się chce....Może w końcu uda namówić mi się mamę
Fajnie że wybieracie się na wesele, jak zakupicie prezent to napisz jaki może będziecie inspiracją dla innych
Stary 2009-10-07, 10:15   #308
caprica6
Wtajemniczenie

Czesc
Witam nowe PMki
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja sie w koncu zmobilizowalam i zapisalam sie na fitnes Chodze niestety sama ale sie ciesze ze sie wzielam w garsc

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-07 o 10:16
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 10:36   #309
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Jejku jak mi się nic nie chce. Wredna @ się pojawiła i najchętniej przespałabym całe dnie. Całe dnie się nie da, ale popołudnia przesypiam i mnie więcej nie ma niz jestem. I chyba jesienna depresja mnie dopada-bo nic mnie nie cieszy i cały czas bym spała, bo nic mi się nie chce

A tak z weselnych rzeczy to za tydzień w sobotę robimy zmówiny. W końcu udało mi sie mamę namówić i robimy I będzie spokój, bo tz nie będzie się ciagle pytał kiedy te zmówiny

No i miłych rzeczy(nie wiem czy już Wam o tym pisałam) i całkiem niespodziewanych kuzynka poprosiła mnie żebym została chrzestną jej maleństwa Ale się cieszę bo to będzie mój pierwszy chrześniaczek. I podobno chłopiec ma być Zbieram już niebieskie papierki, żeby zrobić album na chrzciny No i szukam inpiracji na prezent. Ehh ogarnęło mnie szaleństwo prawie takie jak to związane ze slubem
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 10:38   #310
tancerka212
Zakorzenienie

ale się zdenerwowałam... poszłam raniutko n seminarium a nasz promotor nie przyszedł deszcz, korki, męczarnia a on nie przyszedł co więcej czekałam na kolejne zajęcia i koleś przyszedł i nam kazał iść do domu i przyjść za 2 tygodnie... noż cholera jasna mogłam sobie smacznie do tej pory spać a tak od 6:30 jestem na nogach i dosłownie zmarnowany czas teraz mam 2,5 godziny wolnego a potem znów jadę na zajęcia ciekawe co tam mnie spotka

w ogóle jestem zaskoczona bo w ciągu dwóch dni dowiedziałam się o chyba 10 ślubach znajomych z roku a chyba ze 20 kolejnych się zaręczylo.. niech tam się żenią życzę im szczęścia ale nie wiedziałam że śłuby to zjawosko aż tak postępujące- jeszcze rok temu wszyscy w szoku byli że ja się zaręczyłam że tak szybko i w ogóle a teraz mało kto nie planuje ślubu najwięcej na 2011 roczek ludzi jest hehe a ja wtedy już będę z moim mężusiem sobie szczęśłiwie żyła
Stary 2009-10-07, 10:53   #311
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ładnie napisałaś, w pełni przyznaję Ci rację, ale ja chyba nie byłabym w stanie zrobić tego co Ty, nie wiem czy byłabym w stanie nie szukać tych samych cech i nie porównywać do kolejnego zwierzątka jeśli coś stałoby się mojemu królisiowi. Nawet nie chcę o tym myśleć, balabym się wziąć chyba nowego żeby nie czuć się winna że szukam ukojenia bólu, balabym się pokochać inne zwierzątko, tego że nie będę umiała pokochac go, a już nie tak jak kocham mojego uszatka. Bałabym się tego że On to widzi pomimo tego że nie ma go przy mnie, że zajmuję się innym zwierzątkiem i że pomyśli że o Nim zapomniałam. Bałabym się ponownie tak zaangażować emocjonalnie i ewentualnego cierpienia po stracie. Nie wyobrażam sobie jak może się czuć ktoś kto kochał swoje stworzonko bardzo długi czas i nagle może zabraknąć go. Ale wiem że zwierze można pokochac tak jak człowieka, bezgraniczną miłością. Bo to on nas zależy ich życie, zwierzęta są bezbronne i na nas ciąży obowiązek ich wychowania i opieki. Tak jak na innych członkach rodziny.

Ale był dobry odcinek House'a

Dobrej nocki, ja zmykam spać
No właśnie ja jak na razie myślę tak samo... że bym zdradzała moją psinkę, że byłoby mu przykro, że byłby zły, że pocieszam się innym psem i zapomniałam o nim. Chociaż wiem, że nigdy, przenigdy o nim nie zapomnę...Na pewno, bo był wyjątkowym psem...ehhhh...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 10:57   #312
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Nie wierze ze za 85 dni zaczyna sie nasz rok oj bedzie dla mnie cięzkim rokiem szkola-obrona, ślub, poszukiwanie nowej pracy
Oj to zupełnie tak jak u mnie, ten rok zapowiada się pracowicie... Tak jak ciebie czeka mnie obrona, ślub i poszukiwanie pracy, a do tego wszystkiego przeprowadzka o 300 km i poszukiwanie jakiegoś kąta dla nas, bo z teściami nie chce mieszkać...
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 11:01   #313
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ale się zdenerwowałam... poszłam raniutko n seminarium a nasz promotor nie przyszedł deszcz, korki, męczarnia a on nie przyszedł co więcej czekałam na kolejne zajęcia i koleś przyszedł i nam kazał iść do domu i przyjść za 2 tygodnie... noż cholera jasna mogłam sobie smacznie do tej pory spać a tak od 6:30 jestem na nogach i dosłownie zmarnowany czas teraz mam 2,5 godziny wolnego a potem znów jadę na zajęcia ciekawe co tam mnie spotka

w ogóle jestem zaskoczona bo w ciągu dwóch dni dowiedziałam się o chyba 10 ślubach znajomych z roku a chyba ze 20 kolejnych się zaręczylo.. niech tam się żenią życzę im szczęścia ale nie wiedziałam że śłuby to zjawosko aż tak postępujące- jeszcze rok temu wszyscy w szoku byli że ja się zaręczyłam że tak szybko i w ogóle a teraz mało kto nie planuje ślubu najwięcej na 2011 roczek ludzi jest hehe a ja wtedy już będę z moim mężusiem sobie szczęśłiwie żyła
takich "profesorków". Też nie lubie takich sytuacji. Wrrr

Ale wysyp wesel Fajnie Z moich studiów to 2 dziewczyny mają ślub w przyszłym roku. Reszta to starszyzna i już po slubie, parę osób młodych też. Z resztą nie gadam Z moich najbliższych znajomych na razie nikt się nie szykuje, nawet zaręczony nikt nie jest. W rodzinie to samo.
Stary 2009-10-07, 11:01   #314
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Oj to zupełnie tak jak u mnie, ten rok zapowiada się pracowicie... Tak jak ciebie czeka mnie obrona, ślub i poszukiwanie pracy, a do tego wszystkiego przeprowadzka o 300 km i poszukiwanie jakiegoś kąta dla nas, bo z teściami nie chce mieszkać...
spoko dziewczyny nie jesteście same- dużo jest tu dziewczyn które w tym roku piszą magisterkę i sie będą bronić, do tego szykują ślub, będą szukały pracy i się wyprowadzały- damy radę- bo kto jak nie my
Stary 2009-10-07, 11:03   #315
obca7
Wtajemniczenie

[QUOTE=aicila;14616611]Tak jak ciebie czeka mnie obrona, [QUOTE]
Obrone w przyszłym roku to ma większość PM z tego wątku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 11:07   #316
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No to jesteśmy dwie wkurzone na maksa. Ja się właśnie dowiedziałam, że mi przełożyli zajęcia z 17.10 na 18.40, co oznacza, że skończą się o 21.45 (powrót do domu około północy) :mdle je::atya ty::mur :
Jestem wściekła jak na załączonych emotikonkach wrrr...
Nawet nie raczyli o tym poinformować tylko wkleili zmianę w planie, do którego nikt już nie zagląda Na szczęście koleżanka zapomniała, o której ma zajęcia i zerknęła na ten nieszczęsny plan i zaraz do mnie zadzwoniła.
Oczywiście nie jadę na te zajęcia, tylko spróbuję się przepisać do innej grupy. Trzymajcie żeby się udało. W dodatku te zajęcia, na które się chce zapisać zaczynają się za 10 minut, czyli dziś nie dam rady na nie pojechać. Kumpela poprosi w moim imieniu, żeby mnie dopisali do grupy, a ja napiszę maila i naściemniam, że niby te zajęcia mnie bardziej interesują i że dziś mam wizytę u lekarza i dlatego mnie nie ma
No to się wyżaliłam ufff....

Cytat:
Damy radę! Ja mam studia (pisanie magisterki), podyplomówkę (pisanie pracy dyplomowej), niedługo zaczynam pracę, udzielam korepetycji i szykuję się do ślubu Co nas nie zabije, to nas wzmocni

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-07 o 11:10
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 11:08   #317
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

Ale wysyp wesel Fajnie Z moich studiów to 2 dziewczyny mają ślub w przyszłym roku. Reszta to starszyzna i już po slubie, parę osób młodych też. Z resztą nie gadam Z moich najbliższych znajomych na razie nikt się nie szykuje, nawet zaręczony nikt nie jest. W rodzinie to samo.
na szczęście nie będę na te wesela proszona bo bym chyba zbankrutowała najbardziej ciekawe miny mają ci którzy nie mają swojej połówki bo naprawdę gdzie nie stanąć to ktoś planuje ślub- a oni taaaaakie oczy robią bo normalnie zostali zasypani informacjami ślubno-weselnymi- a wiadomo dla zwykłego człowieka ten świat to taki mały kosmos ja w tamtym roku miałam podnietę a teraz to tylko z wami sobie siedzę i plotkuję ale inni to jakieś szaleństwo- sale, zespoły, suknie, obrączki no wszyyyyystko gdybym ja nie była w temacie ślubnym to bym na przerwach chyba w kiblu siedziała żeby mieć spokój

u mnie w rodzinie moje wesele póki co będzie ostatnie z serii, u tżta też póki co nie ma kandydatów więc będą się musiały rodzinki wybawić bo potem będą musieli dłuuugo czekac
Stary 2009-10-07, 11:08   #318
janiiis
Raczkowanie

Grrr jak sobie przypomną moją promotorkę i jej spóźnianie się albo nieprzychodzenie na umówiony termin i godzinę....
ale na obronie spisała się na medal, przez co samą obronę wspominam bardzo dobrze, mimo że stres był ogrooomny
dacie radę dziewczyny, z perspektywy czasu to wcale nie takie straszne jak się wydaje!
janiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 11:10   #319
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No to jesteśmy dwie wkurzone na maksa. Ja się właśnie dowiedziałam, że mi przełożyli zajęcia z 17.10 na 18.40, co oznacza, że skończą się o 21.45 (powrót do domu około północy) ....
o masakra!!!!!!!!!!!!!! przebiłaś mnie z powodem do zdenerwowania... nawet nie wiedziałam że tak późno uczelnie też działają myślałam że do 20 to max a tu proszę..
Stary 2009-10-07, 11:10   #320
caprica6
Wtajemniczenie

[QUOTE=obca7;14616696][QUOTE=aicila;14616611]Tak jak ciebie czeka mnie obrona,
Cytat:
Obrone w przyszłym roku to ma większość PM z tego wątku
Dacie rady Laski, na ostatnim roku studiow pracowalam, pisalam prace, a zaraz po obronie zamieszkalam z TŻ, teraz mi zostal tylko slubik Jak ja dalam rade to Wy tez
Stary 2009-10-07, 11:11   #321
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Hej ja się tylko zamelduję że jestem żyję i uciekam Gaduły bez tytułu
Stary 2009-10-07, 11:19   #322
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Hej ja się tylko zamelduję że jestem żyję i uciekam Gaduły bez tytułu
Dawno Cie nie bylo
Stary 2009-10-07, 11:21   #323
obca7
Wtajemniczenie

[QUOTE=caprica6;14616829][QUOTE=obca7;14616696]
Cytat:
Tak jak ciebie czeka mnie obrona,
Dacie rady Laski, na ostatnim roku studiow pracowalam, pisalam prace, a zaraz po obronie zamieszkalam z TŻ, teraz mi zostal tylko slubik Jak ja dalam rade to Wy tez
Ja tam się w ogóle nie przejmuje Też pracuje, studiuje, piszę pracę, skrapkuje i masę innych rzeczy
Obrona bedzie niecałe 3 miesiące przed slubem więc luz Gorzej jakby się wszytsko w jednym czasie zbiegło
Co ans nie zabije to nas wzmocni

Kubusewa witaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 11:36   #324
tancerka212
Zakorzenienie

mogłaby być już wiosna bo zaraz jakiejś depresji dostanę chyba...
Stary 2009-10-07, 11:44   #325
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
mogłaby być już wiosna bo zaraz jakiejś depresji dostanę chyba...
ja powoli dostaje.ehhh Chociaz dzisiaj ładnie jest i słonko swieci.. Na dworze cieplutko a w biurze mozna zamarznąć. Szok, jak tu zimno.
Stary 2009-10-07, 11:52   #326
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja powoli dostaje.ehhh Chociaz dzisiaj ładnie jest i słonko swieci.. Na dworze cieplutko a w biurze mozna zamarznąć. Szok, jak tu zimno.
u kogo słonko swieci u tego swieci.. ja susze parasolke
Stary 2009-10-07, 11:52   #327
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też ciepłolubna jestem. Sposób na jesienną deprechę: kocyk, herbatka i TŻ A jak nie ma TŻ to kocyk, herbatka i wizaż
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 11:53   #328
tancerka212
Zakorzenienie

widziłyście że powstał wątek Panny młode 2012
Stary 2009-10-07, 11:55   #329
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja też ciepłolubna jestem. Sposób na jesienną deprechę: kocyk, herbatka i TŻ A jak nie ma TŻ to kocyk, herbatka i wizaż
Zamiast herbatki grzane winko/piwko, moze jeszcze byc kot aha na depresje polecam tez fitmess

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
widziłyście że powstał wątek Panny młode 2012
Hehe ciekawe jaki % sie wykruszy do 2012

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-07 o 11:56
Stary 2009-10-07, 11:57   #330
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Zamiast herbatki grzane winko/piwko, moze jeszcze byc kot
a ja najbardziej kocham swoja kołdre

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Hehe ciekawe jaki % sie wykruszy do 2012
no co ty nasz watek powstał w 2007 roku i ciagle panny młode gadaja te z poczatków
ale sie staro poczułam.. w 2012 roku bede juz zona z 2 letnim stażem a tak fajnie byc panna młodą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości