|
|
#3331 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Eh, nie będę już narzekać jutro wracam do biura.
|
|
#3332 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Półroczną juz można wysterylizować, choć może lepiej troszkę później. Hormonów się nie bój, na dłuższą metę oczywiście nie polecam stosowania u zwierząt, ale może sie okazać, że przed zabiegiem będzie potrzebne krótkotrwałe blokowanie hormonalne, niektórzy lekarze unikają robienia zabiegów u kotek w rui lub jej okolicy, bo macica jest przekrwiona i krucha, latwiej o krwotok. Hormony powodują, że jest "normalna".
[/QUOTE] bardzo dziękuję za radę, tak mi to chodizlo po głowie właśnie w nocy czy to aby nie będzie ajkoś kolidowało ruja - zabieg. Dzięki jestem przygotowana do wizyty, tzn oczywiscie dowiedziałabym się tego i tak od lekarzy, ale zanim to by się stało, a tak juz wiem z góry. bardzo doceniam. |
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny plissssss, przetłumaczcie mi to :
Spend an additional $32.04 to qualify for Free Shipping in the USA
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłam kod i wyszło mi za darmo przesyłka, ale nie wiem co dalej , czy adres miałam podac przy rejestracji czy będzie przy zakupach?
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze ostatnia prośba o tłumaczenie , mniej więcej rozumiem ale nie chciałabym czegoś spieprzyć
![]() Add New Addresses Welcome Ewa Please fill out the form below to add a new address. Please note that the nickname field is a required field. This field is used to differentiate your addresses (for example: brother's home address, sister's work address, etc.). After entering a new address, click "Add this Address". Nie trzeba, juz skończyłam zakupy. Ciekawe czy przyjdzie ![]() Moje pierwsze w zyciu zagraniczne zakupy .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-07 o 15:06 |
|
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co więcej ja jestem w stanie to zrozumieć.. choć bywa, ze mnie to irytuje ![]() Aczkolwiek dzwonienie do szeregowych pracowników w czasie urlopu czy po pracy uważam za chamstwo i sama takich telefonów nie odbieram. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-10-07 o 15:13 |
||
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy Quality liczy sobie coś za przesyłkę, czy wysyła za free?
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3343 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ja mówiłam o szeregowych pracownikach
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, już wszystko powieszone!!!
Mam straszną ochotę jeszcze jeden taki malutki obrazek na wystawę namalować- myszkę. 2,5 godz do wernisażu- może dam radę. Czym pachnieć?!
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
namawiałaś to się teraz przyłącz ![]() edit: dopiero teraz zauważyłam, że Gothic dostała banana na stałe... mimo wszystko szkoda mi jej
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-10-07 o 16:22 |
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rany, mam dzisiaj tak denno-płaczliwy nastrój że to jest koszmar po prostu Pewnie przez przeziębienie które mnie dopadło
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rada nr 1 będzie wprowadzona w życie po prysznicu a rada nr 2 już została poczyniona u mamusi Tylko kurczę nie lubię się tak rozklejać, bo moja mama to panikara (a ja mam to po niej) i przejmuje się jeszcze bardziej ode mnie
|
|
#3349 |
|
Rozeznanie
|
witajcie....
dziewczyny, mój mały już po pierwszej seri testów , ma uczelenie na roztocza kurzu domowego.... o firankach wiem, zasłonach . pluszakach , trzepaniu pościeli.... tylko mam straszny dylemat,kanapa na której śpi mały jest prezentem od rodziców, jest to kanapa stara już, i tak myslę ze w tej kanapie roztoczy jest też od col........i ciut ciut.jakie łóżko mogłoby być najlepsze dla małego,zawsze kiedy chcę kupić coś nowego do mieszkania.....lub wymienić coś starego słyszęże ............Kto zabrania biednemu bogato żyć?...i tak będzie wojna o wywalenie dywanu i firan itp.......ale to zwalcze , gorsza jest ta spadkowa po nich kanapa mająca 13 lat.. i tu mam też problem ..jakie łóóozko dla dziecka alergika? z materacem coś czy coś kanapowego tapczanowego..... Wyprowadzka u mnie z domu nie jest możliwa.......
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
W kwestii netu - mamy z TP. Płacimy 45 zł (za net) plus abonament (jakaś opcja darmowe rozmowy w weekendy i po 20.00 w tygodniu)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej, a kto lubi, ale wiem bo sama miewam takie stany - i grunt ze sa mamy i inne ramiona na ktorych mozna "wylać" i ważne ze to są przejsciówki tzw wstąpił we mnie demon konsumpcji chce sobie "na gwałt" kupić coś pieknie pachnącego i znów brakło mi weny wszystkie musz miecie czekają w kolejce a ja siedze przed ceneo.pl i ![]() co kupić? co kupić?
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, kup Mauboussin EDP
- testowałam dziś w Sephorze. Cudna czekolada, gorzkie kakao, jakaś nutka alkoholowa i coś pewnie jeszcze. Ciepłe, otulające ale i wytrawne - wpadły mi w nos
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za pomysła ale ja żeby kupić to musze być omamiona zapachem, tak się kręciłam już co prawda wokół nich i czytałam o nich ale nie wiem co mnie powstrzymało opisujesz jak idealne dla mnie na jesień, A do czego podobne? Bo nie chcę zalatywać nalewką śliwkowa itp trunkami na bazie śliw. Zanabyłam już słonia ale to na zimne czasy i otwarte przestrzenie i na lata podejrzewam. Secret Obsession - do wpadania w samozachwyt i upajania się. Ewidentnie mam jakiś obsession, mimo iż ten we flaszce jeszcze nie dotarl A ty jak kupujesz Mauboussin bez gry wstęnej czyli współzakupów?? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-07 o 19:22 |
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - dziś to dopiero wąchałam, nie wiem jeszcze, czy je chcę mieć. Za cenę Sephorową na pewno ich nie kupię
Jak w przyszłości trafią się wspólne zakupy czy superokazja, to może się skuszę.Do czego podobne.... Mnie się gdzieś tam kojarzy z Cocoonem YR, ale tak z grubsza. Lepiej dorwać jakąś reckę
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś takiego na przykład http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50177435 Wszystko idzie wyprać, a pod spodem można posprzątać. |
|
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
vesenko, jesteś wielka sercem
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do cocona mam również żel pod prysznic ja już z cocona nie wychodze. Nie wiem czemu nie ma 100 ml ( bo nie ma nie?) dzięki za inwencję. jakby co to rozrabiam flache. własnymi ręcami - choć nie zależy mi na flakonie jeśli nie biore pojemności od 30 wzwyż. |
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - ale ja tam właśnie wyczuwam lekko "alkoholowe" nutki. Mnie one nie przeszkadzają. Najlepiej będzie jak przetestujesz sama
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
dobre
Cytat:
Też go uwielbiam Wysmarowałam się masłem Karmel&Cynamon Faromony, który leżał od kilku miesięcy nieużywany gdyż przy pierwszym użyciu strasznie mnie szczypał. Tymczasem dzisiaj postanowiłam znów spróbować i o dziwo nic się nie dzieje. Jednak jeśli ktoś ma zamiar kupić to masło to ostrzegam, bo jakieś dziwne składniki w nim są Mimo to pachnie zabójczo, słodko, mocno i czuć w całym domu Idealny podkład pod OI i inne tego typu słodziaki
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam to masło w zeszłym roku - tylko, że na mnie wychodziła jakaś maślana, zjełczała nuta (a produkt był świeży na milion procent). Oddałam Spanish Myszce - myślę, że spożytkowała go z przyjemnością
![]() Mam migrenę już drugi dzień, nie pomaga mi nic ( Ibuprom, Aspiryna) Chyba jutro skoczę po to słynne Solpadeine.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

jutro wracam do biura.

pada, pada, pada...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pewnie przez przeziębienie które mnie dopadło

Też go uwielbiam