Scent Bar X - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 10:57   #3331
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nie wiem jak to jest,bo ja tez pracowałam na umowe zlecenie w siedzibie pracodawcy- ale jak chciałam wyjsc wczesniej to wychodziłam i nikt nie miał śmiałości tego skomentować, poza tym miałam płatny urlop, ale tylko 2 tyg w roku, wiec nie było jeszcze tak najgorzej.

Zresztą- stosunek pracy powstaje z chwilą rozpoczęcia swiadczenia pracy, a nie podpisania umowy- mozna wystąpić do sądu pracy o uznanie stosunku pracy-tylko ze Polska to nie Stany i nikt tego nie robi

A telefon służbowy służy do komunikowania sie z pracownikiem w czasie pracy, ew. w sytuacjach nagłych i nieprzewidzianych, jadąc na urlop zostawia się telefon służbowy w domu.

A komentujesz jakoś to dzwonienie do siebie? bo moze myśla ze tak lubisz
Owszem, komentuję, ale część z tych telefonów to klienci i im nie powiem, żeby spadali.
Eh, nie będę już narzekać jutro wracam do biura.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 10:57   #3332
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
, tzn jak dla mnie to raczej ciemny fiolet
a być może, raz na oczy widziałam.

Pogoda straszna u mnie pada, pada, pada...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 13:24   #3333
rachell111
Zakorzenienie

Półroczną juz można wysterylizować, choć może lepiej troszkę później. Hormonów się nie bój, na dłuższą metę oczywiście nie polecam stosowania u zwierząt, ale może sie okazać, że przed zabiegiem będzie potrzebne krótkotrwałe blokowanie hormonalne, niektórzy lekarze unikają robienia zabiegów u kotek w rui lub jej okolicy, bo macica jest przekrwiona i krucha, latwiej o krwotok. Hormony powodują, że jest "normalna".
[/QUOTE]

bardzo dziękuję za radę, tak mi to chodizlo po głowie właśnie w nocy czy to aby nie będzie ajkoś kolidowało ruja - zabieg. Dzięki jestem przygotowana do wizyty, tzn oczywiscie dowiedziałabym się tego i tak od lekarzy, ale zanim to by się stało, a tak juz wiem z góry.
bardzo doceniam.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 14:07   #3334
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dziewczyny plissssss, przetłumaczcie mi to :

Spend an additional $32.04 to qualify for Free Shipping in the USA
Stary 2009-10-07, 14:12   #3335
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Dziewczyny plissssss, przetłumaczcie mi to :

Spend an additional $32.04 to qualify for Free Shipping in the USA
wydaj dodatkowe 32 dolce zeby moc skorzystac z darmowej dostawy w usa czyli na ich terenie
Stary 2009-10-07, 14:25   #3336
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
wydaj dodatkowe 32 dolce zeby moc skorzystac z darmowej dostawy w usa czyli na ich terenie
Wkleiłam kod i wyszło mi za darmo przesyłka, ale nie wiem co dalej , czy adres miałam podac przy rejestracji czy będzie przy zakupach?
Stary 2009-10-07, 14:32   #3337
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleiłam kod i wyszło mi za darmo przesyłka, ale nie wiem co dalej , czy adres miałam podac przy rejestracji czy będzie przy zakupach?
tego juz nie wiem ja niestety nie kupowałam jeszcze
Stary 2009-10-07, 14:52   #3338
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

To jeszcze ostatnia prośba o tłumaczenie , mniej więcej rozumiem ale nie chciałabym czegoś spieprzyć

Add New Addresses Welcome Ewa

Please fill out the form below to add a new address. Please note that the nickname field is a required field. This field is used to differentiate your addresses (for example: brother's home address, sister's work address, etc.). After entering a new address, click "Add this Address".

Nie trzeba, juz skończyłam zakupy. Ciekawe czy przyjdzie

Moje pierwsze w zyciu zagraniczne zakupy .

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-10-07 o 15:06
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:06   #3339
selya
Zadomowienie

Cytat:
Please fill out the form below to add a new address. Please note that the nickname field is a required field. This field is used to differentiate your addresses (for example: brother's home address, sister's work address, etc.). After entering a new address, click "Add this Address".
Proszę wypełnij poniższy formularz aby dodać nowy adres. Zauważ, że pole z nazwą (nicknamed) jest polem wymaganym . Stosuje się je do rozróżnienia twoich adresów (np. adres zamieszkania brata, adres pracy siostry). Po wprowadzeniu nowego adresu kliknij "Add this Address".

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:12   #3340
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem jak mozna odbierac telefony z pracy będąc na urlopie. Pracodawca nie moze tego ządac, bo urlop to płatne zwolnienie pracownika od obowiązku świadczenia pracy, i kontaktowanie sie z pracownikiem w spr. służbowych jest łamaniem praw pracownika.
Pracodawca nie może, ale jeśli człowiek jest odpowiedzialny i prowadzi np. wielomilionowy kontrakt to wierz mi, odbierze telefon choćby w Afryce (vide mój Tżet) Co więcej ja jestem w stanie to zrozumieć.. choć bywa, ze mnie to irytuje
Aczkolwiek dzwonienie do szeregowych pracowników w czasie urlopu czy po pracy uważam za chamstwo i sama takich telefonów nie odbieram.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:

bardzo dziękuję za radę, tak mi to chodizlo po głowie właśnie w nocy czy to aby nie będzie ajkoś kolidowało ruja - zabieg. Dzięki jestem przygotowana do wizyty, tzn oczywiscie dowiedziałabym się tego i tak od lekarzy, ale zanim to by się stało, a tak juz wiem z góry.
bardzo doceniam.
Poproś weterynarza, by wysterylizował Ci kotkę tzw. cięciem bocznym, nie będzie na starość włóczyła brzuszka po podłodze

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2009-10-07 o 15:13
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:17   #3341
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

dziewczyny, czy Quality liczy sobie coś za przesyłkę, czy wysyła za free?

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:46   #3342
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Poproś weterynarza, by wysterylizował Ci kotkę tzw. cięciem bocznym, nie będzie na starość włóczyła brzuszka po podłodze

o maj! jesteście kochane, jak to dobrze wiedzieć wiecej
Stary 2009-10-07, 15:55   #3343
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy Quality liczy sobie coś za przesyłkę, czy wysyła za free?
za free

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Pracodawca nie może, ale jeśli człowiek jest odpowiedzialny i prowadzi np. wielomilionowy kontrakt to wierz mi, odbierze telefon choćby w Afryce (vide mój Tżet) Co więcej ja jestem w stanie to zrozumieć.. choć bywa, ze mnie to irytuje
Aczkolwiek dzwonienie do szeregowych pracowników w czasie urlopu czy po pracy uważam za chamstwo i sama takich telefonów nie odbieram.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------
aaaa....ale to inna sprawa, taki człowiek nie zarabia średniej krajowej, przy pewnych pieniądzach reguły gry można uelastycznić.

ja mówiłam o szeregowych pracownikach
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:56   #3344
justynaneyman
Zakorzenienie

Słuchajcie, już wszystko powieszone!!!
Mam straszną ochotę jeszcze jeden taki malutki obrazek na wystawę namalować- myszkę. 2,5 godz do wernisażu- może dam radę.
Czym pachnieć?!
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 16:05   #3345
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:
za free

namawiałaś to się teraz przyłącz
edit: dopiero teraz zauważyłam, że Gothic dostała banana na stałe... mimo wszystko szkoda mi jej

Edytowane przez kriss_de_valnor
Czas edycji: 2009-10-07 o 16:22
kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:21   #3346
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Słuchajcie, już wszystko powieszone!!!
Mam straszną ochotę jeszcze jeden taki malutki obrazek na wystawę namalować- myszkę. 2,5 godz do wernisażu- może dam radę.
Czym pachnieć?!
powodzenia

Rany, mam dzisiaj tak denno-płaczliwy nastrój że to jest koszmar po prostu Pewnie przez przeziębienie które mnie dopadło
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:25   #3347
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
powodzenia

Rany, mam dzisiaj tak denno-płaczliwy nastrój że to jest koszmar po prostu Pewnie przez przeziębienie które mnie dopadło
rada nr 1: się czymś wypachnieć poprawiaczem humoru
rada nr 2: się wyplakać i potem mija i znów sie robi lepiej
Stary 2009-10-07, 18:50   #3348
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
rada nr 1: się czymś wypachnieć poprawiaczem humoru
rada nr 2: się wyplakać i potem mija i znów sie robi lepiej
dziękuję
Rada nr 1 będzie wprowadzona w życie po prysznicu a rada nr 2 już została poczyniona u mamusi Tylko kurczę nie lubię się tak rozklejać, bo moja mama to panikara (a ja mam to po niej) i przejmuje się jeszcze bardziej ode mnie
Stary 2009-10-07, 18:55   #3349
envy07
Rozeznanie

witajcie....
dziewczyny, mój mały już po pierwszej seri testów , ma uczelenie na roztocza kurzu domowego....

o firankach wiem, zasłonach . pluszakach , trzepaniu pościeli....
tylko mam straszny dylemat,kanapa na której śpi mały jest prezentem od rodziców, jest to kanapa stara już, i tak myslę ze w tej kanapie roztoczy jest też od col........i ciut ciut.jakie łóżko mogłoby być najlepsze dla małego,zawsze kiedy chcę kupić coś nowego do mieszkania.....lub wymienić coś starego słyszęże ............Kto zabrania biednemu bogato żyć?...i tak będzie wojna o wywalenie dywanu i firan itp.......ale to zwalcze , gorsza jest ta spadkowa po nich kanapa mająca 13 lat..
i tu mam też problem ..jakie łóóozko dla dziecka alergika? z materacem coś czy coś kanapowego tapczanowego.....

Wyprowadzka u mnie z domu nie jest możliwa.......
Stary 2009-10-07, 18:59   #3350
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

W kwestii netu - mamy z TP. Płacimy 45 zł (za net) plus abonament (jakaś opcja darmowe rozmowy w weekendy i po 20.00 w tygodniu)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:02   #3351
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dziękuję
Rada nr 1 będzie wprowadzona w życie po prysznicu a rada nr 2 już została poczyniona u mamusi Tylko kurczę nie lubię się tak rozklejać, bo moja mama to panikara (a ja mam to po niej) i przejmuje się jeszcze bardziej ode mnie

hej, a kto lubi, ale wiem bo sama miewam takie stany - i grunt ze sa mamy i inne ramiona na ktorych mozna "wylać" i ważne ze to są przejsciówki tzw

wstąpił we mnie demon konsumpcji chce sobie "na gwałt" kupić coś pieknie pachnącego i znów brakło mi weny wszystkie musz miecie czekają w kolejce a ja siedze przed ceneo.pl i

co kupić? co kupić?
Stary 2009-10-07, 19:10   #3352
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell, kup Mauboussin EDP - testowałam dziś w Sephorze. Cudna czekolada, gorzkie kakao, jakaś nutka alkoholowa i coś pewnie jeszcze. Ciepłe, otulające ale i wytrawne - wpadły mi w nos

Frank Zappa

Stary 2009-10-07, 19:20   #3353
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Rachell, kup Mauboussin EDP - testowałam dziś w Sephorze. Cudna czekolada, gorzkie kakao, jakaś nutka alkoholowa i coś pewnie jeszcze. Ciepłe, otulające ale i wytrawne - wpadły mi w nos
jeja no ja sie wybieram do douglasa i sephory w ogóle do jakiegokolwiek sklepu jak na wycieczke i moze jutro sie uda to sie nawącham!
Dzięki za pomysła ale ja żeby kupić to musze być omamiona zapachem, tak się kręciłam już co prawda wokół nich i czytałam o nich ale nie wiem co mnie powstrzymało opisujesz jak idealne dla mnie na jesień,

A do czego podobne? Bo nie chcę zalatywać nalewką śliwkowa itp trunkami na bazie śliw.

Zanabyłam już słonia ale to na zimne czasy i otwarte przestrzenie i na lata podejrzewam. Secret Obsession - do wpadania w samozachwyt i upajania się. Ewidentnie mam jakiś obsession, mimo iż ten we flaszce jeszcze nie dotarl

A ty jak kupujesz Mauboussin bez gry wstęnej czyli współzakupów??

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-07 o 19:22
Stary 2009-10-07, 19:25   #3354
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell - dziś to dopiero wąchałam, nie wiem jeszcze, czy je chcę mieć. Za cenę Sephorową na pewno ich nie kupię Jak w przyszłości trafią się wspólne zakupy czy superokazja, to może się skuszę.

Do czego podobne.... Mnie się gdzieś tam kojarzy z Cocoonem YR, ale tak z grubsza. Lepiej dorwać jakąś reckę

Frank Zappa

Stary 2009-10-07, 19:34   #3355
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
witajcie....
dziewczyny, mój mały już po pierwszej seri testów , ma uczelenie na roztocza kurzu domowego....

o firankach wiem, zasłonach . pluszakach , trzepaniu pościeli....
tylko mam straszny dylemat,kanapa na której śpi mały jest prezentem od rodziców, jest to kanapa stara już, i tak myslę ze w tej kanapie roztoczy jest też od col........i ciut ciut.jakie łóżko mogłoby być najlepsze dla małego,zawsze kiedy chcę kupić coś nowego do mieszkania.....lub wymienić coś starego słyszęże ............Kto zabrania biednemu bogato żyć?...i tak będzie wojna o wywalenie dywanu i firan itp.......ale to zwalcze , gorsza jest ta spadkowa po nich kanapa mająca 13 lat..
i tu mam też problem ..jakie łóóozko dla dziecka alergika? z materacem coś czy coś kanapowego tapczanowego.....

Wyprowadzka u mnie z domu nie jest możliwa.......
co do łóżka to takie z materacem z pianki lub lateksu, z pokrowcem, który można zdjąć i wyprać. Jeśli jest to tapczan to dobrze,żeby miał ściągane pokrycie, które nadaje się do prania. Forma im prostsza tym lepiej. Aha, i żeby tapczan lub łóżko były na nóżkach, żeby łatwo było sprzątać pod spodem.
Coś takiego na przykład http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50177435 Wszystko idzie wyprać, a pod spodem można posprzątać.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:41   #3356
envy07
Rozeznanie

vesenko, jesteś wielka sercem
Stary 2009-10-07, 19:43   #3357
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Rachell - dziś to dopiero wąchałam, nie wiem jeszcze, czy je chcę mieć. Za cenę Sephorową na pewno ich nie kupię Jak w przyszłości trafią się wspólne zakupy czy superokazja, to może się skuszę.

Do czego podobne.... Mnie się gdzieś tam kojarzy z Cocoonem YR, ale tak z grubsza. Lepiej dorwać jakąś reckę
no i wszystko jasne - nawet nei musiałam sugerować, właśnie miałam pytać czy czasem cocona nie przypominają a teraz to z ust mi to wyjęłaś że to "te " rejony. Ja jedyne czego nie chce to nalewkowo zajeżdżać - jak tego tam nie będzie na pierwszym planie to się poswpólnozakupuję.

Co do cocona mam również żel pod prysznic ja już z cocona nie wychodze. Nie wiem czemu nie ma 100 ml ( bo nie ma nie?)

dzięki za inwencję. jakby co to rozrabiam flache. własnymi ręcami - choć nie zależy mi na flakonie jeśli nie biore pojemności od 30 wzwyż.
Stary 2009-10-07, 19:48   #3358
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell - ale ja tam właśnie wyczuwam lekko "alkoholowe" nutki. Mnie one nie przeszkadzają. Najlepiej będzie jak przetestujesz sama

Frank Zappa

Stary 2009-10-07, 19:57   #3359
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
A ty jak kupujesz Mauboussin bez gry wstęnej czyli współzakupów??
dobre

Cytat:
Co do cocona mam również żel pod prysznic ja już z cocona nie wychodze. Nie wiem czemu nie ma 100 ml ( bo nie ma nie?)
ah, zazdroszczę Ci linii pielęgnacyjnej Cocona Też go uwielbiam

Wysmarowałam się masłem Karmel&Cynamon Faromony, który leżał od kilku miesięcy nieużywany gdyż przy pierwszym użyciu strasznie mnie szczypał. Tymczasem dzisiaj postanowiłam znów spróbować i o dziwo nic się nie dzieje. Jednak jeśli ktoś ma zamiar kupić to masło to ostrzegam, bo jakieś dziwne składniki w nim są Mimo to pachnie zabójczo, słodko, mocno i czuć w całym domu Idealny podkład pod OI i inne tego typu słodziaki
Stary 2009-10-07, 20:01   #3360
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Miałam to masło w zeszłym roku - tylko, że na mnie wychodziła jakaś maślana, zjełczała nuta (a produkt był świeży na milion procent). Oddałam Spanish Myszce - myślę, że spożytkowała go z przyjemnością

Mam migrenę już drugi dzień, nie pomaga mi nic ( Ibuprom, Aspiryna) Chyba jutro skoczę po to słynne Solpadeine.

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości