|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zrobić kolczyki Czarna Mozaika?
Witam wszystkie Wizażystki,
jestem tutaj pierwszy raz i chciałabym się pochwalić kolczykami zrobionymi przeze mnie. Jednocześnie prosiłabym o rzetelną ocenę tę profesjonalną jak i mniej profesjonalną. Wykonanie kolczyków znajduje się na blogu --> http://kobizu.blogspot.com/2009/10/c...zyki-sama.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zrobić kolczyki Czarna Mozaika?
Dość skomplikowane ,ale dzisiaj spróbuję się za nie zabrać , akurat zostało mi dużo czarnych koralików , dzięki za pomysł,bardzo ciekawy
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W razie jakichkolwiek kłopotów chętnie pomogę i poradzę. Polecam się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kolczyki ładne. Ale jak na moje oko to raczej nie jablonex
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
![]() Praca ładna w pierwszym momencie wygląda jak koronka. Myślę, że powinnaś zrezygnować z linka bloga masz tam przekierowanie na sklep z biżu.
ZAPRASZAM do mojego świata. Edytowane przez lubomirka Czas edycji: 2009-10-06 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sprzedano mi te koraliki jako koraliki jablonexu na jednej z aukcji na allegro w sumie była promocja (1 zł za ok 1500 sztuk) więc może i mnie przycięli... Tyle, że niby ten sklep cieszy się dobrą opinią raczej... Więc sama nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne kolczyki, uwielbiam takie misterne wyplatanki.
Tutka przejrzałam pobieżnie (na razie ![]() No i bardzo podoba mi się to, że tak bez oporów dzielisz się wzorem - sama, jeśli ktoś o to poprosi zawsze podaję adresy stron, z których wzięłam instrukcję. Uważam, że skoro mam ten wzór tylko i wyłącznie dzięki czyjejś uprzejmości, to byłoby z mojej strony zwyczajnie nie fair nie podzielić się nim, kiedy ktoś o to prosi. W każdym razie, podobają mi się zarówno kolczyki jak i postawa ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
przyznam że na miniaturce wyglądają jak zrobione z kordonka
![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Kobizu - z miłości do kolczyków - tutoriale
Witam po raz kolejny.
Pozwoliłam sobie założyć swój wątek, do którego będę dodawać coraz to nowe prace. Do każdych kolczyków dodaję sposób wykonania. Po Czarnej mozaice przyszła pora na biel. Białe kółka. Chciałabym pochwalić się ponownie kolczykami. Nie są wielce cudowne ale i tak się cieszę, że w końcu powstały. ![]() Zdjęcie takie sobie. Sposób wykonania -> http://kobizu.blogspot.com/2009/10/b...ma-prosty.html Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dalsze moje prace będą w wątku, który znajduje się pod adresem -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372005
Zapraszam i pozdrawiam. ![]() kobizu Ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobizu - z miłości do kolczyków - tutoriale
Czy mozesz chociaz inne tutoriale albo umieszczac tutaj albo w watku dla zielonych? W ten sposob namnaza sie tylko watkow i forum staje sie mniej czytelne..
Poza tym kazdy tutek to tylko link do blogu wiec tez nie bardzo rozumiem po co kolejne watki
![]() |
#13 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Joanna d'Moder
|
mimo wszystko uważam,że wystarczy Ci na razie jeden wątek i dlatego połączyłam oba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie jakieś wzory na kolczyki robione taką metodą jak w pierwszym poście?
bardzo mi się podobają....
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Fajnie,że chcesz się dzielić swoją wiedzą i robisz tutki.
Uważam jednak,że żeby robić tutoriale i chcieć uczyć innych należy samemu opanować jakieś podstawy. Niestety - krzywy loop nie powinien się znaleźć w takim materiale. Powinno się nie tylko przedstawiać sposób wykonania pewnego elementu ale i zwrócić uwagę na estetykę wykonania takich drobiazgów. Potem jakaś dziewczyna obejrzy ten tutorial i zacznie robić też byle jakie loopy bo przecież takie były w tutorialu. Przepraszam, ale musiałam w końcu to napisać. Ale wyplatanka jest oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziękuję Moniko za rady. Zgadzam się z Tobą i wkrótce poćwiczę, może uda mi się dojść do czegoś więcej. Jednocześnie chciałam powiedzieć, że bardzo podziwiam Twoje prace. Jesteś fantastyczna w tym, co robisz.
![]() ![]() Chciałabym zaprezentować dzisiaj wisiorek prosty do zrobienia. Niebieskie oczko. Sposób wykonania tutaj ---> http://kobizu.blogspot.com Pozdrawiam, Ola. ![]() Jednocześnie pragnę zaznaczyć, że mistrzem nie jestem. Robię, jak potrafię. Mam nadzieję, że niedługo uda mi się naprawić wszystkie niedociągnięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Kolejne kolczyki i sposób ich zrobienia---> http://kobizu.blogspot.com/2010/05/cesarskie.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.