|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
hej dziewczyny
![]() wpadłam na chwilkę do Was ![]() o ostatnich dniach przygotowań napisze już po-brak czasu a teraz jestem padnięta i nic już do mnie nie dociera. stres mam taki, że przedtem popłakałam się i musiałam tak sobie popłakać-wyprowadziła mnie z równowagi głupia rzecz i poszło wszytsko. Dziękuję dziewczyny za życzenia i wsparcie ![]() Rano już tu nie zajrzę, ale już po wszystkim będę nadal zaglądać ![]() Dzisiejszym PM życze najcudowniejszego Dnia, żeby wszystko poszło po Waszej myśli i przede wszystkim szczęścia na nowej drodze życia ![]() żoładek mam ściśniety... ja bolerko mam jednak z długim rękawem i z podszewką nawet. miałam miec krótkie ale brrr zimno będzie. do po weekendzie dziewczyny ![]() ]mam nadz.że usnę.. |
|
|
|
#1772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
jestem z Grudziądza dziś jedziemy kupić alkohol i zarezerwować mój bukiecik. Kiecke odbieram w piatek. mam nadzieje że 17 nie będzie tak zimno jak dziś bo wszystkie sie pochorujemy
|
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mój wielki dzień będę mieć 17 i również liczę na duuuuzo cieplejszą wersję pogodową- mam tylko koronkowe bolerko..
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie (dolny śląsk) jest dziś piękna pogoda, świeci słonko i jest cieplutko, ile bym dała, żeby za rok też tak było
|
|
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja też 17 października i boję się o tą pogodę bo mam tylko krótkie bolerko.
|
|
|
|
#1777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam nadzieję że atmosfera była gorąca
Edytowane przez lufer Czas edycji: 2009-10-04 o 10:04 |
|
|
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z 17-stego właśnie oglądalam 16-dniową pogodę w tvn i się załamałam, na 17 zapowiadają pogodę z temperaturą w granicach od 3-8 stopni
ale masakra!!! przecież zamarzne w tej kiecce !! jak do tego dojdzie jeszcze deszcz albo co najgorsze snieg to się załamę !!wrrrrrrrrrr
|
|
#1779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mówcie mi, że liczyłyście na to, że w październiku będzie cieplutko jak wiosną czy latem
Niestety to październik, już głęboka jesień i ma swoje prawa. Ale główka do góry, grunt, żeby nie padało
|
|
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Na tym watku się nie udzielałam-tylko na śląskim-ale też mam ślub 24.10.
Odliczam dni-i ledwo żyję-tyle przygotowań. Dziś śniło mi się, że zapomniałam kosmetyki kupić-i po kościele latałam po drogeriach za pudrem i błyszczykiem no pochlastać się można. I goście nie wiedzą czy będą.Co do temperaturki-to oby jak najcieplej było. Co prawda mam misiowate futerka-ale lepiej słoneczko niż deszcz i wiatr. Mam 2-etole i miśka z długim rekawem-zależy od temperaturki co nałoże |
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe koleżanki, szkoda że tak późno do nas dołączyłyście. Ale jak to mowią lepiej późno niż wcale. Jakoś mi raźniej, bo kilka z was tez slubuje 24 października. Na koniec października zapowiadają nawet śnieg
W koncu i mnie dopadło choróbsko, ledwie widzę na oczy, płuc mało nie wypluję i gorączka nadchodzi. Ciekawe jak tam nasze koleżanki, które już są po. Złotka dawno nie bylo, ale z tego co pamiętam ona tez jest już po. Na poprawiny nie mamy nic!!!! Dzisiaj dopiero na przymiarce gajerka dla tz bylismy i kupilsmy buty. Oczywiście slubne, bo na poprawiny to nie wiem kiedy kupimy ubrania, skoro dopiero co rozlozyla mnie choroba. Buziaki i dobrej nocki! |
|
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam nadzieje ze nie bedzie padalo, a zimno jakos wytrzymam
informacja z serii co wymyslila moja swiadkowa/siostra: ostatnio sie odezwala jak jej sie miejsce na sali nie spodobalo, a teraz wyslala mi smsa czy mezczyzni z osobami towarzyszacymi beda i na ile sa one towarzyszace bo moze ona by sie jakim zajela
|
#1785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- a jak tam dziewczyny z 10.10?? Mnie się wydaje że się nie stresuję ale już kolejną noc nie mogłam spać i mnie trochę brzuch pobolewa.
|
|
#1786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wybralismy wczoraj pierwszy taniec http://www.popvandaal.pl/ zakldka demo i tam mozna odsluchac numer 'I've got you under my skin' Sinatry-dzisiaj zaczynamy tanczyc a rodzicom zadedykujemy 'Gdynie ma dzieci' Kultu ![]() ale tu sie cicho zrobilo
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-10-06 o 12:16 |
|
|
|
|
#1787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym jak dziś nie przyjdą moje zawieszki na alkohol to się naprawdę zdenerwuję bo czekam na nie od 24 sierpnia co za ludzie
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a gdzie zamawialas te zawieszki bo to masa czasu
|
|
#1789 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Judith, u Was będą i pudła z przysmakami i te kosze z almy? na sali pewnie kosze, a w pokoju dodatkowo pudła.. czy moze zamiast koszy to te pudła będą tylko? ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Lufer, no to sie trochę napracowaliście z tymi slajdami. Też mialam taki pomysl, ale tz nie bardzo chciał. Bardzo fajny pomysl z tymi biletami na kabaret |
||
|
|
|
#1790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bylismy dzisiaj na spotkaniu z proboszczem, usmialismy sie porzadnie, jak nam tlumaczyl ze na zadane pytania mamy trzy razy odpowiedziec chcemy bo bedzie koniec imprezy jak powiemy ze nie
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
zamówiliśmy takie pocieszne krawaciki muszki i podwiązki na allegro nie mogłam się powstrzymać :
ale popełniłam jeden błąd... napisałam kiedy mam ślub więc przeciągają z dostawą dzis jeszcze nie dotarły więc moja cierpilwość się kończy i jutro idę do papierniczego i kupie zwykłe naklejki
|
|
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
nie straszcie z tym śniegiem
Dziś byłam na przymiarce i czyszczeniu twarzy-piecze jak nie wiem co Suknia-coraz fajniej wygląda-ale w końcu musialam się zdecydować na te tiulową halkę pod-bo mi za bardzo majda ta kiecka po nogach Bolerko mam takie do pasa-będzie mi zimno?? I stres jest-ilu gości będzie w końcu :/ Kosze też robimy-ale sami-kosze kupione, część produktów też, a część przyleci z anglii-bo tam taniej. |
|
|
|
#1793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dzwnilas do tej firmy/osoby u ktorej zamawialas, bo to juz lekka przesada z ich strony
|
|
#1794 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po! Było jak sobie tego życzyliśmy, goście dopisali choć nie w100%
a odnośnie pogody była bardzo przyjemna, mama kazała wystawiać buty(jakiś przesąd)no i pogoda była hihi |
|
|
|
#1795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
iwciag- gratuluje i prosimy o jakies fotrczki... Pochwal sie jak ślicznie wyglądałas...
|
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
poki co nie mam fotek za duzo tylko kilka z przygotowan i z drugiego dnia, ale zeby mnie bylo widac w calej okazalosci nie bardzo:/jak bede miala luzniejsza chwile powklejam cos jeszcze
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 15:40 |
|
|
|
#1798 |
|
Raczkowanie
|
Juduth 8 dopiszesz mnie do kalendarza??
Moje krawaciki jeszcze nie dotarły ale dzwoniła dziś do mnie ta babka u której zamawiałam i poinformowała że poczta szwankuje bo wysłała mi je 2 tyg temu... jakoś jej nie wierzę!! ale dodała że jeśli do piątku nie dotrą wsiada w samochód i przywiezie mi je osobiście <jupi> poza tym 2 gości poinformowało mnie że jednak się nie pofatygują na wesele!! kurza fretka czy oni nie wiedzą że w lokalu to już kupe czasu temu ustalaliśmy listę gości?? a tak przy okazji to ja już nie wiem jak się nazywam bo 2 tyg temu odebraliśmy klucze od mieszkania i je remontujemy i mój przyszły teścu tak się w to zaangażował że szok. niby fajnie ale wydzwania do mnie ok 20 razy dziennie żeby zapytać a czy chcesz półeczkę w łazience tu czy tu!! mam momentami już dość
|
|
|
|
#1799 |
|
Przyczajenie
|
hej kobietki
jak sie trzymacie? Panie z 10.10 jak samopoczucie? Ja dziś odebrałam sukienkę.. wisi ślicznie na szafie.. żołądkiem mi wywraca z nerwów ilekroć na nią patrzę :P wczoraj nie mogłam zasnąć.. myślałam tylko czy wszystko będzie w porządku i czy o niczym nie zapomniałam.. Jutro przyjeżdżają moi goście z Irlandii, muszę ich odebrać z lotniska żeby się biedni w tej naszej Polsce nie zgubili. I tak się zaczyna.. piątek kolejni goście, sobota następni.. i już.. Oj to już tak blisko.. :/ |
|
|
|
#1800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i kolczyki wygoladają na znajome, będę mieć chyba bardzo podobne o ile nie identyczne![]() oby u mnie wszystko też tak sprawnie przebiegło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

ale masakra!!! przecież zamarzne w tej kiecce !! jak do tego dojdzie jeszcze deszcz albo co najgorsze snieg to się załamę !!wrrrrrrrrrr
Niestety to październik, już głęboka jesień i ma swoje prawa. Ale główka do góry, grunt, żeby nie padało 
co za ludzie