|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
jakiej tam linii chyba liini żeli pod prysznic, wszystko bym dała żeby płyn do kąpieli zrobili ale balsamy mnie nie biorą, nie lubię się smarowac, czasem to robię jak mi skóra pęka jak pergamin, ale podkłady itp to nie moja brocha,
nic prostszego promocje w YR były na kosmetyki nawet 50 % więc sie nie zastanawiałam |
|
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzik zdrowiej Cytat:
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko, ozdrowieję, jak któraś z was litościwie przyjedzie i urwie mi łeb.
![]() Nienawidzę migreny
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3366 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() do zakupów niestety sie nie przyłączę-bo mnie Dzing akurat z cyrkiem wybitnie sie kojarzy, a nie pociąga mnie zapach słonia, trocinowej podsypki, i wypudrowanego spoconego klauna ![]() Cytat:
tylko i wyłącznie łózko z hypoalergicznym materacem, a rodzicom powiedz ze lekarz kategorycznie zabronił aby dziecko spało na tapicerowanym meblu starszym niz 5 lat bo jest w nim pełno roztoczy żywych i martwych ścierw, larw , kokonów i roztoczowych odchodów.Materac ma tą zaletę ze można go wynieśc, wytrzepać i wymrozić w zimie na balkonie- no chyba ze masz mozliwośc z wersalką latać, to możesz spróbować. ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
na mnie w ten sposób pachnie Ambre Fetiche
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie jazdy kilkudniowe ale coraz rzadziej, bo na nawracające migreny działa profilaktyka czyli tabletki łykane codziennie - notabene już trzeci raz je zmieniłam, bo...nie działają jak powinny chociaż łagodzą ten pieroński ból....żeby go przerwać polecam cataflam i cinie (ale na receptę)
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś - mnie spanie nie pomaga, bo... nie umiem zasnąć przez ten drażniący ból. Mam problemy z zasypianiem przez to
![]() Najdziwniejsze jest to, że ten ból nie jest jakiś wielki, mocny - nie ścina mnie z nóg. On jest po prostu upierdliwy, odczuwalny cały czas. Funkcjonuję w miarę normalnie- w sensie, ubieram się, wychodzę z domu, po prostu żyję, ale ten ból gdzieś tam cały czas jest odczuwalny, targający i ..... upierdliwy właśnie. Kriss - ja daaawno migreny nie miałam. Kilka lat temu miałam regularne ataki przed miesiączką, potem brałam pigułki i przestałam je mieć. Teraz nie miałam migreny chyba z dobrych kilka miesięcy i tu nagle wczoraj znowu coś się zaczęło dziać. Spróbuję to Solpadeine - nigdy nie używałam, może pomoże
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-07 o 20:32 |
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo Wam współczuję tych migren
Zjadłabym coś ale nie mam nic dobrego w lodówce Za to wymyśliłam na jutro banany w cieście z czekoladą Mój mąż nie może patrzeć jak to jem
|
#3370 | |||
|
BAN stały
|
Spór rozstrzyga Betty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślałem, że gdy wpadną mi w ręce jakieś "grubsze" pieniądze, to rzucę się na Allegro i kupię większość flaszek, o których marzyłem w dni "posuchy" (no... z drugiej strony - mądre by to nie było ). Zamiast tego zastanawiam się nawet, czy faktycznie potrzebuję Fahrenheita 32 No... ale wersji Absolute przecież jeszcze nie znam ![]() Cytat:
![]() --- Przez sezon grzewczy wysychają mi śluzówki oczu i nosa, a to przecież dopiero początek
|
|||
|
|
|
#3371 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja mam taka sofe,i narzute i pokrycie materaca można łatwo wyprac w pralce Zamierzam też kupic cos TAKIEGO
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-07 o 21:09 |
|
|
|
|
#3372 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale roztocza siedzą w środku w tym nadzieniu sofy ![]() ja bym sie pozbyła ![]() a w takie specyfiki to ja nie wierze za bardzo ![]() aaa..dziewczyny!!!kurna ważna rzecz co do tych sof- bardzo ważna rzecz; na jakie roztocza są uczulone wasze dzieci????, bo moje miało na 2 typy badania, na jeden typ ma uczulenie, a na drugie nie. Lekarz mi to tak wytłumaczył ze jedna to są takie w swiezym kurzu, a drugie to są te zasiedziałe roztocza . moja ma na te pierwsze i generalnie to dobrze- bo wystarczy ścierac kurze nie wiem jednak czy cos nie pomieszałam, ale na pewno są 2 typy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-07 o 21:23 |
|
|
|
|
#3373 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Sofa jest niedawno kupiona,pod narzuta to po prostu stelaż i materac.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Dyskusja szkoda/nie szkoda już się odbyła, ja ma w tej kwestii swoje zdanie, ale nie będę komentować, bo uważam, że to kwestia zamknięta.
Ale chcę tylko dodać, że jeśli czekaliście na obiecane przez G. wyjaśnienia, to i tak byście się nie doczekali. Wolała założyć nowe konto i udawać, że jest nowa, niż chociaż przyjść i przeprosić za całe zamieszanie. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-10-07 o 21:21 |
|
|
|
#3375 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3376 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
.ale powiem wam cos innego- dogrzebałam sie przed chwila do jakiegos artykułyu nałkowego gdzie piszą ze nie ważne czy łóżko nowe czy stare, najwazniejszy hest pokrowiec nieprzepuszczalny dla roztoczy, nowe łóżko jest skolonizowane przez roztocza juz po roku, a pierze nie szkodzi alergikom- no cóż trzeba będzie zweryfikować swój stan wiedzy w tym temiacie bo to wiedza 20 letnia juz jest a swiat idzie do przodu. Cytat:
o kurczaczki! i wyśledziliście ją? ![]() o kurczaczki po raz drugi!
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie ten sam
Nie zna się na dobrym jedzeniu mówi że już od samego patrzenia na te banany zęby go bolą Cytat:
Z jednej strony mi jej szkoda ale z drugiej zasłużyła sobie.Spadam do łóżka. wzięłam Gripex ale mam wrażenie że zamiast lepiej to czuję się gorzej Dobranoc wszystkim
|
|
#3378 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
co do nowego konta G. na All to ktos inny o tym napisał
ja chce zapomniec o tamtych sprawach ![]() miałam wtedy zamowioną odlewke Jaisalmera-kupie TumultePH i sprawa załatwiona
|
|
|
#3379 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja jestem potwornie chora-całe rogi oddechowe mam zasmarkane
i chyba nie musze dodawac ze nic nie czuję, a takie piekne próbeczki do mnie lecą
|
|
#3380 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Witam wieczornie,
zaraz zmykam spać, jutro do pracy. Wszystkim chorym życzę zdrówka ![]() Wypachniłam się Zen i do wyrka. Cytat:
Nota bene - na każdej niemal aukcji - atomizerki 5ml od Gwai.... Dobranoc
|
|
#3381 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! i ja tez namierzyłam- jednym ruchem łatwe to było![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- dziewczyny! niech mnie ktoś oświeci o co chodzi w last.fm
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto przy zdrowych zmysłach,po takiej aferze, podaje w aukcji miejsce zamieszkania Ach, szkoda mi jej, mimo wszystko. Pogubiła się w rządzy posiadania...i za dużo na siebie wzięła.
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-10-07 o 22:58 |
|
|
|
|
#3383 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dostałam wyczerpujące wyjaśnienia. Gothic miała zapalenie trzustki i problemy z wątrobą. Szpital. Jakby nie tego było dość, miała również atak woreczka (czy jakkolwiek to się nazywa - bo przecież woreczek nie może atakować) i okazało się, że ma na nim bardzo bolesne kamienie, które dodatkowo przemieszczały się i groziły pęknięciem. Konieczna była operacja. Kolejny szpital. Pierwszą próbę zamówienie Demeterków podjęła jeszcze przed chorobą - czytałam wątek, same doszłyście do tego, że zamówienie zostało złożone, tylko Gothic popełniła błąd wpisując numer karty. Jak dla mnie to przemawia za tym, że nie planowała skoku na kasę (z resztą rozdawała swoje prawdziwe dane na lewo i prawo, pokazywała zdjęcia - tak nie zachowuje się ktoś, kto się czai, żeby ludzi okraść). Zanim załapała, że zamówienie jednak nie poszło (a same wiecie, że komunikacja z Demeter szwankuje) i wyjaśniła w banku, co się stało i dlaczego nie zdjęto kasy i ponownie skontaktowała się ze sklepem - pochorowała się. A potem po prostu stchórzyła i bała się odezwać. Nie usprawiedliwiem jej milczenia, ale trochę rozumiem ten lęk. Przecież i tak z góry została okrzyknięta przestępcą i złodziejem. Zaczęła dostawać SMSy z pogróżkami i obelgami więc... Heh... Człowiek czasem robi głupie rzeczy. Albo raczej głupio nic nie robi. Szczególnie jeśli czuje się bardzo źle i słabo. Tak ja myslę. Gothic się nie usprawiedliwiała - uznała, że to jej wina, że zawaliła, że powinna była wiedzieć wcześniej, reagować szybciej, nie chorować etc. (żeby to się tak dało!) Ogólnie czuje się winna jak cholera. Moim zdaniem dziewczyna sama siebie niszczy oskarżeniami i poczuciem winy bardziej, niż powinna. I wstydzi się. I nie, nie prosiła mnie, żeby ją usprawiedliwiać, nie prosiła o wstawiennictwo, nie prosiła o tego posta. Po prostu uważam, że naświetlanie sprawy z jednej tylko strony nie jest właściwe.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-07 o 22:58 |
|
|
|
|
#3384 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
oczy. Szkoda mi jej tak po prostu, po ludzku - abstrahując od oczywistej winy ![]() Cytat:
Odkąd wróciłem do Polski nie umiem się jakoś najeść naszym jedzeniem
|
||
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja jej nie oskarżam, tylko twierdzę,że wzięła na siebie zbyt dużo,a to dlatego,(tak myślę),że bardzo pragnęła mieć te flaszki. Kupowanie, rozlewanie,wysyłanie tak wielkiego zamówienia to wieeelka robota. Co niektóre o tym wiedzą.Dlatego trudno będzie sprzedać Gothic tyle flaszek,bo dziewczyny są złe,ze nie wyjaśniła co,jak,dlaczego
Strach,panika powoduja,że zaczyna się kręcić,czasem kłamać,bo a nuż coś się w między czasie wyjaśni,przyspieszy,rozwi ąże. Rozumiem jej bezradność...Składam to na karb niedoświadczenia i młodego wieku.Jest to nauczka dla wszystkich, kupujących i organizujacych zakupy. |
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Po wernisażu. Padam. Można powiedzieć, że to pierwszy "zapachowy" wernisaż. Dziewczyny nie zawiodły + Twister. Jestem szczęśliwa. Uff.
PS. 19stka świetnie się sprawdziła. |
|
|
|
#3387 |
|
BAN stały
|
I potrzebne były te nerwy, Justyno?
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie jeste słodkie , mało wytrawne. ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Mnie tez jej szkoda, pogubiła się . Kto bez winy ....itd.
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - w Częstochowie jest - i wersja edt i edp właśnie. Może w Katowicach też jest czy się pojawi
To jest podobno Mauboussin po reformulacji, nie znam wcześniejszej wersji Edp. Ale i tak są mniamniuśne![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Też go uwielbiam 

bo jest w nim pełno roztoczy żywych i martwych ścierw, larw , kokonów i roztoczowych odchodów.

oczy. Szkoda mi jej tak po prostu, po ludzku - abstrahując od oczywistej winy