|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Niedlugo bede na pielgrzymce w Czestochowie.
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dziś micel z Avene. Muszę sobie pożyczyć trochę kaski od taty bo nie przeżyję do końca miesiąca...
Ale kupiłam też buciki za które ciocia mi odda pieniądze w listopadzie
|
|
|
|
#3215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wpisałam kuzynce to aby mi kupiła ale nic nie było ![]() Ja chciałabym zużywać 10 rzeczy w miesiącu i pare próbek, wtedy byłabym ustatysfakcjonowana moim odwykiem. Do tego jakieś zakupy ale nie za duże
|
||
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiem.
Niestety są też skutki uboczne, bo jak się wciągniesz to dużo czasu tracisz. Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14622406]Kurde, potwornie się czuję, straciłam już ponad 2 tyg w szkole, ale od poniedziałku znowu chodzę na lekcję, chociaż nie powinnam, mam chyba zapalenie oskrzeli, albo już i płuc, łażę po szkole/po domu z arafatą szczelnie owiniętą na szyi, trzęsę się z zimna, boli mnie głowa, nie mogę się skupić... Jeszcze wczoraj się uczyłam do 3 nad ranem, a o 6 mnie obudzili, żebym zajęła się bratem... Teraz od 8 do 16 ileś byłam w szkole A nie możesz jednak zostać w domu i się odkurować? W szkole jakoś potem nadrobisz a konsekwencje zdrowotne mogą nie być za ciekawe jak będziesz chodzić z chorobą. ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Byłam wczoraj w Galerii gdzie są różne drogerie a weszłam tylko do SP i nabyłam Wax w sprayu (potrzebny) i zestaw AA krem + płyn do demakijażu (z tym zakupem mogłam się wstrzymać ale cena była bardzo korzystna).
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wszystkim, dawno mnie nie było ale nie mam zbytnio czasu w tym tyg. miałam dużo załatwień a poza tym kupiłam fretkę tzn to chłopak a w piątek ma mi dojść dziewczynka mam go dziś 4 dzień ale już się przyzwyczaił, jest zabawny , tylko jak przychodzimy z mężem po pracy to nawet od razu obiadu nie robimy ani się nie przebieramy z ciuchów roboczych tylko od razu z nim się bawimy ale jest przesłodki
gratuluje wszystkim zużyć Orlico powinnaś zostać w domu i się wykurować bo ja tak przechodziłam grypę i potem jak mnie złapało choróbsko to mi płuca zaatakowało, i doktor powiedziała że to powikłania po grypie a jak ty masz już zapalenie to lepiej nie lekceważ tego bo według mnie lepiej posiedzieć w domu i nadrabiać zaległości z tygodnia lub dwóch jak potem dostać powikłania czego Ci absolutnie nie życzę i siedzieć w domu miesiąc, proszę przemyśl to |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Poszly pianka Pantene i odzywka brazujaca Nivea
|
|
#3219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zmalowałam sobie dziś na powiekach znowu coś bardzo kolorowego, wracam do formy
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny!
Orlico trzymaj się, obyś wyzdrowiała jak najszybciej Edyta witamy po dłuższej przerwie ![]() ja dziś wykończę odżywkę do włosów taką różową rossmanowską i to będzie już szóste zużycie w tym miesiącu
|
|
|
|
#3221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ! Dziękuję Wam za wczorajsze życzenia
![]() No i oczywiście muszę Wam tu zrobić prezentowe sprawozdanie W Douglasie kupiłam sobie podkład Isadory, pojedyńczy cień artdeco w jasnym świetlistym kolorze i tusz do rzęs Collosal - czyli wszystko z listy ![]() Potem do naszej restauracyjki wpadł taki nasz stały klient, który dowiedział się ostatnio, że wczoraj właśnie były moje urodziny i zgadnijcie co, przywiózł mi kupony upominkowe do Dougiego na 100zł, jestem w szoku, bo ten Pan to ani znajomy ani nic, po prostu od kilku miesięcy kilka razy w tygodniu wpada do nas na obiad no i dużo opowiadał i w ogóle no i patrzcie jaka niespodzianka A jeszcze na pytanie skąd Pan wie, że ja uwielbiam ten sklep to powiedział: 'ja widzę jak Pani zawsze w internecie kosmetyki oglądała ' (chyba chodziło mu o Wizaż albo KWC Przyjechał jeszcze do mnie taki kolega koleżanki, niby na jedzenie ale potem poleciał do samochodu i przyniósł mi piękne zapakowane Martini )W ogóle wczoraj był jakiś magiczny dzień, wszyscy byli dla mnie mili, upiekł mi się mandat za parkowanie , przyjechało pełno gości, przywieźli piękne prezenty i jakoś tak naprawdę poczułam, że są ludzie, którzy mnie lubią i którym zależy na mnie Mniejsza z tym... Życzę wszystkim takich dni jak ten ![]() :kwiatek: a tak naprawde to mam coraz mniej kosmetyków do zużycia, ale nie chce mi się opuszczać wątku ...
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bosko to urodzinki udane ja tez już osiagnęłam asceze ![]() Orlico szprycuj tam sie i jak najszybciej wyzdrowiej jadę w sobote na pierwszy zjazd i chyba mam stresa a zużycia idą powoli bo ciagle nie ma mnie w domu a teraz jeszcze nie bedzie mnie w soboty ( w dni mojego domowego spa) ale zbiór juz ogarnnięty poza kremami do twarzy byłam wczoraj w lidlu nie było ani pianki ani kremu który kupiła orlica ;/ ale spodobały mi się żel e pod prysznic, bedą moje szczeólnie kremowy tropikalne mango - 3,50 zł i patchouli z ylang ylang za 1,99 ![]() Chciałam jeszcze pogratulować zużyć i udanych zakupów co niektórych
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-08 o 13:24 |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Novotna, fajne miałaś te urodziny.
![]() Wczoraj odstrzeliłam:
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! w koncu spotkalam sie z konsultantka avon i mam w koncu moja maseczke z morza martwego
|
|
|
|
#3225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
Shpilcia ja też własnie jeśli chodzi o pielęgnację to powoli do ascezy dochodzę, tzn zostały mi 2 kremy do zużycia ale jeden mnie wysusza i chyba nie ma sensu się smarować skoro efektu brak...
A tak w ogóle ostatio to używam tylko do twarzy kremu i demakijaż oczywiście i pokochałam saszetki-maseczki ![]() A wczoraj zużyłam dezodorant Rexona Orlico życzę szybkiego powrou do zdrowia |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
sklad pewnie nienajlepszy
![]() aqua,kaolin,glicerin,bent onite,alkohol denat,butylene,glykol,tal c,dipropylene glikol,stearyl alkohol,glyceryl stearate,behenyl alkohol,xanthan gum,hydrated silka,pafrum,,maris salt, CI77947 i kilka takich na samym koncu loo matko chyba to sama chemia
|
|
|
|
#3228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I kurde na początku alkohol denat.Ja polecam maseczkę Morze Martwe Schaebensa, jest rewelacyjna, kosztuje ok. 4,50 zł. Wystarcza na 2 użycia na twarz, szyję i dekolt, więc wychodzi ekonomicznie. Tylko niestety chyba wyłącznie w Niemczech dostępna... Oto ona
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety ja wybieram kosmetyki wg opinii kwc ktore sa tu dostepne we Wloszech!
nie ma az takiego wyboru jak w Polsce wiec pewnie w grudniu zrobie jakies zapasy w Pl. A ta maseczka ma dosc dobre opinie! zdam wam relacje! mam nadzieje ze nie bedzie szczypac ani czerwienic skory! |
|
|
|
#3230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ooo tak
ale to chyba niemożliwe Cytat:
a te kreski to w sumie fajny pomysł, i jakie emocje jak widać ze czegoś ubywa [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14622578] W ogóle dostałam dziś paczuszkę od Ziai z dwiema próbkami i ulotkami Nuno i serii pomarańczowej ;p[/QUOTE] może ja napiszę do nich i też coś dostanę ![]() Cytat:
Cytat:
była w klatce na podwórku, mnie nie było a siostra nie zabrała jej do domu na noc ![]() Cytat:
mnie też w weekendy przktycznie nie ma a teraz tym bardziej będę jeździć do szkoły no ale jakoś to będzie![]() a te żele z lidla trzeba zobaczyć koniecznie )
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 18 czerwca i odkąd zaczęłam studia to zawsze mam wtedy jakiś egzamin, albo ostro zakuwam bo jest za kilka dni ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Aaaaaa, no i dzisiaj znowu nagrzeszyłam ![]() Rano przechodząc obok SP zobaczyłam nową gazetkę i oszalałam!Kupiłam (oczywiście wszystko niepotrzebne): - zestaw ziaja pomarańczowa masło do ciała+kremowy żel pod prysznic za ... 12,99 zł - balsam borowinowy antycell tołpy za 15,99 - balsam ujędrniający soraya 400 ml za 11,99 |
|
|
|
|
#3232 |
|
Konto usunięte
|
Księżniczko, gdzie dorwałaś taką tanią Ziaję pomarańczową?
W SP?
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3234 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa, ja za 13,30 kupiłam samo masło
|
|
|
|
#3235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2009-10-08 o 16:07 |
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14637451]Księżniczko, gdzie dorwałaś taką tanią Ziaję pomarańczową?
W SP? [/QUOTE]Tak jest w SP! Jeszcze jest mnóstwo perfum w promocji, i chyba mnie coś skusi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Link do gazetki promocyjnej: http://www.superpharm.pl/promocje/index ziaja jest na 2 stronie |
|
|
|
|
#3237 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki, czy te duże balsamy Soraya są lekkie? Zostawiają warstwę na skórze?
|
|
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14638637]Dziewczynki, czy te duże balsamy Soraya są lekkie? Zostawiają warstwę na skórze?[/QUOTE]
Nie interesuj się!
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
znowu kusicie dziewczyny!!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#3240 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Wykąpałam się właśnie z kulką Stendersa, więc mogę ją dopisać do zużyć
Po całej tej zabawie wyrzuciłam również opakowanie po... Ajaxie do mycia łazienki 

Ty z Warszawy?
w tamtym roku była konstytucja na pamięć a teraz chyba przyjdzie znać cały kodeks cywilny,karny,wykroczeń,w szystko o UE...eh
ale to lubię 

to urodzinki udane
nie było ani pianki ani kremu który kupiła orlica ;/ ale spodobały mi się żel e pod prysznic, bedą moje 
W SP?