|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar X
ROZ-ter-KO - w lipcu wąchałam M. edp(?) w katowickiej Sephorze - w SCC
|
|
|
|
#3392 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie 18 stopni ciepła...a w poniedziałek ma byc 5 ![]() paczkonosz przyniósł całą 100ml butelencje Lolity edp
|
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i wernisażu i stanu szczęśliwości
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Zmykam na zakupy i po Solpadeine, bo oc.... eję z tym bólem głowy. Na szczęście nie mam zapachowstrętu i mogę sobie pięknie pachnieć ![]() Muszę się częściej pod Selyą wpisywać, bo ładny z nas duecik
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
o tak! cudny
|
|
|
|
#3396 |
|
BAN stały
|
Witam
U mnie cały dzień leje jak z cebra, a nad ranem była (podobno, bo spałem ) burza. Na 15:15 jadę na zajęcia, chce mi się jak jasna cholera
|
|
|
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że to napisałaś. Ja podejrzewałam właśnie taki scenariusz.
Błędy Gothic są ewidentne, ale każdy jakieś popełnia. Najważniejsze aby ich nie powtarzać. Dlatego nie miałabym nic przeciwko, gdyby zdjęto jej bana i pozwolono się udzielać na forum. Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie ponad 20 st C. Słońce świeci, a ja jesiennie się ubrałam i się przegrzewam... Pora na drugą kawkę.
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - jak sie sprawuje Nirvanesque?
|
#3399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Kupiłam u niej Parfum Sacre , kusi mnie Ametyst ale ja juz wydałam w tym miseiącu całe pieniądze odłożone na nowe buty a nawet więcej ![]() Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-08 o 13:54 Powód: Dopisek |
|||
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze
Skończyłam saszetki, kupię przy następnej okazji, bo mimo wszystko uważam, że na efekty, które daje nie powinien kosztować aż tyle. Jest dobry, świetnie nawilża, wygładza, ale myślę, że gdybym się zaparła w poszukiwaniach, znalazłabym krem działający identycznie, za połowę ceny Nirvanesque.Wczoraj, w potrzebie, a z braku gotówki, kupiłam Lirene Duo-C. Witaminy C w nim tyle, co koto napłakał albo i wcale, ale po jednokrotnym użyciu stwierdzam, że się polubimy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-08 o 14:08 |
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wit C to fatycznie chyba najlepszy wymiatacz wolnych rodnikow. Tego, ktory kupilas nie znam ale uzywam Active CXL La Roche i sobie chwale Podaj mi na Priv namiary na sprzedawacza... Pogniewalismy sie z naturalnymi kosmetykami (znowu) i chyba tym razem juz na zawsze
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-10-08 o 14:18 |
|
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry jest wygładzający Lirene ideal coś tam , nie zapamietałam , próbka fajnie mi się spisała.
|
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
A ja się zastanawiam, czy może ktoś tu ma/mial okazje pracować z jakąś panią w ciąży?
![]() I jak takie osoby znoszą zapach perfum? Niedługo zaczynam pracę, gdzie mam zastąpić przemiłą panią, która za kilka tygodni rodzi i idzie na urlop macierzyński. Póki co chodzę głównie na sesje treningowe, które prowadzi. I zastanawiam się, (bo noszę ostatnimi czasy głównie HP, Pure Poison i Johna Galliano), co by pani nie obrzydzić tych sesji, bo wiem, ze niektóre osoby w ciąży na zapachy są nadwrażliwe...
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka o 3 nad ranem angina we mnie wstąpiła - jeśli wierzyć w cuda to to jest ewidentny cud nad cudami tyle że in minus - o wstąpiła nagle i gwałtownie - Sliny nie potrafie przełknąć ale mniejsza o chorobę - ta frustracja że sie nastawiłam na WĄCHANIE i nic z tego nie będzie mnie dobija. Normlanie zamówiłabym jakieś kropelki tej benzyny z netu ale ni ma! Miałam jeszcze ochote powąchać tyle rzeczy, jakieś old-schoolowe zapachy. Rozterko - jak będziesz w SCC to chociaż słownie mnie pociesz i opisz jak Twoje wrażenia. Ja bym oczywiście chciała żeby była na mnie jak cocon - nie za słodka edp Mauboussin Lat temu kilka chyba kręciłam się koło takeij ciemniejszej flachy i chyba nawet mi hostessa smignęła papierkiem - ale to były czasy kiedy jeszcze nie odpędzaąłm hostess. nie ma tu emotikonki opisującej moj obecny godny politowania stan. Zasmarkany itp. |
|
|
|
|
#3405 |
|
Rozeznanie
|
Chyba różnie z tym bywa, Tsukichan, ja miałam węch czuły jak pies, ale ogólnie zapachy mi nie przeszkadzały.
Zdarzyło mi się jednak kupić używane Dune
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Justyno, gratuluję udanego wernisażu
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Czy lekarz pierwszego kontaktu może wypisywać recepty na pigułki antykoncepcyjne czy leki hormonalne, w sytuacji podbramkowej?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a coś Ty madzik zmalowała? ![]() Bale'a dorwałaś?
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee, tak się pytam, bo potrzebuję Duphaston i zawsze się zagapię z terminem, a potem muszę cudów dokonywać, żeby złapać moją gin. Tzn. złapałam ją, ale chciałam się dowiedzieć, na przyszłość, czy w sytuacji podbramkowej mogę iść do internisty. Kurka, Solpadeine nie pomógł, wręcz mam wrażenie, że głowa boli jeszcze bardziej
|
|
|
|
#3413 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() kurcze..mnie bolała łeb 4 dni cały czas i po solpadeine przestała-no chyba ze to był zbieg okoliczności i miała sama z siebie przestać
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
W tym momencie, to już nie wiem, co brać. Pozostaje mi tylko przeczekać, aż cudem minie
Drażnią mnie dźwięki - nie jestem w stanie nawet radia słuchać, mam mdłości.Przesrane
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-08 o 16:30 |
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
A może mieszanka paracetamolu, kofeiny i aspiryny pomoże? I na wszelki wypadek magnez z witaminą B6?
|
#3416 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie to też zalezy czy rodzinny sie zgodzi wypisac, ale spróbować można. Myslę że duphaston wypisze jesli trzeba. Ja to miałam jazdy po nim... ech... ale z winy lekarza ginekologa. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-10-08 o 16:34 |
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Nic, muszę przeczekać - bo co mi pozostało? Nie będę się już szprycować, od wczoraj było tego tyle, że żołądek zaczyna lekko protestować.
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzieś też wyczytałam, ze stosuje się mix zaproponowany przez ciebie i pomaga (pod warunkiem, że nie ma się wrzodów).
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po dłuższej przerwie
Dziś wróciłam na chwilę do domu 1, jutro wracam na zajęcia, a potem znów do domu 1, więc mam troszkę czasu. To będzie ostatni weekend, kiedy będę mogła się polenić... Nawet szybko się zaaklimatyzowałam, o czym świadczą problemy z porannym wstawaniem :/ Najbardziej żałuje, że takie fajne przedmioty, jak mapa etniczna świata, mam od 17:15 do 20:30, dwa pod rząd; na drugich się wyłączam i zasypiam pod ławką, a to ciekawe rzeczy są, kto układałten plan brrrr... Justyno, gratuluję sukcesu i życzę kolejnych
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja mam wrzody..., mam nadzieję, że nie ![]() ![]() Idę coś poczytać, jak zajmę myśli nie będę myśleć, o tym, że boli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

oczy. Szkoda mi jej tak po prostu, po ludzku - abstrahując od oczywistej winy 

) burza. Na 15:15 jadę na zajęcia, chce mi się jak jasna cholera