|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też jutro mam sprawdzian z wosu ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Ja też już zmykam stąd.
obejrzę "oszukać przeznaczenie 3" o 22:30 na tvn.. i też spadam spać. dobranoc Dziunie ;***
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie skończyłam wypisywać zadania z matur ... padam na pysk.. cały dzień przy tym siedziałam.. a jeszcze mam pr. dom. z WOSu i muszę na spr. powtórzyć ;/
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakoś teraz nie mam czasu na takie rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajne te obrazki, ktoś ma wyobraźnię ![]() Siedzę nad listami. Swoje już napisałam, rano sobie przepiszę. Ale Tż leży koło mnie i myślimy nad drugą wersją jakiegoś tam listu formalnego. I na mnie krzyczy, że mam na forum nie siedzieć ![]() ![]() ed: Jutro jazda. Trzymajcie kciuki, żebym nie usnęła ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-07 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co za nie dobry Tz ![]() ![]() bedziemy trzymac kciuki ![]() ---- dzien dobry Dziunie ![]() widze ze duzo z nas ma dzisiaj sprawdzian z WOSu ![]() ![]() milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek Smrodki
![]() oglądam właśnie tvn, ale Giertych pier.dzieli głupoty. "cieszę się, że zostałem odwołany, cieszę się, że nie jestem już członkiem Gabinetu" jasne. btw, nowa żona Wiśniewskiego robi solową karierę.. czyli teraz czas na rozwód ![]() przy każdej żonie tak miał ![]() wspólna płyta, dziecko, huczny ślub, solowa kariera żonki, wybuchowy rozwód. yeah. ściągnęłam sobie "zmierzch", chyba obejrzę ![]() miłego dnia Dziunie ;**
#4357 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Jednak nie pisałam dziś 3 spr. tylko 1. ![]() Z polskiego mam odpowiadać w poniedziałek. ![]() ![]() ![]() ![]() Z fizyki sprawdzian zryty. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O nie, nie mów, że to oglądasz. A jak mi jeszcze będziesz jęczeć, że fajne to ![]() ![]() ------------- Łech, i milion zaległości do nadrobienia, a do tego muszę jeszcze na zebranie studniówkowe lecieć. ![]() Jutro piszę biolę i matmę. ![]() Trzeba ![]() ale najpierw muszę zeskanować notatki z bio. <3
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-10-08 o 14:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak ja nie lubie Wiśniewskiego i tej jego żony <ściana>. Też oglądałam DDTVN i na szczęście musiałam już wychodzić i jej nie widziałam ![]() Wróciłam ze szkoły, szybko zjeść obiad i znów muszę lecieć do szkoły na fakultety. Zaraz chyba zrezygnuję i nie pójdę. Będę w domu po 18, a jeszcze nauczyć się muszę ... pomódlcie się żebym nie miała kartkówki, błaaagam:P Szkoła- mój drugi dom <ściana> ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Fąfle ;*
Cytat:
![]() Moja siostra ma szablon. Ale mi się to nie podoba. Już wolę fototapety. Oglądałam, książka lepsza. Ale z wszystkim tak mam. Zawsze uważam, że książka lepsza. Weź je gdzieś na serwer wrzuć ![]() Ale masakra w szkole ![]() O czołówkę się wykłócamy i chyba w końcu żadnej nie będzie. Bo jak się już przewodniczącej pomysł nie podoba to nie może być. Grrr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak to jest fototapeta. Tzn. wzór taki, a rozmiar można jaki się chce. Ja bym dała tak na środku. Podoba mi się. Teraz właśnie mam zrobione z szablonu, ale już mi się znudziło. Oczywiście każdy szmer wykorzystujemy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() reg- dziękuję za śliczną kartkę- z kiciusiem ![]() ![]() wiecie dostałam jednak z fakultetu 4 - jeeest, jeest. ![]() i się wkurzyłam bo z chemii zabrakło mi 0,5 pkt do 4. ![]() dobra idę uczyć z matmy- kąty wpisane, opisane i te duperele. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4361 |
Konto usunięte
|
czesc.
rano sie przebudziłam patrze za okno , błyska sie , malutka burza była ![]() sprawdzian z WOSu - spodziewałam sie czegos innego ;] ,ale ,mam nadzieje ze nie jest źle. w końcu poszłam sie zarejstrowac do ginekologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Eno, eno
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14636946] w końcu poszłam sie zarejstrowac do ginekologa ![]() A ja dostałam wezwanie na szczepienie. Ale nie pójdę (panicznie się boję igieł, byłby ze mnie kiepski narkoman ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jaa. Przewodnicząca pępkiem świata nie jest. ![]() ![]() Cytat:
![]() ------- Idę się łuczyć, a potem spierniczam na zebranie i po powrocie znowu książki. ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Rozeznanie
|
Uhuuhuhu .. widzę, że mnie tu duzo omija a ja też w tym roku przezyje ten koszmar
![]() ![]()
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i tak będzie. A jej pomysł i tak nie przejdzie. Bo klub chce wynająć i tam kręcić parodię (nie Justynę ![]() ![]() No i koszty wynajmu. A wy jakie czołówki kręcicie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
film widziałam w kinie, ale dawno już. dzisiaj w końcu nie obejrzałam. a książka.. to tylko "Zmierzch" jako, tako. zaczęłam drugą część, ale w ogóle się nie wkręciłam. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14636946] w końcu poszłam sie zarejstrowac do ginekologa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale tandetę wymyśliła -.- jak będzie u mnie to nie wiem. Pewnie fotograf i kamerzysta coś wymyślą ciekawego ![]() PS. Karolina, dzięki za kartkę ![]() ![]() ładna pchełka z Ciebie ;***
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakby to miało wyglądać. Już doszła ? Wczoraj wrzuciłam. No i nie ma za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak to jak? ![]() zbudujecie statek ! ![]() i napuścicie wody do sali, w której będziecie mieli studniówkę ![]() doszła, doszła ![]() ![]() co do PS. JUTRO PRZYJEŻDŻAM ! ![]()
![]() |
#4369 |
Konto usunięte
|
W poprzednim roku jedna klasa miała czołówkę jakby byli w kasynie.
dziewczyny poubierane w futra, czarne marynarki, chłopaki w garniturach. Sesja zdjeciowa wyszła im genialnie ![]() Każda osoba siedziała przy stole z ruletką, albo z kartami w rękach ![]() inna klasa miała tak, że podzielili się na dwie grupy, na czele każdej stała dziewczyna (w klasie były 2 dziewczyny, reszta chłopcy) i chcieli się bić, ale ktoś ich rozdzielił ![]() znając życie moja klasa będzie miała beznadziejną i nudną czołówkę. I za szybko cieszyłam się 4 i 5 z rachunkowości. dostałam dziś 1 z odpowiedzi, ale poprawiłam ją na kolejną 4 z zadania :d Nauczyciel powiedział, że za tą 4 powinnam powiedzieć "kocham pana profesora" ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Przyczajenie
|
w oczekiwaniu na ten niby cud w mobilizacji znalazłam fajną sprawę tzn taki konkursik filmowy "KRĘĆ VADEMECUM! ...czyli 60 sekund z życia książki a szczególiki na stronce niżej
http://www.operon.pl/krec_vademecum jeszcze jest troszkę czasu bo trwa do 30 października. Trzeba nakręcic 60 sekundowy film według własnego, autorskiego pomysłu filmu, którego akcja toczy się wokół dowolnie wybranej książki z serii „Matura 2010.Vademecum. OPERON. Można przesłać dowolną ilość filmów o dowolnej konwencji fabularnej, dokumentalnej lub eksperymentalnej przy użyciu dowolnej techniki (wszelkiego rodzaju kamer, aparatów fotograficznych i telefonów komórkowych) a komóry przecież wszyscy mamy i może w końcu coś pożytecznego można dzięki nim zrobić no i oczywiści można wygrać fajne nagrody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z fakultetów, było super ![]() Teraz muszę się uczyć do kartkówki "nie zapowiedzianej" jak ja to mówie "kartkówka widmo" ma być jutro ale i może być w poniedziałek ... a nawet i za rok ..
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie mini góry lodowe ![]() Dobra. Kończę o 12. Co chcesz na obiad ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a, no to nie ma problemu. to ja będę dziesięć po dwunastej. zarzucisz mi jakiegoś kotleta to twarz mi się ucieszy. także tego. ![]() od tego leżenia w łóżku to już mam ochotę iść do szkoły. ale jutro mam jeszcze wolne, poza tym przecież jadę do Kardiny.
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po filmie doszłam do wniosku, że podobał mi się bardziej niż książka. Czytając ją odniosłam wrażenie, że skierowana jest do jakichś hot15 (co nie przeczy temu, że i starszym się może podobać). Ale chodzi mi o "styl" pisania, język. a przewodnicząca to jakaś mądrala ![]() Cytat:
![]() Brawo za 4 ;D a 0,5 pkt się nie przejmuj ![]() ostatnio mialam ten spr z biol - tragedia, mial być z układów, a w sumie był z biochemii. i wkur.wia mnie gadanie, że to będzie na maturze, i że na mautrze nie powiem, że w szkole tego nie było. kur.a to jest tak trudno zrozumieć, że do matury przygotuje cały materiał LO, w kórym będzie zawarta też biochemia itp, a nie mi ktoś powie, że mam umieć to, a będzie co innego... :/ [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14636946] w końcu poszłam sie zarejstrowac do ginekologa [/QUOTE] brawo! ![]() ![]() ej halo, ja też chce ;( ![]() Dzięki Kardina za kartkę ![]() ![]() ej, a ja nawet nie wiedziałam, że sa jakies filmiki robione w kl maturalnych ![]() ![]() ale nie wiem, czy to to? Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-08 o 18:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I takie foremki do lodów ? Koszty moja droga, koszty. Chyba, że przewodnicząca zasponsoruje. To ze szkoły mnie odbierzesz bo ja 25 min idę. Cytat:
![]() Dobra. Tylko gdzie ja Was położę ![]() Bo misiek nie może na materacu spać. Nie, czołówka to taki śmieszny filmik przed studniówką. Jakieś kabarety, sparodiowani nauczyciele czy coś takiego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wymyśliła. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Chodzi Ci o takie przedstawienie par? Bo Karolinie o filmiku kręconym przed studniówką. ![]() ---------- Właśnie wróciłam z zebarnia. Olaboga. ![]() Jak się jeden rodzic bulwersował o coś, co w ogóle nie miało znaczenia. ![]() ![]() Zasiedziałam się nad matmą i pojechałam do szkoły autem. ![]() ![]() A teraz jem z Wami kolację i spierdzielam do książek, bo i tak się nie wyrobię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mogę z miskiem ![]() Cytat:
![]() ktoś Cie widział w aucie ![]() ![]() ja zaraz na jazdy dzwonię się zapisać... ![]() a ja dziś sprzątnęłam trochę i zrobiłam oddzielną półkę na rzeczy od biologii, bo mi się na biurku nie mieściły ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapisuj się, zapisuj. ![]() Biologoholiczka ! ![]() ------------ Spierniczam do książek. ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale to po czołówce. Ok. Zapytam go ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() się nie dał przekupić no ![]() ![]() jedno ![]() oglądałm 15 minut później mi się przysnęło ![]() Cytat:
![]() ja 3 z maty ze sprawdzianu z powtórki a w mojej klasie było 'aż' 6 ocen pozytywnych ![]() Cytat:
![]() ---------------------- dzień dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.