Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-08, 19:34   #601
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja mam Panache Superbra i pięknie leży ;-) Wykosztowałam się, bo kupowałam w sklepie stacjonarnym, ale pierwszy chciałam mieć naprawdę dobrze dopasowany ;-) Teraz już przez neta chcę coś pozmawiać...

I bardzo dziękujęmy za gratulacje!

EDIT: a ja tylko licencjat mam na razie Więc nawet beztytułowa jestem :|

no własnie tak myślałam że te superbra sa na prawdę super ale na razie szkoda mi na takie drogi może w grudniu na urodziny zamówię u TŻta
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Certinko próbowałam panache (Harmony i Inferno) ale jakoś mi nie pasowały, ale widziałam że dziewczyny bardzo chwalą i Freye mam obecnie jedną taka już z wytartą metką, towarzyszy mi prawie od początku ale najbardziej go lubię ze wszystkich. Poza tym strasznie mi się podobają modele Freyi!

Piękne te panache, które wkleiłaś! I nawet niedrogie jak na tą firmę

ja mam nadzieję, że wkrótce będę "licencjatem"

Dopisek: co do La Senza to jest duuuużo tańsza, ale i jakość niestety gorsza Przynajmniej ja na takie trafiałam. Ale nie jest źle

o własnie, harmony tez mi się podobają, kurcze szkoda że nie ma u mnie w LBN sklepu z brytyjczykami
A na all te same biustonosze potrafią mieć cenę powyżej 100zł, ja właśnie teraz sobie szukałam czegoś fajnego, te niebieskie bardzo mi się podobają, w ogóle uwielbiam niebieski kolor i mam większośc ubrań w tym kolorze wiec takie biustonosz musze sobie sprawić, tylko który, bo na razie mogę poprzestać na jedym, w tym jeszcze za polke nie zapłaciłam

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

a i w ogóle smutni mi było dzisiaj bo nie udało mi się z ta notriuszką i siedziałam i pisałam w nocy cv, a dzisiaj skanowałam i wysyłałam tacie uchwałę, dyplom itp i pisze teraz do Ł. czy kupi mcflurry dla mnie na pocieszenie, a On że wyprzedziłam Jego myśli bo chciał mi kupić No takie to słodkie, uwielbiam jak czytamy sobie w myślach

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

http://www.allegro.pl/item765205910_...ly_slubny.html

a ten ponoć ślubny w moim rozmiarze, ale jakoś nie przemawia do mnie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:34   #602
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny byłam dzisiaj w sklepie wymienic ten stanik i pani dała mi 70C i leży jak ulał normalnie już dobry kwadrans w nim chodzę i si wyginam po mieszkaniu i aż ciężko mi uwierzyć że jeszcze wczoraj byłam święcie przekonana że noszę 75A i temu kalkulatorowi też nie wierzyłam a dziś aż koleżanka była w szoku że z A mi się zrobiło C i poprosiła o przesłanie jej linka z kalkulatorem powiedziałam to tżtowi i na mnie woła "duży cyc"
Fajnie, że udało Ci się wymienić

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wieczore m będzie u mnie TŻ, muszę mu koniecznie opowiedzieć o tych rozmiarach, niech się dowie że tak naprawdę mam co wsadzić w te 65D
A tak na serio, zastanawiam się, czy nie będę mieć problemu ze znalezieniem tego 65, z tego co dziewczyny pisały, najczęściej rozmiarówka zaczyna się od 70
W dużych miastach nie ma z tym problemu. U mnie niestety zaczynają się od 70. Chociaż dziś zauważyłam, że otworzyli sklep Esotiq więc możliwe, że tam będą mieli 65
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:37   #603
certina4
Wtajemniczenie

oo ale ten biały m&s jest fajniutki
http://www.allegro.pl/item762646478_..._lace_80e.html

dobra lecę, bo Tżcik z lodami idzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:38   #604
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no własnie tak myślałam że te superbra sa na prawdę super ale na razie szkoda mi na takie drogi może w grudniu na urodziny zamówię u TŻta

o własnie, harmony tez mi się podobają, kurcze szkoda że nie ma u mnie w LBN sklepu z brytyjczykami
A na all te same biustonosze potrafią mieć cenę powyżej 100zł, ja właśnie teraz sobie szukałam czegoś fajnego, te niebieskie bardzo mi się podobają, w ogóle uwielbiam niebieski kolor i mam większośc ubrań w tym kolorze wiec takie biustonosz musze sobie sprawić, tylko który, bo na razie mogę poprzestać na jedym, w tym jeszcze za polke nie zapłaciłam

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

a i w ogóle smutni mi było dzisiaj bo nie udało mi się z ta notriuszką i siedziałam i pisałam w nocy cv, a dzisiaj skanowałam i wysyłałam tacie uchwałę, dyplom itp i pisze teraz do Ł. czy kupi mcflurry dla mnie na pocieszenie, a On że wyprzedziłam Jego myśli bo chciał mi kupić No takie to słodkie, uwielbiam jak czytamy sobie w myślach

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

http://www.allegro.pl/item765205910_...ly_slubny.html

a ten ponoć ślubny w moim rozmiarze, ale jakoś nie przemawia do mnie
Też do mnie nie przemawia
Wolę jak jest lekko usztywniony biustonosz

Witam nowe PM
Jest Nas coraz więcej

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:41   #605
tancerka212
Zakorzenienie

jutro juz weekend lalalalala
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:59   #606
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
oo ale ten biały m&s jest fajniutki
http://www.allegro.pl/item762646478_..._lace_80e.html

dobra lecę, bo Tżcik z lodami idzie
Śliczny, szkoda ze nie ma odpinanych ramiaczek.

Ale Ci dobrze z tymi lodzikami Chociaz musze pochwalic mojego TŻa bo dzis mi zrobil pyszne kanapeczki na sniadanie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Chociaz szkoda ze nie dzis
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:03   #607
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Chociaz szkoda ze nie dzis
no szkoda... a ja miałam niecne plany potajemnej wyprawy dziś na noc do tżta do jego domu ale miał wyjazd dziś daleko i dopiero wraca więc musiałam zostać na stancji bo przecież do teściowej nie pojadę sobie z nią posiedzieć ale w piątki mam tylko jeden wykład więc bardzo prawdopodobne że będę się wymykać do tżcika na noce z czwartku na piątek
Stary 2009-10-08, 20:03   #608
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo nareszcie jutro będe z tztem Ale w sobotę i niedzielę do szkoły
i jeszcze jestem zła bo mam wymyślić jakiś temat pracy a firma o ktorej będę pisać prowadzi księgowość na pkpir i nic nei mogę wymyślić Ale zła jestem. zaćmienie jakieś mam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:05   #609
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć ale mnie tu DAWNUSIO nie było. Czasu nie było:P Byłam z Tz zajeta. Teraz właśnie CV mu kończyłam i biedaczek jutro bedzie chodził i roznosił. A w sobote wesele O 11 mamy wyja zd ze Zduńskiej O 7:30 z mama mamy fryzjera

A Wy szybko piszecie dopiero co była 10 częśc a tu już 11 W takim tempie nigdy Was nie nadrobię

Tż wczoraj wrócił do domu bo od przyjazdu cały czas był u mnie. I jeszcze zaraz po przyjeździe w środę ( we wtorek wróciliśmy) pozyczylismy samochód taty i nam półośka pękła W czwartek tacie opona Jakie szczęście że nic sie nie stało jak rodzice jechali po nas do Poznania bo tam nie wiedzielibyśmy co zrobić. Mówię Wam ekscesy nie z tej ziemi.

Ale wakacje udane dwa tygodnie się odpoczęło chociaż.

Mój Tz jest studentem (musiałam się pochwalić)
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:13   #610
metkaa
Zakorzenienie

czesc
ale dzis miałam meczacy dzien, dopiero obiadek zjadłam

witam nowe PM szczegolnie Guska1979, Remmi - kwietniówki

co do depilacji to ja uzywam depilatora od 2 lat a i tak za kazdym razem zwijam sie z bolu

La Monica podoba mi sie 2 sukienka, ja mam 168 cm wzrostu i uwazam sie za wysoka jak na dziewczyne,

Danaeee84 gratulacje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:27   #611
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Cześć ale mnie tu DAWNUSIO nie było. Czasu nie było:P Byłam z Tz zajeta. Teraz właśnie CV mu kończyłam i biedaczek jutro bedzie chodził i roznosił. A w sobote wesele O 11 mamy wyja zd ze Zduńskiej O 7:30 z mama mamy fryzjera

A Wy szybko piszecie dopiero co była 10 częśc a tu już 11 W takim tempie nigdy Was nie nadrobię

Mój Tz jest studentem (musiałam się pochwalić)
witaj znów w Polsce Jozia! ooo to twój tż na studia wyrusza? super a ty też razem z nim?

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

co do depilacji to ja uzywam depilatora od 2 lat a i tak za kazdym razem zwijam sie z bolu
weź jak dziewczyny pisały o tym że chcą sobie te depilacje bikini robić to aż mnie bolało jak to czytałam.. chybabym tam umarła.. jak pęsetką raz wyrwałam włoska z tych wrażliwych okolic to taaak bolało więc nie wyobrażam sobie nakleić tam jakiegoś plastra i go oderwac po całości brrrrrrrrrrr
Stary 2009-10-08, 20:47   #612
onaella
Zakorzenienie

tak sie zastanawiam co by tu na jutro wieczorek wymyslic ciekawego??

moze jakas kolacja..... sama nie wiem i chyba pierwszy raz mi pomyslu brakuje

pomożecie??

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:57   #613
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
witaj znów w Polsce Jozia! ooo to twój tż na studia wyrusza? super a ty też razem z nim?

weź jak dziewczyny pisały o tym że chcą sobie te depilacje bikini robić to aż mnie bolało jak to czytałam.. chybabym tam umarła.. jak pęsetką raz wyrwałam włoska z tych wrażliwych okolic to taaak bolało więc nie wyobrażam sobie nakleić tam jakiegoś plastra i go oderwac po całości brrrrrrrrrrr
Niestety nie dam rady w tym roku. Z pensji stażowej nie dam rady odłożyć na wesele i jeszcze na studia. Ja zaczne w przyszłym roku. Ale dobrze że chociaż Tz w końcu się zdecydował Tak się ciesze Mam narzeczonego i do tego studenta tylko szkoda że jeszcze bezrobotnego. Musimy to zmienić

Ja to tylko maszynka do golenia troche zacięć ale dobrze jest. Depilatory i plastry to nie dla mnie:P

Jutro mam bardzo ciężki dzień... Ehh od 7:30 do 15:30 praca od 15:30 do 18:40 szkoła od 19 do 20 nauki przedmałżeńskie (3 spotkanie z 10). Domek 20:10 Będe płakać I jutro jeszcze kolokwium. Raz mnie nie bylo na zajeciach a zaległości jak po miesiącu:/ Ale musze sie sprężyc bo w czerwcu bronie TECHNIKA EKONOMII.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:14   #614
onaella
Zakorzenienie

Jozia a jak w ogóle życie w Uk Ci sie podobalo??

i smakował angielski chlebek??

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:16   #615
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
W dużych miastach nie ma z tym problemu. U mnie niestety zaczynają się od 70. Chociaż dziś zauważyłam, że otworzyli sklep Esotiq więc możliwe, że tam będą mieli 65
W Esotiqu są 65, bo byłam ostatnio... Szkoda, że 60 nie robią Ale chyba się kiedyś zbiorę w sobie i pojadę przymierzyć te 65 - może akurat Tyle, że Esotiq mam na drugim końcu miasta

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Ja w wakacje kupiłam depilator. Nie boli mnie, ale przestałam używać, bo depilował niedokładnie, a po tygodniu i tak mi wszystko odrastało i trzeba było od nowa. A niby nogi gładkie do 4 tygodni... Wróciłam do maszynki

Cytat:
od 19 do 20 nauki przedmałżeńskie (3 spotkanie z 10).
Ja zaczynam w przyszłym tygodniu...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:27   #616
Remmi
Rozeznanie

Witam

Co do depilatora, mój TŻ kupił mi jakiś czas temu fajny depilatorek - używam go i rzeczywiście dłużej odrastają włoski na nóżkach, ale mam wrażenie, że po depilacji wcale nie są idealnie gładkie nogi jak po zwykłej maszynce.
W zestawie mam też golarkę do bikini, ale nie wyobrażam sobie tam w ogole to przyłożyć - czy jest na to jakiś sposób w ogóle? Ja chyba się nigdy nie odważę.

A odnośnie nauk przedmałżeńskich - to generalnie ile jest spotkań? Aż 10?? My nie zdążyliśmy na sesję jesienną , oświadczyny były 27 września, a spotkania zaczęły się już 20 września, więc nasz ksiądz powiedział, że się spóźniliśmy, ale w sesji wiosennej pochodzimy - tylko ciekawe jak długo .
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:30   #617
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
tak sie zastanawiam co by tu na jutro wieczorek wymyslic ciekawego??

moze jakas kolacja..... sama nie wiem i chyba pierwszy raz mi pomyslu brakuje

pomożecie??
ja nie pomogę bo sama sie zastanawiam co by fajnego na jutro na wieczorek wymyślić... mam ochotkę na grzańca

Cytat:
Niestety nie dam rady w tym roku. Z pensji stażowej nie dam rady odłożyć na wesele i jeszcze na studia. Ja zaczne w przyszłym roku. Ale dobrze że chociaż Tz w końcu się zdecydował Tak się ciesze Mam narzeczonego i do tego studenta tylko szkoda że jeszcze bezrobotnego. Musimy to zmienić
.
a składałaś papiery na jakieś dzienne? czy tylko zaoczne wchodzą w grę? bo zaoczne są płatne to lipa...

Cytat:
W Esotiqu są 65, bo byłam ostatnio... Szkoda, że 60 nie robią Ale chyba się kiedyś zbiorę w sobie i pojadę przymierzyć te 65 - może akurat Tyle, że Esotiq mam na drugim końcu miasta
myślę że dla dobrego samopoczucia i komfortu warto ten jeden raz pojechać nawet na drugi koniec miasta

Cytat:
Ja w wakacje kupiłam depilator. Nie boli mnie, ale przestałam używać, bo depilował niedokładnie, a po tygodniu i tak mi wszystko odrastało i trzeba było od nowa. A niby nogi gładkie do 4 tygodni... Wróciłam do maszynki

.
a może źle go używałaś i ucinał ci niektóre włoski zamiast ich dokładnie wyrywac? bo niemożliwe żeby po depilatorze włoski tak ekspresowo odrastaly żeby znów po tygodniu trzeba je było depilować depilatorem...
ja mam depilator- kiedyś używałam ale teraz się wygodna zrobiłam i wolę maszynkę bo nie boli chociaż jak zamieszkam z tżtem to pewnie do niego wrócę bo dla tżcika lubię mieć gładkie nóżki a tak jak siedzę cały tydzień na stancji to mi się nie chce męczyć z depilaorem- tyklo na weekendy się depiluję dokładnie i starannie i jestem gładziutka
Stary 2009-10-08, 21:34   #618
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a może źle go używałaś i ucinał ci niektóre włoski zamiast ich dokładnie wyrywac? bo niemożliwe żeby po depilatorze włoski tak ekspresowo odrastaly żeby znów po tygodniu trzeba je było depilować depilatorem...
ja mam depilator- kiedyś używałam ale teraz się wygodna zrobiłam i wolę maszynkę bo nie boli chociaż jak zamieszkam z tżtem to pewnie do niego wrócę bo dla tżcika lubię mieć gładkie nóżki a tak jak siedzę cały tydzień na stancji to mi się nie chce męczyć z depilaorem- tyklo na weekendy się depiluję dokładnie i starannie i jestem gładziutka
Metodą wielu prób i błędów w końcu udało mi się dobrze depilować. Ale niestety taka moja uroda, że szybko odrastały Szczególnie pod pachami A teraz jak pracuję i studiuję, to nie mam siły co tydzień się w to bawić, bo zajmuje to trochę czasu
Stary 2009-10-08, 21:35   #619
anesh_
Zakorzenienie

Remmi: też mam takie wrażenie jakby nogi były mniej gładkie...
Dziewczyny proszę rozszyfrujcie mi skrót literowy TŻ? Ok, narzeczony, ale skąd to się wzięło...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:36   #620
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę rozszyfrujcie mi skrót literowy TŻ? Ok, narzeczony, ale skąd to się wzięło...
Towarzysz Życia ;-)
Stary 2009-10-08, 21:38   #621
aicila
Rozeznanie

Cytat:
niedokładnie narzeczony, bo TŻ jako skrót od Towarzysz Życia ma szersze zastosowanie (co nie zmienia faktu, że na tym wątku dla 99% z nas oznacza właśnie naszego obecnego narzeczonego)

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:40   #622
anesh_
Zakorzenienie

Super. Dzięki Danaeee84. Fajny skrót, bardzo mi się podoba.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

aicila: dla mnie również męża (cywilnego).
Stary 2009-10-08, 21:46   #623
aicila
Rozeznanie

Cytat:
aicila: dla mnie również męża (cywilnego).
i właśnie dlatego napisałam, że 99%. ot taka przezorna jestem

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2009-10-08, 21:48   #624
anesh_
Zakorzenienie

A tak w ogóle macie już do ślubu coś przygotowane? Zamówiną salę/restaurację, kamerzystę, fotografa, zespół itp.?
Stary 2009-10-08, 21:50   #625
201701300931
Konto usunięte

anesh a mieliście jakiś powód, że wzięliście wcześniej ślub cywilny? Czy tak po prostu? Bo ciekawi mnie po co się robi coś takiego...
Stary 2009-10-08, 21:55   #626
aicila
Rozeznanie

Cytat:
A tak w ogóle macie już do ślubu coś przygotowane? Zamówiną salę/restaurację, kamerzystę, fotografa, zespół itp.?
Z tego co napisałaś to wszystko poza tym zaklepana godzina w kościele i zamówiona dekoratorka i kucharki (bo ja weselisko na sali będę miała). My i tak późno się za to zabraliśmy, bo na dobrą sprawę to we wrześniu i dlatego dopiero w październiku stanę się szczęśliwa mężatką (czyt. brak wolnej sali wcześniej).

A kto to jest jarosz?
Stary 2009-10-08, 21:55   #627
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam ale produkujecie, normalnie aż gorrrąco
Cytat:
Witam. Bardzo się cieszę, że tak miło mnie powitałyście. My właściwie jesteśmy już małżeństwem - cywilnym, więc obrączki na rączkach już nosimy. Wymyślilam sobie na początku, że ślub najlepiej zrobić 29 maja- to ten szczególny dzień od którego jesteśmy razem, później jednak stwierdziliśmy, że lepiej zrobić go w wakacje, kiedy mamy spokój przynajmniej z uczelnią... no i zdecydowaliśmy się na 7 sierpnia. Taki sympatyczny miesiąc. Pozdrawiam.
Witam Ciebie oraz pozostałe nowe PM-ki (ale nas ostatnio się namnożyło )
Cytat:
1. Sala (od lutego 2009)
2. Kucharka (od lutego)
3. Foto video (od marca)
4. zespół (od czerwca)
5. teraz załatwiamy alkohol i suknię

PS. 9 miesięcy i 30 dni się zostało

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-10-08 o 21:57
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:57   #628
anesh_
Zakorzenienie

Danaeee84: w sumie nie mieliśmy powodu... tylko, że mój TŻ jest niewierzący i dla niego ślub cywilny sie liczy bardziej, dla mnie natomiast przed Bogiem się liczy bardziej, dlatego chcę także kościelny. Ale w sumie dobrze, że wzięliśmy cywilny, bo kilka dni po ślubie mój TŻ znalazł działkę w pięknym miejscu... i ją kupiliśmy i o wiele łatwiej nam było załatwiać formalności, bo jesteśmy już małżeństwem. Za tydzień będziemy mieli już pozwolenie na budowę (chwalipięta ze mnie) a wiosną zaczynamy.
Stary 2009-10-08, 21:58   #629
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Metodą wielu prób i błędów w końcu udało mi się dobrze depilować. Ale niestety taka moja uroda, że szybko odrastały Szczególnie pod pachami A teraz jak pracuję i studiuję, to nie mam siły co tydzień się w to bawić, bo zajmuje to trochę czasu
nooo rzeczywiście zajmuje to dużo czasu i strrrrasznie boli więc mój depilator jest gdzieś głęboko zakopany w szafce... a pod pachami brrrr na pewno musiało boleć...

Cytat:
u nas na wątku w zasadzie wszystkie panny młode już mają zaklepane wszystko co trzeba- salę, zespół, kamerzystę czy fotografa- nielicznym brakuje co najwyżej fotografa- w zasadzie to już od ponad roku wszystko pozajmowane i szykujemy się na TEN dzień a w zasadzie to plotkujemy tu co nie miara- najlepszy dowód to numer tej części wątku- panny młode 2009 chyba ze 12 części do slubu aż napisały a my gdzie jeszcze do ślubu a już 11 część klepiemy
Stary 2009-10-08, 22:00   #630
anesh_
Zakorzenienie

Ja mam salę, zespół i kucharkę, no i pomysł na suknię i dekorację... nic poza tym.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości