|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
tak, tylko jak wklikałam gruszkę jako nute zapachową to mi wyskoczyło to
http://www.fragrantica.com/search/#notes zatem nie całkiem to o co mi chodziło, czyli perfumy w których gruszka z ajkimiś tam cynamonkiem albo sosem waniliowym gra pierwsze skrzypce |
|
|
|
#3452 |
|
Zadomowienie
|
Agnysko,
za pana Edwarda
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - i ja sie dołaczam - jako zdeklarowana kocia i psia mama
przeżywałąm już to z pieseczkiem, niech rośnie w siłę, dobrze ze juz wiadomo na co leczony, to ponoć prawda że koty są mocniejsze niż pieski. |
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnych cynamonów, żadnych wanilii w składzie Polly, bierz leki i kładź się do łóżka i zdrowiej Agnysko
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczęta, strasznie wam współczuję z powodu przeziębień i migreny, mnie zatkany nos też słoń tylko odtykał. Zdrowiejcie razem z nosami i głowami. Zrobiłam parę zdjęć na wernisażu, jak myślicie, gdzie je umieścić, żeby się nie narzucać- na wątku warszawskim czy tutaj?
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
A próbowałaś sudafed czy inny preparat na katar? Mnie wyleczyły 3 (słownie: trzy) tabletki.
Wypiłam 2 saszetki Febrisanu, dużo herbaty z miodem i malinami, zjadłam ok 12 rutinoscorbinów, 1,5 listka Cholinexu, 3 Sudafedy i żegnam się już z przeziębieniem. Ale to tak jak mówią, leczone trwa tydzień a nie leczone - 7 dni... ![]() Cytat:
za Edzika, spokojną noc i radosny poranek.
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, zgodnie z prośbą
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, kochane
Cytat:
Ból serca z chorym zwierzakiem rzeczywiście bardzo duży ![]() Pin-up - mam nadzieję, że w poniedziałek uda mi się skoczyć na pocztę i wyślę paczkę
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tymczasem spadam, gdyż chce mi się spać, ciao
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, gratuluję własnego wernisażu
Tymczasem idę spać, bo już mi głowa sama opada. Nie wspominając o powiekach... Dobranoc (niech to będzie samospełniającą się przepowiednią).
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:03 |
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, gratuluję wystawy i morza kasy
![]() Agnysko, mój Terysław macha łapką do Twojego Edwarda Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:34 |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
witam po przerwie
Wróciłam z internetowej suszy na akademiku (jak można studentów internetu pozbawiać ) cała i żywa chociaż nieco przeziębiona (ale takie są skutki brania udziału w odbywających się na korytarzu głównie imprezach przy otwartym oknie )Poza tym poobserwowałam sobie nieco dokładniej niż zwykle jak to mój TŻ sobie juz piąty rok mieszka ![]() Kurs był ciekawy, w sumie nie żałuję że poszłam Zostały jeszcze 2 dni, ale to już w przyszłym tygodniu wiec sobie będę dojeżdżać. Teraz czas na nadrabianie zaległości wizażowych ![]() Agnysko
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie jest moderatorem u nas?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
Od kilku dni
(chyba że coś pokićkałam
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
A ja, jak zwykle, jestem spostrzegawcza
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3468 | |
|
BAN stały
|
Ech... doskonale wiem, co to znaczy choroba zwierzaka...
![]() Cytat:
![]() --- Zima idzie...
|
|
|
|
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja juz wiem dlaczego dzisiaj obudziłam sie o 10-tej i w pracy wylądowałam o
11 tej ![]() Mnie nie boli głowa , rano nie moge sie dobudzić i zasypiam jak tylko gdzies na chwilę spocznę ![]() . Jak mieszkałam na Podhalu to w czasie halnego zasypiałam nawet na krześle w kuchni. Nie mniej , teraz trudno mi zasnąc, więc chyba mija. Cytat:
Poszeptam do bozi Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-09 o 03:47 |
||
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem jeszcze mniej spostrzegawcza niż Ty
gdybyś nie wspomniała to nawet bym nie wiedziała ![]() Justyno, zdjęcia wklej tu i tu Dzisiaj leżę w łóżku na wolnym, mam nadzieję że do niedzieli się wykuruję
|
#3471 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a mnie w nocy tak głowa bolała,że musiałam wziąć Ketonal
![]() miłego piątku.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie na szczęście głowa odpopuściła prawie całkiem, ale wczoraj nażarłam się tyle piguł, że myślę, że musiała odpuścić
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w pracy nie miałam czasu na wizażowanie, chciałam nadrobić w domu, a tu
![]() za Edzika |
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie co się stało z Aggie? Od 29.09. nie ma z Nią na Wizażu kontaktu.
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku września pożegnałam kotkę Bajkę po chorobie nerek ![]() ![]()
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-10-09 o 09:56 |
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze pracę mgr i na razie nie ma dostępu do netu. Mam nadzieję, że szybko się upora i będziemy opijać kolejną Panią Magister Aggie, trzymam Kurczę, rano wstałam było mi lepiej a teraz znów mam nos zawalony Dobrze że mam jakieś krople i katar już mniejszy. Wypadałoby iść jeszcze do sklepu po zakupy ale tak mi się dobrze leży w łóżku
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
szumnie nazywa się "kreatywność w biznesie" ale tak naprawdę są to szkolenia z autoprezentacji, kreatywności, negocjacji które przydadzą się na co dzień (podczas szukania pracy, w czasie wszelkich wystąpień publicznych, w życiu zawodowym itp)
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym najpierw opijać pomyślnie zakończone zakupy... |
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edyto, nie denerwuj się
|
|
#3480 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
! lata świetlne tego nie jadłam, a może zrobię dziś?! taką miłą 10-tą rocznicę ś. obchodzimy dzisiaj Cytat:
. Moja koleżanka z pracy pochodzi właśnie z Wielunia i często odwiedza swoje rodzinne strony. Opowiadała np. o rzeźbie Siudmaka w Wieluniu i o czasach "gdy Wojtek jeszcze studiował". W wieluńskich księgarniach jest całkiem sporo książek o nim. To dzięki niej dowiedziałam się w ogóle o istnieniu Siudmaka (wiem, ). Nie rozumiem jego prac, choć kilka w jakiś sposób mi się podoba, zawsze gdy je oglądam mam wrażenie, że śnię, chyba sprawia to przestrzeń, bezmiar w jego pracach.Cytat:
), a nie dość, że poszło za 1 razem, to sama siebie zdziwiłam, że teraz tak bez strachu śmigam![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Wszystkim chorym i obolałym - dużo zdrowia! |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

też bym chętnie pachniała gruszką 
za pana Edwarda
żadnych cynamonów, żadnych wanilii w składzie
Od wczoraj w końcu wiemy, co mu jest. Codziennie jesteśmy u weterynarza, zrywam się z pracy, nocami źle śpię (wczorajszej bardzo mało, bo była wyjątkowo ciężka). Wczoraj było bardzo źle, już się z kotem żegnałam 

) cała i żywa chociaż nieco przeziębiona (ale takie są skutki brania udziału w odbywających się na korytarzu głównie imprezach przy otwartym oknie
)

jestem zbyt nerwowa i brakuje mi zdecydowania, juz nie mowiac o refleksie w sytuacjach stresowych