Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 13:07   #1321
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość

Dziewczyny napiszcie jakie macie profile zelków

bo niewiem co wybrać jestem szczupła i nie mam tyle skóry zeby zakryć implant.. ale tez słyszałam ze okrągłe profil wysoki są dla pań które mają wąskie klatki piersiowe.. wiec mi sie tu nie zgadza
Ja mam profil wysoki, tyle, że implanty anatomiczne I też jestem szczupła
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:09   #1322
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Tylko problem w tym ze raz mówi co innego, a na drugich konsultacjach powiedzial co innego oni chyba wszyscy tak mają....
Maszko widze ze Ty tez masz MENTORa zdaj relacje, jakie są w dotyku, jestes z nich zadowolona ? Domyślam się ze masz profil wysoki? Wyglądają bardzo ładnie na Tobie a widze ze jestes szczupłą osobą Jakie implanty mialaś do wyboru ? W katalogu Mentora są średnie, średnie plus i wysokie. A dr nic mi nie powiedział o srednich plus

Wogole widze że wszystkie macie duze rozmiary, tylko ja zastanawiam się nad takim małym.. Przy mojej budowie mysle ze wieksze (niż 250 lub 275) będą wyglądać nienaturalnie..
Dziewczynki sa ...hmmm...twardawe Ale mi sie to bardzo podoba ze nie przypominają w dotyku naturalnych Sa takie jedrne, soczyste wrecz Ja nie wybierałam zelek-moja dr wszystko zrobiła za mnie Profil mam wysoki-ale pamietaj ze ja mam włożone zelki pod oba miesnie czyli efekt jest inny niz pod jeden miesien .
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:13   #1323
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny-czy uwazacie ze doktorek wlozylby mi 500cc?? znalazlam foto ktore mi sie podoba -z wyjsciowki A na D http://www.loveyourlook.com/before-a...page=6&id=9551 Postanowilam isc tam ,ze zdjatkiem tak chyba bedzie najprosciej.Co o tym myslicie realne??
Z wrażenia (a raczej przerażenia) usiadłam....
No ale to tylko moja subiektywna opinia
Stary 2009-10-09, 13:14   #1324
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo a Ty jaki profilek masz ? Twoje i Meszki piersi wyglądają ślicznie pewnie nie raz to słyszałałyście

Dziewczyny napiszcie jakie macie profile zelków

bo niewiem co wybrać jestem szczupła i nie mam tyle skóry zeby zakryć implant.. ale tez słyszałam ze okrągłe profil wysoki są dla pań które mają wąskie klatki piersiowe.. wiec mi sie tu nie zgadza

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Tak myslisz ? a Ty masz profil wysoki ;> bo powiem Ci ze wyglądają Bardzo naturalnie są jakieś plusy tego, ze sie weźmie profil wysoki a nie sredni czy średni plus?
Ja mam najwy zszy profil ... skóra po karmieniu trojki dzieci

Pierwsze słyszę, zeby wysoki profil był polecany do wąskich klatek ... ja mam akurat szeroka klatę
Profil najwyższy podobno wyglada najsztuczniej (chociaż u mnie aż tak bardzo tego nie widzę, ale moze nie jestem obiektywna względem siebie), profil średni bardziej naturalnie Nie [polecam niskiego, bo ... piersi praktycznie leżą na klatce... mało efektowne

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:15   #1325
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Aha u mnie anatomiczne odpadają.. Widze ze masz duzy rozmiar.. Jaki bys proponowała w moim przypadku ?
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:15   #1326
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
A ja z krzykiem odskoczyłam od kompa i pierdykłam w sciane
Stary 2009-10-09, 13:19   #1327
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
anatomy jednak dają innynwygląd piersi niz naturalne... nie ma takiego ostrgo, spiczastego przejścia ze szczuplej klatki

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Listopadowa,
tez mi sie nie podobają ... nic a nic

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Aha u mnie anatomiczne odpadają.. Widze ze masz duzy rozmiar.. Jaki bys proponowała w moim przypadku ?
Aniu,
doktorek na pewno lepiej Tobie dobierze implanty niz my... on Ciebie widział i zna Twoje wymiary

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 13:19   #1328
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Wogole widze że wszystkie macie duze rozmiary, tylko ja zastanawiam się nad takim małym.. Przy mojej budowie mysle ze wieksze (niż 250 lub 275) będą wyglądać nienaturalnie..
A ja jestem zadowolona z wyboru wielkości moich żelek - nie chciałabym ani mniejszych, ani większych
Moje gabaryty: 164cm wzr., waga 46kg, pod biustem przed op - 71cm, obecnie 68cm. W biuście 89cm
Stary 2009-10-09, 13:19   #1329
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Dziewczynki sa ...hmmm...twardawe Ale mi sie to bardzo podoba ze nie przypominają w dotyku naturalnych Sa takie jedrne, soczyste wrecz Ja nie wybierałam zelek-moja dr wszystko zrobiła za mnie Profil mam wysoki-ale pamietaj ze ja mam włożone zelki pod oba miesnie czyli efekt jest inny niz pod jeden miesien .
Pod oba ? Pierwszy raz słysze
Tez bym takie chciała jak Ty.. Ciekawa jestem strasznie jaki bedzie efekt w moim przypadku..
Stary 2009-10-09, 13:21   #1330
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Pod oba ? Pierwszy raz słysze
Tez bym takie chciała jak Ty.. Ciekawa jestem strasznie jaki bedzie efekt w moim przypadku..
Pod oba miesnie robi PRAWDOPODOBNIE tylko dr Skwiercz
Stary 2009-10-09, 13:21   #1331
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ja mam najwy zszy profil ... skóra po karmieniu trojki dzieci

Pierwsze słyszę, zeby wysoki profil był polecany do wąskich klatek ... ja mam akurat szeroka klatę
Profil najwyższy podobno wyglada najsztuczniej (chociaż u mnie aż tak bardzo tego nie widzę, ale moze nie jestem obiektywna względem siebie), profil średni bardziej naturalnie Nie [polecam niskiego, bo ... piersi praktycznie leżą na klatce... mało efektowne
Hm.. najniższy profil to pewnie u Mentora tez średni (bo chyba niższych nie ma, są jeszcze płaskie ale to wypełniane w trakcie operacji..)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 13:23   #1332
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Hm.. najniższy profil to pewnie u Mentora tez średni (bo chyba niższych nie ma, są jeszcze płaskie ale to wypełniane w trakcie operacji..)
niski, to niski masz też średni, średni plus i wysokie

Stary 2009-10-09, 13:24   #1333
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak napisała Horo - zaufaj dr
Jesteś baardzoo szczupła - myślę, że implanty okrągłe HP max 325cc

Masza - aż tak?:haha ha:

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-09 o 13:26
Stary 2009-10-09, 13:25   #1334
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
niski, to niski masz też średni, średni plus i wysokie
O znalazłam Ma niskie
Stary 2009-10-09, 13:28   #1335
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Pod oba miesnie robi PRAWDOPODOBNIE tylko dr Skwiercz
Aha .. ale pewnie bardzo balało po operacji ? Maszko a Ty znasz swoje wymiary pod i w biuście?
Twoja Dr miala dobre oko wybierając Ci ten rozmiar
Podam swoje wymiary jak doszukam sie metra bo sie zapodział

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 13:30   #1336
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Aha .. ale pewnie bardzo balało po operacji ? Maszko a Ty znasz swoje wymiary pod i w biuście?
Mnie prawie nic nie bolało
Pod 70 w 94
Stary 2009-10-09, 13:30   #1337
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
pamietaj,ze pod biustem mierzy sie bardzo ciasno na wydechu, a w biuscie - luzno

Stary 2009-10-09, 13:32   #1338
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie prawie nic nie bolało
Ja zdychałam, ale jak widać - przeżyłam
Stary 2009-10-09, 13:34   #1339
AniaaaxDD
Raczkowanie

Hm.. Szukalam w katalogu mentora niskich i nie znalazłam ale powiem Wam, ze jak mi doktor przymierzał te średnie to jakieś takie płaskie sie wydawały...
Juz tylko czekam na 11-stego grudnia chce wkoncu pewnie wyjść na plaże, nie krępując się..
Stary 2009-10-09, 13:36   #1340
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva ja usłyszałam od mamy ze jej przyjaciółki córka robila w Polanicy i ze jest bardzo zadowolona i ze Polanica jest w rankingu najlepszych tym co mnie do niego przekonalo to fakt, ze robil juz biusty paniom z kurzymi klatkami wiec nie jestem sama Dr powiedział, ze jak wypadnie termin w okres to wtedy sie bedziemy zastanawiać, a przy innej rozmowie powiedział ze wtedy sie termin operacji przesunie wiec niewiem sama jak to z tym jest.. A Ty mialaś jakieś komplikacje zwiazane z zabiegiem ? Jakie wkładki wybrałaś ? Ja bede miec robione firmy MENTOR tylko ten profil mnie zastanawia jaki wybrac..
Tak, Polanica to jedna z najstarszych klinik w Polsce z wieloletnim doświadczeniem. Będziesz w dobrych rękach, i świetnie że dr ma doswiadczenie w przypadkach podobnych do Twojego.Razem wybierzecie najlepsze rozwiązanie i będziesz zadowolona.
To , że nie operuje się w czasie okresu zaznacza każdy lekarz na konsultacji. Jest to zawsze zaznaczone w przeciwskazaniach do wykonania zabiegu.Ale jak już Ci pisałam zdarzało się, że z różnych przyczyn dziewczyny dostawały okres w tym czasie.I zabiegi odbyły się.Tak czy inaczej myślę , że gdyby nawet dr chciał Ci przesunąć termin to mam nadzieje że tylko o 2-3 dni.
Co do profilu-ja radzę wysoki. To, że moje żelki są wysokie(proj 5,5cm) to jedyny plus jakiego mogę się w nich dopatrzeć

A mój zabieg to jedna wielka komplikacja. Ale już za jakieś dwa msc mam popraweczkęi będę najszczęśliwszą żelką na tym forum

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:43   #1341
AniaaaxDD
Raczkowanie

Dodam ze oprócz tego, ze wydawały mi sie płaskie to na dodatek szerokie, mialam wrażenie ze jak ręce dam wzdłuż tłowia to je przygniote

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Tak, Polanica to jedna z najstarszych klinik w Polsce z wieloletnim doświadczeniem. Będziesz w dobrych rękach, i świetnie że dr ma doswiadczenie w przypadkach podobnych do Twojego.Razem wybierzecie najlepsze rozwiązanie i będziesz zadowolona.
To , że nie operuje się w czasie okresu zaznacza każdy lekarz na konsultacji. Jest to zawsze zaznaczone w przeciwskazaniach do wykonania zabiegu.Ale jak już Ci pisałam zdarzało się, że z różnych przyczyn dziewczyny dostawały okres w tym czasie.I zabiegi odbyły się.Tak czy inaczej myślę , że gdyby nawet dr chciał Ci przesunąć termin to mam nadzieje że tylko o 2-3 dni.
Co do profilu-ja radzę wysoki. To, że moje żelki są wysokie(proj 5,5cm) to jedyny plus jakiego mogę się w nich dopatrzeć

A mój zabieg to jedna wielka komplikacja. Ale już za jakieś dwa msc mam popraweczkęi będę najszczęśliwszą żelką na tym forum
Jakie m.in mialaś komplikacje? Współczuję ze musiałaś trafić na lekarza który spaprał robote Jakie piersi mialas zrobione a na jakie teraz się decydujesz ?
Stary 2009-10-09, 13:49   #1342
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Skargę chętnie przeczytam i może coś podpowiem. Trzeba by ją napisać w taki sposób, żeby wydawała się jak najbardziej wiarygodna (rozumiem, że to skarga do izby lekarskiej?), no i oczywiście musi być podparta dowodami (czyli wynikiem MRI; szkoda tylko, że nie masz opinii od niezależnego lekarza). O etyce warto wspomnieć, więc tu też pomogę.
Generalnie nie może to być lanie wody, taka skarga powinna być dobitna i konkretna

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------
Do Izby Lekarskiej-tak od razu z grubej rury walić Ja delikatnie, do dyrekcji szpitala chcialam pisać-ale mogę od razu dwie wysłać

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-09, 13:57   #1343
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Do Izby Lekarskiej-tak od razu z grubej rury walić Ja delikatnie, do dyrekcji szpitala chcialam pisać-ale mogę od razu dwie wysłać
Mya Słoneczko - i bardzo słusznie. Takich papudraków co na dodatek nie szanują pacjentów trzeba tępić I jeszcze przed nimi ostrzegać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 14:04   #1344
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dodam ze oprócz tego, ze wydawały mi sie płaskie to na dodatek szerokie, mialam wrażenie ze jak ręce dam wzdłuż tłowia to je przygniote

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Jakie m.in mialaś komplikacje? Współczuję ze musiałaś trafić na lekarza który spaprał robote Jakie piersi mialas zrobione a na jakie teraz się decydujesz ?
Jak teraz podczas mierzenia wydawały Ci się płaskie to po op dopiero będą płaskie. Ja obstawiam profil wysoki
Jakie teraz mam żelki zobacz w moim podpisie, jest tam też str na której te cudamożesz zobaczyć(1 część tego wątku).Są to fotki już po pęknięciu torebki. Teraz będę miała anatomiczne mentorki cpg 333-485cc.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Mya Słoneczko - i bardzo słusznie. Takich papudraków co na dodatek nie szanują pacjentów trzeba tępić I jeszcze przed nimi ostrzegać
Ale jak napisałaś, to do takiej Izby Lekarskiej to musi być poważne pismo-więc jak mi tego nie zredagujesz to ono nie będzie poważne

Stary 2009-10-09, 14:13   #1345
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - jak ci pani dr wstawi implanty to w końcu pooddychasz pełną piersią; a jak się spotkamy to sobie razem pooddychamy:hahah a:I Maszka z nami też
Już nie mogę doczekać się tej twojej op. - kurde, przeżywam ją tak, jakby o mnie chodziło. Ale chyba najbardziej nie mogę doczekać się uśmiechu na twej pięknej buźce z racji posiadania (w końcu i naprawdę) ślicznego biustu

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:

Ale jak napisałaś, to do takiej Izby Lekarskiej to musi być poważne pismo-więc jak mi tego nie zredagujesz to ono nie będzie poważne
Nic się nie martw - zredaguję na pewno i na poważnie
Tak żeby dr dostał po uszach
Stary 2009-10-09, 14:45   #1346
MyaDiva
Zakorzenienie

tiniloczek-oczywiście możesz wziąść fotkę, może łatwiej dzięki niej lekarz będzie wiedział czego oczekujesz-że chcesz mieć duże, pełne piersi i implant np.250cc będzie dla Ciebie malizną i musicie zaczać rozmowę od 350cc. Zdecydowanie wyjaśnij czego oczekujesz, jaki chcesz osiągnąć efekt i dojdziecie z lekarzem do porozumienia. Znasz już nazwisko lekarza jaki Cię będzie operował? Jedni lekarze są bardziej ugodowi inni mniej-to jest trochę indywidualna sprawa, i dobrze jakbyś to wiedziała przed zabiegiem. Ten u którego ja robiłam np najchetniej wkłada roz 225cc-z którego inni nie korzystają w ogóle twierdząc, że szkoda operować dla takiego efektu.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Mya - jak ci pani dr wstawi implanty to w końcu pooddychasz pełną piersią; a jak się spotkamy to sobie razem pooddychamy:hahah a:I Maszka z nami też
Już nie mogę doczekać się tej twojej op. - kurde, przeżywam ją tak, jakby o mnie chodziło. Ale chyba najbardziej nie mogę doczekać się uśmiechu na twej pięknej buźce z racji posiadania (w końcu i naprawdę) ślicznego biustu

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Nic się nie martw - zredaguję na pewno i na poważnie
Tak żeby dr dostał po uszach
: cmok::c mok::cm ok:
Będzie śliczny- i będzie mój
I ogromne dzięki z tym pismem -lekarz , który mówi że pierś boli bo tam jest ciało obce, a nie dlatego że się coś stałopowinien skończyć swoją praktykę. Ogromnie żałuje, że nie wzięłam ze sobą dyktafonu (wiem, wiem- nie wolno ) bo teraz to by dopiero robił w gacie po tych bredniach, które powiedział. Izba Lekarska, szpital to mu guzik zrobią-a takie nagranie spędzało by mu sen z powiek .

Stary 2009-10-09, 15:19   #1347
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Jak teraz podczas mierzenia wydawały Ci się płaskie to po op dopiero będą płaskie. Ja obstawiam profil wysoki
Jakie teraz mam żelki zobacz w moim podpisie, jest tam też str na której te cudamożesz zobaczyć(1 część tego wątku).Są to fotki już po pęknięciu torebki. Teraz będę miała anatomiczne mentorki cpg 333-485cc.
Próbowałam wejsc na Twoje zdjęcia ale sie nie udalo pomimo prob Widziałam tylko te trzy miniaturki w staniku. Ładnie wygląda Twoj biust w staniku ale wiem ze niestety nie jest tak dobrze bez niego.. Napisz jaki miałaś rozmiar i kształt robiony ?
Stary 2009-10-09, 19:49   #1348
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
agnes,
a moze nie da się więcej zapakować
dzis dzwonilam do kliniki i wzielam dodatkowa konsultacje dzien przed zabiegiem.Chce wziac 350hp jesli sie da oczywiscie.Podobaja mi sie Twoje piersi-jak wszystkim tutaj,chcialabym miec takie same lecz nieco mniejsze

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-10-09 o 19:50
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:12   #1349
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
dzis dzwonilam do kliniki i wzielam dodatkowa konsultacje dzien przed zabiegiem.Chce wziac 350hp jesli sie da oczywiscie.Podobaja mi sie Twoje piersi-jak wszystkim tutaj,chcialabym miec takie same lecz nieco mniejsze

Widze, ze mamy podobna sytuacje. Wstepnie na pierwszej konsultacji doktor zaproponowal mi 300, bo powiedzialam, ze chce B, ale ostatecznie mialam wybrac w dniu op. I oczywiscie naszly mnie watpliwosci i tak jak Ty umowialam sie na druga wizyte. Musze miec jasno i klarownie wyjasnione przed sama op., zeby moc jeszcze na spokojnie to przemyslec.
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:27   #1350
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Widze, ze mamy podobna sytuacje. Wstepnie na pierwszej konsultacji doktor zaproponowal mi 300, bo powiedzialam, ze chce B, ale ostatecznie mialam wybrac w dniu op. I oczywiscie naszly mnie watpliwosci i tak jak Ty umowialam sie na druga wizyte. Musze miec jasno i klarownie wyjasnione przed sama op., zeby moc jeszcze na spokojnie to przemyslec.
no wlasnie, ja jestem taka ze musze sie przespac z ta dezycja a raczej rozmiarem..bo to sa duze pieniadze wlozeone w to,zdrowie ... a nie wtopie 10tys.zl w np miseczke B? No way!!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości