Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 20:10   #3181
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

witam Nowe Mamy

ja mam wrazenie że jest co raz gorzej
ale zpomniałam Wam napisac - jak była u mnie połozna to powiedziała, ze moge wypić szklankę grznego piwa z miodem i Lence to nie zaszkodzi, tylko TŻ cos nie chce iść do sklepu leń
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:15   #3182
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Malinko to tylko zderzak Autko dalej sprawne
Aaaa to może faktycznie wykorzystasz TZ-ta i wpadniecie- jak nie we wtorek to w jakis inny "dogodny" dzień

A ja po cały dniu "biegania" zostałam sama- TZ pojechał na na karty (od zawsze gra w piątki w karty z kolegami) a Kubuś został u babci na noc
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:17   #3183
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Gucia ale masz fajny avatar, pokaz nam to zdjecie w calosci

Wy mowicie o ruchach i liczeniu, to ja bym juz dzis ich pewnie z 1000 miala, bo od jakiejs 14 godziny non stop czuje czasami az mnie zaboli...
Moja córcia za to dziś wyjątkowo spokojna. Tylko mnie brzuch trochę pobolewa i dość często twardnieje

Jesteś pewna, że chcesz zobaczyć zdjęcie takiego

Cytat:
A wiecie co ja ostatnio stwierdzilam...ze praktycznie zadna kolezanka czy na gg, czy przez smsa nie zapyta sie jak sie czuje i co slychac..dziwi mnie to strasznie niektore ciotki tak samo. Nawet jedna do mojej mamy smsa wyslala ostatnio:Jak sie Dom. czuje?

jakby calego imienia nie mogla napisac albo do mnie smsa...poza tym byla u mnie w miescie na kilka dni, wiec moglaby wstapic (dodam, ze jest to eks-zakonnica)

a co do kolezanke to zaledwie dwie (ze studiow) pisza i sie cos czasem zapytaja...

na poczatku jak bylam w ciazy to jeszcze inne sie interesowaly a teraz nic...wiem, ze czesc chcialaby miec juz dziecko, ale same z siebie nawet nie spytaja co slychac i w ogole
Mnie takie bliższe kumpele pytają jak się mam

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A moj tz jak jest w domu i widzi ze chce sie podniesc,wstac czy przewrocic to juz sam sie nauczyl i sam mi reke podaje i wyciaga zeby mi pomoc
Czasami to az mi glupio przed nim ze jestem taka nieporadna czasami i nie moge sobie z czyms poradzic albo duzo wiecej czasu mi cos zajmuje ale jak to dzisiaj powiedzial ze to juz koncowka i niedlugo juz bedzie mi o wiele lepiej
Mój tz też już teraz pomaga, ale wcześniej jak wyciągałam rękę po pomoc szukając oparcia, to miałam wrażenie jakbym chwyciła gumę (np do skakania) zamiast liny

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Witam.

Widze że kareniny nadal nie ma czyzby trzeci dzidzuś nam sie juz urodził??

Co jeszcze...Chyba was za szybko przeleciałam i za mało zapamietałam. Jesli chodzi o biustonosze- to mój rozmiar niestety mało sie powiększył i nawet w ciązy nie moge sie dużym biustem nacieszyć Z małego B zrobił mi sie rozmiar 75 B - bez dodatkowych wkładek...
Karenina kilka godzin temu była jeszcze 2 w 1. Pewnie dalej leży bez neta .

Tja, ja z moich 75B wskoczyłam już na D, a niby jeszcze piersi mają urosnąć
Stary 2009-10-09, 20:18   #3184
domi7ks
Zakorzenienie

Madzia wygon Tz do sklepu moj własnie poszedł po piwko dla mnie bezalkoholowe, albo to z 1% a jak nie bedzie to ma mi kupic coca cole

i zaczynamy seans filmowy, bo ilez mozna siedziec i czytac wizaz...Moj Tz wymyslil sobie, ze bedzie robil nalewki. A wystarczylo, ze na innym watku kolezanka podala przepis na nalewke goralska, powiedzialam mu o tym i sobie to tak wzial do serca, ze przesiedzial dwie godziny i sobie jakies przepisy znalazł inne

a jeszzce w dodatku prawdopodobnie swoja postac z Wowa moze sprzedac juz conajmneij za 2tys zł....cos mi sie w to wierzyc nie chce, ale gonie go, jesli to prawda to niech sprzedaje dolozymy kase i kupimy auto

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:18   #3185
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie co ja ostatnio stwierdzilam...ze praktycznie zadna kolezanka czy na gg, czy przez smsa nie zapyta sie jak sie czuje i co slychac..dziwi mnie to strasznie niektore ciotki tak samo. Nawet jedna do mojej mamy smsa wyslala ostatnio:Jak sie Dom. czuje?
Ja nie mogę narzekać na brak zainteresowania ze strony rodziny, z koleżankami to różnie, moja przyjaciółka sama teraz ma problemy zdrowotne, ale w kontakcie jesteśmy, a dziewczyny z pracy też się odzywają, przynajmniej raz na tydzień któraś z nich dzwoni albo wpadnie.
Ale np. dobra koleżanka ze studiów, nie kontaktowała się ze mną od 3 miesięcy, nie wiem co jest grane, skąd taka długa przerwa

Cytat:

Brombri mam nadzieję ze juz lepiej sie czujesz...
Dzięki
Żeby nie było, my też się zastanawiałyśmy gdzie się podziewasz, tylko że Kropka nas tu nastraszyła swoimi przeczuciami, że już na porodówce wylądowałaś.

Zabrałam się za pakowanie torby, w związku z tym mam kilka pytań, bo ja nigdy w szpitalu nie byłam
1.W czym mam rodzić? Bo mam 4 nowe koszule nocne do karmienia, ale nie wiem czy w takiej koszuli nocnej się rodzi, czy w jakiejś koszulce, czy jak
2.Klapki mam wziąć pod prysznic, a do chodzenia jakieś papućki czy też mogą być takie klapki jak na basen, bo ja miękkich papućków nie lubię.
3. Ręcznik do ciała, a podwozie, słyszałam, najlepiej osuszać ręcznikiem papierowym? Prawda to?
4. W jakie torby się spakowałyście? Bo ja mam to na razie wyłożone na biurku, ale strasznie tego dużo

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:23   #3186
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
[COLOR=DarkGreen][SIZE=2][FONT=Verdana]Moja córcia za to dziś wyjątkowo spokojna. Tylko mnie brzuch trochę pobolewa i dość często twardnieje

Karenina kilka godzin temu była jeszcze 2 w 1. Pewnie dalej leży bez neta .

Tja, ja z moich 75B wskoczyłam już na D, a niby jeszcze piersi mają urosnąć
Dzieki Guccia- pewnie przelatując was przeoczyłam gdzieś ta wiadomość o Kareninie. Jesli chodzi o rozmiar to zazdrosze- tez chodz raz chciałabym miec cos wiecej niż B
A jesli chodzi o ruchy małej to w ogóle nie czujesz ruchów przez cały dzien - czy to tylko kwestia większego lenistwa córci??

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
witam Nowe Mamy

ale zpomniałam Wam napisac - jak była u mnie połozna to powiedziała, ze moge wypić szklankę grznego piwa z miodem i Lence to nie zaszkodzi, tylko TŻ cos nie chce iść do sklepu leń
dla Tz-ta
Stary 2009-10-09, 20:25   #3187
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Ja nie mogę narzekać na brak zainteresowania ze strony rodziny, z koleżankami to różnie, moja przyjaciółka sama teraz ma problemy zdrowotne, ale w kontakcie jesteśmy, a dziewczyny z pracy też się odzywają, przynajmniej raz na tydzień któraś z nich dzwoni albo wpadnie.
Ale np. dobra koleżanka ze studiów, nie kontaktowała się ze mną od 3 miesięcy, nie wiem co jest grane, skąd taka długa przerwa

Dzięki
Żeby nie było, my też się zastanawiałyśmy gdzie się podziewasz, tylko że Kropka nas tu nastraszyła swoimi przeczuciami, że już na porodówce wylądowałaś.

Zabrałam się za pakowanie torby, w związku z tym mam kilka pytań, bo ja nigdy w szpitalu nie byłam
1.W czym mam rodzić? Bo mam 4 nowe koszule nocne do karmienia, ale nie wiem czy w takiej koszuli nocnej się rodzi, czy w jakiejś koszulce, czy jak
2.Klapki mam wziąć pod prysznic, a do chodzenia jakieś papućki czy też mogą być takie klapki jak na basen, bo ja miękkich papućków nie lubię.
3. Ręcznik do ciała, a podwozie, słyszałam, najlepiej osuszać ręcznikiem papierowym? Prawda to?
4. W jakie torby się spakowałyście? Bo ja mam to na razie wyłożone na biurku, ale strasznie tego dużo
Ad 1
U nas daja koszule do porodu
ad2
ja biore klapki pod prysznic i osobno papucki
ad3
Recznik do ciala a nawet 2 biore a do podwozia reczniki papierowe
ad 4
to u mnie tez wszystko lezy wylozone i nie chce mi sie za to zabrac zeby do torby schowac

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:30   #3188
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
hej tak wpadłam na chwilę bo natrafiłam na dziwne urządzenie do porodu
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/vmchk/Przysz%...ypage.tpl.html

ciekawe czy działa heh i czego to już nie wymyślą
Czego to nie wymyślą.

Nam położna mówiła o masażu rozluźniającym właśnie w tych punktach, gdzie pokazane jest przyklejanie elektrod.

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
witam Nowe Mamy

Grzaniec

Pamiętam jak poznałam się z tztem to nie chciał mi wierzyć, że w Polsce w zimie pije się gorące piwo. Ale od czasu jak go wzięłam w Poznaniu do knajpy i zamówiłam mu grzańca, to zimą obejść się bez tego trunku nie może

Cytat:
i zaczynamy seans filmowy, bo ilez mozna siedziec i czytac wizaz...Moj Tz wymyslil sobie, ze bedzie robil nalewki. A wystarczylo, ze na innym watku kolezanka podala przepis na nalewke goralska, powiedzialam mu o tym i sobie to tak wzial do serca, ze przesiedzial dwie godziny i sobie jakies przepisy znalazł inne
mmm... nalewki Przyjemne i zdrowe

Cytat:
1. Ja prawdopodobnie będę rodzić w wodzie i będę miała tylko stanik kąpielowy. Ale do chodzenia w koło to mam jedną taką lekką koszulkę rozpinaną, a jak przyjdzie mi jednak rodzić "na lądzie" to ubiorę górę od piżamy rozpinaną. Potem i tak będę musiała się ubrać w gatki siatkowe i podkład, no i przykryją przecież człowieka
2. Klapki pod prysznic i klapki domowe.
3. Biorę tylko zwykły ręcznik.
4. moja torba ma wymiary ok 40x80
Stary 2009-10-09, 20:30   #3189
malina81
Zadomowienie

Cytat:

Ad.1
ja rodziłam w koszuli- ale nie nowej i nie do karmienia- taką "zużytą" wybrałam do porodu- chociaż do dzis ją mam i nie została w żaden sposób przy porodzie zniszczona Ale po porodzie i tak przebrałam na świeżą i juz odpinaną (do karmienia)
ad2. Mogą byc klapki- tobie ma byc wygodne wiec jak nie lubisz papućków to spakuj tylko klapki
ad3
prawda- reczniki papierowe sa najlepsze-wogle to bardzo dobrze trzeba osuszać podwozie zeby szybko sie goiło
ad4
sama mam torbę nie spakowaną - tzn tą swoją i nie mam pojecia w co sie spakować
Stary 2009-10-09, 20:34   #3190
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Guccia- pewnie przelatując was przeoczyłam gdzieś ta wiadomość o Kareninie. Jesli chodzi o rozmiar to zazdrosze- tez chodz raz chciałabym miec cos wiecej niż B
A jesli chodzi o ruchy małej to w ogóle nie czujesz ruchów przez cały dzien - czy to tylko kwestia większego lenistwa córci??
Gdyby mała się wcale nie ruszała, to już dawno leciałabym do lekarza albo do szpitala
Po prostu jest rozleniwiona, ale reaguje na dotyk, głaskanie brzucha i pukanie, więc myślę, że jest ok.
Stary 2009-10-09, 20:41   #3191
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

WITAM NOWE MAMUSIE

Ja jestem zła jak wygłodzony lew.Na budowie niby dostali bimber i pili po pracy,oczywiście moje wredne kochanie nieodmówiło.: pala:.JESTEM TAK W****IONA ŻE SZOK .Poszedł do biedronki po kaszke miał kupić picie zapomniał i pokłuciłam się z nim i powiedziałam mu tylko tyle że śpi na Nikoli łóżku i niech spierdala na piwo bo marudził tylko jak wrócił czy może iśc ja zaprzeczyłam a on i tak poszedł.Jestem zła okropnie mam dosyć życia już cały dzień kopie mnie Wiktor mocno aż boli mnie mocno pipka.Uciekam położyć Nikolke bo usypia mi przy Shreku3.Jutro zajrze do was bo dziś jeszcze zjem kolacje i położe się.
Stary 2009-10-09, 20:51   #3192
brombusia
Zakorzenienie

Kachula, Gucia, Malinka dzięki za odpowiedzi

Czyli będę rodzić w koszuli nocnej, w tej co mi się najmniej podoba
Papućków nie biorę, bo takowych nie posiadam i nie lubię. To wezmę japonki pod prysznic i takie gumowe klapki do chodzenia.
Co do tych ręczników, to ja mam takie małe zboczenie, w domu mam osobno ręcznik do ciała, do podwozia i do włosów. A twarz wycieram papierowym
Czyli wszystko wiem, tylko dalej nie wiem do jakiej torby
Mam taką walizeczkę malutką na kółkach, ale do szpitala z taką walizką raczej nie bardzo

Stary 2009-10-09, 20:56   #3193
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dziewczynki

wpadlam tylko napisac, zebyscie sie nie martwily, ze juz sie rozdwoilam...
Po calodniowym lezeniu wszystko sie uspokoilo i czuje sie juz normalnie....przynajmniej fizycznie, bo mam dola tak ogromneeego, ze szkoda gadac...sama nie wiem dlaczego... Nie bede wam smucila...

Obiecuje, ze jutro sie odezwe i ze nie urodzimy dzisiaj w nocy...

Buzki

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:56   #3194
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
1) musisz sie dowiedziec czy daja koszule do porodu.. ja dostalam ale powiedzialam poloznej ze nie mam swojej i naprawde nie mialam ze soba torby jak jechalam rodzic
2) moga byc tylko klapki
3) no mysle ze najlepiej jednorazowym podwozie.. na wypadek plam z krwi i bakterii potem na tym reczniku chyba ze wezmiesz sobie kilka recznikow normalnych specjalnie w tym celu..
4 ja w taka torbe podrozna czy tam jak na silownie.. taki jamnik + jeszcze mam 2 siatki (jedna z rzeczami na wyjscie dla mlodego a druga z takimi higienicznymi artykulami jak np: podklady, majtki popoodowe, podpaski, rectanal, nakladki silikonowe na sutki, laktator, itp.)

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
1. Ja prawdopodobnie będę rodzić w wodzie i będę miała tylko stanik kąpielowy. Ale do chodzenia w koło to mam jedną taką lekką koszulkę rozpinaną, a jak przyjdzie mi jednak rodzić "na lądzie" to ubiorę górę od piżamy rozpinaną. Potem i tak będę musiała się ubrać w gatki siatkowe i podkład, no i przykryją przecież człowieka

ja bym sie chyba nie zdecydowala na porod w wodzie.. jesli bym miala rodzic sama to moze jeszcze tak ale jakby tz mial byc przy mnie to nie chcialabym aby na to patrzyl..

Brombi spokojnie pakuj w walizke jakbym miala mala to bym sie nawet nie zastanawiala..

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-10-09 o 20:58
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:06   #3195
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Kachula, Gucia, Malinka dzięki za odpowiedzi

Czyli będę rodzić w koszuli nocnej, w tej co mi się najmniej podoba
Papućków nie biorę, bo takowych nie posiadam i nie lubię. To wezmę japonki pod prysznic i takie gumowe klapki do chodzenia.
Co do tych ręczników, to ja mam takie małe zboczenie, w domu mam osobno ręcznik do ciała, do podwozia i do włosów. A twarz wycieram papierowym
Czyli wszystko wiem, tylko dalej nie wiem do jakiej torby
Mam taką walizeczkę malutką na kółkach, ale do szpitala z taką walizką raczej nie bardzo
Brombri pewnie ze mozna do małej walizki. Ja chyba tez pozycze taka mała od siostry...

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Dziewczynki

wpadlam tylko napisac, zebyscie sie nie martwily, ze juz sie rozdwoilam...
Po calodniowym lezeniu wszystko sie uspokoilo i czuje sie juz normalnie....przynajmniej fizycznie, bo mam dola tak ogromneeego, ze szkoda gadac...sama nie wiem dlaczego... Nie bede wam smucila...

Buzki
i zycze spokojnej nocki oraz lepszego nastroju na jutro
Stary 2009-10-09, 21:06   #3196
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja caly dzien piore a o to dowód prosze, nawet godzina jest podana
już pierzesz?
Mój zabobonny tata powiedział mi przez telefon " proszę cię, nie kupuj nic przed porodem" a ja na to, że nie wierzę w takie przesądy i muszę być przygotowana!
Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość
Witajcie:jupi :

My juz z Kordim..od wtoreczku w domku
witamy w domku! mam nadzieję, że ta gorączka przejdzie i wszystko wróci do normy " jako takiej"
najważniejsze, że Kordek już w domku!
Cytat:
Cudnie! taka kwitnąca!
Cytat:
Napisane przez CrazyAngel89 Pokaż wiadomość
Hey Ja się również dopisuje
Pozdrawiam resztę oczekujących
Witam!
Cytat:
Napisane przez jagodaaaaa Pokaż wiadomość
chciałabym do was dołczyć obecnie jestem w 37 tygodniu
i druga mamusię też witam
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
ja mam liczyć ruchy od godz 9 do 10 ruchu przez cały dzień. też myslałam ze o 9.30 będzie juz po wszystkim a tu - niespodzianka. 10 ruch poczułam dopiero o 14.15. tą godz odnotowuję w karcie i już dalej tego dnia nie licze. byc moze jak będę w "dalszym tyg" to będę musiała liczyć to częsciej nie wiem. na tej karcie z tyłu jest napisne że jeśli dwa dni pod rząd zdarzy się że w ciągu dnia wyczujemy mniej niż 10 ruchów to należy sie nastepnego dnia zgłosic do lekarza a jeśli nie odczujemy w ciągu dnia żadnego ruchu to niezwłocznie do szpitala.
kurcze, ja nie dostałam przykazu liczenia
ale moja dzidzia chyba tak jak Guci... nie ruszą się regularnie ale jak zaczyna figlować to ja aż podskakuję!
We wtorek idę do gina to zobaczymy czy wszystko w porządku!
Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
mam pytanie: czy wasze dzieci wypychają się na jedną stronę czy po całym brzuszku szaleją, bo moja siedzi cały czas po prawej?
moja zwykle kopie mnie w prawy bok a czasami w okolicach pępka.

Do mnie przyszła paczuszka z allegro. Głównie Zakupiłam skarpeteczki. Są takie słodkie!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:07   #3197
katekatee
Zadomowienie

Cytat:

Kochana nie smutaj
Miałaś zdjęcie zrobić sobie w mundurze, czekam
Kachula ma rację, przecież możesz też iść do fryzjera

Dziewczyny, ja coraz gorzej się czuję, nie dość że głowa, to coś mnie boli na dole brzucha, a teraz jeszcze dodatkowo strasznie mnie mdli.
Już nie wiem co mam robić
Musisz wytrzymać jeszcze miesiąc
A Brombuś zdjęcie jutro zrobie. Bo dziś to się taka anty foty czuję ALe niestety nie w mundurze bo by mnie tż chyba zamordował
A co do fryzjera to niby mogę iść ale boje się że mi będą po ciąży włosy wypadać i jak ja teraz zrobie odrost to mi swoje wypadnie i jak jeszcze potem to już bede chyba łysa Bo ja Wam kiedyś pisałam że kiedyś miałam ciemne włosy a teraz jestem blondynką no i taka "zmiana" niestety mi wykosiła trochę włosów Zmykam na Shreka może mi co humor poprawi Dobrej nocki wszystkim życzę

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:09   #3198
kropka241
Zakorzenienie

a ja sobie sprawdzilam w familie.pl i jestem juz w 34tc ja to nigdy nie moge zapamietac kiedy mi sie kolejny tydzien zaczyna

chcialam wszystkim mamusiom podziekowac za komlementy

Stary 2009-10-09, 21:10   #3199
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Może ja wszystko źle robie.
Może rzeczywiście powinnam mu na wszystko pozwalać.To że napił się tego bimbru niby tam bo ten facet im dal,to nieznaczy że musi pić dalej do ****y nędzy.Miał iśc do sklepu po picie-kaszke i wziąśc sobie piwo do domu.A nie on wrócił ze sklepu niekupił picia tylko kaszke i żeby podlizać się to kupił mi jabłko i brzoskwinie.Powi edział że idzie i koniec.To niech spierdala mu powiedziałam i już.Aż mi się płakać zachciało.Dobrze wie że ja coraz gorzej się czuję.A dziś to już kompletnie myślałam że to już dziś urodzę bo tak mnie dziwnie brzuszek bolał.Jutro się ****a do niego nieodezwe wogóle.Zaraz kładę malą lulku bo jeszcze bawi się u babci z pieskiem.No nic ide do kuchni jeszcze coś zjeśc bo jakaś z tych nerwów głodna dalej jestem

DOBRANOC KOCHANE
Stary 2009-10-09, 21:12   #3200
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Brombi spokojnie pakuj w walizke jakbym miala mala to bym sie nawet nie zastanawiala..
Cytat:
Brombri pewnie ze mozna do małej walizki. Ja chyba tez pozycze taka mała od siostry...
A nie będzie to śmiesznie wyglądać, jak tak wparujemy na porodówkę, a TŻ będzie za sobą ciągnął walizkę na kółkach
Może zrobię tak jak Kropka, rzeczy do ubrania i kosmetyki dam do torby a te higieniczne bambetle do reklamówki jakiejś.
Rzeczy Małego już spakowałam, ale to tylko pieluszki, oliwka i chusteczki, więc szału nie było

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
.

Kareninko
Dobrze że już lepiej i trzymamy Cię za słowo

Stary 2009-10-09, 21:13   #3201
kropka241
Zakorzenienie

Paczka czy twoj Grzesiek nie przesadza?? moim zdaniem to juz alkoholizm kiedy bardziej zalezy ci na chlaniu niz ciezarnej narzeczonej

Stary 2009-10-09, 21:16   #3202
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
A Brombuś zdjęcie jutro zrobie. Bo dziś to się taka anty foty czuję ALe niestety nie w mundurze bo by mnie tż chyba zamordował
No to kochana, mam nadzieję, że jutro fotkę wstawisz
Miłej nocki i poprawy humoru życzę

Stary 2009-10-09, 21:20   #3203
malina81
Zadomowienie

Cytat:
A nie będzie to śmiesznie wyglądać, jak tak wparujemy na porodówkę, a TŻ będzie za sobą ciągnął walizkę na kółkach
Może zrobię tak jak Kropka, rzeczy do ubrania i kosmetyki dam do torby a te higieniczne bambetle do reklamówki jakiejś.
Rzeczy Małego już spakowałam, ale to tylko pieluszki, oliwka i chusteczki, więc szału nie było

Kareninko
Dobrze że już lepiej i trzymamy Cię za słowo
moja koleżanka miała rzeczy w małej walizce jak szła do porodu- w sumie co za różnica torba czy walizka... przeciez cie nie wyrzucą z tego powodu ze szpitala- nawet pewnie nikt nie zwróci uwagi co twój tz trzyma w rękach
Stary 2009-10-09, 21:22   #3204
kachula27
Zakorzenienie

Brobmi ja tez mam taka mala walizeczke na kolkach i jak nie zmieszcze sie w jedna torbe to wezme sobie ta walizeczke wlasnie

Kate ja tam na Twoim miejscu bym smignela do fryzjera ,przeciez fryzjer zrobi Ci jakas dobra farba i bedzie widzial stan Twoich wlosow wiec mysle ze napewno nie bedzie chcial zaszkodzic

A MI WLASNIE SIOSTRA DZWONILA ZE JEJ CZOP POWOLI ZACZYNA ODCHODZIC......

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-10-09, 21:23   #3205
kropka241
Zakorzenienie

Kasiu kurcze u siostry to chyba tydzien do terminu tylko zostal

Stary 2009-10-09, 21:27   #3206
malina81
Zadomowienie

o matko!!!używany pajacyk Armaniego za 149zl I nawet nic spacjalnego:
http://www.allegro.pl/item773184491_..._310_00zl.html

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Paczkaa co twoja "teściowa" na to wszystko mowi- bo przeciez mieszkacie razem to słyszy jak sie kłócicie???
Stary 2009-10-09, 21:28   #3207
kachula27
Zakorzenienie

Paczka wybacz ale ja popre Kropke bo ten Twoj Grzechu to naprawde przesadza z tym piciem juz!!!!!Co za palant za przeproszenem wie ze ma w domu kobiete w ciazy ktora zaraz mu dziecko urodzi a dla niego chlańsko najwazniejsze
Wybacz ale inaczej nie da sie tego skomentowac,moglam nic nie pisac ale juz mnie to zaczyna draznic ze tak przez niego musisz cierpiec i sie wiecznie na niego wkurzac-NIEODPOWIEDZIALNY DZIECIAK!!!!!!!

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-10-09, 21:29   #3208
malina81
Zadomowienie

Cytat:
A MI WLASNIE SIOSTRA DZWONILA ZE JEJ CZOP POWOLI ZACZYNA ODCHODZIC......
Stary 2009-10-09, 21:32   #3209
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu kurcze u siostry to chyba tydzien do terminu tylko zostal
no dokladnie tydzien prawie bo ma termin na 15

Cytat:
o matko!!!używany pajacyk Armaniego za 149zl I nawet nic spacjalnego:
http://www.allegro.pl/item773184491_..._310_00zl.html

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Paczkaa co twoja "teściowa" na to wszystko mowi- bo przeciez mieszkacie razem to słyszy jak sie kłócicie???

Faktycznie ten pajacyk nic szczegolnego a dziecku na metke nikt nie bedzie zagladał
U mnie w lumpku podobne tylko bez takowej metki sa po 4zł

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-10-09, 21:34   #3210
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie ten pajacyk nic szczegolnego a dziecku na metke nikt nie bedzie zagladał
U mnie w lumpku podobne tylko bez takowej metki sa po 4zł
a ja wiele pajacykow w stanie idealnym i kupilam po 1zl
a 310zl za nowy pajacyk bym nie dala nawet jakbym miala kasy jak lodu w zime..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości