![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Czuje twoją miłość kiedy przytulasz mnie mocno
Chcę po prostu Cię kochać Jesteś tą miłością którą znalazłam Daj mi twoje serce, daj mi twoją duszę Hej, Czy tęsknisz za mną? Wciąż i wciąż potrzebuję Ciebie w moim życiu Marzyć, O niewątpliwej Prawdziwej Miłości Chciałabym byś patrzył na mnie jak dawniej. Bo nas już się nie da naprawić, więc przestańmy udawać. Tęsknię za tobą... Dotykam cię ale nic nie czujesz Wołam cię ale nie słyszysz Potrzebuję tylko być blisko ciebie bez ciebie jestem zagubiona Jesteś kimś szczególnym więc daj mi trochę namiętności Jesteś powodem przez który płaczę i marzę. Witam w nowej części, strasznie pędzicie ![]()
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Nie nadaje się to zbytnio na opis (no, chyba że ktoś uparty jest...
![]() ona: twoja nowa dziewczyna jest śliczna. (założę się, że skradła ci serce) on: taak, to prawda. (ale to ty jesteś najpiękniejszą dziewczyną jaką znam) ona: słyszałam, że jest zabawna i niesamowita. (moje zupełne przeciwieństwo...) on: z całą pewnością jest. (ale to nic w porównaniu do ciebie) ona: pewnie wiesz o niej wszystko. (tak jak wiedziałeś wszystko o mnie) on: tylko rzeczy, które się liczą. (nie pamiętam, bo bez przerwy myślę o tobie) ona: to... mam nadzieję, że będziecie szczęśliwi. (bo my nigdy nie byliśmy) on: też mam taką nadzieję. (co się stało z tobą i mną?) ona: muszę już iść (... zanim zacznę płakać) on: taa, ja też. (mam nadzieję, że nie płaczesz) ona: pa. (wciąż cię kocham) on: na razie. (ja nigdy nie przestałem)
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
always be yourself
![]() _______ on - kiedy jesteś przy mnie czasami nie wiesz co mówisz.. ona - kiedy jestem przy Tobie nie wiem kim jestem.. - jak byś mi udowadniał, że mnie kochasz i ze ci na mnie zależy gdybym nagle została głucha i niewidoma? - trzymałbym Cię za rękę aż po grób. jaka szkoda, że szczęścia nie można złapać autostopem. - proszę. - dzielisz się ze mną czekoladą? - sercem też mogę jeśli zechcesz.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-09 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
__________ Na pewno ukrywałaś kiedyś przed resztą świata jakiś sekret, prawda?
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Kooka <3
______________ Tylko ten kto kocha, czekać nie przestanie...' |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
talenciary <33
wątpię w mój talent po tak męczącym weekendzie. tylko jeden mi się nasunął.
Gdy zamykam oczy widzę Jego, a gdy otwieram tylko Ciebie. _________ czy potrafisz kochać nie głupiejąc przy tym.? nie ma nic łatwiejszego niż zmienić kobietę w wyjątkową. wystarczy ją pokochać.
- policz do 3 i przestań go kochać. - 1, 2 . co jest po 2.? - 3. - nie. nigdy nie powiem 3. będę udawać że nie potrafię liczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() wyrzuć to czego za dużo i nieś tylko tyle ile możesz udźwgnąć. Bo pragnę Cię stale, lecz nie tak bardzo Marzę o Tobie, lecz nie tak bardzo Chcę być przy Tobie, lecz nie tak bardzo Samą dziwi mnie to, że Pragnę Cię stale, lecz nie tak bardzo Marzę o Tobie, lecz nie tak bardzo Dobrze mi z Tobą, lecz coraz częściej myślę, że Kocham i nie Kocham Ciebie.
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapomnienie nie przychodzi łatwo. może boli. może da się zapomnieć. może. schowałam cię na dnie serca. musiałeś wypłynąć, jak ta pieprz**a oliwa? nagle wszystko stało się takie zagmatwane. od kiedy trzymając cię za ręke myślę o nim? układałam moje życie od nowa. kawałek po kawałku. i wtedy pojawiłeś się ty. taak wiem. beznadziejnie. ale próbowałaam ![]() CookieCrisp - miło, okradaaj na zdrowie ![]() * * * nie wierzę Ci gdy mówisz 'nie kocham' miało być jak w bajce. a tu nie ma księcia. nie ma rumaka. nawet facet w białym maluchu by wystarczył. tymczasem nie ma nic. Panie Ładny! Mogę się w Panu zakochać?
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
wszystkie jesteście świetne ! < 33
![]() kiedyś wyjadę, zostawię wszystko . wszystko prócz Ciebie .
i modlę się by być tylko Twoją . pewnego dnia.. dowiemy się czemu niebo jest niebieskie . kupiłam bilety na koniec tęczy . gdy wspominam.. przyspieszam w miejscach gdzie Ty się pojawiasz, żeby mniej bolało . moje morze smutków . chciałam ci powiedzieć, że moje serce należy do ciebie. modliłam się o dzień kiedy będę miała szansę. i kiedy wreszcie się odważyłam spróbować, ku mojemu zaskoczeniu, pojawiła się Ona . jesteś moim najsłodszym snem . tylko z Tobą mogę iść spełniać marzenia . widzę, że szybko się pocieszasz.. "skarbie" . mój największy problem to Ty . bezczelny dupek . jak On śmiał tak mnie oczarować ?
#250 |
Przyczajenie
|
Pamiętasz te dziewczyny ? były słodkie jak miód,
dziś to materialistki co chcą porche i ch.uj Plastikowy świat pełen plastikowych Barbie. PoP kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
bd chyba pierwszą w historii wizażu, która podziękuję, za ogólną pochwałę.
mimo, że nie jestem świetna to dziękuję ![]() * * * żyjmy tak, jakby jutra miało nie być.
![]() |
#252 | ||
Raczkowanie
|
SKARBY ! <3 wróciłam.
![]() Cytat:
Cytat:
Myśląc, że wspiełam się na szczyt, ląduje twarzą na ziemi z powybijanymi zębami. Z każdą próbą naprawienia tego całego syfu, wszystko się rozpiernicza jeszcze bardziej. Zakażone wirusem nieszczęścia komórki znajdujące się w moim sercu cały czas się rozmnażają. Gromadzi się ich tam tyle, że spokojnie mogłabym się z kimś podzielić. Chce ktoś może? Poszukuję wciąż wyjścia i stoję na rozdrożu. Nieustannie ktoś popycha mnie w którąś stronę, ale moje nogi nie chcą iść. Przywarły do podłoża, skamieniały. Czekają na znak, na czar, na serca żar.
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Czekając na następny dzień pełen wrażeń , pełen ciebie .
Stać przy drodze do serduszka pewnego Pana ;x Być tą co Cię przytula , wspiera i całuje .
#254 |
Rozeznanie
|
<333
______ 1. -Dlaczego ta dziewczyna zawsze ubiera się na czarno? -Ma żałobę. Odeszły trzy najdroższe jej osoby. -To przykre... A kto umarł? -Jej Wiara w ludzi, Radość w sercu i Optymizm w duszy. 2. Och ja nieostrożna.! Łzami zagasiłam ostatni płomień nadziei... 3. Kiedyś może przeglądniesz stare foldery na komputerze, przez przypadek znajdziesz nasze zdjęcia i poczujesz ból w klatce piersiowej, ręce zaczną Ci drżeć, a po Twoich plecach przejdzie zimny deszcz pomimo plusowej temperatury za oknem. Instynktownie sięgniesz po telefon i wykręcisz mój numer, ale jedyne co usłyszysz w słuchawce to komunikat mówiący Ci, że nie ma takiego numeru. Nie wszystkie błędy młodości można naprawić po latach... 4. Jak pusty wkład w długopisie, rozprostowana sprężyna i wyżuta guma. Tak cholernie bezużyteczna... 5. Codziennie widzę Cię przy stoliku obok i z maniakalną zazdrością wlepiam wzrok w łyżeczkę, która ma ten zaszczyt dotkąć Twych ust... 6. Na zegarze 22:22. Przez moją głowę przewija się wygłodniała szarańcza wspomnień, a białe ściany zaczynają przypominać kolor Twoich oczu. Patrząc na kieliszek nie jestem już pewna czy tkwią w nim pozostałości wódki czy też z moich oczu spadł deszcz wprost do cienkiego szkła. Kątem oka widzę jak stróżka krwi sączy się w śnieżno białe prześcieradło, bo nawet nie zauważyłam, że przez nierozwagę położyłam się na zbitej butelce. Nawet nie bolało. Ból serca zagłuszy każdy inny rodzaj bólu. Przez okno wlewały się pierwsze promienie słońca, a kałuża pod łóżkiem zaczęła przybierać kształt Twojej twarzy. Na zegarze 11:11, a ja znów mam ochotę przestać oddychać... 7. Kiedy czujesz się niczym nawet "gów.no" brzmi dla Ciebie jak szansa na lepsze jutro. 8. Spuść ze mnie powietrze. Pozwól mi już odlecieć... 9. Jestem latawcem, który zaczepił się o gałąź drzewa, a na dodatek podziobały go ptaki. 10. Nadziejo, ależ z Ciebie su.ka.! 11. Martini - mój chwilowy przywoływacz uśmiechu. Mam kiepski dzień.
Więc wybaczcie jeśli wyszło mi coś nie teges. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-10-09 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Raczkowanie
|
a proszę! ;* a co do piosenki too ja też (;
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a te wyżej jak zwyklee cudnee ![]() NieMyslPoczuj- niezastapiona <3 *** przygląda się twarzy sprzed dwudziestu lat. na ile ludzie się zmieniają? a na ile grają inne role?kiedy paliła, wydawało jej się, że może przenosić góry, jej marzenia stawały się bardziej odważniejsze i wszystko miała na wyciągnięcie ręki. ale potem było znów jak zwykle. są takie dni , kiedy nie wiadomo co ze sobą zrobić.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też te dwa kradnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Myśl o mnie czule,kiedy świeci słońce.Myśl o mnie tkliwie,kiedy pada deszcz,ponieważ każda kropla jest pocałunkiem dla Ciebie... Przesyłam Ci jednego truskawkowego i jednego malinowego całuska. Jedno Twoje spojrzenie sprawia,że cała promienieję. Jeden Twój uśmiech i roztapiam się jak lód na wiosnę. Kisses all over your body, not only on your skin, but deep into your heart and your soul. Tak Ty jesteś moją połówką,tak ja jestem Twoją. Dopóki oddycham,mam nadzieję,... Dopóki mam nadzieję,kocham... Dopóki kocham,żyję....! Słowa pełne uczuc,oczy pełne życia,serce pełne miłości.....Wiem,wiem na pewno ,
że to wszystko moge Ci dac.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-09 o 21:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Kiedy noc nadchodzi modlę się, by z Tobą być...
Utracić ciebie to jak życ na ziemi bez powietrza.... Brakowało jej jego obecności jego słodkiego uśmiechu .. pomimo tego że nigdy nie był jej . Boże ja nie umiem już inaczej. walczę sama ze sobą, z Nim i całym światem. ![]() stąpaj delikatnie, ponieważ chodzisz po moich marzeniach. Tylko bądź i trzymaj mnię za rękę... Zrobię wszystko, tylko wróć ![]() ,, Bądź dobra i pamiętaj,ze dobro na tym świecie zawsze zwycięża (...) " zgasło słońce, księżyc zniknął też, chłodno mi w dłonie- nie ma cię. Życie jest krótkie, zbyt krótkie, aby spędzać je samotnie, jeśli się kogoś kocha. __________ coś ode mnie ![]() ![]() Edytowane przez Mam na imie Gosia Czas edycji: 2009-10-09 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Nasza miłość będzie istnieć nawet 6 stóp pod ziemią. . . <3
Mówią, że zrywanie jest ciężką rzeczą do zrobienia, ale to łatwe, kiedy robisz z siebie głupka. ![]() sprawiasz, że się śmieję kiedy wcale nie mam na to ochoty. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Issuee - zabieraj, zabieraj
![]() _________________________ ___ -Dlaczego myślisz że Cię nie kocham? -Bo widzę.. -Co widzisz? -Jak patrzysz na inna.. z taka czułością, i miłością. Dzień dobry. Poproszę szczęście na patyku. -Ile płacę? - 20 przepłakanych nocy, trochę straconych nadziei, tuzin momentów załamania, kilka lat gonitwy za radością, parę miesięcy tęsknoty, 2 lata oczekiwań, trochę bólu i dużo łez. -Aż tyle za odrobinę szczęścia? -a panienka dokąd? -do gwiazd..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
okradam ;** [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14657971] - policz do 3 i przestań go kochać. - 1, 2 . co jest po 2.? - 3. - nie. nigdy nie powiem 3. będę udawać że nie potrafię liczyć. porywam to sobie kochana ;* pozwolisz ? ![]() perfidnie okradam ;* Cytat:
uwielbiam Cię za takie opisy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a teraz cos ode mnie ,może komuś się przyda ![]() Nie obiecuj, że będziesz dla mnie dobry. Obiecaj, że będziesz najlepszy. Skondensowana ta nasza chora miłostka. Sprzedam tanio sentymenty. Bijcie brawo przyjaciele. Komedia skończona. rano wstaje , jak gdyby nigdy nic . a przecież stało się . wieczorami tylko jeszcze oglądam się wstecz . czasami płaczę . nie pytajcie co u mnie , wolałabym już dzisiaj nie przeklinać . a mówiłam, żeby się nie tulił, bo mogę się zakochać. Nie uwierzył. Nie jesteś mi nic winien, Zapłaciłeś mi dobrze we wspomnieniach . szkoda , że mi nie powiedziałeś , że to tylko dla zabawy . może bawiłabym się tak samo dobrze jak ty . Zauroczyłeś mnie wizją szczęścia, napoiłeś marzeniem.. niesamowite.. nie jesteś mój, a boję się, że Cię stracę Chciałam Ci powiedzieć wszystko. Nie powiedziałam nawet połowy.. powiem tylko "zgubiłam się". innych myśli nie usłyszysz. cholera wie co się jeszcze jutro rozpieprzy..
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
amozefrytkidotego, Wreeednia, BananowaBrazylijka, Extremalna, Kochanaa - Gwiazdki dziękuję wam z całego serduszka! Wiedziałam że mogę na was liczyć
![]() ____________ nie. to chyba nie miłość. i nie próbuj na siłę zrozumieć. obwiniam go prawie za wszystko... Ty - mój kolejny błąd. Staram się kochać, próbuje zapomnieć.
#262 |
BAN stały
|
Sub.
Za twe oczy zielone, uśmiech zwykły codzienny. Łzy parzą w policzki jak małe ogniki. Nie miała powodu by się smucić, ale nie miała również powodu by się cieszyć. Do szaleństwa zakochane wszystko zrobić są w stanie. Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() od tej pory walczę z Y, ze wspomnieniem o X a przede wszystkim z samą sobą. pójście za głosem serca w takim przypadku z pewnością nie byłoby rozsądne. Skąd to znam, my i ja, ja już nie chcę w tym pędzie Za szybko wszystko się dzieje, za szybko i wszystko wszędzie Umysłowe zmęczenie, nie chcę już myśleć, nie mogę Nie mogę nie myśleć, znów w błędnym zamknięta kole. Sama ze sobą się kłócę, walka umysłu i serca. Nie wiem czy kocham, ale ciągle tęsknie. I sama już nie wiem nic, On oczy mydli mi Chwilą żyje dziś i gubię sens tamtych chwil. są rzeczy o których wolałabym nie myśleć Może być tak, że poznamy się na nowo kiedyś, gdzieś i pokochamy. Gdy bez ciebie będzie łatwiej, gdy bez ciebie będę mogła być Tam gdzie miałam iść z Nim razem zawsze Nie czuję nic i nie wiem co robię A serce bije mi trzy razy szybciej niż w normie Mam wrażenie, że oddalam się od ciebie Odpływam i chyba jestem w niebie Czuć to, czego pragnęło Jej serce, nie bacząc na to co pomyślą inni ! mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam. ![]() ![]() izka19855- ciesze się, że się podobają. ![]() Kooka- witam nową Panienkę. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ____________________ wiem, że to niedorzeczne, ale może zostałbyś na zawsze ? trzecia nad ranem. czuję jak gaśnie we mnie coś. nigdy o nic Cię nie prosiłam, ale w tej chwili w dupie mam honor. przytul mnie mocno. i to pewnie niewłaściwy czas, ale biorąc pod uwagę fakt, że na to raczej nigdy nie będzie odpowiedniej pory -odejdę właśnie teraz, o 5:35.
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Siatkarka18 przepraszam Słonce, ale chyba nic nie wymyślę, ale widzę że dziewczyny świetnie się spisały
![]() uwielbiam ;* bardzo się cieszę ![]() uwierzwsiebie bardzo mi miło ![]() ______________ Nocną porą grywam w klasy z księżycem, a gdy świt się zbliża to znowu ja... winna-niewinna, niekochana dziewczyna.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-10-09 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
odległość nas dzieli, lecz tylko teoretycznie. bo taka rozłąka tylko powiększa uczucie. kochając jesteśmy zawsze razem. chociaż nasze ciała nie są blisko to serca wciąż są razem. dzieli nas odległość, ale rytm serca i głos duszy nigdy nie zboczą z drogi. może coś. ; * _____ [/QUOTE] dziekuje ; **** jestescie wielkie . ![]() Say, say, say what you want , But don’t play games with my affection . / Mów, mów, mów co chcesz ale nie graj moimi uczuciami Go, go, go where you want but don’t leave me here forever . / Idź, idź, idź tam gdzie chcesz ale nie zostawiaj mnie tu na zawsze Gdybym mogla zburzyć te mury, które nas dzielą Wiem, że moglabym podjąć wspinaczkę do Twego serca i zaczęłaby się nasza idealna miłość
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Nadzieja pozwala klęsce przeżyć uśmiechem! ![]() * Jeśli zapomnisz, że jestem, pamiętaj, że byłam.. * By zaistnieć potrzebuję Ciebie ;* *Gdy nie możemy żyć rzeczywistością żyjemy marzeniami.. * nie mogę oddychać kiedy mnie dotykasz ! * nie dotkniesz cienia, a jednak on istnieję . * Im więcej widzę tym mniej mogę zrozumieć. * tu, gdzie stoję mam miliony możliwości ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
BAN stały
|
Łiiiiiii
![]() - Kocham Cię . - Wiesz co ? Twoje żarty przestały być zabawne . Kiedy ona stała koło niego i patrzała na mnie , czułam się jak wyrzuta , balonowa guma , rzucona na chodnik . - Zakochałaś się ? - A czy jeżeli wstaje się i pierwsza myśl która przychodzi Ci to głowy to on , czy to zakochanie ? - Chyba jeszcze nie . - A jeżeli czasami nabazgra się jego imię na marginesie a dookoła serduszka , to już zakochanie ? - Chyba tak . - A czy jeżeli na geografii wpatruję się w okno i myślę co on teraz robi , to zakochanie ? - Tak , to już zakochanie . ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14657971] - policz do 3 i przestań go kochać. - 1, 2 . co jest po 2.? - 3. - nie. nigdy nie powiem 3. będę udawać że nie potrafię liczyć.[/QUOTE] zabieram . i odczuwam silną potrzebę ustawienia tego na podpis ! mogę , mogę , mogę ? ![]() Przerwać to nie znaczy skończyć .
Bo Nas na zawsze będzie coś łączyć . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Tak skromnie bo i tak nie widzę zainteresowania żadnego moimi opisami więc nie wiem czy będę sie tu udzielać. Wiem zaraz powiecie że jesli ktos nie pisze że się podoba to nie znaczy że sie nie podoba nikomu. No ale same wiecie że jak się Was chwali to jest odrazu milej...
* Siedzę na parapecie, wyziębiłam już cały pokój, gwiazdy zaglądają do środka, a ja z kubkiem gorącej herbaty nie czuję już nic, nawet zimna...
#270 |
Rozeznanie
|
ej no nie mów że aż tak
![]() ![]() ![]() ![]() heloł rozmiar 38 w porywach 36 ![]() ![]() ![]() Powiedz mi coś czego nie wiem. bardzo pilnie potrzebuje faceta w którym się zakocham. Diabeł nie śpi z byle kim. przecież nawet po najgorszej zimie przyjdzie wiosna. co te oczy mają w sobie że ja tak wariuję ?! a co to ku rwa powiedział ktoś z tłumu czy ty przypadkiem nie straciłeś rozumu by pleść bzdury, robić miny jak kosze z wikliny
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.