|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Za pierwszym tez oblałam na placu, z tym, że ja łuk zrobiłam prawie dobrze. Tzn, gdy ustawiłam się już tylek w kopercie to facio do mnie, że "nie zachowałam minimalnej odlełości" od pachołka rzecz jasna... i po egzaminie Nie przejmuj się i bierz wszystko na luzie... przecież masz to wszystko w małym paluszku
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Jeja, tak czytam o tych egzaminach i dziekuje Bogu,z e mam to juz za soba, bo ten stres to by mnie chyba zabil
![]() Ide zaraz farbowac wlosy tym Castingiem, ciekawa jestem czy nie wroce czarna
|
|
|
|
#4713 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
teraz wszystkie będziemy farbować :PTak na marginesie to ja też spróbowałam i..... ? No i dpa. Kupiłam świetlisty blond a wyszedł gołębi ?! gdzie tu logika?! nienawidzę siwych włosów!!! Dobrze, że to nie trwałam farba bo bym się załamała |
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
TotylkoJa
|
|
#4716 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://freshagents.files.wordpress.c...heidi-klum.jpg Zgadzam się brazylijki i wenezuelki są śliczne Ja chcę sobie przyciemnić włoski ![]() Mam ciemny brąz (w sumie wygląda jak czarny) ale myślałam o pasemkach w tym kolorku co ma Nicole ![]() Gdzieś czytałam, że to niby fioletowa czerń czy coś takiego Chociaż ni grzyba nie widzę tam fioletu ![]() Mniejsza o to, ale myślałam o takich czarnych pasemkach na moim ciemnym brązie (prawie czarnym)
|
|
|
|
|
#4718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ooodeta on nie ma nikogo, ani siostry ani brata. Jedynak tak zresztą jak i ja. Poziomeczka no kostki! Dziękuję Ci bardzo. Ja je nawet gdzieś z nim widziałam, ale co za głupek ze mnie nie pamiętam nawet gdzie. Poszukam na all.
|
||
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14656105]Jakkolwiek wiem, że coś mu się radio jakieś marzy, ale wątpie żebym takie pieniądze uzbierała do 1 listopada.
Ooodeta on nie ma nikogo, ani siostry ani brata. Jedynak tak zresztą jak i ja. Poziomeczka no kostki! Dziękuję Ci bardzo. Ja je nawet gdzieś z nim widziałam, ale co za głupek ze mnie nie pamiętam nawet gdzie. Poszukam na all.[/QUOTE]od jutra bede sama schodzić z czerni do wymarzonej rudości, o mój Boze
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-09 o 20:13 |
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze
![]() Bo pamiętam, że tak wiele razy pisałaś o tym rudym jestem ciekawa jak będzie Tobie w takim kolorze
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Jeaaaaaaaaaaah, wyplukalam wlosy, patrze, a tam czern
ale powoli schna i juz sie robia ciemno brazowe a kolor to byl.. ciemna czekolada
|
|
|
|
#4725 | ||
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładna jest no i rewelacyjna figura, mój ideał
Cytat:
Za to bardzo podoba mi się Ana beatriz Barros, nie wiem czy nie najładniejsza ze wszystkich modelek VS Cytat:
Za to jeśli chodzi o heidi to jestem jak najbardziej na ![]() Moim numerem 1 na świecie jest Ksenia Sukhinova, jest piękna, mega cudowna a ten jej uśmiech, jestem zakochana w jej urodzie. Nadawałaby się na modelke VS i mam nadzieje, że kiedyś zobacze ją na wybiegu
|
||
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyyyy
![]() Dziewczynki, chcialam oswiadczyc, ze jestem czarna. Zawsze sie tego balam, ale z drugiej strony bylam ciekawa i dopadlo mnie :P mam nadzieje, ze to sie spieprze, bo oszaleje teraz sie czuje jak taki czarny charakter kurde.Buźki, mykam do pracy zaraz ![]()
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jakie maski do włosów, ale drogeryjne polecacie? Od razu mówie,że nie ma u mnie Auchana wiec Gloria itp odpada. |
|
|
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie(prawie)Pantene są ekstra!!! Najbardziej Resoratives
|
|
#4729 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czystym sumieniem do włosów polecam maskę Bingo Do kupienia w Tesco za ok 7złDzisiaj jej użyję
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem, nie na czasie jestem jej wlosy sa po prostu cuuuudne, jeszcze jakby byly czarne to bylby mój ideał
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaaam
![]() Zgaaadzam się czarny jest the best! Moj TŻ niby narzeka,że pospolity itd ale widzę po oczkach ze się podoba i częściej ma ochotę na Posion Ale jak tylko uzyskam wymarzoną długość, czyli za rok, półtorej to będę rozjasniać do brązu. Na razie niech rosną Wczoraj wreszcie byłam na zakupach ale kupilam tylko kardigan w soczyście pomarańczowym kolorze, kurcze fajnie wyglądałam w tym kolorze tylko do czego pasuje pomarańcz? ![]() Wczoraj w ręce wpadł mi nowy numer cosmo i modelka Edyta Zając jest piekna
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14656105] Poziomeczka no kostki! Dziękuję Ci bardzo. Ja je nawet gdzieś z nim widziałam, ale co za głupek ze mnie nie pamiętam nawet gdzie. Poszukam na all.[/QUOTE]no to sie ciesze ze pomoglam ![]() tylko uwazaj bo jedne sa takie plastikowe z zapachem a jedne wlasnie pluszowe, takie wieksze sa sliczne jak zdam prawko kupie sobie do autka takie duuze pluszowe i oczywisice rozowe Cytat:
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
porcja fotek
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
2
|
#4736 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() Ojojjjj ale się nie wyspałam... ![]() I do tego już na sam poczatek dnia się wkurzyłam- przypomniałam sobie, że mój tż się na mnie obraził (powodem było moje piatkowe wyjscie). Wiecie jak to jest w związkach gdy kobieta gdzieś wychodzi. Ale co jest najlepsze to poszłam do znajomych na "mini domówke"... Ech Nie mam słów...
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4738 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4739 |
|
BAN stały
|
czarnuleczka oj tam , minie mu
a mnie wczoraj caly wieczor dreczyla telefonami ta psychiczna , byli tu tez znajomi Tz i pytali o co chodzi w ogole , moj piekny im opowiedzial jacy sa madrzy ludzie w pl i jakie maja budujace i ciekawe hobby .. dzis mnie obudzila juz o 8,30 jakos bo znowu dzownilaaaaaa .. i odkrylam ze zalozyla nowy profil na fotce .. juz nie mam sily do niej , potem wlamala sie na moje gg i probowala zrobic w konia maja siostre ze to niby ja(a ja gadalam z siostra na msn ) a potem ja wyzwala , jedyne co mi przychodzi do glowy to ZABIC ZABIC ZAAAAAABIC !! Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-10 o 11:38 |
|
|
|
#4740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zmień pocztę Aby nie dzwoniła do Ciebie ta lufa możesz iść do operatora telefonii i poprosić o zablokowanie połączeń z tego numeru hmm tak po drugie to dzisiaj przesyłki kurierskie chodzą, prawda? I czy jak wczoraj paczka została wysłana to dzisiaj powinna być?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

Za pierwszym tez oblałam na placu, z tym, że ja łuk zrobiłam prawie dobrze. Tzn, gdy ustawiłam się już tylek w kopercie to facio do mnie, że "nie zachowałam minimalnej odlełości" od pachołka rzecz jasna... i po egzaminie