Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-10, 12:51   #3451
malka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość

a co do biżuterii Diana to trzeba koniecznie odwołać jeśli jej nie dostanę i nie chcę jej otrzymać w kolejnym zamówieniu tak?inaczej doślą automatycznie?
Tak
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:53   #3452
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Się wściekłam na Avon dziś nie po raz pierwszy. Ponad miesiąc temu zamówilam telefon myAvon dla mojej kk, na siebie, na mój adres domowy, wpisałam mój numer personalny, żebym to ja otrzymała punkty (tak się umówiłyśmy). Raz pisałam maila do nich, że punktów na moim koncie nie ma jakoś po tygodniu od otrzymania telefonu. Odpisali mi, że 2 tygodnie im zajmuje 'zaksięgowanie' tego i że będzie odnotowane na moim koncie. Minął miesiąc i nic. Wysmarowałam im wiadomość ze strefy, nie odpuszczę tak łatwo, bo wiem że te pieprzone Avonki mi się należą niemniej jednak coraz bardziej mi się nie podoba stosunek 'góry' i administracji firmy do konsultantek - mają nas w d... a przecież to my im kręcimy sprzedaż i zyski. eh... :-(

mam jeszcze pytanie do liderek - w którym miejscu w strefie macie informacje dotyczące swojego AvonClubu? bo widzę wszystko u moich konsultantek, a swojej strony i poziomu nie mogę znaleźć...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:00   #3453
anaa89
Raczkowanie

dziewczyny czy jeśli teraz doładuje telefon to dostane passion dance i tusz czy juz balsam i żel jagody goji bo będę doładowywać pierwszy raz i nie wiem jak to jest dokładnie. na formularzu jest napisane tak: zasil konto telefonu myAVON na minimum 30zł a nastepnie złóż zamówienie w czasie obowiązywania katalogu 14 i odbierz prezent(tusz a jesli za 60zł to dodatkowo passion dance). a ja jestem dzień A i zamówienie z k14 już składałam a na II i III termin nic nie zamawiam.
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 14:02   #3454
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Australia Pokaż wiadomość
W katalogu 15/2009 pojawia się szminka pielęgnacyjna, dwa dostępne kolory, w cenie 14,90.
Czy któraś z Was widziała/testowała tą szminke?

Zastanawiam się kupić - nie kupić
Oj, ja uwielbiam te pomadki i cieszę się, że wróciły. Usta w nich wyglądają pięknie taki transparentny, metaliczny kolor no ja się w tym super czuję (i włosy na wietrze się do nich nie lepią jak do błyszczyków). Tylko, że moja ulubiona Orange nie wraca ;(
Ostatecznie wezmę Red (wbrew nazwie daje efekt różowawy), Bronze jest dla mnie za blady i za żółty, i tak jak ktoś już tu pisał, u mnie też zostawia białe smugi.

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
no właśnie ja się nad tym różowym zastanawiam, bo kiedyś używałam takich pielęgnacyjnych z oriflame i były super prawie bezbarwne dawały tylko taki delikatny róż na ustach i właśnie chciałam żeby avon w końcu takie szminki zrobił, ale jak polecasz to chyba wezmę na wypróbowanie
ten róż to taki bardzo blady róż - lila jest. (przynajmniej u mnie)
mnie on się kojarzy z wyjazdem na narty (kiedyś taka moda była)

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2009-10-10 o 14:05
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 14:03   #3455
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
kiedyś one były około 3 lata temu w ofercie AVON i mi sie spodobała ( miałam -pink) Ja bym poleciła !
im więcej się nią malujesz tym bardziej metaliczny efekt
A propo są trzy kolory: brązowa, różowa i czerwona
Dziękuje za wszystkie opinie
Ja w AVONie jestem od 2 lat więc nie miałam pojęcia że to już było...
I rzeczywiście są 3 kolory

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 14:03   #3456
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez anaa89 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jeśli teraz doładuje telefon to dostane passion dance i tusz czy juz balsam i żel jagody goji bo będę doładowywać pierwszy raz i nie wiem jak to jest dokładnie. na formularzu jest napisane tak: zasil konto telefonu myAVON na minimum 30zł a nastepnie złóż zamówienie w czasie obowiązywania katalogu 14 i odbierz prezent(tusz a jesli za 60zł to dodatkowo passion dance). a ja jestem dzień A i zamówienie z k14 już składałam a na II i III termin nic nie zamawiam.
Pewnie dostaniesz i to i to, ja doładowuję raz na dwa katalogi, na styku tych katalogów i już 3 razy dostalam podwójne prezenty za jedno doładowanie...

Edytowane przez panna mrau
Czas edycji: 2009-10-10 o 14:06
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 16:48   #3457
krooolewna
Zadomowienie

Dziewczyny jaki jest kod do tego pendrive'a?tego z katalogu 15 za 19,90?I czy kategoria zpaachowa to wszystko jedno co kupie?W sensie dezodorant,kulka,perfumy, woda toaletowa?

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 16:55   #3458
emza
Rozeznanie

wlasnie dostalam paczkę i... 9 katalogow 14 dodatkowo-chyba za duzo ich podrukowali, ze kazda dostaje ich az tyle...błyszczyk Sugar Cane porazka jak dla mnie. w katalogu, karcie kolorow wszedzie na zdjeciach jest ladny rozowy, a tak na prawde jest bezbarwny co do zapachu in bloom nawet ladny, zel Orient- bez rewelacji, ale nowy plyn do kapieli pachnie cudnie
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 17:15   #3459
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Ja też mam Ivory i na twarzy jest jaśniejszy niż w opakowaniu. Co do pędzla to z mojego wyłażą włosy :/
ja mam odcien medium beige i tez jest na twarzy jasniejszy jak zobaczylam opakowanie to sie przerazilam ze taki ciemny... a pedzel kabuki porazka codziennie jak sie maluje to pelno wloskow odpada i zostaje mi na twarzy
Stary 2009-10-10, 17:20   #3460
kasia2904
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zosia#23# Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

Mam pytanie: usunęłam zamówienie, bo klientka wycofała się z zakupu jakieś 66 zł.Teraz patrze na stan zamówienia internetowego a tam : usunięte, albo dołączone do innego. Mało tego ta pani zadzwoniła drugi raz, że jednak się zdecydowała wziąść te rzeczy.Więc znowu złożyłam zamówienie na internecie na te same rzeczy i wysłałam.Pojawiła się ta sama informacja, co wcześniej.teraz nie wiem co robić.Mam nadzieje , ze zamówienie nie zostanie zdublowane.
Powiedzcie mi jeszcze czy jak wcześniej złożyłam zamówienie na 250 zł z katalogu 14 to teraz jak składam za 66 zł tez z kat.14 to nie muszę placić za dostawe.
Z góry dzięki za pomoc
tez mialam takie cos. tyle ze mi to sie przez pomylke skasowalo no i zadzwonilam do OMS, ona mi kazala dzwonic do biura AVONu i tam pani powiedziala ze nie ma tego zamowienia zebym zlozyla jeszcze raz. wiec i Ty sprobuj zadzwonic i Cie poinformuja
kasia2904 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 20:10   #3461
Konfietka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anaa89 Pokaż wiadomość
Teraz obowiązuje katalog 14, wiec dostaniesz tusz i wodę Passion Dance.
Nagrodę dostaniesz z najbliższym zamówieniem, a fakturę za doładowanie dostaniesz osobno. Najlepiej doładowywać, jak składasz zamówienie, wtedy przychodzi jedna faktura ( za doładowanie i za zamówienie).

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Pewnie dostaniesz i to i to, ja doładowuję raz na dwa katalogi, na styku tych katalogów i już 3 razy dostalam podwójne prezenty za jedno doładowanie...
Niestety już nie, to była tylko promocja. Z tego co pamiętam, to skończyła się w katalogu 12.
Konfietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:42   #3462
Hosenka*
Zakorzenienie

Dostałam dziś paczkę. Zamiast 5 katalogów dostałam 4

Cienie fioletowe i brązowe zostają jednak ze mną Fioletowe są intensywne (tzn te 2 ciemniejsze, jasnych i tak nie będe uzywac), brązy troche za jasne i za ciepłe jak dla mnie ale ujdą

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 07:22   #3463
czajana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dostałam dziś paczkę. Zamiast 5 katalogów dostałam 4
ja w katalogu 13 miałam podobnie tylko mi zamiast 5 przysłali 1 a zafakturowali 5 wiec napisałam ze strefy o zdjeli mi korektą za te które nieprzyszły bo tak prosiłam proponowali tez przysłanie ich pocztą ale doszłam do wniosku ze katalog sie skończy zanim je dostane
Stary 2009-10-11, 09:28   #3464
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Się wściekłam na Avon dziś nie po raz pierwszy. Ponad miesiąc temu zamówilam telefon myAvon dla mojej kk, na siebie, na mój adres domowy, wpisałam mój numer personalny, żebym to ja otrzymała punkty (tak się umówiłyśmy). Raz pisałam maila do nich, że punktów na moim koncie nie ma jakoś po tygodniu od otrzymania telefonu. Odpisali mi, że 2 tygodnie im zajmuje 'zaksięgowanie' tego i że będzie odnotowane na moim koncie. Minął miesiąc i nic. Wysmarowałam im wiadomość ze strefy, nie odpuszczę tak łatwo, bo wiem że te pieprzone Avonki mi się należą niemniej jednak coraz bardziej mi się nie podoba stosunek 'góry' i administracji firmy do konsultantek - mają nas w d... a przecież to my im kręcimy sprzedaż i zyski. eh... :-(

mam jeszcze pytanie do liderek - w którym miejscu w strefie macie informacje dotyczące swojego AvonClubu? bo widzę wszystko u moich konsultantek, a swojej strony i poziomu nie mogę znaleźć...

Z tego co wiem, bo dzwoniłam z tym pytanie avonki za telefon są naliczane po ok. miesiącu.
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:31   #3465
bekii
Rozeznanie

Mam pytanie odnośnie terminu ważności produktów AVON,zamówiłam z katalogu nr 14 ze str.120 kilka pianek myjących Matowa Perfekcja,na spodzie butelki tych pianek jest Z270209,czy to oznacza,ze pianki te były wazne do 27 lutego 2009 roku i sa juz po terminie ważności?
Bardzo proszę o pomoc.

Moje cuda na szydełku:
http://mojeciuchy.pl
(login: szydelkowakraina)

bekii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 09:32   #3466
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bekii Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie terminu ważności produktów AVON,zamówiłam z katalogu nr 14 ze str.120 kilka pianek myjących Matowa Perfekcja,na spodzie butelki tych pianek jest Z270209,czy to oznacza,ze pianki te były wazne do 27 lutego 2009 roku i sa juz po terminie ważności?
Bardzo proszę o pomoc.
Wszystkie kosmetyki Avonu są ważne 3 lata od daty produkcji, która jest na opakowaniu. Ew. od otwarcia krócej, ale to już jest zaznaczone na danym produkcie.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:43   #3467
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez bekii Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o pomoc.
to jest data produkcji kosmetyką są ważne 3 lata od tej daty, ale rok po otwarciu

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:52   #3468
bekii
Rozeznanie

Dzięki za odpowiedzi,bo ja myślałam,że jest to data ważności,a nie produkcji.Teraz już wszystko OK

Moje cuda na szydełku:
http://mojeciuchy.pl
(login: szydelkowakraina)

bekii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 10:05   #3469
julie1
Raczkowanie

hej jak jest z prezentami w ramach programu "Twój pewny start"? czy po złożeniu zamówienia za wymaganą kwotę dostaje się i prezenty w ramach tego programu, i dwa gratisy, które przychodzą rgularnie raz na kampanię? ktoś wie, co dostaje się na 2. poziome TPS?
Stary 2009-10-11, 10:08   #3470
piaskowa21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Miała być wystawiona lista, a tu tylko od Ciebie wiadomo co dają w tym lojalnościowym

No też myślałam, że przegapiłam, ale chyba jeszcze nie umieścili

Zadzwoń do Warszawy i poproś o pomoc, bo nie wiadomo z jakiego powodu "nie wyszła w ogóle z Warszawy"

1. Konsultantka/Lider Sprzedaży po uzyskaniu odpowiedniej wartości sprzedaży w danym katalogu uzyskuje prawo do zamówienia w katalogu kolejnym produktów AVON po specjalnej cenie.
Jestem starszą panią, ale tak nigdy nie kwalifikuję zapachów, mnie natomiast In Bloom w pierwszym momencie kojarzyło się z zapachem arbuza, więc za taką cenę mogę sobie odpuścić
Braki w K14
39842 QUAD CIENIE/POW.MOCHA LATTE
03772 ANYPERSP.DEO/KULKA FOR MEN
01081 DEO CELEBRE DO CIALA z netto
09357 KOMPL. TRZECH KOSMETYCZEK z netto
antyperspiracyjny deo/kulka for men przzychodzi ja mam dzien wysylkowy d i u mnie jest
piaskowa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 10:22   #3471
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a czy ktoś wie, czy poczwórne MOCHA LATTE już przychodzą? bo na II termin mam zamówienie na nie i byłaby lipa, gdyby nie było, bo to nowa klienta i jej pierwsze zamówienie

Stary 2009-10-11, 10:26   #3472
baska513
Raczkowanie

GG do baska513

Cytat:
Napisane przez julie1 Pokaż wiadomość
hej jak jest z prezentami w ramach programu "Twój pewny start"? czy po złożeniu zamówienia za wymaganą kwotę dostaje się i prezenty w ramach tego programu, i dwa gratisy, które przychodzą rgularnie raz na kampanię? ktoś wie, co dostaje się na 2. poziome TPS?
TPS-u juz nie ma ale jeśli zaczęłaś w trakcie jeszcze obowiazywania to teraz dostaniesz Supershocka
Stary 2009-10-11, 10:40   #3473
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a czy ktoś wie, czy poczwórne MOCHA LATTE już przychodzą? bo na II termin mam zamówienie na nie i byłaby lipa, gdyby nie było, bo to nowa klienta i jej pierwsze zamówienie
Przychodza , na pewno, tak samo jak i te męskie kulki....
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 10:42   #3474
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Przychodza , na pewno, tak samo jak i te męskie kulki....
dzięki

Stary 2009-10-11, 10:43   #3475
julie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baska513 Pokaż wiadomość
TPS-u juz nie ma ale jeśli zaczęłaś w trakcie jeszcze obowiazywania to teraz dostaniesz Supershocka
jak to, od kiedy nie ma?? zapisywałam się w ostatnim katalogu, ok. miesiąc temu; tam gdzie się zapisywałam, powiedziano mi, że z TPS nic się nie zmieniło. w ostatnim katalogu dostałam to co miałam dostać, a teraz przyszły jakieś 2 kremy, ani śladu SuperShocka możliwe, że mnie "wywalili" z TPS-u, a te kremy to normalne gratisy???
Stary 2009-10-11, 10:47   #3476
MaT
Wtajemniczenie

Na Katalogi i zdjęcia... umieściłam link do katalogu 17/2009 GWIAZDKA na Infokatalog.pl
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 10:50   #3477
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Na Katalogi i zdjęcia... umieściłam link do katalogu 17/2009 GWIAZDKA na Infokatalog.pl
tyko, że on jeszcze nie jest cały i ma na początku pomieszane strony ale ceny widać

Stary 2009-10-11, 14:22   #3478
katmar
Raczkowanie

GG do katmar

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/katmar-81 zapraszam na mojego chomika, znajdziecie tam katalogi stare i nowe oraz oferte netto ( jest zablokowane netto) bo czasem moje klientki tam zaglądają ale jak cos to dajcie znac to czasowo odblokuje.
katmar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 14:54   #3479
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Australia Pokaż wiadomość
W katalogu 15/2009 pojawia się szminka pielęgnacyjna, dwa dostępne kolory, w cenie 14,90.
Czy któraś z Was widziała/testowała tą szminke?

Zastanawiam się kupić - nie kupić
Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
kiedyś one były około 3 lata temu w ofercie AVON i mi sie spodobała ( miałam -pink) Ja bym poleciła !
im więcej się nią malujesz tym bardziej metaliczny efekt
A propo są trzy kolory: brązowa, różowa i czerwona
tu są opinie odnośnie tych sprzed paru lat

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...legnacyjna.htm

Cytat:
ja miałam zamówione i dostałam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 15:46   #3480
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam o nich wyżej, że dostałam

Purple Haze też przychodzą. Oba kolory dostałam na I termin (zamawiałam w środe)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości