Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 19:44   #3421
malka
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez Juleczka88 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dziewczyny- korzystacie z myAvon? jak z zasiegiem? jak w porownaniu z innymi sieciami? - oplaca sie? z tego co widze po prezentach to prezenty zwracaja caly koszt doladowania, ale w avonie jestem dopiero 3 katalog, wiec moze sie myle?!

W porównaniu z jakimi sieciami ??? Ta działa przecież stricte jak Orange (zasięg), wiec odpowiedź już znasz.

Co do opłacalności - oceń sama, znasz ceny
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:54   #3422
czajana
Raczkowanie

ma mam my avon jeśli chodzi o rozmowy poza siecia to nie bardzo się opłaca szczegulnie na początku ale po pół roku stawki opadają i jest znośnie chodz ja tego tel używam prawie wyłącznie do jakiś konkursów czy tym podobnych rzeczy no i doładowuje taka kwotą by dostać prezencik poza tym zawsze można coś za avonki wziąć i czasem taniej kupić jak ktoś mało gada i zależy mu na kosmetykach to faja opcja ale raczej jako drugi tel co do zasięgu to jest taki sam jak Orange bo działa na jego osprzęcie ... to też jak masz tel z simlockiem w Orange to możesz spokojnie my avon do niego włożyć.... z wad to jeszcze krótki okres doładowania bo 30 zł np tylko miesiąc daje :/
Stary 2009-10-09, 20:03   #3423
Dziewczyna822
Raczkowanie

jestem w ciężkim szoku, odebrałam dziś paczkę i nie miałam pojęcia, że blyszczyk z demo Dazzling Diamond jest... bezbarwny lub troche białawy na ustach Byłam pewna, że to jasny brąz.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:08   #3424
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czajana Pokaż wiadomość
ma mam my avon jeśli chodzi o rozmowy poza siecia to nie bardzo się opłaca szczegulnie na początku ale po pół roku stawki opadają i jest znośnie chodz ja tego tel używam prawie wyłącznie do jakiś konkursów czy tym podobnych rzeczy no i doładowuje taka kwotą by dostać prezencik poza tym zawsze można coś za avonki wziąć i czasem taniej kupić jak ktoś mało gada i zależy mu na kosmetykach to faja opcja ale raczej jako drugi tel co do zasięgu to jest taki sam jak Orange bo działa na jego osprzęcie ... to też jak masz tel z simlockiem w Orange to możesz spokojnie my avon do niego włożyć.... z wad to jeszcze krótki okres doładowania bo 30 zł np tylko miesiąc daje :/

Jeszcze jedna wada - jak Ci zginie/uszkodzi się karta SIM, to nijak jej nie zablokujesz, ani nie wymienisz, jeśli wcześniej przed tym nie wyślesz poczta rejestracji do myAvon... Chore! Będa odsyłać na różne numery, każą dzwonić na przedziwne z nich, nawet na jakies 0-300, odeślą może nawet do coku, w którym niby da się wszystko załatwić a w rzeczywistości nie da sie załatwić NIC. Efekt - stracisz kilkadziesiąt złotych na rozmowy (te ich infolinie są drogie), czas, pieniadze na np. dojazd do coku i nie załatwisz NIC, mało tego, cała kwota jaka była na karcie myAvon przepadnie... Ja niestety tak miałam - a na karcie miałam gruba kasę i wierzcie mi nie mówię tu o 50zł, tylko dużo większej kwocie, bo zbierałam ją na wysłanie hurtem kilkuset esemesów na akcję charytatywną. I nic prócz nerwów, straconych 40zł z Play i dniu na załatwianiu duplikatu karty SIM nie mam. To tak tylko g'woli rozważenia czy warto

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
jestem w ciężkim szoku, odebrałam dziś paczkę i nie miałam pojęcia, że blyszczyk z demo Dazzling Diamond jest... bezbarwny lub troche białawy na ustach Byłam pewna, że to jasny brąz.

Diamondy tak mają. I na pewno odcienie z tym słowem w nazwie nic nie maja wspólnego z brązem ;(

Jeszcze dopisze coś nt. sposobu. Jakimś dziwnym trafem dostałam w przeciągu 2-3 ostatnich dni kilka maili od osób, które nie mają ani jednego wpisu na forum z prośbą o jego wysłanie.
Z racji tego, że nie wierzę w takie zastanawiające zrządzenie losu (bo niby po co tylu osobom, które dopiero wchodzą na forum) ten sposób - nie będę go wysyłała.
O nie wysyłanie go takim osobom proszę też Was.
Przykład z blokadą już mamy (PD), kolejne blokady nie są potrzebne. Poza tym Wizażanki, które są na forum znaja juz sposób i myślę, że to wystarczy. Kończymy więc temet sposobu na dobre, a ewentualną wymiane opinii na jego temat prowadźmy na privie. Ok?

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-10-09 o 20:36
Stary 2009-10-09, 20:32   #3425
bleki00
Rozeznanie

Wysłałam dziś 2 zamówienia, bo oczywiście klientka zaspała. W pierwszym miałam na prawie 200, w drugim też coś koło tego. Czy przyjdzie mi więc biżu gwiazdki czy działa to w ramach jednego zamówienia?
Edytowałam szybko i wpisałam jeszcze ten żel za 0,50 gr o którym pisałyście, a dopiero później doczytałam, że był za avonki więc pewnie nie przyjdzie.
Na fakturze 0 przy biżu Diana Miała być dla mnie.. Czy mogę do nich napisać żeby nie przysyłali jej w następnym zamówieniu, a później zamówić raz jeszcze w 15 katalogu- żeby w razie czego mieć większe zam gdyby mi do 150zł brakowało?
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:37   #3426
Juleczka88
Raczkowanie

Talking Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

czyli zostane przy swoim starym- dobrym plusie. przyznam , ze wlasnie te kosmetyki mnie kusily, bo jak czytalam to koszt doladowania bylby zupelnie pokryty przez gratiski... o ja naiwna
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:39   #3427
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Na fakturze 0 przy biżu Diana Miała być dla mnie.. Czy mogę do nich napisać żeby nie przysyłali jej w następnym zamówieniu, a później zamówić raz jeszcze w 15 katalogu- żeby w razie czego mieć większe zam gdyby mi do 150zł brakowało?
Możesz, usuna Ci ją bez problemu

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
czyli zostane przy swoim starym- dobrym plusie. przyznam , ze wlasnie te kosmetyki mnie kusily, bo jak czytalam to koszt doladowania bylby zupelnie pokryty przez gratiski... o ja naiwna
Bo koszt doładowania się faktycznie zwraca kosmetykami, tylko jakby co wyslij rejestarcje numeru do firmy, bo później to już umarł w butach....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 20:40   #3428
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Ja też mam plusa i na MyAvon w życiu bym nie zmieniła
MyAvon co prawda też mam i dostaję doładowanie za zamówienia moje czy moich KK, więc mi się opłaca... doładowywać sama bardzo rzadko doładowuję, raz na pół roku Ja MA wykorzystuję na różne pierdółki, na dzwonienie do OMS, na wysyłanie sms'ów na jakieś głupawe konkursy itp
Stary 2009-10-09, 20:42   #3429
Australia
Rozeznanie

W katalogu 15/2009 pojawia się szminka pielęgnacyjna, dwa dostępne kolory, w cenie 14,90.
Czy któraś z Was widziała/testowała tą szminke?

Zastanawiam się kupić - nie kupić

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:51   #3430
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Ja też mam plusa i na MyAvon w życiu bym nie zmieniła
MyAvon co prawda też mam i dostaję doładowanie za zamówienia moje czy moich KK, więc mi się opłaca... doładowywać sama bardzo rzadko doładowuję, raz na pół roku Ja MA wykorzystuję na różne pierdółki, na dzwonienie do OMS, na wysyłanie sms'ów na jakieś głupawe konkursy itp

A ja bardzo żałuję, że mi zabrali tyle kasy z karty, avon dawał doładowania za darmo, wcale nie małe bo po 120zł co 3 tygodnie i wszystko zjadła sławetna amba fatima - było i ni ma. Przez to, że nie można wziąć duplikatu karty SIM, a może bym komus pomogła tymi smsami charytatywnymi, echhh, brak słów.

A zamienić Playa na MA - w życiu Nigdzie nie ma oferty 20gr za min do wszystkich sieci i wszystkie smsy za darmo

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Australia Pokaż wiadomość
W katalogu 15/2009 pojawia się szminka pielęgnacyjna, dwa dostępne kolory, w cenie 14,90.

Na 90% to jest ta stara z poprzedniej edycji pielegnacyjnych, odnowiona teraz wersja. Jedna z bardzo nielicznych szminek, którą zużyłam do końca, mnie odpowiadała, bo ładnie wyglada na ustach i jest taka "miękka" w aplikacji
Stary 2009-10-09, 20:56   #3431
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Na 90% to jest ta stara z poprzedniej edycji pielegnacyjnych, odnowiona teraz wersja. Jedna z bardzo nielicznych szminek, którą zużyłam do końca, mnie odpowiadała, bo ładnie wyglada na ustach i jest taka "miękka" w aplikacji
dziękuje
to już coś o niej wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 21:08   #3432
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jedna wada - jak Ci zginie/uszkodzi się karta SIM, to nijak jej nie zablokujesz, ani nie wymienisz, jeśli wcześniej przed tym nie wyślesz poczta rejestracji do myAvon... Chore! Będa odsyłać na różne numery, każą dzwonić na przedziwne z nich, nawet na jakies 0-300, odeślą może nawet do coku, w którym niby da się wszystko załatwić a w rzeczywistości nie da sie załatwić NIC. Efekt - stracisz kilkadziesiąt złotych na rozmowy (te ich infolinie są drogie), czas, pieniadze na np. dojazd do coku i nie załatwisz NIC, mało tego, cała kwota jaka była na karcie myAvon przepadnie... Ja niestety tak miałam - a na karcie miałam gruba kasę i wierzcie mi nie mówię tu o 50zł, tylko dużo większej kwocie, bo zbierałam ją na wysłanie hurtem kilkuset esemesów na akcję charytatywną. I nic prócz nerwów, straconych 40zł z Play i dniu na załatwianiu duplikatu karty SIM nie mam. To tak tylko g'woli rozważenia czy warto
No zarejestrować to trzeba każdą kartę z każdej sieci-inaczej się nie odzyska już karty SIM.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:19   #3433
malka
Rozeznanie

Cytat:
dziękuje
to już coś o niej wiem
Nie ma sprawy

Też mam pytanie - widziałam dziś pakiet nowości u liderki i wydębiłam od niej Lacroix Absynthe for men za cenę pewnie całego pakietu, ale to i tak nieporównywalnie tanie wobec ceny 99zł w katalogu. No i z kolezankami, zerwałysmy folię, psiknęłyśmy i.... bez rewalacji. Fajny, ale tak do 35zł góra byśmy za niego dały - to nasza opinia.
A teraz spytałam TŻa czy by nie chciał takiego zapachu - psiknął na siebie, no dla mnie rewelacja. Zreszta i on stwierdził, ze bardzo przyjemny i ze go chce. SZOK, bo on taki maruda jest odnośnie zapachów, więc zamawiam mu takie typowe świeżaki, typu Play, IB czy teraz ten nowy Crisp Forest, bo Full Speed i Signature zuzył po jednej butelce i więcej ich nie chce.

Czyli jednak ma ogromne znaczenie czy zapach jest na damskiej czy męskiej skórze. Niby wiedziałąm o tym doskonale, ale ten dzisiejszy przykład utwierdził mnie w tym przekonaniu

A Wam jak się ten nowy zapach podoba??

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No zarejestrować to trzeba każdą kartę z każdej sieci-inaczej się nie odzyska już karty SIM.

Tak, tylko w każdej innej sieci załatwia sie to w kwadrans w punkcie czy salonie, a w MA nic się nie załatwi ta drogą, bo nie ma gdzie...
Stary 2009-10-09, 21:29   #3434
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tylko w każdej innej sieci załatwia sie to w kwadrans w punkcie czy salonie, a w MA nic się nie załatwi ta drogą, bo nie ma gdzie...
Nie wiem, bo u mnei zawsze się wysyłało pocztą dokument rejestrujący :P
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:05   #3435
Kasieńka:p
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
W COK-u nie ma KRMZ jak się w aktualnym albo w dwóch poprzednich miało zamówienie na min. 150 zł.

A niech się podpisuje. Potem możęsz zrobić aferę że nie dostałaś przesyłki i niech się tłumaczy i ponosi konsekwencje.
A mogę, mogę tym bardziej, że dzisiaj zostawił paczkę na schodach, gdzie każdy mógł sobie ją wziąć bez problemu. Jeszcze zostawił kartkę z numerem telefonu, żebym zadzwoniła i powiedziała czy odebrałam paczkę. No debil to chyba za mało powiedziane...

a... zapomniałam dodać, że paczka była otwarta:/

Edytowane przez Kasieńka:p
Czas edycji: 2009-10-09 o 22:44
Kasieńka:p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 05:31   #3436
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
a mogłabyś wstawić zdjęcie na katalogowym?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 08:06   #3437
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=834
Kiedyś był taki podobny i go mam, tylko o nazwie Diamond Dust

Cytat:

Dwa a nie przypadkiem trzy (Pink, Red, Bronze)..?
Miałam Bronze na przełomie roku 2002/2003. Jak dla mnie przeciętna. Robiła straszne smugi na ustach...

Wczoraj dostałam paczkę. Mineralny puder Ivory ciemnawy a pędzel kabuki malutki

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 09:01   #3438
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Czyli jednak ma ogromne znaczenie czy zapach jest na damskiej czy męskiej skórze. Niby wiedziałąm o tym doskonale, ale ten dzisiejszy przykład utwierdził mnie w tym przekonaniu

To prawda, już nie raz sie o tym przekonałam. Dokładnie nie wiem na czym ten "mechanizm" polega ale rzeczywiście ten sam zapach może być różny Dlatego najlepiej przed zakupem mieć próbkę którą można zastosować , perfumowane strony to jednak za mało, to tylko tak żeby mieć ogólny pogląd na nowy zapach

Stary 2009-10-10, 09:08   #3439
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam paczkę. Mineralny puder Ivory ciemnawy a pędzel kabuki malutki
Ja też mam Ivory i na twarzy jest jaśniejszy niż w opakowaniu. Co do pędzla to z mojego wyłażą włosy :/
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 10:23   #3440
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Dwa a nie przypadkiem trzy (Pink, Red, Bronze)..?
Miałam Bronze na przełomie roku 2002/2003. Jak dla mnie przeciętna. Robiła straszne smugi na ustach...
Tak 3 kolorki są, ja ją pamiętam z młodości, w podstawówce jeszcze ją miałam echhh. Długo była w katalogach, ale z kilka lat jej nie było.
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:26   #3441
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
czy ten cień jest naprawdę taki intensywny, bo ja tez miałam taki różowy chyba w poprzedniej edycji nazywał się pink, ale był strasznie jasny i prawie niewidoczny a mi właśnie zależy na intensywnym
Goddes jest zdecydowanie bardziej intensywnym różem niż Pink. Zdjęcie dobrze oddaje kolor.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:35   #3442
Douce24
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Powiedzcie mi dziewczyny- korzystacie z myAvon? jak z zasiegiem? jak w porownaniu z innymi sieciami? - oplaca sie? z tego co widze po prezentach to prezenty zwracaja caly koszt doladowania, ale w avonie jestem dopiero 3 katalog, wiec moze sie myle?!
zasięg taki sobie ale kiedyś nie naliczyli mi za doładowanie
no i tak się dłużyła a ja nic o tym nie wiedziałam no i kiedyś mi zatrzymali paczkę bo miałam do zapłaty odsetki no i paczka przyszła po tygodniu a tak to myAvon nie jest zły
Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:38   #3443
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka:p Pokaż wiadomość
A mogę, mogę tym bardziej, że dzisiaj zostawił paczkę na schodach, gdzie każdy mógł sobie ją wziąć bez problemu. Jeszcze zostawił kartkę z numerem telefonu, żebym zadzwoniła i powiedziała czy odebrałam paczkę. No debil to chyba za mało powiedziane...

a... zapomniałam dodać, że paczka była otwarta:/

Ja bym zrobiła porządną aferę i napisała skargę do UPS i do Avon, niech wiedzą jak kurierzy dostarczają nam paczki!
Albo inne wyjście. Możesz powiedzieć, że nie otrzymałaś paczki albo znalazłaś karton, ale już bez zawartości W końcu jak zostawił na korytarzu to każdy mógł to wziąć...
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 11:04   #3444
Douce24
Zadomowienie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:

kiedyś one były około 3 lata temu w ofercie AVON i mi sie spodobała ( miałam -pink) Ja bym poleciła !
im więcej się nią malujesz tym bardziej metaliczny efekt
A propo są trzy kolory: brązowa, różowa i czerwona
Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:18   #3445
Eustomka
Raczkowanie

Uff... Nie było mnie dwa tygodnie i prawie całe ostatnie dwa dni spędziłam na czytaniu forum!!! Dużo się dowiedziałam
No i mam prośbę: czy ktoś mógłby mi przesłać na PW... wiadomo co
Z góry bardzo dziękuję
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:20   #3446
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Ja bym zrobiła porządną aferę i napisała skargę do UPS i do Avon, niech wiedzą jak kurierzy dostarczają nam paczki!
Albo inne wyjście. Możesz powiedzieć, że nie otrzymałaś paczki albo znalazłaś karton, ale już bez zawartości W końcu jak zostawił na korytarzu to każdy mógł to wziąć...
ja bym zrobiła tak samo jakby kurier musiał odpowiedac finansowo za Twoją paczke, to może by się nauczył
u mnie na odbiór Ii terminu nikogo nie bedzie i jestem ciekawa, jak kurier się zachowa; jak się pytałam zapobiegawczo, to mówił, ze dzwonia, ale to sie dopiero okaże .... szczególnie, ze co paczka, to inny kurier

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:04   #3447
renia0809
Wtajemniczenie

fotki błyszczyka Dazzling Diamond były niedawno wstawiane na katalogowym, oto link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...207409&page=28

a co do biżuterii Diana to trzeba koniecznie odwołać jeśli jej nie dostanę i nie chcę jej otrzymać w kolejnym zamówieniu tak?inaczej doślą automatycznie?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:10   #3448
Zosia#23#
Rozeznanie

GG do Zosia#23#

hej dziewczyny!

Mam pytanie: usunęłam zamówienie, bo klientka wycofała się z zakupu jakieś 66 zł.Teraz patrze na stan zamówienia internetowego a tam : usunięte, albo dołączone do innego. Mało tego ta pani zadzwoniła drugi raz, że jednak się zdecydowała wziąść te rzeczy.Więc znowu złożyłam zamówienie na internecie na te same rzeczy i wysłałam.Pojawiła się ta sama informacja, co wcześniej.teraz nie wiem co robić.Mam nadzieje , ze zamówienie nie zostanie zdublowane.
Powiedzcie mi jeszcze czy jak wcześniej złożyłam zamówienie na 250 zł z katalogu 14 to teraz jak składam za 66 zł tez z kat.14 to nie muszę placić za dostawe.
Z góry dzięki za pomoc
ocet jabłkowy

Idź pewnie w kierunku swych marzeń. Żyj życiem, które zrodziło się w Twojej wyobraźni...

Zosia#23# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:34   #3449
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zosia#23# Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

Mam pytanie: usunęłam zamówienie, bo klientka wycofała się z zakupu jakieś 66 zł.Teraz patrze na stan zamówienia internetowego a tam : usunięte, albo dołączone do innego. Mało tego ta pani zadzwoniła drugi raz, że jednak się zdecydowała wziąść te rzeczy.Więc znowu złożyłam zamówienie na internecie na te same rzeczy i wysłałam.Pojawiła się ta sama informacja, co wcześniej.teraz nie wiem co robić.Mam nadzieje , ze zamówienie nie zostanie zdublowane.
Powiedzcie mi jeszcze czy jak wcześniej złożyłam zamówienie na 250 zł z katalogu 14 to teraz jak składam za 66 zł tez z kat.14 to nie muszę placić za dostawe.
Z góry dzięki za pomoc
Jeśli chodzi o status zamówienia, to nigdy nie miałam takiej sytuacji, więc nie pomogę.
Ja składam zazwyczaj zamówienia na wszystkie trzy terminy, więc wiem z całą pewnością, że jeśli pierwsze zamówienie jest na kwotę pow. 150 zł (u Ciebie 250 zł), to kolejne mogą mieć min. 50 zł (Twoje 66 zł) i wtedy nie ma opłaty za przesyłkę
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:41   #3450
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Goddes jest zdecydowanie bardziej intensywnym różem niż Pink. Zdjęcie dobrze oddaje kolor.
to super, w takim razie skuszę się na niego w następnym katalogu,
dziękuję za informację
jeszcze jestem zainteresowana fioletowym ale też intensywnym,
widziała któraś z was go na żywo ?

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
kiedyś one były około 3 lata temu w ofercie AVON i mi sie spodobała ( miałam -pink) Ja bym poleciła !
im więcej się nią malujesz tym bardziej metaliczny efekt
A propo są trzy kolory: brązowa, różowa i czerwona
no właśnie ja się nad tym różowym zastanawiam, bo kiedyś używałam takich pielęgnacyjnych z oriflame i były super prawie bezbarwne dawały tylko taki delikatny róż na ustach i właśnie chciałam żeby avon w końcu takie szminki zrobił, ale jak polecasz to chyba wezmę na wypróbowanie

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-10-10 o 12:44
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości