|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
W sumie to fajnie by bylo miec chlopca i dziewczynke za jednym zamachem
![]() ![]() Nie chce sie wtracac i tez nie wiem o jaki pierscionek chodzi ale jesli o zareczynowy to moge sie z Wami podzielic swoim doswiadczeniem. Ja mialam pierscionek kupowany przez internet bo sie uparlam na jeden z Kruka. Mimo ze baardzo mi sie podoba to musze przyznac ze na zdjeciu robi troszke inne wrazenie. Z rozmiarem bylo OK i tym zbytnio sie nie przejmowalam bo bylam swiecie przekonana ze kazdy pierscionek mozna pomniejszyc. Okazuje sie ze mialam szczescie ze pasowal bo tego konkretnego pierscionka nie daloby sie pomniejszyc bo ma kamienie prawie dookola. Wydaje mi sie ze drugi raz bym tak nie ryzykowala... |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DZIEKUJE DZIEWCZYNY!!! ![]() cio do tabletek niestety nie pomoge ![]() ![]() heh ciekawe co mj tze wymysli ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja tylko wpadam na chwilke, bo mam imprezkę z okazji Mamusi urodzinek i latam jak głupia ![]() SAS!!!!!!!! kochana duzo zdrówka, szczęścia, miłości, radości i pięknego bobaska!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka!!!!!!!!!!!! pewnie jutro dopiero zajrze.
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i udanej imprezki ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Raczkowanie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() Carol, Marlenka strasznie mi przykro z powodu jednej kreski ale testy się mylą więc ![]() Kasia_Dublin ja po odstawieniu plastrów anty okres dostałam po 36 dniach. Sas wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
Sas wszystkiego co najlepsze w Dniu Urodzin
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Maju dla ciebie tez najlepsze zyczonka ![]() ![]() ![]()
#3547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Dziękuję ![]() Edytowane przez Maja82 Czas edycji: 2009-10-10 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Maju to spóźnione życzonka
![]() ![]() coś nas przez weekend stąd wywiewa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do pierscionka, to ten nie ma kamieni dookola wiec mysle ze problemu nie bezdie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aa2, ja wlasnie wrocilam z zakupow z tesciowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za godzine TZ zabiera mnie na kolacje do naszej ulubionej restauracji ![]() ![]() ![]() ![]() Majuu, spoznione, ale szczere zyczonka ![]() ![]() ![]() Sas, w takim razie milej niespodzianki zycze ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mielismy jechac na kolacje ![]() ![]() ![]() buziole kochane zmkam pewnie bede jutro ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Maja się nie przyznała no nieładnie, kotuś najlepsze życzonka!!!!!!!!!!Wszystk iego co najlepsze i najpiękniejsze i spełnienia najskrytszych marzeń
![]() SAS film jest super ![]() ![]() U mnie zaczeło sie plamienie.........czyli pewnie jutro będzie atak.............. Miłego wieczorku kobietki ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Doczytałam do końca co naskrobałyście ![]() Ja swój też osobiście sama wybierałam, nie patrząc na cenę, TZ płacił, a jak się dowiedziałam ile kosztuje to był opiernicz ![]() Musze Wam powiedziec, że rzeczywiście w necie wygląd troszkę odbiega od tego w realu ![]() http://wkruk.pl/bizuteria/show/input...13_pgkomplet=1 Mam tylko teraz problem, nie moge go nosić, bo dostałam uczulenia na białe złoto;( masakra jakaś, alergolog kazała odłożyć do pudełeczka na dluższy czas ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-10 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Wtajemniczenie
|
Wiajcie!
Właśnie zgłasza się okresowa panienka ![]() ![]()
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kochana życze miłego i gorącego wieczoru ![]() ![]() a na zakupach to nic nie kupiłam bo oczywiście w tych marketach nie pomyslą o jakiś sklepach z fajnymi ciuszkami dla przyszłych mam ![]() Pepuś dobre z tą okresową panienką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3555 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia
![]() ![]() Cosma jak już pisałam schudłam i mój pierścionek jezt za duży i kręci się wokół palca co mnie strasznie denerwuje zwłaszcza jak diament odwróci się w stronę palca a ja je zacisnę to boli ![]() ![]() ![]() Carol plamienie to nie @ więc uparcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A dla maluszka polecam Smyk'a ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Ja z kolei mam tak ze kilka dni przed mnie boli, potem przestaje i w dzien @ sie zwijam z bolu ... Cytat:
![]() ![]() Caroll, droga jestes ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Okresowa panienka szuka swoich bóli okresowych, czy któraś nie widziała jak się chowały? Cosmaaaa myślę, że to Ty pozwoliłaś im na schowanie się u siebie. Proszę oddaj mi je, bo bardzo tęsknię za nimi i czuję się wręcz nienormalnie! ![]() Carol77 trzymam mocno za Ciebie ![]() Maja82 przepraszam, że przegapiłam Twoje urodziny. Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ![]()
#3558 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ale pogoda, leje i ponuro, chyba zaraz wrócę do wyrka ![]() Cosmaa droga nie jestem ![]() ![]() ![]() Pepus nie ma na co liczyć słonko, wiadomości dobrych nie będzie, rozkręca się@ . Teraz muszę sie przebadać, bo mam wszystko popierniczone z hormonami, także na ciążę nie liczę, i teraz chciałabym poczekac, tamten cykl był ostatnim bezpiecznym ![]() ![]() Co do bóli okresowych, moje też się gdzieś podziały, najpierw tydzień wcześniej brzuch mnie pobolewał, potem piersi ateraz nicccccccccccccc. Miłego dzionka ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-11 o 10:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie miałam to samo, ból jajników przechodził w ból podbrzusza przez cały tydzień i myślałam ze będzie @ wcześniej. A teraz zupełnie nic, a u mnie takie okresy są nienormalne, bo mnie zawsze bolało mniej lub bardziej. Co do cycków to miałam strasznie nabrzmiałe aż mi się "wylewały" z biustonosza. Pobolewały mnie tylko tak trochę i to tylko sutki. Cały cykl jakiś dziwny łącznie z tym @. Zawsze pierwszy i drugi dzień muszę być blisko wc. Jeśli ten cykl będzie taki sam to idę do ginekologa sprawdzić czy tam się coś nie dzieje. Chyba, że po @ będą boleć jajniki to idę wcześniej do gin.
![]() |
#3561 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Co do cycow, to ja nadal takie mam ... Jakies 2 tyg niecale temu poczulam ze sa nieco wieksze, nie bolaly jednak. Przed @ zaczely bolec same sutki i tak jest nadal... I rozmiar sie nie zmniejszyl jeszcze ... TZ przynajmniej ie cieszy ze teraz ma za co potrzymac ... Non stop przylazi i maca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Raczkowanie
|
Nie zdążyłam od swojej ostatniej wizyty na wizażu przeczytać wszystkich waszych wiadomości bo piszecie w tempie ekspresowym.
A mam do was pytanie. Jestem w 13t ciąży, mam ucznia który zachorował na szkarlatynę. Nie wiecie czy dorośli też na to chorują, i czy jest to groźne w ciąży?? W zeszłym roku dzieci zaraziły mnie ospą-masakra. Lekarz rozwieje moje wątpliwości dopiero jutro, a dziś może któraś z was mnie uspokoi. Albo i nie :-( Wiem że okres wylęgania 2-3 dni, czyli chodząc do szkoły zarażał. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- A Cosmaaaa mąż kupował kilkakrotnie przez net od Lisiewskiego -wszystko ok, dają certyfikat, wyroby śliczne i nic się z nimi od kilku lat nie dzieje. Tak więc - polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
Dostalam super rade od kolezanki ktora wczoraj mi powiedziala ze jest w ciazy. Zaczelam ja pytac (niby z ciekawosci) jak jej sie udalo przekonac swego ukochanego zeby zaczeli sie starac. To jej rozwiazalo jezyk. Okazuje sie ze miala podobny klopot jaki ja mam teraz. Jej mezowi za bardzo sie nie spieszylo, ciagle powtarzal ze jeszcze nie teraz itp. Wiec ona wykazala sie wspaniala inwencja i postanowila zasymulowac ze wydaje jej sie ze jest w ciazy (mimo iz wiedziala ze nie jest). Zaczela od narzekania na slynne pierwsze objawy jak mdlosci czy bol piersi. Zasugerowala mezusiowi ze wydaje jej sie ze jest w ciazy czym on niesamowicie sie przejal i chcial od razu biedz do apteki po test. Ona jednak go zatrzymala mowiac ze jest jeszcze za wczesnie i ze musza poczekac kolejny tydzien. On codziennie sie jej pytal jak sie czuje, a po kilku dniach zaczal z nia rozwazac jak i kiedy powiedza o tym rodzinie i jakie beda reakcje ![]() ![]() Wiem ze nie musi to zadzialac na kazdego mezczyzne, ale to nie znaczy ze nie warto probowac! Jak tylko dostane @ zaczynam sie starac o staranie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Kasiu życze Ci żeby Twój mężuś zmienił zdanie jak najszybciej
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczynki, zaczynam sie martwić, kurde wydawało mi się, że @ się rozkręca...a tu nie , dalej mam takie prawie nic, troszkę krwi, 1 podpaska dosłownie wystarczyłaby na cały dzień...nigdy tak nie miałam przed braniem tabletek...dosłownie mnie zalewało, jak brałam tabsy też, i bóle brzucha a teraz drugi taki mikro okres...załamka normalnie,zaczynam się denerwowac, bo to niedobry znak....miałyście też tak?
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-11 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() ![]() dzis czuje sie juz lepiej ale narazie nie tu o mnie Chyba Sas i Maja miały swoje świeta kochane wszystkiego naj naj naj niech sie wam spełnia wszystkie marzenia ![]() ![]() ![]() Carol ja nie wiem bo nie brałam tabletek więc okres mam cały czas ten sam od x czasu znaczy miałam i powiem wam ze nie odczuwam za bardzo jego braku :| a powinnam ![]() moja fasolinka jest strasznym głodomorkiem aż sie boje kiedy sie urodzi z czego ja dam jej jesc z tych moich rodzynek ![]() ![]() ![]() troche mi urosły ale czy na tyle by moja latorośc wykarmić Szukałam i zastanawialismi sie juz nad imionami i powiem wam ze z dnia na dzien coraz bardziej mam załamke o żadne z wolnych nam sie nie podoba a te co sie nam podobaly juz sa w rodzinie i to w ilosci 3 ,4 sztuk ![]() ![]() 3 dni leżałam nieżywa ssanie zołądka produkcja nad soków trawiennych to wszystko powodowało ze czułam sie na kacu gigancie uratowały mnie wafle haha które sa moim pożywieniem w nocy żeby mnie nie ssało wiec tak co 2 godz wstaje wł tv i chrupie sobie wafelki na sucho ![]() w dzien masakra nie moge wejsc do kuchni bo juz każdy zapach jest dla mnie ochydny wstretny i wogóle beee ale za to moj zołądek kocha wszystko nawet o 3 w nocy pomidorki ze smietana i cebulka(dobrze ze mam z działki przynajmniej sa zdrowe a nie pryskane ) ![]() kawa bleee juz mi nie smakuje chodz mam straszne niskie cisnienie wiec teraz chodze jak pijana kura hahahah moje smaki sie zmieniły teraz bym cały czas jadła rosół placki ziemniaczane i mojego taty sałatke z ogórków ![]() to chyba wszystko kochane jesli chodzi o to co u mnie 14 listopada slub cywilny połaczony z naszymi urodzinkami chodz bedzie troche po nic nie szkodzi ci sami goscie szkoda mi pieniedzy ja mam 17. 10 moj tż 18 .10 nic sie nie stanie kiedy zrobimy imprezke urodzinowa połaczona z cywilnym ![]() Teraz pisac mi co u was jak sie czujecie i jak wasze fasolinki Carol szkoda miałam nadzieje ze jednak beda te 2 kreski chociaz test może sie mylić :P życze wam miłego popołudnia kurcze juz prawie 17 aaaaa jak ten czas leci ![]() Buziaki kochane
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-11 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edzia kotuś biedaku, mam nadzieje, że wkrotce wszystkie nieprzyjemne dolegliwości Ci miną i będzie tylko cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3569 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tez bym chciala zeby moj wyszedl z inicjatywa... Ale nie licze na to... Na urlopie lekko zaszalelismy i to tyle. Pewnie cieszy sie jak szalony ze @ mam .... A jeszcze Piotr przyjechal z wiadomoscia ze jego siostra jest w ciazy... 4 miesiac .... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.