|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Ja piekę pszenno-żtyni dla rodzinki i on jest robiony na zakwasie a nie na drożdżach .
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Ja piekę dla rodziny chlebek na zakwasie a nie na drożdżach ale w naszej diecie można dopiero w 3 fazie pozwolić sobie na 2 kromki . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Acha dzięki
![]() Tak ja wiem,że dopiero w 3 fazie i chciałam właśnie wiedzieć na zaś ![]() Chyba kiedyś będę na 3 fazie ![]()
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2009-10-10 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, ja dopiero teraz i tylko na chwilkę
![]() Wolna sobota , he, he ![]() ![]() Jestem od wczoraj na p/w i oczywiście wzrost wagi nastąpił ale tak widocznie być musi ![]() Znów jestem nażarta. Na śniadanie był wieśniak z kurczakiem i pomidorkiem, na drugie duuuży koktajl a teraz na obiad wszamałam cycki kurzęce (wyszły mi rewelwcyjnie soczyste jak nigdy ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez BogaczKa22 Czas edycji: 2009-10-10 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Raczkowanie
|
Witam wieczorowa pora !!! czytam waze wzmagania i ciesze sie ze swietnie sobie rodzicie. Bogaczke podziwiam za bogate menu . Ja w zasadzie jestem na etapie,, jem bo musze ,, Duzo czytam przepisow i roznych porad i na innych blogach , ale jak zrobie jedzonko dzieciom i wspolasowi / maz/ to juz nie chce mi sie tworzyc tych pysznosci, o ktorych piszecie ,ale juto chyby skusze sie na mufinki . Nigdy ich nie pieklam ......
Dzis mi maz powiedzial ,, dupka ci sie zmniejszyla,, -- milo ..... Ogladalam swoje uda i musze przyznac ze choc jeszcze grube sa duzo ladniejsze. Celulit jest mniej widoczny . bylo 110 jest 101 bedzie 65 |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
zupa z dyni jest pyyyyyyycha, smakuje jak grochowa. Racuchy juz nie tak dobre bo smazone bez tluszczu nie chca chrupiec, ciekawe co z ciastem bo jeszcze sie studzi
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3067 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane w ten zimny szary dzień. Dziś kupiła sobie w koncu sukienke na wesele i co ma rozmiar 36
![]()
#3068 |
Wtajemniczenie
|
wiecie dziewczyny jednak organizm ludzki jest dziwny
zjadłam przed chwilą serek wiejski z aromatem pomaranczowym i slodzikiem i smakowalo jak sernik, zadziwiające... to chyba ten aromat.. oczywiście na dluższą metę jedzenie samych protein nie ma sznas, ale jest alternatywa dla slodyczy, serek wiejski lekki plus slodzik i aromat ![]()
#3069 | |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny. Wróciłam po urlopie i pewnie trochę mi zejdzie zanim wszystko przeczytam co naprodukowalyście.
Teraz mam takie szybkie pytanie dla koleżanki (ja jeszcze nie dotarłam do 3 etapu). Czy specjalistki mogą pomóc? Chodzi mi o to, że jest w książce inf. że na 3 etapie można 2 razy w tygodniu zjeść pełen obiad, a później inf. że 2 posiłki mączne. I tearz moje pytanie - czy te mączne liczą się jako te "pełne obiady". Chodzi mi o coś takiego np: pon, wt - pełen obiad jakiś tam. środa, czw - coś mącznego. Czy jeśli np. w pon (jako skład pełnego obiadu) będą ziemniaki to już została opcja tylko jednego posiłku mącznego w tym tygodniu? czy te pełne obiady są niezależne od tych dwóch porcji mącznych.? Wiem, że strasznie to zakręcenie napisałam, ale może ktoś zrozumiał o co mi chodzi ![]() pomożecie? pliss ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() |
#3070 |
Raczkowanie
|
Cześć Chudzinki
![]() Ja tylko tak, zameldować się chciałam. Mam urwanie głowy, bo kończymy remont sypialni. Ale jest cudna, mówię Wam!!! Niestety, nie wytrzymałam dziś i pożarłam malutką wprawdzie, ale zawsze, porcję sernika na zimno. Po prostu nie dałam rady jak nakładałam rodzinie na talerze (jakby sobie sami nie mogli nałożyć ![]() Cieszę się z Waszych sukcesów. Gratuluję szczególnie Tobie ewik1962! Wielkie ![]() ![]() Mam nadzieję, że ja też wytrwam i zrzucę choć połowę ![]() Trzymajcie się! Pewnie do jutra
#3071 |
Zadomowienie
|
A ja jutro mam imprezę poślubną i nie ręczę za siebie
![]() ![]() W ogóle zastanawiem się czy nie przejść na 5p/2pw ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Rozeznanie
|
dobry wieczór,
tak czytam co piszecie ja dzisiaj znowu jakoś mało jadłam. wrecz strasznie mało jestem na p/w a zjadlam na sniadanie jajowe z dwoch jajek z szynka cebula i szczypiorem, pozniej wiesniaka ze slodzikiem,a niby obiad ot byly kromka chleba dukana z szynka i teraz wrocilam do domu to zjadlam tez 2 kromki z szynka i ogorem zielonym. miala byc ryba ale jakas popsuta byla i ja wywalilam ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- slychajcie a jak jest z polędwiczkami ?wieprzowymi? ![]()
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
Ja tam dla spokojności w ogóle nie jem wieprzowiny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Rozeznanie
|
no widzisz a nas jutro pyszny obiad poledwiczki w sosie serowym i do tego pieczone ziemniaki i jakas dobra surowka( o zgrozo moj tato jest kucharzem) ;/ no i myslalm zebym sobie zjadla surowke z poledwiczkami bez sosu no ale jak nie to znowu bede gnila na tych kurzecych cycach ;/
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Rozeznanie
|
Witam was wszystkie
![]() Już od dłuższego czasu was podglądam i na wstępie gratuluję efektów ![]() Więc zaczęłam i ja ![]() ![]() Kiedy zaczęłam ważyłam 57. Dzisiaj rano się zważyłam było 53,5 ![]() ![]() Jutro zaczynam II fazę. Już przyszykowałam sobie sałateczkę <mniam> : kalafior, pomidor i jajko. Jestem ciekawa jak jest z tym majonezem. Sprawdzałam, że zwykły winiary ma 71 % tłuszczu ![]() ![]() No i nigdzie nie moge znaleźć oleju parafinowego ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Rozeznanie
|
witam was w ta niestety pochmurna niedziele.
U mnie na wadze niestety po 1 dniu p+w 0,3kg w góre ![]()
#3077 |
Raczkowanie
|
Cześć
mi też waga podskoczyła o 0,1kg od ostatniego ważenia, ale się nie martwię, bo będzie dobrze ![]() Idę śniadanie sobie porzygotować, wieśniaka z wędlinka i pomidorkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Przyczajenie
|
eh... zauwazylam, ze jak juz sie tu odzywam, to tylko po to, zeby zadac pytanie, albo stwierdzic poraz kolejny, jak cudowna jest ta dieta...
![]() ![]() ![]() diete zaczynalam 17 dni temu i jak do tej pory zlecialo mi rowniutkie 5 kg, czyli jest juz 65 ![]() ![]() dzisiaj ostatni dzien proteinek, dobrze wiec, ze tydzien temu narobilam zapasy leczo (3,5 litra w sloikach zawekowane stoi w lodoweczce ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanko, jakiego słodizka używacie do pieczenia? bo te co ja mam są tylko na zimno?
#3080 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Witam z rana ![]() Ewik1962 super i gratuluje Ci tak super efektöw, wow!!!Mam nadzieje ze tez dopne swego ![]() Zakupilam ksiazeczke Dukana, tylko po przeczytaniu jej mialam taki metlik w glowie......., ael juz wiem jakie wyrzywki mozna i owoce i w ktörej fazie ![]() ![]() Tak wiolqn to prawda zupa z dyni to pychotka ![]() ZACZELAM 05.10.2009 Mialam 102kg ![]() FAZA 1 98kg(uderzeniöwka) FAZA 2......(od 10.10.09) FAZA 3... CEL 1 70KG CEL 2 68kg ![]() DAM RADE!!!!! __________________ ![]()
![]() Edytowane przez sqorpion31 Czas edycji: 2009-10-11 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U mnie też dziś pochmurno,ale cóż jesień. Ja na wadze dziś 1 kg więcej od wczoraj.Wiem doskonale od czego.Jadłam wczoraj dużo,oczywiście dozwolonych produktów,ale zrobiłam sobie piernik i zjadłam go sama ![]() Nie będę na razie robiła żadnych wypieków,niestety.Stawiam na chudy twaróg,kurczaka,jogurty i jajka. K4rotk4 olej parafinowy dziewczyny kupują w aptece. Gospela nie pomogę ci bo ja używam cukru trzcinowego.
#3083 |
Rozeznanie
|
mja uzywam codziennie slodzika firmy Sweet Top. Mam nadzieje,ze moze byc..
![]()
#3084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3085 |
BAN stały
|
u mnie waga dzisiaj na plusie prawie 1,5kg, ale akurat po wczorajszej imprezie wcale mnie to nie dziwi. z premedytacją balowałam sobie całą noc, ale na prawdę miałam ku temu okazję więc jakoś się nie przejmuję. mam nadzieję, że jak coś przyszło w jedną noc to i szybko sobie pójdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Raczkowanie
|
Witam w ten pochmurny ranek .
![]() kromka chlebka [ u mnie dziś wolno 3 faza] kawusia i sernik na zimno ,a jakże bez tego kawa ani rusz ,obiad wołowinka i kurczak a dalej nie wiem co przyniesie mi na myśl i jaka będzie ochota . Przez tą pogodę nic mi się nie chce . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie wszystkie Dukanki!!
![]() Poczytalam, pomyslalam i sie przylaczam ![]() Pomogla mi rowniez potajemnie wiolqn, ktorej bardzo bardzo dziekuje ![]() Dzis moj pierwszy dzien uderzeniowki i jakos tak glupio, ze nie jem moich ukochanych musli z mleczkiem ![]() Na te wszystkie smutki kulinarne to sobie juz powtarzam - jeszcze tylko tylko 138 dni i bedzie faza III ![]() Bedzie mi bardzo milo z wami podukanowac, bo w koncu w kupie sila ![]()
#3088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=5CU2J...eature=related
![]() ta mała jest niesamowita i w innych filmikach a to na poprawę humoru http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU...eature=related
05.10.2009 START 73..>72..>71..>70..>69..> 68..>..67..>66..>65 ..<64..<63...BN Edytowane przez becia78 Czas edycji: 2009-10-11 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki, szczecin tez zachmurzony i deszczowy ;/ ehh chyba wszedzie tak. a co u was? ja wczoraj wypilam redsa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.