|
|
#3601 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar X
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustki tutaj dzisiaj
Chyba wszyscy posnęli od tej pochmurnej pogody Czy ja mówiłam już, że nie lubię niedziel ![]() Justyno, czekamy na zdjęcia Ja też nie wiedziałam, że wizaż sam zmniejsza i zawsze przed wrzuceniem jakiegoś sama się męczyłam. Jednakże to świetna wiadomość
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 2576776
Załącznik 2576777 Załącznik 2576778 Załącznik 2576779 Załącznik 2576780 Załącznik 2576781 To udało mi się zdziałać w pocie czoła... Mam więcej, ale muszę zapytać 2 os. o zgodę na publikację. Na pierwszym zdjęciu jest obraz z kategorii kwiatowej- bo maluję cykl "kategorie zapachowe". Oczywiście to robocza nazwa. No, to teraz wcisnę "wyślij odpowiedź i zobaczymy, czy wyszło jak trzeba... |
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Do zmniejszani fotek szczerze polecam Image Resizer pod Windowsa
Wygląda to tak:http://www.microsoft.com/windowsxp/u...schelman2.mspx Po instalacji mamy go pod prawym przyciskiem myszki. Zmniejszamy fotki klikajac w ikonke pliku. Pobiera sie go stad http://www.microsoft.com/windowsxp/d...powertoys.mspx Trzeba wyszukac po prawej stronie na tym niebieskim pasku ImageResizer.exe Najlepsze darmowe narzedzie jakie mialam. Zdjecia bardzo malo traca na jakosci i zmniejsza sie blyskawicznie, bo nie trzeba otwierac w zadnym programie-edytorze Mozna tez zaznaczyc cala grupe zdjec i na raz zmniejszyc. Ja dzisiaj kacuje.... ![]() Justyno super zdjecia, piekne obrazy i uroczy synek.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-10-11 o 16:44 |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Powitany
Chyba antybiotyk nie chce zadzialac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że akcenty perfumeryjne też były Czy to któraś z nas testuje jakiś nowy zapach?
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były akcenty, to oczywiste- ja już bez wąchania nie potrafię malować, pierwszy obraz do Diavolo Rose. |
|
|
|
|
#3609 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wszystkich chorych ściskam i życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia
![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porzeczki, ale masz fajną urodę tak eteryczną i elfią
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się badziewnie czuję. Zachciało mi się rano do lasu i katar ma się coraz lepiej. Kaszel też. I temperatura. Ciekawe jak się jutro do pracy doczłapię.
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, fajne fotki, a Gustaw poprostu wymiata
No i moja kobyła jest...![]() Porzeczki, piękna kobieta z Ciebie |
|
|
|
#3613 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero teraz odpoczywam
![]() bigos za mną rosó na wołowinie...ciasto..no i jeszcze flaczki za mną chodza....ale muszą mieć w sobie imbir ..wysiadł nam piec co,dopiero w piątek przyjedzie hy nowy piec ..no i jeszcze hdraulik potrzebny...zimno w domy .stąd pęd do gorących potraw
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
Jak ja lubię takie niedziele - leżenie, gazety, książki, tv, komp, muzyka (kombinacja dowolna i różnorodna). Kiedy totalnie nic się nie dzieje...Ależ jestem nudna ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-11 o 20:43 |
|
|
|
#3615 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja jeszcze musze kopytka zrobić
zaczęłam ze 2 godziny temu i jakiś klapłam w trakcie...w dodatku zaczęła mnie łeb boleć -mam nadzieje ze to nie kilkudniowy atak...Solpadeina cała zeżarta.....
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - to dużo tych kopytek musisz robić
![]() Co do Solpadeine - mnie pomogło -.... po całym dniu brania
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja się wcale nie dziwię i doskonale sobie zdaję sprawę czemu jej nie mam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj spędzam je podobnie jak Ty kiedy za oknem wiatr i deszcze. Potrzebuję często czasu kiedy nic się nie dzieje, bo wtedy więcej "dziania się" jest w mojej głowie.Dzis mój niedzielny wieczór jest niestety samotny, gdyż TŻ wybył na kolejne szkolenie do stolicy, ale pociesza mnie fakt, ze już w środę do niego dołączę, zeby sobie popatrzeć, co się zmieniło od mojej ostatniej wizyty tamże (jakieś 8 lat temu) ![]() Akurat trafią mi się najzimniejsze dni w październiku, ale trudno, może przynajmniej nie będzie lało... Justyno - przy okazji nadrabiania zaległości w wątku udało mi się zobaczyć parę twoich obrazów - tyle w nich pozytywnej energii! Baardzo mi se podobają! |
|
|
|
|
#3620 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() skonczyłam- już sie mrożą dla mnie solpadeina okazała sie wyjatkowo skuteczna, dobry jest tez ketonal,ale na recepte
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
BAN stały
|
Ukradłaś mi mój sztandarowy tekst
![]() Cytat:
![]() Też tak uważam Tylko z tym "wąchaniem" przy każdej okazji to już chyba przesada, nałogowiec jeden ![]() --- No więc... jak ja nie lubię niedziel Odzwyczaiłem się od mojego otoczenia, po zaledwie dwóch miesiącach (no i te stare schematy, jak np. dzisiaj - kumpel wielce obrażony na mojego szwagra, bo ten powiedział niby na niego coś "celowo" osobie, której urządzają dom i teraz "już nigdy nie przyjdę do niego na wódkę" itp. ). Osłabiają mnie takie akcje, zachowanie godne gimnazjalistek...Z pozytywów - jutro przyjdą do mnie dwie odlewki (Avignon i irysowy Ysatis dla mamy) i czapka z daszkiem z napisem "Today it's not my day" (w sam raz na niedziele). Aha! Nie chwaliłem się, ale zacząłem chodzić w czapkach z daszkiem, a zawsze twierdziłem, że wyglądam jak pajac, bo mam za dużą głowę
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że nie jestem normalna. Bo dla mnie normalne zachowanie to takie, że jak widzę, że zaczynam tyć, to robię sobie dietę, zaczynam uprawiać jaką aktywność fizyczną - ogólnie - ROBIĘ COŚ Z TYM. A mnie talia zanika, dupa rośnie, ja się załamuję, wpadam w doła, ale nie robię z tym kompletnie nic. NIC - zero motywacji, zachęty, kopa w dupę. Tak, stanowczo moje zachowanie normalne nie jest
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Matko , nikogo nie ma , to nie możliwe
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd czapeczka? jakas polska stronka w necie? Bardzo by mi się przydała. Chyba każdej kobiecie ![]() Te niedziele to się dołaczam ale moze to dlatego ze są nieuchronnym znakiem nadejscia poniedziałku, tylko ze gdybym lubiła swoja prace, tudzież nie musiałabym do niej przygotowywać nic w domu, to niedziele są wtedy niczego sobie. Wtedy mam ochotę sie nimi rozkoszowac, takze to co mnie czeka w poniedzialki sprawia ze juz niedziele mam zepsute z reguly, ale staram sie to jakos zmieniac i cieszyc sie mimo wszystko. Zawsze moge założyc koszulkę " Nic nie muszę". Justyno - czapki i czapeczki z głów. Obraz z różą jest magiczny, i kojący jak już ktoś napisał. Zawsze jak widzę taką sztukę to żałuję dwóch rzeczy że nie mam talentu aby samemu coś takiego utworzyć, albo nie mam pięniedzy aby coś takiego zakupić. Ale wizje mam takie że przydałby mi sie do mojej wymarzonej jadalni/salonu na scianie która będzie czarna - ale ciepła czarna. i będzie wisiał na przeciwko stołu z krzesłami podświetlony. Ach, no nic ten będzie wisiał u kogoś innego. Zawsze myślałam że chcę coś egzotycznego na tle tej ściany - sciana jest ale jeszcze nie pomalowana, i daleko do tego ) krzyczacego barwami, ale widzę że im bardziej spokojnie, minimalistycznie i polsko tym cieplej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-11 o 22:53 |
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3629 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
To co, drinkujemy?
![]() Dorzucam do drinka: http://www.youtube.com/watch?v=26DD0...eature=related
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-11 o 23:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

jeśli to to samo co kluchy na łachu to tak? 

Chyba antybiotyk nie chce zadzialac

Nie wiem, czy to powód do zmartwienia, bo drugi kot robi dokładnie to samo.

No i moja kobyła jest...