Scent Bar X - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-11, 13:40   #3601
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
jeśli to to samo co kluchy na łachu to tak?
To samo

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Na awatarze jest moja wnuczka...
To wiele wyjaśnia

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Czy ja dobrze kojarzę, Ty też jesteś germanista??
Został mi jeszcze rok
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 13:41   #3602
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Justyno, mam wrażenie, że nie musisz meczyć się ze zmniejszaniem zdjęć. Wizaż sam to robi, jeśli wrzucasz zbyt duże pliki. Ścina przy tym jakość, ale to robi większośc darmowych programów do zmniejszania.

Czekam na te zdjęcia i czekam.... Pypcia dostanę.
Mój głupi komputer tego nie wie- po prostu nie wchodzą...Ale moja szyprowa (i nie tylko) podpora już mi pomogła technicznie, w związku z czym ZABIERAM SIĘ
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 16:16   #3603
MoniaK
Zakorzenienie

Ale pustki tutaj dzisiaj Chyba wszyscy posnęli od tej pochmurnej pogody

Czy ja mówiłam już, że nie lubię niedziel

Justyno, czekamy na zdjęcia
Ja też nie wiedziałam, że wizaż sam zmniejsza i zawsze przed wrzuceniem jakiegoś sama się męczyłam. Jednakże to świetna wiadomość
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 16:31   #3604
justynaneyman
Zakorzenienie

Załącznik 2576776

Załącznik 2576777

Załącznik 2576778

Załącznik 2576779

Załącznik 2576780

Załącznik 2576781

To udało mi się zdziałać w pocie czoła... Mam więcej, ale muszę zapytać 2 os. o zgodę na publikację. Na pierwszym zdjęciu jest obraz z kategorii kwiatowej- bo maluję cykl "kategorie zapachowe". Oczywiście to robocza nazwa. No, to teraz wcisnę "wyślij odpowiedź i zobaczymy, czy wyszło jak trzeba...
Stary 2009-10-11, 16:38   #3605
Betty83
Zakorzenienie

Do zmniejszani fotek szczerze polecam Image Resizer pod Windowsa
Wygląda to tak:http://www.microsoft.com/windowsxp/u...schelman2.mspx

Po instalacji mamy go pod prawym przyciskiem myszki. Zmniejszamy fotki klikajac w ikonke pliku.

Pobiera sie go stad http://www.microsoft.com/windowsxp/d...powertoys.mspx
Trzeba wyszukac po prawej stronie na tym niebieskim pasku ImageResizer.exe

Najlepsze darmowe narzedzie jakie mialam.
Zdjecia bardzo malo traca na jakosci i zmniejsza sie blyskawicznie, bo nie trzeba otwierac w zadnym programie-edytorze
Mozna tez zaznaczyc cala grupe zdjec i na raz zmniejszyc.

Ja dzisiaj kacuje....

Justyno super zdjecia, piekne obrazy i uroczy synek.

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-10-11 o 16:44
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 16:43   #3606
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Powitanydopiero sie zwloklem z lozka z dnia na dzien czuje sie coraz gorzejChyba antybiotyk nie chce zadzialac stracilem wech i smak Jutro znow ide do lekarza na kontrole,i chyba bedzie kolejny antybiotykco za wstretna choroba
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 16:56   #3607
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 2576776

Załącznik 2576777

Załącznik 2576778

Załącznik 2576779

Załącznik 2576780

Załącznik 2576781

To udało mi się zdziałać w pocie czoła... Mam więcej, ale muszę zapytać 2 os. o zgodę na publikację. Na pierwszym zdjęciu jest obraz z kategorii kwiatowej- bo maluję cykl "kategorie zapachowe". Oczywiście to robocza nazwa. No, to teraz wcisnę "wyślij odpowiedź i zobaczymy, czy wyszło jak trzeba...
Super zdjęcia i prześliczny synek!
Widzę, że akcenty perfumeryjne też były Czy to któraś z nas testuje jakiś nowy zapach?
Stary 2009-10-11, 17:32   #3608
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Super zdjęcia i prześliczny synek!
Widzę, że akcenty perfumeryjne też były Czy to któraś z nas testuje jakiś nowy zapach?
Oczywiście, Porzeczki testuje, tego gestu nie da się pomylić
Były akcenty, to oczywiste- ja już bez wąchania nie potrafię malować, pierwszy obraz do Diavolo Rose.
Stary 2009-10-11, 17:51   #3609
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Wszystkich chorych ściskam i życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Melduję się jako kolejna podupadła na zdrowiu. Nie wiem czy to z nerwów, czy z innego powodu, ale od kilku dni boli mnie bardzo żołądek, mam biegunkę, a dziś czuję się fatalnie i już zaliczyłam pawia.
Edzik i dobrze i niedobrze. Trochę je (nie pełną porcję, ale tak z połowę to na pewno), wczoraj zrobił pierwszą kupę od jakichś pięciu dni.
Ale po kroplówce znowu się źle czuł (zawsze po niej musi sobie odpocząć i śpi), zwymiotował w samochodzie podczas drogi powrotnej. Mam nadzieję, że to tylko wina długiej jazdy (nie dość, że do weterynarza daleko, to jeszcze ciągle robią tą jezdnię, więc żeby nie stać w korku, robimy objazd przez co droga jeszcze się wydłuża). Wczoraj dość późno byliśmy na tej kroplówce i wieczorem kot odpoczywał, zamiast jeść. Dziś pojadł, a teraz cały czas śpi Nie wiem, czy to powód do zmartwienia, bo drugi kot robi dokładnie to samo.
Przez weekend wizyt nie będzie, za to w poniedziałek Ed ma mieć pobraną krew i się okaże czy mocznik i kreatynina spadają.
Nigdy brak własnego samochodu tak mi nie utrudniał, jak teraz. Za każdym razem muszę się prosić, żeby tata nas woził, a nie jest on za bardzo chętny. Już jestem wykończona ta całą sytuacją, a to dopiero tydzień...
Trzymajcie się z Edziem

Cytat:
Ale fajny ten obraz Ja chyba widziałam wersję niedokończoną, prawda?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 18:40   #3610
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, Porzeczki testuje, tego gestu nie da się pomylić
Były akcenty, to oczywiste- ja już bez wąchania nie potrafię malować, pierwszy obraz do Diavolo Rose.
No proszę proszę
Porzeczki, ale masz fajną urodę tak eteryczną i elfią
Stary 2009-10-11, 19:00   #3611
vesenka
Zakorzenienie

Ale się badziewnie czuję. Zachciało mi się rano do lasu i katar ma się coraz lepiej. Kaszel też. I temperatura. Ciekawe jak się jutro do pracy doczłapię.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 19:39   #3612
edytapa68
Zakorzenienie

Justynko, fajne fotki, a Gustaw poprostu wymiata No i moja kobyła jest...
Porzeczki, piękna kobieta z Ciebie Fajnie jest poznawać twarze wizażanek.
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 20:38   #3613
envy07
Rozeznanie

Dopiero teraz odpoczywam

bigos za mną rosó na wołowinie...ciasto..no i jeszcze flaczki za mną chodza....ale muszą mieć w sobie imbir..wysiadł nam piec co,dopiero w piątek przyjedzie hy nowy piec ..no i jeszcze hdraulik potrzebny...zimno w domy .stąd pęd do gorących potraw
Stary 2009-10-11, 20:41   #3614
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Witam wieczornie Jak ja lubię takie niedziele - leżenie, gazety, książki, tv, komp, muzyka (kombinacja dowolna i różnorodna). Kiedy totalnie nic się nie dzieje...

Ależ jestem nudna

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-11 o 20:43
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 21:16   #3615
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja jeszcze musze kopytka zrobić zaczęłam ze 2 godziny temu i jakiś klapłam w trakcie...w dodatku zaczęła mnie łeb boleć -mam nadzieje ze to nie kilkudniowy atak...Solpadeina cała zeżarta.....
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 21:20   #3616
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Polly - to dużo tych kopytek musisz robić

Co do Solpadeine - mnie pomogło -.... po całym dniu brania Wzięłam łącznie 5 sztuk (oczywiście w ciągu dnia, nie jednocześnie), żołądek mnie tylko bolał. Szukam czegoś innego

Frank Zappa

Stary 2009-10-11, 21:32   #3617
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Witam wieczornie Jak ja lubię takie niedziele - leżenie, gazety, książki, tv, komp, muzyka (kombinacja dowolna i różnorodna). Kiedy totalnie nic się nie dzieje...

Ależ jestem nudna
No i dziwisz się,że talii nie masz
Stary 2009-10-11, 21:35   #3618
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
No i dziwisz się,że talii nie masz
Ależ ja się wcale nie dziwię i doskonale sobie zdaję sprawę czemu jej nie mam

Frank Zappa

Stary 2009-10-11, 21:43   #3619
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:

Ależ jestem nudna
O tak - niedziele sa super Zazwyczaj spędzam je podobnie jak Ty kiedy za oknem wiatr i deszcze. Potrzebuję często czasu kiedy nic się nie dzieje, bo wtedy więcej "dziania się" jest w mojej głowie.

Dzis mój niedzielny wieczór jest niestety samotny, gdyż TŻ wybył na kolejne szkolenie do stolicy, ale pociesza mnie fakt, ze już w środę do niego dołączę, zeby sobie popatrzeć, co się zmieniło od mojej ostatniej wizyty tamże (jakieś 8 lat temu)

Akurat trafią mi się najzimniejsze dni w październiku, ale trudno, może przynajmniej nie będzie lało...

Justyno - przy okazji nadrabiania zaległości w wątku udało mi się zobaczyć parę twoich obrazów - tyle w nich pozytywnej energii! Baardzo mi se podobają!

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 21:51   #3620
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly - to dużo tych kopytek musisz robić

Co do Solpadeine - mnie pomogło -.... po całym dniu brania Wzięłam łącznie 5 sztuk (oczywiście w ciągu dnia, nie jednocześnie), żołądek mnie tylko bolał. Szukam czegoś innego
nom..moje dziecko duzo je
skonczyłam- już sie mrożą

dla mnie solpadeina okazała sie wyjatkowo skuteczna, dobry jest tez ketonal,ale na recepte
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 22:18   #3621
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ ja się wcale nie dziwię i doskonale sobie zdaję sprawę czemu jej nie mam
Madziczko, mam nadzieję,że się nie obraziłaś ale ja tak w ramach ostatnich postów o, między innymi, stanikach Pocieszę Cię,że moja talia też ma wiele do życzenia,no,ale ja przekroczyłam już czterdziestkę i lekutko czuję się rozgrzeszona
Stary 2009-10-11, 22:22   #3622
gryx82
BAN stały

Cytat:
Czy ja mówiłam już, że nie lubię niedziel
Ukradłaś mi mój sztandarowy tekst

Cytat:
Serdecznie gratuluję Ciociu Justyno

Cytat:
Porzeczki, ale masz fajną urodę tak eteryczną i elfią
Też tak uważam

Tylko z tym "wąchaniem" przy każdej okazji to już chyba przesada, nałogowiec jeden

---

No więc... jak ja nie lubię niedziel Na dodatek ta pogoda - szaro, buro i deszczowo. Czasami chciałbym spakować moją czerwona walizę i wsiąść w pierwszy autobus do Monachium Odzwyczaiłem się od mojego otoczenia, po zaledwie dwóch miesiącach (no i te stare schematy, jak np. dzisiaj - kumpel wielce obrażony na mojego szwagra, bo ten powiedział niby na niego coś "celowo" osobie, której urządzają dom i teraz "już nigdy nie przyjdę do niego na wódkę" itp. ). Osłabiają mnie takie akcje, zachowanie godne gimnazjalistek...

Z pozytywów - jutro przyjdą do mnie dwie odlewki (Avignon i irysowy Ysatis dla mamy) i czapka z daszkiem z napisem "Today it's not my day" (w sam raz na niedziele). Aha! Nie chwaliłem się, ale zacząłem chodzić w czapkach z daszkiem, a zawsze twierdziłem, że wyglądam jak pajac, bo mam za dużą głowę
Stary 2009-10-11, 22:26   #3623
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziczko, mam nadzieję,że się nie obraziłaś ale ja tak w ramach ostatnich postów o, między innymi, stanikach Pocieszę Cię,że moja talia też ma wiele do życzenia,no,ale ja przekroczyłam już czterdziestkę i lekutko czuję się rozgrzeszona
Edyto, no coś ty

Ale tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że nie jestem normalna. Bo dla mnie normalne zachowanie to takie, że jak widzę, że zaczynam tyć, to robię sobie dietę, zaczynam uprawiać jaką aktywność fizyczną - ogólnie - ROBIĘ COŚ Z TYM. A mnie talia zanika, dupa rośnie, ja się załamuję, wpadam w doła, ale nie robię z tym kompletnie nic. NIC - zero motywacji, zachęty, kopa w dupę.

Tak, stanowczo moje zachowanie normalne nie jest

Frank Zappa

Stary 2009-10-11, 22:44   #3624
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Matko , nikogo nie ma , to nie możliwe
Stary 2009-10-11, 22:44   #3625
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ukradłaś mi mój sztandarowy tekst

Z pozytywów - jutro przyjdą do mnie dwie odlewki (Avignon i irysowy Ysatis dla mamy) i czapka z daszkiem z napisem "Today it's not my day" (w sam raz na niedziele). Aha! Nie chwaliłem się, ale zacząłem chodzić w czapkach z daszkiem, a zawsze twierdziłem, że wyglądam jak pajac, bo mam za dużą głowę

a skąd czapeczka? jakas polska stronka w necie? Bardzo by mi się przydała. Chyba każdej kobiecie

Te niedziele to się dołaczam ale moze to dlatego ze są nieuchronnym znakiem nadejscia poniedziałku, tylko ze gdybym lubiła swoja prace, tudzież nie musiałabym do niej przygotowywać nic w domu, to niedziele są wtedy niczego sobie. Wtedy mam ochotę sie nimi rozkoszowac, takze to co mnie czeka w poniedzialki sprawia ze juz niedziele mam zepsute z reguly, ale staram sie to jakos zmieniac i cieszyc sie mimo wszystko. Zawsze moge założyc koszulkę " Nic nie muszę".

Justyno - czapki i czapeczki z głów. Obraz z różą jest magiczny, i kojący jak już ktoś napisał. Zawsze jak widzę taką sztukę to żałuję dwóch rzeczy że nie mam talentu aby samemu coś takiego utworzyć, albo nie mam pięniedzy aby coś takiego zakupić. Ale wizje mam takie że przydałby mi sie do mojej wymarzonej jadalni/salonu na scianie która będzie czarna - ale ciepła czarna. i będzie wisiał na przeciwko stołu z krzesłami podświetlony. Ach, no nic ten będzie wisiał u kogoś innego. Zawsze myślałam że chcę coś egzotycznego na tle tej ściany - sciana jest ale jeszcze nie pomalowana, i daleko do tego ) krzyczacego barwami, ale widzę że im bardziej spokojnie, minimalistycznie i polsko tym cieplej.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-11 o 22:53
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 22:49   #3626
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Justynko, fajne fotki, a Gustaw poprostu wymiata (...)
Porzeczki, piękna kobieta z Ciebie Fajnie jest poznawać twarze wizażanek.
Popieram wypowiedź koleżanki wizażanki w całości
Stary 2009-10-11, 22:52   #3627
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a skąd czapeczka? jakas polska stronka w necie? Bardzo by mi się przydała. Chyba każdej kobiecie
Allegro, kosztuje całe 10 zł

PS. Jesteś może Panią Nauczycielką?
Stary 2009-10-11, 22:54   #3628
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Allegro, kosztuje całe 10 zł

PS. Jesteś może Panią Nauczycielką?
no jasne, a ja myślałąm ze to jakis unikat.

tak ale podopieczni mówią o mnie inaczej.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 22:57   #3629
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
tak ale podopieczni mówią o mnie inaczej.
Ale nie możesz napisać jak, bo dostaniesz bana za... za niestosowne słownictwo?
Stary 2009-10-11, 23:07   #3630
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

To co, drinkujemy?

Dorzucam do drinka:

http://www.youtube.com/watch?v=26DD0...eature=related

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-11 o 23:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości